Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hahahaha.. bu da iyi mantık valla canım sen çalışmalara 2 günde bir devam aksatma. bu tahmini birşey zaten. kesin bugün ya da şugün diyemeyiz. ama buaralar yumurtlama dönemin onu biliyoruz. sen günaşırı devam. gıdgıdgıdaaaakkk yumurtam çatlaaakkkkk

Evet canim gece yogundu tabiki degerlendirdik ondan oncede persembe mikmik vardi bakalım nasip belki 72 saat yasamistir yumyumlamisam ayrica tsk ederim sende boya insan kendini iyi hissediyor

inşallah hayırlısıyla tutmuştur canım benim. evet boyamam lazım. benimki bir de beyaz çıkıyor dipten daha feciii... herkes tiptip bakıyor, samimi olanlar pat diye gelip söylüyor ama ne yapayım 2-3 haftada bir boyamam laızm. benimki de can yani :97:

9:9 tamam canım tamam öyle yapmaya calışacağım şu ekim 8 olsada yumurtladımmı yumurtam tuttumu belli olsa:))

sagol cicimmmmmm...

Kizlaaarrr bisey sorucaammm buz dolabimi silicem ama buzluktaki malzemeler var cikarinca bisiy olur mu ki

ben hemen 5 dk çıkarıp siliyorum ama tabi çookda geçmesin 1 saat gibi bence yumuşamasın fazla malzemeler elini çabuk tutup hemen sil yerleştir zaten aman aman deterjanları bol bol kullanma kullanırsanda bol durula canım kolay gelsin..

çalışıyorum canım ben. gerçi çalışmasam da evde bişeyler yapmak işime gelmezdi yani. hatta ben bugünleri bahane ediyorum evde bişeyler yapmamak için ya benim doğum günüm 1 ay önceydi. o zaman pasta da kestik, hediye de aldı bana, yemek de yedik, evde süpriz de oldu.... bir de çiçek de göndermişti iş yerime. e bunca şeyi kısa zamanda bir anda yaşayınca şimdi de seçenek pek kalmıyor. benim uyanık kocam sanırsam bilerek böyle yaptı. bu aydan kurtulmak için ama ben dışarda bişeyler yapmak istiyoruumm :84: ama ne??? :97: neyse akşam ola hayrola

Kız evlilik yıldönümü nmus yaa :)) Allahim ailenden sağlıhi huzuru mutlulugu eksik etmesin ins hayatın boyunca her diledigin senle olsun vee en önemlisi bidaha ki yıldönümüne bebeğin senle olsun:))) ayrıca ben evlilik yil dönümünde bi otek ayarlicam nasip olursa aynı sehirde olsada farketmez :)) romantik yemekde yersin otel odasinda mikmik cok daha heyecanli geliyo:))

bende boyucam boyayi falan aldım ana hiç kendim boyamadim boyayabilir miyim ki

valla ben dip boya yapıyorum kendime. öyle 2-3 haftada bir olunce da kuaföre para bayılamıyorum. 10 dk da boyuyorum artık el alışkanlığı oldu bende sen komple boyaycaksan daha kolay. saçını ikiye ayır. önden bir tarafından başla. boyadığın yeri tarağın ya da fırçanın arkasıyla çizip öteki tarafa at. sonra aşağıya kadar böyle devam et. sonra diğer yana geçersin. yanlar bitince tepeden başlayarak enseye kadar boyarsın. bitti

kızlar adetıme 9 gun varken beta hcg yaptırdım sonuc 2.00 cıktı yanı negatıf sımdı adetıme 2 gun var degısmıs olabılır mı yanı 9 gun varken bellı olmamıs olabılır mı yoksa cıkması mı gerekırdı ?? yardm edın lutfennnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…