hggg bacımmmmmmmmmmmmm
Ya keşke bebişler dollendikten sonra telefona mesaj gelse :)ben geldim gibi :)arada ordan bize mesaj atsalar :):)çok hayalperest oldum yaaa :)
hg cnm merhaba sohbet ediyoruz işte sen ne yapıyosun cnm
cnm kesin hamile deyilsin diye bişey demiyorum cnm ben sadece tahminimi söyledim :26: senin bat ne zamann[/QUOTE
takıp edıyorum cnm yazdıklarınızı bende dinleniyorum biraz sabahtan utulerim vardıı onları yaptımm... daha sonra yemek yapıcam... bi bakınayım bakıyım ne var ne yok die...
kolay gelsin cnm benimde mutfak buz gibi yemek yapmam lazım ütü yapmam lazım yaaaaa hiç gitmek istemiyorum mutfağaa
bnm bat 15 ocak canımm
kaç günde bir regli oluyosun cnm
kısçem bak takvimin ne diyorrrrrrr Å�imdi partneriniz ile anne-baba ve çocuk sahibi olmak hakkında konuşma zamanı
kızlar spermler kaç gün yaşarki ovü testi yaptım 11. gün çift çizgi çıktı bizde 10. gün mim mik yaptık 11. gün yapmadık döllenir mi ki yaaa
hamd olsunn iyiyim bide bebişim gelirse bu ay süperrrrrrrrrrrrrrrrr olcam bacımmhosbulduk canm nasılsııınnnnnnnnn....
kolay gelsin cnm benimde mutfak buz gibi yemek yapmam lazım ütü yapmam lazım yaaaaa hiç gitmek istemiyorum mutfağaa
kaç günde bir regli oluyosun cnm
yawrumm bnm adetim tam günün de oluyodu 2-3 aydır sapıttı gecikiyo
cnm spermler benim duyduğuma göre 24 saat yaşıya biliyor kadının vajınasında kısmet cnm allahım ol derse olur o yüzden at bunları kafandan stres yapma balım olur mu
günaydın cnm hg nasılsın? ay kısçem işte rabbim biziim sabrımızı deniyo o yüzden böyle keşşke öyle olsa diyoruz ama öyle deyil işte olsunda beklemeye razıyım yeterki hayırlısıyla olsundaaaaaaaaaa
kıss bacımm havvaa inşşşşşşşşşş cıkartmk zorunda kalmamm inşşşşşşşşş çokk istiyom yaa totem yaptım takvimimi yazıyımıda okudum bacımm
hamd olsunn iyiyim bide bebişim gelirse bu ay süperrrrrrrrrrrrrrrrr olcam bacımmsen naslsn yigenimz nasll
yawrumm bnm adetim tam günün de oluyodu 2-3 aydır sapıttı gecikiyo
bacım o kırmızılar dur biz bi gün bi yerde yakalayıp lilimin pitnik tüpünü kafalarına geçirelim bi daha gelmesinler istenmedikleri yere utanmazlarrrrrrr:104::104: kısçem bizimkiler diyoki çocuk yerleşekmiş ondan sapitıyomuş böle regliler yollarını bulamıyorlarmış gel biz onlara gösterelim yollarını kafayı yedim sonunda abla
canim konyali misin sen
kızlar spermler kaç gün yaşarki ovü testi yaptım 11. gün çift çizgi çıktı bizde 10. gün mim mik yaptık 11. gün yapmadık döllenir mi ki yaaa
hamd olsunn iyiyim bide bebişim gelirse bu ay süperrrrrrrrrrrrrrrrr olcam bacımmsen naslsn yigenimz nasll
inşallah canımmm amiinnn bi yeniyıl hediyesi olsun bebiş sizee ben ıyıyım cnmm oğlumda ıyı teyzesi sanırım bıraz acıkmışşş ben çıkayım şimdilik bişeler yiyim yemek yapmayada başlıyım geçe kalmayı sevmiyorum...
Canım spermler 5gune kadar yaşayabilir ve o cift cizgiyi gördükten sonra siliklesmesi lazim yumurta çatladığında döllenme gerçekleşir yani cift cizgiyi dun görmüş sen buun yeniden birlikte ol ovu testjni birakma hemn o cift cizginin siliklesmesi gerekiyor
merhaba kızlar nasılsınızzzzzz????
tamam ama bugun eşim doktora gitti ilaç ve vitaminler 350 lira tuttu ya tamam parasında değilim ama çok beklemekte istemiyorum 15 16 ay oldu tık yok ufff doktora bende gitcem bidahaki adet döneminde nefret ediyorum muayneden ama artık aşılama yada tüp bebek istediğimi birini yapmalarını istiycem yoksa çok üzülüyorum
Canım spermler 5gune kadar yaşayabilir ve o cift cizgiyi gördükten sonra siliklesmesi lazim yumurta çatladığında döllenme gerçekleşir yani cift cizgiyi dun görmüş sen buun yeniden birlikte ol ovu testjni birakma hemn o cift cizginin siliklesmesi gerekiyor
Ya keşke bebişler dollendikten sonra telefona mesaj gelse :)ben geldim gibi :)arada ordan bize mesaj atsalar :):)çok hayalperest oldum yaaa :)
dün de ablamla telefonla konuşuyorum, doktor mevzusunu falan.
eniştem arkadan sesleniyor, daha acele etmesinler ne gerek var, kocan bir hafta bal badem yesin, bir hafta dinlendirin kendinizi, sonra yapın bak nasıl oluyor diyor. onlar ilk denemede yaptılar ya..
yani sinir oldum hem eniştemle cinsel yaşantımı konuşuyor olmaya hem de bu kadar hafife almasına..
bir de konuşurken tüp bebek kelimesini yegenim duydu soruyor sürekli anne tüp bebek ne demek diye, 7 yaşında daha.
ablam da espri olsun diye, teyzenler cocuk yapmayı beceremediler, 6 aydır uğraştılar yapamadılar şimdi tüpçüye gitcekler bebek yaptırcaklar dedi.... ne espri ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?