Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bu ay boyle gecsin o zaman kukulogum.uzerindeki negatif enerjiyi bi at.
Hem belli olmaz benim departman arkadadim kurtajdan iki at sonra korunma suresi bitti hemen hamile kaldi.
O kadar korkular telaslar yapti ya simdi olmazsa felan diye kendini yedi ama oldu iste

çocuk meselesi mi bende de aynı sorun var aslında belli etmemeye çalışıyorum :)

Hayatimdan bezdim yeminlee.patates cuvali gibiyim .yerimden kipirdayasim yok

herkese günaydın...sevgilerimi yolluyorum....
Gunaydin guzel anniss

2014 yılında öğreneceğiz bebişleri.. bakim perşembe boş mu? cuma gitmeyi düşünmüştüm ben.. bi bakayım canım...

antibiyotik içme zaten onun yerine doğal olarak al. sarımsak en güzel çözüm canım..

ya doktor saçmaladı yani, antibiyotiklik bi durum yoktu ki. CRP aşırı yüksek değildi, eşim elinde tahlil sonuçlarıyla doktoru arıyodu. bana getirdi ben baktım aaa beyaz kürem yükselmiş demek ki enfeksiyonum var biraz, aaaa idrar yolu enfeksiyonum var pH 8 olmuş, bulantılarımdan anlamıştım zaten, aaaa hemoglobinim düşük demir hapına rağmen ama önemli bişi yok hadi serumu biraz daha açalım çabuk bitsin de gidelim dedim hemşire yanımızdaymış ben görmemiştim kadın bastı kahkahayıııı, sağlıkçı mısınız dedi yoooo ama ailemin hepsi sağlıkçı dedim :) hemşire, eşime şanslısınız eşiniz kendi teşhisini koyabiliyor ne güzel dedi :)

çok ağrın olursa bi serum taktırabilirsin tuzlu ya da şekerli su sonuçta ama vücudu rahatlatıyor. sonuçta serum 1 saat takılı olunca direkt yatıyosun o bile dinlendiriyor. aynen öyle cnm bol bol dinlenme zamanı şimdi

Gunaydin cnm.
Insallah bebis vardirrr da ondandirr
Günaydın canım ay inşallah öledir canım yaa.. inan sanki her an(çok afedersin) büyük tuvaletim varmışda gidemiomuşum gibi karnımın altında bişi var yada bana öle gelio :26:

esram dinleme kendini rahat ol relax ol bırak dinleme olanları
haklısın psikom belklide tüm bu belirtiler psikolojik keşkem ilişkiye girdiğinin ertesi günü tutup tutmayacağıını öğrenebileceğimiz bi alet olsaydı. bizde bu siteresten kurtulsaydık :26:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız geçmişi okumadım var mı yeni haberler cnm belkide bebiş den oluyordur yada pskolojiktir her ay bizim yaşadığimiz gibi ama bu ay sende bişeyler var
inşallah vardır canım ya hayırlısıysa tabi ve inşallahda psikolojik değildir :26:

bende öyleyim tahlil sonuçlarını alır bakar ve tedaviyi takip ederim... bilinçli olmak güzel bir şey...

s.a günydınn bacılarrrrrrrrrrr

hg günaydın balımmmmmm nasılsın kusura bakma dün gelicem dedim ama biraz geç geldim cnm benim kociş uslu durmadı dün konuşamadık şimdi konuşalım demek hemen yapılmalı aşilama

işalah psikolojik deyildir cnm sanki bu ay bişeyler var sende pozitif test sonuçlarına çıka işalah cnm bat ne zaman

tabi cnm doktora kalsa yazacak antibiyotik, ben de bilmesem acaba alsam mı dicem. takip etmek çok önemli yani...

aynen canım katılıyorum..

ben genelde cuma gününe alıyorum randevularımı çünkü sonrasında işe dönmüyorum.. erkencikten eve gidip dinleniyorum.. onu yazmayı unuttum sana... topiğimizin ilk bebişi erkek bakalım bizler ne zaman öğreneceğiz...

ayyyyy heyecan yaptım yaaa bu hafta geçse çabucak

hg günaydın balımmmmmm nasılsın kusura bakma dün gelicem dedim ama biraz geç geldim cnm benim kociş uslu durmadı dün konuşamadık şimdi konuşalım demek hemen yapılmalı aşilama

önmli deil bacımm demk mik mik olsun bacımm inşş bebk olur aşk bebişi olurr bakalım nassipse bacımm
aşılamaya gidiyoo :26:

işalah psikolojik deyildir cnm sanki bu ay bişeyler var sende pozitif test sonuçlarına çıka işalah Cnm bat ne zaman

inşallah canım yaa inşallahhh vardırrr

Bana göre batım 31 aralık ama dilketinimin hesaplamasına göre 3 ocak canım. çünkü diltekinim yumurtlamamın üstüne 14 gün koyup hesapladı. Bense 4aralıkta adet olmuştum ve 27 gün sürüo öle hesapladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…