evet her tarafini yapicammm canimmmmm
kızlar benim çıkmam lazım şöle evi hala yola koyyum ondan sonra gelirim görüşürüz...
Kız evlilik yıldönümü nmus yaa :)) Allahim ailenden sağlıhi huzuru mutlulugu eksik etmesin ins hayatın boyunca her diledigin senle olsun vee en önemlisi bidaha ki yıldönümüne bebeğin senle olsun:))) ayrıca ben evlilik yil dönümünde bi otek ayarlicam nasip olursa aynı sehirde olsada farketmez :)) romantik yemekde yersin otel odasinda mikmik cok daha heyecanli geliyo:))
heheee artık bende iniyorum sahalara uzun aradan sonra
boyar valla kis desemmm hehehe
evet her tarafini yapicammm canimmmmmaciciyla actim sari oldu uzerine kahve yapicam
kiiss bende kutladim evlilik yildonumunu gormedin galiba önceki sayfalarda kaldii
canımmm teşekkür ederim. ağzından bal damlıyor valla. inşallah Allah hepimize nasip etsin. valla ben otel odası falan kiralayamam. eşim doğum günümde bana telefon almış o bizi bu ay sıkıştırdı biraz. ama dediğin gibi çok heyecanlı olurdubakalım kısmet belkim yemek yeriz
boyar valla kis desemmm hehehe
Ben hafta sonu inmistir diye tahmin ediyordum :)) neyse bol sans ins
bu daha kolaymisss su evin islerini bi halledim hemen boyucaammm boyle sari bi garip hissediyorum kendimi
kiiss bende kutladim evlilik yildonumunu gormedin galiba önceki sayfalarda kaldii
Bizdee bu yıl yapamadik bisi evdeydik öylesine gecti ama 2.yilimda yapcam ohhhh sabahlar olmasin tabi karnim burnumda olmazsa:))
o zaman ilk buluştuğunuz yere gidin meselaçalışıyorum canım ben. gerçi çalışmasam da evde bişeyler yapmak işime gelmezdi yani. hatta ben bugünleri bahane ediyorum evde bişeyler yapmamak içinya benim doğum günüm 1 ay önceydi. o zaman pasta da kestik, hediye de aldı bana, yemek de yedik, evde süpriz de oldu.... bir de çiçek de göndermişti iş yerime. e bunca şeyi kısa zamanda bir anda yaşayınca şimdi de seçenek pek kalmıyor. benim uyanık kocam sanırsam bilerek böyle yaptı. bu aydan kurtulmak için ama ben dışarda bişeyler yapmak istiyoruumm :84: ama ne??? :97: neyse akşam ola hayrola
ayy evet ben de bu sene eğer iznimiz olsaydı 2 günlüğüne yakın biyerde otel ayarlayıp kocamı oraya kaçıracaktım, ama eşimin izni yoktu :26: sen yap, süper olurKız evlilik yıldönümü nmus yaa :)) Allahim ailenden sağlıhi huzuru mutlulugu eksik etmesin ins hayatın boyunca her diledigin senle olsun vee en önemlisi bidaha ki yıldönümüne bebeğin senle olsun:))) ayrıca ben evlilik yil dönümünde bi otek ayarlicam nasip olursa aynı sehirde olsada farketmez :)) romantik yemekde yersin otel odasinda mikmik cok daha heyecanli geliyo:))
ben kendim boyuyorum walla, oluyortememm canimmm
wuhuuuuuuu süperrrr, hadi bakalım rastgeleeeeeheheee artık bende iniyorum sahalara uzun aradan sonra
bu daha kolaymisss su evin islerini bi halledim hemen boyucaammm boyle sari bi garip hissediyorum kendimi
msjmi alinti yapmamissinda arada kaynadi sandiimmm cicimmm
o zaman ilk buluştuğunuz yere gidin meselayiyin için gezin, gece de eve gelince formaları giyip sahalara inebilirsin
bi yemek yiyin canim hic bisey yapmamaktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?