Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim hamismiyim bilmiyorum ayin 2sinde dr um tahlil yapacak

Kafasini kircam onunn.beni arayan olmadi biliyomusun[/QUOTE]

belki de değiştirmeyeceklerdir diycem ama o tarihte dr burda olmayacakmış. son dakika iptali yapmasınlar da..

bu arada psikodan haberi olan var mı? nerelere kayboldu o?

yok canım hamilelikte daha kolay kapılıyor. bünye zayıf olduğundan böyle oluyor. mide bulantısının minikbebişimdeki şuandaki sebebi enfeksiyondan kaynaklanıyor. normalde yoktu çünkü bi de hicranda aynısı olmuştu.. midesi çok kötüydü.

Meraba kızlar ben çok kötüyüm dun gece uyuyamadım eşim eve bir torba iğne ilaçla geldi onları görünce sanki hiç çocuk sahibi olamıycaz gibi geldi gece ağladım şimdide gözlerimden yaşlar akıyor durduramıyorum kendimi...ben hiç anne olamıycam mı çok korkuyorum kendi canımdan kanımdan evladım olsun istiyorum arkadaş çevresinde herkes ikinciye geçer oldu tek ben kaldım çok korkuyorum çok...Allah'ıma şükürler olsun eşimle sorunum yok mutluyum ama ah bide bebeğim olsa...Allah büyüktür bu da bizim sınavımız diyorum ama çok çok zor Bi sınav dua ediyorum inşallah Bi gün o kokuyu içime çekerim onu koynuma alıp uyuturum inşallah onu karnımda taşımak dünyaya getirmek için her şeyimi vermeye hazırım yeterki gelsin

icranımmmmmmm

sen hamişken ov. testimi yaptın bebemmm o tezi çürütmüşsün galiba. sağolsun kızçem öle dedi.:26:

canım açıklarmıısn tek çizgimi çıktı pek dilkkate almamak mı gerek :26:

biliosun ben bayan panik, gene panik yaptımda :18::18:

Daha oncede biri sormustu cnm hicran oyle dedi .gebelik testi yaptigi zaman denedi sanirim diger testide.
Umudunu kaybetme dedigim gibi belli olmaz.

Canim ben ovu testinde hamislik belli olacagini zanetmiyorum

geçen ay ilk defa ateş ölçmüştüm ve yumoşun ççatlamasının 2.günü ateşim yükselmişti.. şimdi her ay ki gibi 15.gün yani aralık 23te çatladı diyorum agrsıda oldu.. ama ateşim hala 36.2 !!! 3 gün geçti yumoş çatlayalı ateşte degişiklik yok..yani normalde 36.0 dır ama şuan anca 36.2... geçen ay çatladıktan sonra 36.6 olmuştu?? neye yormam gerek bunu.. bu arada geçen ay hamileydim biliyosunuz.. yumurtamı çatlamadı ki yada döllenme olmayıncamı yükselmiyor ateş??

sorun ne ki canım o kadar iğne verdiler üzülme diyemicem canım zaten desemde etkili olmicak biliyorum ağlamak geçiyosa içinden ağla tabikide rahatla ama kendini de teselli etmenin bir yolunu bulman lazım canım çok dua et bol bol bi tek onlar şifa şu anda bize çünkü içinde bulunduğun durumu tahmin edebiliyorum bende çok kötüydüm Allahım diyodum hep böyle ağlayacak mıyım eee ben nasıl yaşarım böyle hayata konsantre bile olmadan içime huzur ver ne olur diye yalvarıyodum sürekli hatta 1 hafta hiç geçmeyen bir baş ağrısı çektim kurban olduğum Allah ım sanada şifa versin canım benim eşinin iyi olması çok güzel sağolsun benimki de öyle hiç dert etmiyo ya da bana hissettirmiyo olacak diyo sürekli ama tabi insanız olmama ihtimali de var canım ben artık diyorum ki yaza aşılama yaptırırım buna alıştırdım kendimi olmadı tüp denicem napim Allahım dermansız dert vermesin sadece şunu düşün Allah şu an sana senden daha çok üzülüyo biz sadece ona güvenip ona sığınıcaz taktir O nun..ve senin elinden bişey gelmez bu sebeple kendini çok da fazla yıpratma olur mu? öptüm seni

seni okadar iyi anlıyorum ki canım Rabbim çok bekletmesin tez vakitte tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun inşallah bende buaralar kötüyüm. psikolojim çok bozuldu. herşeyi dert eder oldum kendime. bide her ay olmayınca adet olduğumu yada olacağımı, kaç aydır ağlayarak söyler oldum eşime oda kızıyo. neden böle yapıosun zamanı vardır diyo. iyide 1 yılı doldurduk. elimde bi kimyasal gebelik üzünütsünden başka ne var :26: koca bi sıfırr

Rabbim yardımcımız olsun kuzum.. inşallahh tez vakşitte bi süpris yaparda bizi şaşırtır kuzucuklarımız

Canim benim cok iyi anlıyorum seni sabır biliyorum bizim sinavimizda bu bigün bu günlerde cok geride kalmis olacak tabi bu nezaman olacak kinusunda bi fikrim yok sadece ümit etceZ

Kafasini kircam onunn.beni arayan olmadi biliyomusun
belki de değiştirmeyeceklerdir diycem ama o tarihte dr burda olmayacakmış. son dakika iptali yapmasınlar da..bu arada psikodan haberi olan var mı? nerelere kayboldu o?[/QUOTE]Kucagina oturcaz artik ertelesede ertelemese de.Psipsikomda benim gibi bunalmisti dun ogleden sonra yilbasi alisverisi yapicam demisti. Benimde bi arkadasta enfeksiyon cikti ya dogumuna 3 hafta felan var daha.Insallah gecer biran once. Bende bikac gundur boyle bunalim takiliyorum cnm.sanada ne dicemi bilemedim.Insallah Allahim tez vakitte kavusturur evlatlarimiza

Canim ben ovu testinde hamislik belli olacagini zanetmiyorum

Daha oncede biri sormustu cnm hicran oyle dedi .gebelik testi yaptigi zaman denedi sanirim diger testide.
Umudunu kaybetme dedigim gibi belli olmaz.

canlarımm güzel kızçelerim benimm, inşallah sizler haklısınızdır. hamileyimdir de bende bu tezi tekrar tekrar çürütmüş olurum

iyiki varsınız yaa. çok yardımcı oldunuz bana.. sizleri çoook ama çookk seviyorum.

denizim benim ateş ölçmeyle ilgili hiç bi bilgim yok ama her ay aynı olcak die bişi yok die düşünüorum :26:

Senin esinde kendi esimi gördüm en cok onu uzuyorum bende sarılıyorum ağlıyorum oda garibim olacak stes yapma hersey güzel olacak sen böyle yapma ben olmasada seni hep severim diyo yazık kocama yaa bak onun icinde üzüldüm simdi

Benimde başladığımdan beri elimde koca bir sıfır ama kabuk ettim artık olmuyo işte zorlamaya geek yok

Kızlar bi abdest alıp namaz kıldım şimdi daha iyiyim şükür Allah a güvenim sonsuz..eşim varikosel ameliyatı oldu kan değerleri hormon değerleri bozuldu ama şuan sperm testi yaptırmadık ama kan hormon değerleri normale dönüyor sperm testi 2 ay sonra yapılacak ama ben bidahaki adet döneminde doktora aşılama yada tüp bebek istediğimi soyluycem inşallah..ameliyata 1 ay oldu ama hormonlar iyi çıktı bu kadar beklemiyorduk ama iyi çıktı inşallah spoşlarda düzeliyordur :)

gamsem nefesalım canlarım ya hamilelerle aynı ortamda olmak çok zordur eminim ben muhabbeti geçince tuhaflaşıyorum siz kimbilir nasıl iç geçiriyosunuzdur sürekli gözünüzün önünde bu sıkıntılar günahlarınızdan sizi arındırıyo biliyosunuz dimi siz sabrettikçe isyan etmedikçe sevaplarınız artıyo şu an imtihandayız emin olun inşallah hepimiz sabrımızın mükafatını alırız inşallahhhhhh artık kendime mi üzülücem buradaki arkadaşlara mı bilemiyorum çok zor durumdayız inşallah en kötü günlerimiz bunlar olsun..

Allah kabul etsin canım bak ne güzel düzelme varmış spoşlar ida düzelecek eminim az daha bekle sonuçları alin belki nprmal sekilde hamis kalabilirsjn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…