şuan hamile misin peki_???bide mantar enfeksiyonuysa ve sana geçmişse tabiki çiftlerin karşılıklı tedavi olması gerek...farkettiğiniz anda korunduysa öceki ihtimalleri düşünmek gerek ve dr.unuz en doğru kararı veririr zaten sadece dikkatli ol gerekirse ertele bazı şeyleri...
hamilelikte genelde enfeksiyon mu kapılıyor :26::26: mide bulantısı da onunla mı alakalı yani
biliyorum canım ben de farklı durumda değilim. sonuçta hayırlısının bu olduğunu biliyoruz ama zaman zaman acı çekiyoruz. üzülüyoruz... insanız nihayetinde..
belki geç yumurtlamışsındır onun için dedim. yumurtladığın zamanı bildiğinde adetinin gününü de tam olarak biliyorsun ve aklında soru işareti olmuyor canım... dediğin gibi gelmezse ki inşallah gelmez kana gidersin canım
canım bebeğe değil de sana bişey olur bence. doktora gidene kadar ilişkiye girme ne olur ne olmaz
Canım internete son 3 ay adet günlerimi yazınca 31 aralık die çıkıo. geçen ay netteki batla tutmuştu adet günüm. ondan 31 aralık diorum. ov. testine gelince senin haklı çıkmanı inan çoook istiorum çünkü bilmem ne hormonu filan aynı şeyi gösterdiği için ov. testinde normal gebelik testinden daha hassas algıladığı için hamileliği gösteriomuş die yazıodu topikde :26:
ama umarım sen haklısındr
canım biliorum çok zor. benim patronların eşleride şak şak hamile kalıp duruyolar. banada çocuğum olmuomuş gibi bakıolar. dillendirmeselerde hisedebiliorum. geldiklerinde bebeklerini severken filan hisediorumne deyim Rabbim yardımcımız olsun. biran ewelde bizlere de nasip etsin inşallah
canım ciddimisin ne zaman yaptı? nasıl çıkmıştı ay şimdi minicik de olsa bi umut doğdu bana yaaa :26:
icranımmmmmmm
sen hamişken ov. testimi yaptın bebemmmo tezi çürütmüşsün galiba. sağolsun kızçem öle dedi.:26:
canım açıklarmıısn tek çizgimi çıktı pek dilkkate almamak mı gerek :26:
biliosun ben bayan panik, gene panik yaptımda :18::18:
Meraba kızlar ben çok kötüyüm dun gece uyuyamadım eşim eve bir torba iğne ilaçla geldi onları görünce sanki hiç çocuk sahibi olamıycaz gibi geldi gece ağladım şimdide gözlerimden yaşlar akıyor durduramıyorum kendimi...ben hiç anne olamıycam mı çok korkuyorum kendi canımdan kanımdan evladım olsun istiyorum arkadaş çevresinde herkes ikinciye geçer oldu tek ben kaldım çok korkuyorum çok...Allah'ıma şükürler olsun eşimle sorunum yok mutluyum ama ah bide bebeğim olsa...Allah büyüktür bu da bizim sınavımız diyorum ama çok çok zor Bi sınav dua ediyorum inşallah Bi gün o kokuyu içime çekerim onu koynuma alıp uyuturum inşallah onu karnımda taşımak dünyaya getirmek için her şeyimi vermeye hazırım yeterki gelsin
Meraba kızlar ben çok kötüyüm dun gece uyuyamadım eşim eve bir torba iğne ilaçla geldi onları görünce sanki hiç çocuk sahibi olamıycaz gibi geldi gece ağladım şimdide gözlerimden yaşlar akıyor durduramıyorum kendimi...ben hiç anne olamıycam mı çok korkuyorum kendi canımdan kanımdan evladım olsun istiyorum arkadaş çevresinde herkes ikinciye geçer oldu tek ben kaldım çok korkuyorum çok...Allah'ıma şükürler olsun eşimle sorunum yok mutluyum ama ah bide bebeğim olsa...Allah büyüktür bu da bizim sınavımız diyorum ama çok çok zor Bi sınav dua ediyorum inşallah Bi gün o kokuyu içime çekerim onu koynuma alıp uyuturum inşallah onu karnımda taşımak dünyaya getirmek için her şeyimi vermeye hazırım yeterki gelsin
Canım internete son 3 ay adet günlerimi yazınca 31 aralık die çıkıo. geçen ay netteki batla tutmuştu adet günüm. ondan 31 aralık diorum. ov. testine gelince senin haklı çıkmanı inan çoook istiorum çünkü bilmem ne hormonu filan aynı şeyi gösterdiği için ov. testinde normal gebelik testinden daha hassas algıladığı için hamileliği gösteriomuş die yazıodu topikde :26:
ama umarım sen haklısındr
canım biliorum çok zor. benim patronların eşleride şak şak hamile kalıp duruyolar. banada çocuğum olmuomuş gibi bakıolar. dillendirmeselerde hisedebiliorum. geldiklerinde bebeklerini severken filan hisediorumne deyim Rabbim yardımcımız olsun. biran ewelde bizlere de nasip etsin inşallah
Amin canım ins az önce dilketine dedim bu topjke ilk geldigimizde bi tane bile hamiş yoktu sanki elekten gecirildik taşlar kaldi elekte bulgurlar hamis oldu benkm psikolojim bozukdi sanırım sacmaliyorum
canım ciddimisin ne zaman yaptı? nasıl çıkmıştı ay şimdi minicik de olsa bi umut doğdu bana yaaa :26:
belki de değiştirmeyeceklerdir diycem ama o tarihte dr burda olmayacakmış. son dakika iptali yapmasınlar da..bu arada psikodan haberi olan var mı? nerelere kayboldu o?[/QUOTE]Kucagina oturcaz artik ertelesede ertelemese de.Psipsikomda benim gibi bunalmisti dun ogleden sonra yilbasi alisverisi yapicam demisti.Kafasini kircam onunn.beni arayan olmadi biliyomusun
Benimde bi arkadasta enfeksiyon cikti ya dogumuna 3 hafta felan var daha.Insallah gecer biran once.yok canım hamilelikte daha kolay kapılıyor. bünye zayıf olduğundan böyle oluyor. mide bulantısının minikbebişimdeki şuandaki sebebi enfeksiyondan kaynaklanıyor. normalde yoktu çünkü bi de hicranda aynısı olmuştu.. midesi çok kötüydü.
Bende bikac gundur boyle bunalim takiliyorum cnm.sanada ne dicemi bilemedim.Insallah Allahim tez vakitte kavusturur evlatlarimizaMeraba kızlar ben çok kötüyüm dun gece uyuyamadım eşim eve bir torba iğne ilaçla geldi onları görünce sanki hiç çocuk sahibi olamıycaz gibi geldi gece ağladım şimdide gözlerimden yaşlar akıyor durduramıyorum kendimi...ben hiç anne olamıycam mı çok korkuyorum kendi canımdan kanımdan evladım olsun istiyorum arkadaş çevresinde herkes ikinciye geçer oldu tek ben kaldım çok korkuyorum çok...Allah'ıma şükürler olsun eşimle sorunum yok mutluyum ama ah bide bebeğim olsa...Allah büyüktür bu da bizim sınavımız diyorum ama çok çok zor Bi sınav dua ediyorum inşallah Bi gün o kokuyu içime çekerim onu koynuma alıp uyuturum inşallah onu karnımda taşımak dünyaya getirmek için her şeyimi vermeye hazırım yeterki gelsin
Canim ben ovu testinde hamislik belli olacagini zanetmiyorum
Daha oncede biri sormustu cnm hicran oyle dedi .gebelik testi yaptigi zaman denedi sanirim diger testide.
Umudunu kaybetme dedigim gibi belli olmaz.
Canim hamismiyim bilmiyorum ayin 2sinde dr um tahlil yapacak
geçen ay ilk defa ateş ölçmüştüm ve yumoşun ççatlamasının 2.günü ateşim yükselmişti.. şimdi her ay ki gibi 15.gün yani aralık 23te çatladı diyorum agrsıda oldu.. ama ateşim hala 36.2 !!! 3 gün geçti yumoş çatlayalı ateşte degişiklik yok..yani normalde 36.0 dır ama şuan anca 36.2... geçen ay çatladıktan sonra 36.6 olmuştu?? neye yormam gerek bunu.. bu arada geçen ay hamileydim biliyosunuz.. yumurtamı çatlamadı ki yada döllenme olmayıncamı yükselmiyor ateş??
Senin esinde kendi esimi gördüm en cok onu uzuyorum bende sarılıyorum ağlıyorum oda garibim olacak stes yapma hersey güzel olacak sen böyle yapma ben olmasada seni hep severim diyo yazık kocama yaa bak onun icinde üzüldüm simdisorun ne ki canım o kadar iğne verdiler üzülme diyemicem canım zaten desemde etkili olmicak biliyorum ağlamak geçiyosa içinden ağla tabikide rahatla ama kendini de teselli etmenin bir yolunu bulman lazım canım çok dua et bol bol bi tek onlar şifa şu anda bize çünkü içinde bulunduğun durumu tahmin edebiliyorum bende çok kötüydüm Allahım diyodum hep böyle ağlayacak mıyım eee ben nasıl yaşarım böyle hayata konsantre bile olmadan içime huzur ver ne olur diye yalvarıyodum sürekli hatta 1 hafta hiç geçmeyen bir baş ağrısı çektim kurban olduğum Allah ım sanada şifa versin canım benim eşinin iyi olması çok güzel sağolsun benimki de öyle hiç dert etmiyo ya da bana hissettirmiyo olacak diyo sürekli ama tabi insanız olmama ihtimali de var canım ben artık diyorum ki yaza aşılama yaptırırım buna alıştırdım kendimi olmadı tüp denicem napim Allahım dermansız dert vermesin sadece şunu düşün Allah şu an sana senden daha çok üzülüyo biz sadece ona güvenip ona sığınıcaz taktir O nun..ve senin elinden bişey gelmez bu sebeple kendini çok da fazla yıpratma olur mu? öptüm seni
seni okadar iyi anlıyorum ki canımRabbim çok bekletmesin tez vakitte tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun inşallah bende buaralar kötüyüm. psikolojim çok bozuldu. herşeyi dert eder oldum kendime. bide her ay olmayınca adet olduğumu yada olacağımı, kaç aydır ağlayarak söyler oldum eşime oda kızıyo. neden böle yapıosun zamanı vardır diyo. iyide 1 yılı doldurduk. elimde bi kimyasal gebelik üzünütsünden başka ne var :26: koca bi sıfırr
Rabbim yardımcımız olsun kuzum.. inşallahh tez vakşitte bi süpris yaparda bizi şaşırtır kuzucuklarımız
denizim benim ateş ölçmeyle ilgili hiç bi bilgim yokama her ay aynı olcak die bişi yok die düşünüorum :26:
Gamseeem.bu gunlerde daha bi moralim bozuk.sabah yazdim kizlar yardim etti aagolsun herkes.Bende seni anliyorum bebebim .bizi bizden iyi kimse anlayamaz.Benimde santraldeki arkadas 8 aylik oldu.biraz daha calisacakmisHani su 3-4aylikken aquaparktaki kaydiraklardan kayan.diger arkadas da dibimde o da benden bikac ay sonra bebis calismalarina basladi hemen hamile kaldi ama uc aylikken kurtaj oldu.iki ay korundu sonra gene halime kaldi .simdi dusuk tehlikesi var surekli rapor aliyor ama uc ayi devirdi.Aetik butun gun bebek elbisesi odasi vs. Simdide isim konusuna gectiler.Bende dedigin gibi kiskanmiyorum ama ozeniyorum .bi de bir degil iki degil aksama kadar konusuluyo.Sirf bunun icin yemege gitmiyorum yerimde yiyorum yani.Zaten uzuluyorum dis seslerede kulagimi mumkun mertebe kapamaya calisiyorum
Kızlar bi abdest alıp namaz kıldım şimdi daha iyiyim şükür Allah a güvenim sonsuz..eşim varikosel ameliyatı oldu kan değerleri hormon değerleri bozuldu ama şuan sperm testi yaptırmadık ama kan hormon değerleri normale dönüyor sperm testi 2 ay sonra yapılacak ama ben bidahaki adet döneminde doktora aşılama yada tüp bebek istediğimi soyluycem inşallah..ameliyata 1 ay oldu ama hormonlar iyi çıktı bu kadar beklemiyorduk ama iyi çıktı inşallah spoşlarda düzeliyordur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?