Kırmızı severim ama bakalım başkalarına Alcam ya arkadaşlara falan kendime de illaki bakarım bakalım ne olacak
Canım hayırlısı olsun ama bende erkek gibi hissediyorum hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah siz iyi olunda
Bakalım seninki kız gibi geliyor bana Serap ya bakalım ne olacak bende ikinizinkini merakla bekliyorum
bana nedense olmayacak kürtajla oranın doğal dengesi bozuldu gibi geliyor emin olmak için yeniden hsg bile çektiresim var okadar yani güvenim yok kendime olmayacak gibi geliyor
Nazar mı değiyor size arka arkaya böyle neden oldunuz dinlenin bir yahu ne temziliği yemişim evini bırakın dinlenin
Nefesin benim umudum yok ya gerçekten hissediyorum bunu
Selam canım nasılsın
esram dinleme kendini rahat ol relax ol bırak dinleme olanları
dikkat edin kendinize üzülüyorum valla ya
çocuk meselesi mi bende de aynı sorun var aslında belli etmemeye çalışıyorum :)
Gunaydin guzel annissherkese günaydın...sevgilerimi yolluyorum....
erkek olup sizin kızlara asılacak :) ya da kız olup sizin bebişlerin ablası olacak. şu anda cinsiyeti bilen sadece lorane sanırım. açılışı erkekle yaptı...
doktorun ilgili olması çok önemli yaaa, benimki de cinsiyetle ilgili bişi söylemedi ama, bebeğin daha anne karnındayken kime benzediğini bile söylüyor, çok deneyimli bi kadın. doğumu gırgır şamatayla yaptırıyor. kuzenimin doğumunu da o yaptırdı kuzenim aşırı korkaktır acıya hiç dayanamaz diyo ki öyle bi eğlendim ki doğumda, doğum yaptığımı bile unuttum. her şeyi soruyo ilgileniyo yani. bence de ilgili bi doktora git ya, sevmiyorum ben de donuk konuşmayan doktorları, sanki her sene doğuruyoruz da bilecez her şeyi adam gibi anlatmayanlar var. haftaya sen de perşembe git doktora ama yaaa birlikte öğrenelim :)
antibiyotik içme zaten onun yerine doğal olarak al. sarımsak en güzel çözüm canım..
Canimm dikkat etmeye calisiyoruz aslinda arada boyle ufak tefek arizalar cikiyo demekki)
Yaa dun esim de dedi acile gidelim diye,bende burdaki hastaneye guvenmiyorum gitmem burda dedim. Bol su icip dikkat etcez ya yapacak biseyy yok. Allah sifa versin canimmm
s.a günydınn bacılarrrrrrrrrrr
Günaydın canım ay inşallah öledir canım yaa.. inan sanki her an(çok afedersin) büyük tuvaletim varmışda gidemiomuşum gibiGunaydin cnm.
Insallah bebis vardirrr da ondandirr
haklısın psikom belklide tüm bu belirtiler psikolojikesram dinleme kendini rahat ol relax ol bırak dinleme olanları
inşallah vardır canım ya hayırlısıysa tabigünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız geçmişi okumadım var mı yeni haberler cnm belkide bebiş den oluyordur yada pskolojiktir her ay bizim yaşadığimiz gibi ama bu ay sende bişeyler var
2014 yılında öğreneceğiz bebişleri.. bakim perşembe boş mu? cuma gitmeyi düşünmüştüm ben.. bi bakayım canım...
ya doktor saçmaladı yani, antibiyotiklik bi durum yoktu ki. CRP aşırı yüksek değildi, eşim elinde tahlil sonuçlarıyla doktoru arıyodu. bana getirdi ben baktım aaa beyaz kürem yükselmiş demek ki enfeksiyonum var biraz, aaaa idrar yolu enfeksiyonum var pH 8 olmuş, bulantılarımdan anlamıştım zaten, aaaa hemoglobinim düşük demir hapına rağmen ama önemli bişi yok hadi serumu biraz daha açalım çabuk bitsin de gidelim dedim hemşire yanımızdaymış ben görmemiştim kadın bastı kahkahayıııı, sağlıkçı mısınız dedi yoooo ama ailemin hepsi sağlıkçı dedim :) hemşire, eşime şanslısınız eşiniz kendi teşhisini koyabiliyor ne güzel dedi :)
çok ağrın olursa bi serum taktırabilirsin tuzlu ya da şekerli su sonuçta ama vücudu rahatlatıyor. sonuçta serum 1 saat takılı olunca direkt yatıyosun o bile dinlendiriyor. aynen öyle cnm bol bol dinlenme zamanı şimdi
bende öyleyim tahlil sonuçlarını alır bakar ve tedaviyi takip ederim... bilinçli olmak güzel bir şey...
Günaydın canım ay inşallah öledir canım yaa.. inan sanki her an(çok afedersin) büyük tuvaletim varmışda gidemiomuşum gibikarnımın altında bişi var yada bana öle gelio :26:
haklısın psikom belklide tüm bu belirtiler psikolojikkeşkem ilişkiye girdiğinin ertesi günü tutup tutmayacağıını öğrenebileceğimiz bi alet olsaydı. bizde bu siteresten kurtulsaydık :26:
inşallah vardır canım ya hayırlısıysa tabive inşallahda psikolojik değildir :26:
tabi cnm doktora kalsa yazacak antibiyotik, ben de bilmesem acaba alsam mı dicem. takip etmek çok önemli yani...
Evett bat bugun insallah gelmez bebegimi istiyorum artik
aynen canım katılıyorum..
ben genelde cuma gününe alıyorum randevularımı çünkü sonrasında işe dönmüyorum.. erkencikten eve gidip dinleniyorum.. onu yazmayı unuttum sana... topiğimizin ilk bebişi erkek bakalım bizler ne zaman öğreneceğiz...
hg günaydın balımmmmmm nasılsın kusura bakma dün gelicem dedim ama biraz geç geldim cnm benim kociş uslu durmadı dün konuşamadık şimdi konuşalım demek hemen yapılmalı aşilama
ayyyyy heyecan yaptım yaaa bu hafta geçse çabucak
işalah psikolojik deyildir cnm sanki bu ay bişeyler var sende pozitif test sonuçlarına çıka işalahCnm bat ne zaman
hg kısçem işalah gelmez kırmızılar gelmezse yarın test yaparsın
Evett bat bugun insallah gelmez bebegimi istiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?