Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet canım sağolsunlar Allah onları başımızdan eksik etmesin bi de onlar sıkıntı yapmasın eşimde bana diyo ben çocuk için evlenmedim seni sevdiğim için evlendim ne diyeyim Allah ondan razı olsun.

Canım ben arkadsimin adına mutlu oldum cok ama kendim icinde mutlu olmak istiyorum artık su topikte ilk günlerden beri varim ben ve bir tane bile hamis yoktu suanda elekten gecirilmis gibiyiz cok şükür bi dunya hamisimiz var ve zaman geçiyo daha bende tık yok

evet canım sağolsunlar Allah onları başımızdan eksik etmesin bi de onlar sıkıntı yapmasın eşimde bana diyo ben çocuk için evlenmedim seni sevdiğim için evlendim ne diyeyim Allah ondan razı olsun.

Amin Allahim onları başımızdan eksik etmesin o destek olmasa cok daha zor olurdu :) bazen onun adinada üzülüyorum arkadaşlarımızın çocuklarıyla nasıl oynuyo bi görmelisin ve eminim ki kendi cocugunlada ayni seyleri yapmak istiyordur ama beni uzmemmek icin hic bebektn konu açmıyor onun yaratana kurban olayim yaa

evet bizler sona kalanlar................bende şöyle söyleyeyim ben kendimden geçtim biliyo musun eşim baba olsun annemler torun sahibi olsun ve milletin ağzı kapansın istiyorum yani her hamile haberi aldığımda kendimi eksik hissetmeyeyim istiyorum sormasınlar artık bebek düşünüyo musunuz diye istemiyorum ha artık bunlara da alıştım soranlara yok diyorum geçiştiriyorum gülüyorum bi de

Nolur sormasınlar bana.
Nolur söyletmesinler derdimi.
Saklarım ben onu kendime.
Yerim kendi kendimi.
Akıyorsa yaşlar gözümden,
Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz,
Karardıysa bütün dünya,
Vardır elbet bir sebebi...
Kaç ay geçti aradan ayrı ayrı,
Bitsin artık bu hasret bulaşalım gayrı...
Benim bütün derdim özlem.
Biliyorum kavuşur böyle seven.
Biz bir elmanın iki yarısıyız,
O en çok sevdigim bebiş ve ben

bende aynı durumdayım. görsen annem her ay umutla bakıo gözlerimin içine.. babam şimdiden ona akülü araba beğenmiş bi tane onu alcam koycam kenara diyip duruyo.. eşim yazık ben üzülmeyim die eskiden dışardan bi bebek geçse alırdı kucağına severdi, ben ağlamaya başladığımdan beri yanımda bebek sevio sevgilim

bundan bi kaç ewel bebeğimiz olmassa ben boşanmayı düşünüyorum dedim, çok kızmıştı bana.. ama napim onun için söledim yoksa ben sevdiğimden ayrılmak istersmiyim ama oda babalık duygusunu tatsın istiyorum.. onun içinnnn

her akşam aynı hüzün bat bekler iki gözüm
testlerin önünde beklerim avucum içinde testim..
Sen gelmezsin bi türlü
Dertlerim türlü türlü,
nice batları çektim
bu başka türlü...

bat geldi üstüme bilmem bana kastı ne
bu sipoşlar senin diye beni üzdüğün niye vayyyy
yumoş çatlattım üstüne, sipoş bana kastın ne
döllenmek işi senin diye beni üdüğün niyeee oyyy

unutamam yum zamanlarını yar
bugünün yarını var,
beraber amuda kalktığımız günlerimiz var...

yani şöyle söyleyeyim ben boşanalım demiyorum elimizden geleni yapıcaz birlikte ne dedik en başta iyi günde kötü günde ama bi gün tutarda o ben senden boşanmak istiyorum derse ki diyeceğini zannetmiyorum çünkü eğer olmazsa biz de çocuk ediniriz demişti bana olaki dedi ben hakkımı helal ederim gerçekten
ama şimdi bunları düşünmeyelim ya ben bu ay pozitif düşünmek istiyorum ve çokkkkkkk şükür ki iyiyim yine bu ay çünkü önceki aylarda çok kötüydüm ben çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk toparladım ben sanki kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr silkelenelimmmmmmmmm iyi diyelim iyi olalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hepinizi çok seviyorum kader arkadaşlarım

:))))) ayyyyhhh harikasınız yaaaa

güzel olmuş beğendimmmmm canım ay dün söylemesi ayıptır çalışmalara başladık daha yumyuma var benim 5-6 gün kadar dedim ki kocama bu ay bi taktik deniyoruz belki dedim rahim ağzım dar Allah Allah beni dedim tut bacağımdan sirkele ay çok utandım olmaz dedi tabi yaaa bi dene bakalım dedim yavaş yavaş alıştır kendini dedim dediki daha yumurtlamadın bile dedi işte dedim sen şimdiden alıştır kendini yumurtlayınca acemilik çekmezsin.

tam komedi ya yaptı azcık sonra kaçtı gitti duşa

Allahtan anlayışlı kocalarımız var. bende mecburiyetten söledim canım. kendimi kötü hissediorum her ay.. tabiki sonuna kadar mücadele edicez ama diyelimki olmadı. seninde dediğin gibi giderse, hakkımı bende helal ederim. oda dioki sorun ne sende nede bendese sonuna kadar dio.. olmadı ewlat ediniriz dio ama ben... neyse kapatalım konuyu. olacak yaaa.. kimler kimler ne hastalığı olanlar çaresizler çare bulup doğuruyo. bizler de doğurcaz. inanıyorum ben

şarkımı oku bakkk

ay çok komik oluyo bu silkeleme işi yaa... vede çok utanç verici insanın romantikliği neyim kalmıo. çok kötü... ama tutatmı tutar.. yapalım biz genede

hadi ya hamile olsak bir dert olmasak bir dert

canım sorununuz ne bilmiyorum ama o son cümlen hoşuma gitmedi hiç bak Rabbim bunu kabul ederse sonunda herşeyini vermek zorunda kalabilirsin. ve sonra keşkelerin olmasın. şimdi tövbe et ve Rabbim sen hayırlısıyla hayırlı zamanda ver diye dua et lütfen.

Esracım neden anlamak istemiyorsunki? otomatik hesaplayıcılar tahminidir ama senin elinde kanıtın var ve bilimsel bu yani. yumurtan çatladıktan sonraki 14.gün regli olman lazım. buna göre hesapla sen artık. kendini üzmek için bahane arıyormuşsun gibi geliyor bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…