canım şuan ütünün fişini çektim baktım cepten zor oluyor laptop açtım ooh şimdi rahat rahat yazayım:)adama bi iş yaptırmıyonuz anam.benim herif beni böle görmesin ortalık duruyor öyle.neyse gelelim konumuza bir aralar seda kanal d deydi.tv 8 ileri kanallarda olduğu için pek izlemiyorum.açınca önüme gelmiyor hemen ondan:)bide müge abuk subuk ilişkiler falan manyak manyak cinayetler eşime bazen anlatıyordum oda boşver izleme diyordu:))mesela çatalcadaki cinayet hala çözülmedi:))hani kadının oğlu ölmüştü ama kadında şüpheliydi hem oğlu hem kocası ölmüştü...
güzel günlerde kullan canım saçını. e tabi öyle iki günde bir yıkanırsan saç mı dayanır sanabenim de beyazlarım geldi laf aramızda inşallah bugün boyarım doğru söylüyorsun canım da böyle 3 gün falan ara verince insanın içinde kuşku kalabiliyor. yani belki o zamandı, kaçırmış olabilr miyim falan diye. gerçi Rabbim istedikten sonra her türlü veriyor ama işte insan düşünmeden de edemiyor... senin akıntın yumurta beyazı gibi mi?
evet canim
Gunaydiiiiinnn kizlaaarrrrrrr ne yapiyonuz nasilsinizzzzzzzzz
Ben yorgunluktan ölüyorum her yerim tutulmus yataktan zor kalktimdahaaa cok isim vaar
Bende bi muge anli hastasi olarak islerimi saat bire kadar erteledim
efeeettttçok teşekkür edeirm canımmmmmm... ama akşam için planımız yok yemek mi yesek dışarıda ne yapsak bilemedim ki.. ama nerde ne yesekki :97: canım bişeyler yapmak istiyor ama ne bilmiyorum hiç
dilketin ne işinde çalışıyordun canım.Allah sana ve bütün çalışsan arkadaşlara kolaylıklar versin inşallah.
ay canım ben o kadarını hatırlamıyorum ki... o kadar çok konu vardıki hepsi birbirine giriyordu benim. izledikçe hatırlıyorudumayrıca bence de bilgisayardan girmek herzaman daha iyi. hafta sonu cepten gireyim dedim. deli oldum :111:
benim dün öyleydi canım yumurta akı gibi birde ip gibi uzuyor:)
evet canim
kizlarrrr bugun basliyorummmm mik miklemeyeeeeee baslasin MIK MIK SHOOOOOW
evet canim
efeettt eskiden tv nedir bilmezdim hele muge anli :120:
bencede cepten zor oluyor ama bazen şöle bir bakayım diyorum sayfada ne var ne yok kızlar ne yapmış diye sonra hadi bi cevap yazayım diyorum yazımın çoğu yanlış çıkıyor bazen sinir oluyorum yazmak zor oluyor yani beni bazen mazur görün:)
kuzuuuuummmm nice nice mutlu yıllara ins seneye kucaginda yawrunla kutlarsiniz evlilik yildonumunu.... Evinuzden huzur mutluluk çocuk sesi eksik olmasin
o zaman sen 3-4 güne yumurtlarsın canım. iyi değerlendir bu günleri
allah niceee nicee musmutluuu ömürler versiinnn sizeeeee.....
güzel günlerde kullan canım saçını. e tabi öyle iki günde bir yıkanırsan saç mı dayanır sanabenim de beyazlarım geldi laf aramızda inşallah bugün boyarım doğru söylüyorsun canım da böyle 3 gün falan ara verince insanın içinde kuşku kalabiliyor. yani belki o zamandı, kaçırmış olabilr miyim falan diye. gerçi Rabbim istedikten sonra her türlü veriyor ama işte insan düşünmeden de edemiyor... senin akıntın yumurta beyazı gibi mi?
efeettt eskiden tv nedir bilmezdim hele muge anli :120:
Evlendim ev hanimi oldum bi tv bagimlisi muge anli hastasi oldum annemin yolunda ilerliyorum
Ayy gercekten yorulmusum..daha 3pencere daha var silincek buyuk terasim var o yikanacak her yer supurulup silinecek dunku boyama faslindan.sonraaa wuuuuww
unutmam cicimevet canim
heyoooooooooodediklerimi unutma
hımm geç döllenme olmuş heralde seninkızlara çoook katılıyorum, sen stres yapsan da yapmasan da olacağına varıyo. testi de adet günün gecnce tekrarla, deryacım benm ilk hamileliğimde adetimi 4 gün geçmişti 2 farklı marka test yaptım ama çıkmadı, 7.günü çıkmıştı ancak. varsa bile şimdi cıkmamıs olabilir yani.:44:
evde misin canım sen, yoksa çalışıyor musun? evdeysen güzel bir masa hazırlayabilirsin, romantik bir masa. ya da dışarda yemek istersen de, en azından bir pasta yap evde, gece eve gelince pastayı keser kutlamalara daha romantik bir ortamda devam edersinizefeeettttçok teşekkür edeirm canımmmmmm... ama akşam için planımız yok yemek mi yesek dışarıda ne yapsak bilemedim ki.. ama nerde ne yesekki :97: canım bişeyler yapmak istiyor ama ne bilmiyorum hiç
evet canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?