Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ay canım ben o kadarını hatırlamıyorum ki... o kadar çok konu vardıki hepsi birbirine giriyordu benim. izledikçe hatırlıyorudum ayrıca bence de bilgisayardan girmek herzaman daha iyi. hafta sonu cepten gireyim dedim. deli oldum :111:

benim dün öyleydi canım yumurta akı gibi birde ip gibi uzuyor:)

Gunaydiiiiinnn kizlaaarrrrrrr ne yapiyonuz nasilsinizzzzzzzzz

Ben yorgunluktan ölüyorum her yerim tutulmus yataktan zor kalktim dahaaa cok isim vaar
Bende bi muge anli hastasi olarak islerimi saat bire kadar erteledim

manyak bağımlılık yapıyor dimi bence de Müge bahane dinlenmek şahane

efeeetttt çok teşekkür edeirm canımmmmmm... ama akşam için planımız yok yemek mi yesek dışarıda ne yapsak bilemedim ki.. ama nerde ne yesekki :97: canım bişeyler yapmak istiyor ama ne bilmiyorum hiç

allah niceee nicee musmutluuu ömürler versiinnn sizeeeee.....

dilketin ne işinde çalışıyordun canım.Allah sana ve bütün çalışsan arkadaşlara kolaylıklar versin inşallah.

özel bir şirkette santraldeyim canım. sabahları falan durgun oluyor benim ama öğleden sonra bazen bastırdı da mı bastırıyor.. amin canım. ama şükür benim işim kolay gene. Allah işleri yoğun olanlara kolaylıklar versin inşallah

bencede cepten zor oluyor ama bazen şöle bir bakayım diyorum sayfada ne var ne yok kızlar ne yapmış diye sonra hadi bi cevap yazayım diyorum yazımın çoğu yanlış çıkıyor bazen sinir oluyorum yazmak zor oluyor yani beni bazen mazur görün:)

efeettt eskiden tv nedir bilmezdim hele muge anli :120:
Evlendim ev hanimi oldum bi tv bagimlisi muge anli hastasi oldum annemin yolunda ilerliyorum

Ayy gercekten yorulmusum..daha 3pencere daha var silincek buyuk terasim var o yikanacak her yer supurulup silinecek dunku boyama faslindan.sonraaa wuuuuww

valla ben sende öyle bir yanlışlığa rastlamadım canım

o zaman sen 3-4 güne yumurtlarsın canım. iyi değerlendir bu günleri

ya benim bu işlere pek kafam basmıyor.ben bu kıvamda olunca ilişkinin olması gerek sanıyorum.yumurtlama daha sonramı oluyorki bu yumurtlama değilmiki 3-4 gün sonra yapayım.işte dün yaptım:)yani adı üstünde yumurta kıvamı gibi işte tam yumurtlama zamanı yani 3-4 gün sonra geçmiş olmazmı canım:)

Evet canim gece yogundu tabiki degerlendirdik ondan oncede persembe mikmik vardi bakalım nasip belki 72 saat yasamistir yumyumlamisam ayrica tsk ederim sende boya insan kendini iyi hissediyor

Allah kolaylık versin canım

hımm geç döllenme olmuş heralde senin benim adetime bikaç gün kala çıkmıştı da:26: bazı arkadaşlarımın 5 gün kala fln çıkmıştı. İşte kişiye göre herkesin değişiyor, o yüzden belirti aramamak, sabırlı olup beklemek en iyisi beklerken birbirimizi motive edelim de, öyle erkenden test fln yapmayalım e mi ?

efeeetttt çok teşekkür edeirm canımmmmmm... ama akşam için planımız yok yemek mi yesek dışarıda ne yapsak bilemedim ki.. ama nerde ne yesekki :97: canım bişeyler yapmak istiyor ama ne bilmiyorum hiç
evde misin canım sen, yoksa çalışıyor musun? evdeysen güzel bir masa hazırlayabilirsin, romantik bir masa. ya da dışarda yemek istersen de, en azından bir pasta yap evde, gece eve gelince pastayı keser kutlamalara daha romantik bir ortamda devam edersiniz
Bizim de geçen haftaydı, biz ilk önce gece 12den sonra evde kutladık, akşam iş çıkışı da dışarda kutladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…