- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Senin esinde kendi esimi gördüm en cok onu uzuyorum bende sarılıyorum ağlıyorum oda garibim olacak stes yapma hersey güzel olacak sen böyle yapma ben olmasada seni hep severim diyo yazık kocama yaa bak onun icinde üzüldüm simdi
Benimde başladığımdan beri elimde koca bir sıfır ama kabuk ettim artık olmuyo işte zorlamaya geek yok
gamsem nefesalım canlarım ya hamilelerle aynı ortamda olmak çok zordur eminim ben muhabbeti geçince tuhaflaşıyorum siz kimbilir nasıl iç geçiriyosunuzdur sürekli gözünüzün önünde bu sıkıntılar günahlarınızdan sizi arındırıyo biliyosunuz dimi siz sabrettikçe isyan etmedikçe sevaplarınız artıyo şu an imtihandayız emin olun inşallah hepimiz sabrımızın mükafatını alırız inşallahhhhhh artık kendime mi üzülücem buradaki arkadaşlara mı bilemiyorum çok zor durumdayız inşallah en kötü günlerimiz bunlar olsun..
evet canım sağolsunlar Allah onları başımızdan eksik etmesin bi de onlar sıkıntı yapmasın eşimde bana diyo ben çocuk için evlenmedim seni sevdiğim için evlendim ne diyeyim Allah ondan razı olsun.
Canım ben arkadsimin adına mutlu oldum cok ama kendim icinde mutlu olmak istiyorum artık su topikte ilk günlerden beri varim ben ve bir tane bile hamis yoktu suanda elekten gecirilmis gibiyiz cok şükür bi dunya hamisimiz var ve zaman geçiyo daha bende tık yok
evet bizler sona kalanlar................bende şöyle söyleyeyim ben kendimden geçtim biliyo musun eşim baba olsun annemler torun sahibi olsun ve milletin ağzı kapansın istiyorum yani her hamile haberi aldığımda kendimi eksik hissetmeyeyim istiyorum sormasınlar artık bebek düşünüyo musunuz diye istemiyorum ha artık bunlara da alıştım soranlara yok diyorum geçiştiriyorum gülüyorum bi de
bende aynı durumdayım. görsen annem her ay umutla bakıo gözlerimin içine.. babam şimdiden ona akülü araba beğenmiş bi tane onu alcam koycam kenara diyip duruyo.. eşim yazık ben üzülmeyim die eskiden dışardan bi bebek geçse alırdı kucağına severdi, ben ağlamaya başladığımdan beri yanımda bebek sevio sevgilim
bundan bi kaç ewel bebeğimiz olmassa ben boşanmayı düşünüyorum dedim, çok kızmıştı bana.. ama napim onun için söledim yoksa ben sevdiğimden ayrılmak istersmiyim ama oda babalık duygusunu tatsın istiyorum.. onun içinnnn
Nolur sormasınlar bana.
Nolur söyletmesinler derdimi.
Saklarım ben onu kendime.
Yerim kendi kendimi.
Akıyorsa yaşlar gözümden,
Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz,
Karardıysa bütün dünya,
Vardır elbet bir sebebi...
Kaç ay geçti aradan ayrı ayrı,
Bitsin artık bu hasret bulaşalım gayrı...
Benim bütün derdim özlem.
Biliyorum kavuşur böyle seven.
Biz bir elmanın iki yarısıyız,
O en çok sevdigim bebiş ve ben
Nolur sormasınlar bana.
Nolur söyletmesinler derdimi.
Saklarım ben onu kendime.
Yerim kendi kendimi.
Akıyorsa yaşlar gözümden,
Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz,
Karardıysa bütün dünya,
Vardır elbet bir sebebi...
Kaç ay geçti aradan ayrı ayrı,
Bitsin artık bu hasret bulaşalım gayrı...
Benim bütün derdim özlem.
Biliyorum kavuşur böyle seven.
Biz bir elmanın iki yarısıyız,
O en çok sevdigim bebiş ve ben
her akşam aynı hüzün bat bekler iki gözüm
testlerin önünde beklerim avucum içinde testim..
Sen gelmezsin bi türlü
Dertlerim türlü türlü,
nice batları çektim
bu başka türlü...
bat geldi üstüme bilmem bana kastı ne
bu sipoşlar senin diye beni üzdüğün niyevayyyy
yumoş çatlattım üstüne, sipoş bana kastın ne
döllenmek işi senin diye beni üdüğün niyeeeoyyy
unutamam yum zamanlarını yar
bugünün yarını var,
beraber amuda kalktığımız günlerimiz var...
her akşam aynı hüzün bat bekler iki gözüm
testlerin önünde beklerim avucum içinde testim..
Sen gelmezsin bi türlü
Dertlerim türlü türlü,
nice batları çektim
bu başka türlü...
bat geldi üstüme bilmem bana kastı ne
bu sipoşlar senin diye beni üzdüğün niyevayyyy
yumoş çatlattım üstüne, sipoş bana kastın ne
döllenmek işi senin diye beni üdüğün niyeeeoyyy
unutamam yum zamanlarını yar
bugünün yarını var,
beraber amuda kalktığımız günlerimiz var...
yani şöyle söyleyeyim ben boşanalım demiyorum elimizden geleni yapıcaz birlikte ne dedik en başta iyi günde kötü günde ama bi gün tutarda o ben senden boşanmak istiyorum derse ki diyeceğini zannetmiyorum çünkü eğer olmazsa biz de çocuk ediniriz demişti bana olaki dedi ben hakkımı helal ederim gerçekten
ama şimdi bunları düşünmeyelim ya ben bu ay pozitif düşünmek istiyorum ve çokkkkkkk şükür ki iyiyim yine bu ayçünkü önceki aylarda çok kötüydüm ben çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk toparladım ben sanki kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr silkelenelimmmmmmmmm iyi diyelim iyi olalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hepinizi çok seviyorum kader arkadaşlarım
güzel olmuş beğendimmmmm canım ay dün söylemesi ayıptır çalışmalara başladık daha yumyuma var benim 5-6 gün kadar dedim ki kocama bu ay bi taktik deniyoruz belki dedim rahim ağzım dar Allah Allah beni dedim tut bacağımdan sirkele ay çok utandım olmaz dedi tabi yaaa bi dene bakalım dedim yavaş yavaş alıştır kendini dedim dediki daha yumurtlamadın bile dedi işte dedim sen şimdiden alıştır kendini yumurtlayınca acemilik çekmezsin.
tam komedi ya yaptı azcık sonra kaçtı gitti duşa
Hu huuuuuu naber kukucanlarrrr tunaydinnn
yok canım hamilelikte daha kolay kapılıyor. bünye zayıf olduğundan böyle oluyor. mide bulantısının minikbebişimdeki şuandaki sebebi enfeksiyondan kaynaklanıyor. normalde yoktu çünkü bi de hicranda aynısı olmuştu.. midesi çok kötüydü.
Meraba kızlar ben çok kötüyüm dun gece uyuyamadım eşim eve bir torba iğne ilaçla geldi onları görünce sanki hiç çocuk sahibi olamıycaz gibi geldi gece ağladım şimdide gözlerimden yaşlar akıyor durduramıyorum kendimi...ben hiç anne olamıycam mı çok korkuyorum kendi canımdan kanımdan evladım olsun istiyorum arkadaş çevresinde herkes ikinciye geçer oldu tek ben kaldım çok korkuyorum çok...Allah'ıma şükürler olsun eşimle sorunum yok mutluyum ama ah bide bebeğim olsa...Allah büyüktür bu da bizim sınavımız diyorum ama çok çok zor Bi sınav dua ediyorum inşallah Bi gün o kokuyu içime çekerim onu koynuma alıp uyuturum inşallah onu karnımda taşımak dünyaya getirmek için her şeyimi vermeye hazırım yeterki gelsin
Canım internete son 3 ay adet günlerimi yazınca 31 aralık die çıkıo. geçen ay netteki batla tutmuştu adet günüm. ondan 31 aralık diorum. ov. testine gelince senin haklı çıkmanı inan çoook istiorum çünkü bilmem ne hormonu filan aynı şeyi gösterdiği için ov. testinde normal gebelik testinden daha hassas algıladığı için hamileliği gösteriomuş die yazıodu topikde :26:
ama umarım sen haklısındr
iyilestim biraz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?