- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
aminnnnnnnnnnnnnn inşşşşş vlaa hepimz bıktık bacımm boş testlerdennİnsallah canim. Testlerden tiksinti geldi 2 gun bekler gelmezse kan testi yaptiririm. Allahim duy sesimizi bu guzel annelik duygusunu nasip et hepimize
önmli deil bacımm demk mik mikolsun bacımm inşş bebk olur aşk bebişi olurr bakalım nassipse bacımm
aşılamaya gidiyoo :26:
inşallah canım yaa inşallahhh vardırrr
Bana göre batım 31 aralık ama dilketinimin hesaplamasına göre 3 ocak canım. çünkü diltekinim yumurtlamamın üstüne 14 gün koyup hesapladı. Bense 4aralıkta adet olmuştum ve 27 gün sürüo öle hesapladım
kociş razı oldumu bu duruma 3 ay bekliyelim felan diyodu galiba ikna ede bildin mi dr bu aymı dedi cnm aşilama içn
havamm bacımm artık durum nasl olacaksa kabul etmkten baska caremz yok dedi inş bu ay aşılama olcak gibi salı günü gitti baktı yyum küçükmüş cuma yine gel dedi bkakalım yaa bişi takılıyo kafama biz mik mik yapıyozz ee ya bunda hamiş kalırsam
aşılama yapcaklar onlar anlayamz degilmi kafm karştı yaa :44:
kociş razı oldumu bu duruma 3 ay bekliyelim felan diyodu galiba ikna ede bildin mi dr bu aymı dedi cnm aşilama içn
havamm bacımm artık durum nasl olacaksa kabul etmkten baska caremz yok dedi inş bu ay aşılama olcak gibi salı günü gitti baktı yyum küçükmüş cuma yine gel dedi bkakalım yaa bişi takılıyo kafama biz mik mik yapıyozz ee ya bunda hamiş kalırsam
aşılama yapcaklar onlar anlayamz degilmi kafm karştı yaa :44:
valla anlarlar mı bilmeme ki aman kısçem boşver olursa olur sıkma canını akışina bırak ben bu ay kırmızıları bekliyorum ya ne olduysa bana anlamıyorum cnm kırmızıları bekliyorum ilk defa yaaaaaaa
valla anlarlar mı bilmeme ki aman kısçem boşver olursa olur sıkma canını akışina bırak ben bu ay kırmızıları bekliyorum ya ne olduysa bana anlamıyorum cnm kırmızıları bekliyorum ilk defa yaaaaaaa
bnde gecen ay çok bekledimm şükür geldi
yaw balımm ben anlatamadım kii simdi eger ki ben aşılamada zaten hamişsen onlar aşı yaparken ya düşersee
aminnn canımm inşallahhh inşallahhh olur buayda ikimizde burda durmadan halay çekerizzz, göbişler atarız. Yeni yıl uğurlu gelir.kociş razı oldumu bu duruma 3 ay bekliyelim felan diyodu galiba ikna ede bildin mi dr bu aymı dedi cnm aşilama içn
aaaaaa benim batt 30 yada 31 aralıkta olacak senin hesabına göre aynı günde regli olmayacağizz pozitif görcez deseneeeeeIşlah reglime şu kadar kaldı diye bi daha kısmet olmaz bebeğinin doğacaği tarihi hesaplarsın işalah
:131::131::131::131::131::131::131::131::131: Gelmezseniz bende dondurma :131::131::131::131::131::131::131::131:
aminnn canımm inşallahhh inşallahhh olur buayda ikimizde burda durmadan halay çekerizzz, göbişler atarız. Yeni yıl uğurlu gelir.
aaaaBende istiom amaaaaa
azapçiceğim kısçem kendin söylüyosun şimdi dr demedimi yumuş büyümemiş diye şimdi büyümüş ve çatlamış olsaydı utrasyonda görürüdü ve yumurtan çatlamış derdi yumurta çatlamazsa gebe kalamazsın bence cnm o yüzden rahat ol cnm böyle şeyleri düşünme
merhaba kızlarr napıyonuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzz....
Off amma zor bu beklemek yaaa
merhaba kızlarr napıyonuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzz....
hmm anladımm yani gebe kesin deilim hee ok anlaşılduu merkezzz
hemde cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hg cnm merhaba sohbet ediyoruz işte sen ne yapıyosun cnm
cnm kesin hamile deyilsin diye bişey demiyorum cnm ben sadece tahminimi söyledim :26: senin bat ne zamann[/QUOTE
takıp edıyorum cnm yazdıklarınızı bende dinleniyorum biraz sabahtan utulerim vardıı onları yaptımm... daha sonra yemek yapıcam... bi bakınayım bakıyım ne var ne yok die...
Off amma zor bu beklemek yaaa
hg cnm merhaba sohbet ediyoruz işte sen ne yapıyosun cnm
cnm kesin hamile deyilsin diye bişey demiyorum cnm ben sadece tahminimi söyledim :26: senin bat ne zamann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?