ya benim bu işlere pek kafam basmıyor.ben bu kıvamda olunca ilişkinin olması gerek sanıyorum.yumurtlama daha sonramı oluyorki bu yumurtlama değilmiki 3-4 gün sonra yapayım.işte dün yaptım:)yani adı üstünde yumurta kıvamı gibi işte tam yumurtlama zamanı yani 3-4 gün sonra geçmiş olmazmı canım:)
sagol cicimmmmmm...
Evet canim gece yogundu tabiki degerlendirdik ondan oncede persembe mikmik vardi bakalım nasip belki 72 saat yasamistir yumyumlamisam ayrica tsk ederim sende boya insan kendini iyi hissediyor
hahahaha.. bu da iyi mantık vallacanım sen çalışmalara 2 günde bir devam aksatma. bu tahmini birşey zaten. kesin bugün ya da şugün diyemeyiz. ama buaralar yumurtlama dönemin onu biliyoruz. sen günaşırı devam. gıdgıdgıdaaaakkk yumurtam çatlaaakkkkk
gamseeeemm nasilsin cicimm....
bende boyucam boyayi falan aldım ana hiç kendim boyamadim boyayabilir miyim ki
sagol cicimmmmmm...
Kizlaaarrr bisey sorucaammm buz dolabimi silicem ama buzluktaki malzemeler var cikarinca bisiy olur mu ki
sagol cicimmmmmm...
Kizlaaarrr bisey sorucaammm buz dolabimi silicem ama buzluktaki malzemeler var cikarinca bisiy olur mu ki
hımm geç döllenme olmuş heralde seninbenim adetime bikaç gün kala çıkmıştı da:26: bazı arkadaşlarımın 5 gün kala fln çıkmıştı. İşte kişiye göre herkesin değişiyor, o yüzden belirti aramamak, sabırlı olup beklemek en iyisi beklerken birbirimizi motive edelim de, öyle erkenden test fln yapmayalım e mi ?
evde misin canım sen, yoksa çalışıyor musun? evdeysen güzel bir masa hazırlayabilirsin, romantik bir masa. ya da dışarda yemek istersen de, en azından bir pasta yap evde, gece eve gelince pastayı keser kutlamalara daha romantik bir ortamda devam edersiniz
Bizim de geçen haftaydı, biz ilk önce gece 12den sonra evde kutladık, akşam iş çıkışı da dışarda kutladık
sagol cicimmmmmm...
inşallah hayırlısıyla tutmuştur canım benim. evet boyamam lazım. benimki bir de beyaz çıkıyor dipten daha feciii... herkes tiptip bakıyor, samimi olanlar pat diye gelip söylüyor ama ne yapayım 2-3 haftada bir boyamam laızm. benimki de can yani :97:
gamseeeemm nasilsin cicimm....
tememm canimmm
heheee artık bende iniyorum sahalara uzun aradan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?