Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canımmm teşekkür ederim. ağzından bal damlıyor valla. inşallah Allah hepimize nasip etsin. valla ben otel odası falan kiralayamam. eşim doğum günümde bana telefon almış o bizi bu ay sıkıştırdı biraz. ama dediğin gibi çok heyecanlı olurdu bakalım kısmet belkim yemek yeriz

Bizdee bu yıl yapamadik bisi evdeydik öylesine gecti ama 2.yilimda yapcam ohhhh sabahlar olmasin tabi karnim burnumda olmazsa:))

kiiss bende kutladim evlilik yildonumunu gormedin galiba önceki sayfalarda kaldii

gördüm canım hatta konuştuk ya üzerine sen ama bir kutlama daha yapacaktın sanırsam ben öyle hatırlıyordum :82: bizim 1 ay öncesine doğumgünü kutlamamız olduğu için bunda ğek fazla bişey yapamayacağız malesef. belki dışarda balık falan yeriz bilmiyorum artık

o zaman ilk buluştuğunuz yere gidin mesela yiyin için gezin, gece de eve gelince formaları giyip sahalara inebilirsin

ayy evet ben de bu sene eğer iznimiz olsaydı 2 günlüğüne yakın biyerde otel ayarlayıp kocamı oraya kaçıracaktım, ama eşimin izni yoktu :26: sen yap, süper olur

ben kendim boyuyorum walla, oluyor

heheee artık bende iniyorum sahalara uzun aradan sonra
wuhuuuuuuu süperrrr, hadi bakalım rastgeleeeee

ya boya dediniz de ben pek hoşlanmıyorum boyadan bekarken de hiç boyamadım o yüzden, saçım açık kestane gibii.

sizce siyaha boyasam ne olur :) çok mu kullanışsız olur, eşim gecen öyle bişey çaktırdı bana kalsa kızıl tonları yapardım ama o sevmiyor. bana fikir verin bakiim:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…