Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ya keşke bebişler dollendikten sonra telefona mesaj gelse :)ben geldim gibi :)arada ordan bize mesaj atsalar :):)çok hayalperest oldum yaaa :)

günaydın cnm hg nasılsın? ay kısçem işte rabbim biziim sabrımızı deniyo o yüzden böyle keşşke öyle olsa diyoruz ama öyle deyil işte olsunda beklemeye razıyım yeterki hayırlısıyla olsundaaaaaaaaaa

kızlar spermler kaç gün yaşarki ovü testi yaptım 11. gün çift çizgi çıktı bizde 10. gün mim mik yaptık 11. gün yapmadık döllenir mi ki yaaa

kısçem bak takvimin ne diyorrrrrrr Å�imdi partneriniz ile anne-baba ve çocuk sahibi olmak hakkında konuşma zamanı

kıss bacımm havvaa inşşşşşşşşşş cıkartmk zorunda kalmamm inşşşşşşşşş çokk istiyom yaa totem yaptım takvimimi yazıyımıda okudum bacımm

kızlar spermler kaç gün yaşarki ovü testi yaptım 11. gün çift çizgi çıktı bizde 10. gün mim mik yaptık 11. gün yapmadık döllenir mi ki yaaa

cnm spermler benim duyduğuma göre 24 saat yaşıya biliyor kadının vajınasında kısmet cnm allahım ol derse olur o yüzden at bunları kafandan stres yapma balım olur mu

hosbulduk canm nasılsııınnnnnnnnn....
hamd olsunn iyiyim bide bebişim gelirse bu ay süperrrrrrrrrrrrrrrrr olcam bacımm sen naslsn yigenimz nasll

tamam ama bugun eşim doktora gitti ilaç ve vitaminler 350 lira tuttu ya tamam parasında değilim ama çok beklemekte istemiyorum 15 16 ay oldu tık yok ufff doktora bende gitcem bidahaki adet döneminde nefret ediyorum muayneden ama artık aşılama yada tüp bebek istediğimi birini yapmalarını istiycem yoksa çok üzülüyorum

kıss bacımm havvaa inşşşşşşşşşş cıkartmk zorunda kalmamm inşşşşşşşşş çokk istiyom yaa totem yaptım takvimimi yazıyımıda okudum bacımm

bacım o kırmızılar dur biz bi gün bi yerde yakalayıp lilimin pitnik tüpünü kafalarına geçirelim bi daha gelmesinler istenmedikleri yere utanmazlarrrrrrr :104::104: kısçem bizimkiler diyoki çocuk yerleşekmiş ondan sapitıyomuş böle regliler yollarını bulamıyorlarmış gel biz onlara gösterelim yollarını kafayı yedim sonunda abla[/QUOTE]

olurr bacımm ben varımmm ayy inşş bebiş yerlesecegi içn gecikiyodur balımm inşşş

Canım spermler 5gune kadar yaşayabilir ve o cift cizgiyi gördükten sonra siliklesmesi lazim yumurta çatladığında döllenme gerçekleşir yani cift cizgiyi dun görmüş sen buun yeniden birlikte ol ovu testjni birakma hemn o cift cizginin siliklesmesi gerekiyor

naber gamze nasılsın yumyum bitti mi canım?

merhaba kızlar nasılsınızzzzzz????

hg iyiyim cnm taze anniş nasılsınnnnnnnnnnn

anlıyorum seni cnm benim allahım işalah emeklerini boşavermez hayırlısı olsun

cnm benim dr dediki erkek boşaldıktan sonra vajinada üretilen bi asit varmiş o spermlerin bi kısmını öldürüyormuş geriye kalan spermlerde yumoşu bulursa döleniyormuş bulmazsa uzun sürersede 1 gün yaşıya biliyomuş cnm bazılaıda 3 gün yaşaya biliyor diyorlar kısçem herşey kısmet olursa olur olmazsada olmaz

Ya keşke bebişler dollendikten sonra telefona mesaj gelse :)ben geldim gibi :)arada ordan bize mesaj atsalar :):)çok hayalperest oldum yaaa :)

aynen ya bencede dölleniyo mu en azından onu bilsek bende diyorum ki içimizde bi kamera olsa spoşları yumoşları görsek nerede aksama var orayı tespit edip doktora gidip benim şurada var sıkıntı bi bakın desek ne güzel olurdu :)

hadi ya çocuk bu heryerde de söyler valla ayyy bende erkeklerle bu mevzuları konuşmayı sevmiyorum eşimin kuzenleri diyo bazen hadi biz çocuk sevmek istiyoruz diye iflit oluyorum onlara ne yaaa hayret bişey kendileri evli bile değiller zaten diyorum bazen siz ne zaman evleneceksiniz diye bende onlara laf atıyorum ben kimsenin ne zaman evleneceğini falan merak etmiyorum çocuğu olmayanlara da ne zaman yapacaksınız diye sormuyorum herkes ne yapması gerektiğini biliyo benim sormama gerek mi var dimi yani ben senin yerinde olsam ablama bozuk atardım niye konuşuyosun eniştemin yanında diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…