Allah tan umut kesmek yok arkadaşlar vardır herşeyde bir hayır benimde belki bunları yaşamam gerekiyordu sanada Allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin.zor çünkü yaşadığımız herşeyden ibret çıkarmakda önemli..Cnm gecmis olsun.insallah saglikla olur bu defa.ben 7 aydir hicbirini tutturamadim daha.yani hic gebelik yasamadim sanirim artik olmuyor denek uzereyim.
Şirine naptin sende mi adet oldun.cnm dis gebelik spermin rahim disinda bir ywre tutunmasiyla gebeligin olusmadan adet kanamasiyla atilmasi.bos gebelik te aynen gebelik gibi hersey oluşuyor fakat bebeek yok buda bos oluyo
bnde 15 aydr ttramdm
yok canım daha adet olmadım kan testi yaptırdım negatif böle beklemedeyim hiç adetim şaşmazdı
kızlar bu bal tarcın çörek otu karışımı ii yoksa soğan kürü mü okuyorumda eşlerde keçibonuzu suyu kaynatıp içirilecekmiş
Elaaam hep sen aklima geliyosun ztn.ama sizde bi sorun yok demi butun hersey yapildi rahim filmi haric.oda temiz cikar rahatlarsin insallah.bense sadece yumurtaliklarimin iyi oldunu tahlilleeimin iyi oldunu biliyorum.baska bise bilmiyorum acaba yumurtam büyüyor mu catliyormu esimin herseyi normalmi bilmiyorum.:-(((
evet bı yarn kı flm kaldı ama bnde blmyorum kı yumurta buyuyomu catlıyomu
Canim hsg den sonra temiz cikarsa yumurta takibi istersin oyle dene birde.bende bu ay gidicekdim isticekdim ama bu ay da kendim deniyim dedim eşim erken dedi vazgectim ama bu ayda tutturamazsam gidicem bende herseyin yapilmasini isticem.evse stresten soguk rüzgarlar estiriyorum elimde degil aklimda hep bebek var :-(((
hoşbulduk canım bir ay nadasa çektim kendimi psiklojide bozulmuştu bu ay bakalım inşallah tutar çalışmalara başlıycaz önümzdeki haftacanııım hoşgeldin eklememmiii,inan bugün aklımdan geçtin acaba kendini internete sınırladı mı? biraz dinlenmek istiyor yada hamile demiştim hayırlısı hoş geldin,
TOPİĞİMİZE YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNİZ YARIN SABAH LİSTE GÜNCELLEŞECEK İNŞAALLAH
HAYIRLI GECELEEER
evet ister istemez ole oluyo elmzde degl ki yarn cekıldkten snra snucumu doktora gotrurum kndı dyomu yumurta takbi yapalım su gun ilşkye grn falan dyomu blen varmı
Günaydın Kızlar
Gunaydin sed nasılsın
Cnm stresten.benimde anca 1 2 gun atardi bu ay 5 gun gecikmeli oldu.bosa ümitlenmiştim. Rahat ol adet olcami biliyorum o yüzden sakinim de kendini telkin et.
Geçen ay bende rahim filmi çekindim ama doktorum yumurta takibini gerek görmedi önce bi deneyelim sonra geçeriz onlara dedi ben yumurta takibi istediğim halde gerek görmedi pazartesi randevum var adetimde bitmiş oluyo muayene etse bile sorun yok adetliyken muayene olmayı sevmiyorum ama bu ay o gerek gormesede yumurta takibine idrar edicem artık çok istiyorum bu 13. ay olacak 12 ay bitti olsun artıkkk...
Kızlar gunaydin nasılsınız bugun bisi paylasmak istedim dün milliyette okudum hamileligin kolaylastirmak icin neler yapılmalı diye soyle yaziyodu yumurtlama zamanindan 3gun once iliski olmayacakmis sağlıklı spermler birikcekmis yumurtlama zamaninda ise gun aşırı birlikte oluncakmis ben bu ay öyle denicem 3gun mikmik yok yumurtlamadan once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?