Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim dun gece aklima geldi bi arkadasin wardi degeri dusuktu ama hamisti hani ne oldu degeri yukseldimi cok merak ettim

zaten öyle dua ediyorum canım bi arabamız var onuda bebeğim için zaten gerekirse satarız..bebek olduktan sonra Allah ın izniyle tekrar alırız :)sorunumuz eşimdeydi varikosel ameliyatı oldu inşallah gelecek meleğim yine de yanış bişey söylediysem tövbe ettim canım haklısın yanlış bir şey söylemek istemem :)

Evet canim cok buyuk bir imtihan bu.normalde isyeri disindada hamis arkadaslarim var , dogum yapanlarda var hepsiyle her hafta gorusuyorum neredeyse.paylasimlarimiz oluyor.
Ama isyerindeki durum farkli benim.karsimdaki insanlar cok anlayissiz ve resmen sabrimi deniyorlar.
Yerimde baskasi olsa coktan yeter artik gidin baska yerde konusun derdi ama ben sukunetimi koruyorum
Yemege gitmiyorum yada baska taktikler kulakligimi felan takiyorum.
Sabir diliyorum sadece

evet canım sağolsunlar Allah onları başımızdan eksik etmesin bi de onlar sıkıntı yapmasın eşimde bana diyo ben çocuk için evlenmedim seni sevdiğim için evlendim ne diyeyim Allah ondan razı olsun.

Eslerimiz sagolsun gercekten zor bir durum.benimkide ben senle cocuk olmasada yaslanirim diyor ama ben kendimden emin degilim.
Ona bir cocuk veremezsem devam edemem gibime geliyor

Zaman geciyo biz yerimizde sayiyoruz tatlim.
Elegin ustunde kaldik bakalim ne zaman gecicez o elegin deliklerinden.

Hu huuuuuu naber kukucanlarrrr tunaydinnn

Hosgeldin hicranimmm
Nasilsin bugunn

canım biliyorum duygularını biz de aynı sıkıntıları yaşıyoruz ve farkında olmadan böyle şeyler düşünebilir ya da söyleyebiliriz. sağlam durmamız lazım biliyorsun canım. Rabbim en hayırlısını bilir ve verir. benim bir arkadaşımın eşi de varokisel ameliyatı olmuştu. onun doktoru 6 ay sonra hamile kalabilirsin demiş ve tam 6 ay sonra hamile kalmıştı. sizin doktor bir süre verdi mi tabi bilmiyorum ama onun doktorunun söylediği buydu. ve o ameliyattan sonra başka herhangi bişeye gerek kalmadan 3 tane nurtopu gibi evladı oldu. bak benim eşimde de bende de bir sorun yok görünürde ama 1 yılım oldu ve hala gelen giden yok siz enazından sorunun ne olduğunu buldunuz ve Allahın izniyle de inşallah sonuca da ulaşacaksınız. inan böyle beklemesi daha zor...

Dilketinim sadece nettekinin tuttuğunu söledim ben :26: madem eminsin tmm kızma beaa adetim ocağın 2 si kızma sen yeterki
kendimi üzmek istemiorum ama dün baya okumuştum baya inandım ov. testi muhabbetine haliylede yıkıldım. kime anlatayımki paniklerimi sitresimi :26: bak sende kızıon bana

iyilestim biraz canim
Ne sordun ne zaman sordun ki :44::44::44:
canım dün bi topikde hamile iken ovulasyon testini yaptığında test pozitif çıkıomuş die okumuştum. iki belirgin çizgi oluyomuş yumurtluyomuş gibi :26: adetten önce bile yapsan gebelik testlerinin göstermediği gebeliği ov. testi hassas olduğu için direk gösteriomuş bende dün akşam bi koşu gidip ewde yaptım tabi negatif çıktı ama burdaki arkadaşlar senin bu tezi çürüttünü söledide naptın die sormuştum :26:

ya tutarsa ya tutarsa ya tutarda bi spoş denk gelirseeeeee

hb canim daha iyiyim tatlim sen nasilsin

Iyi ol canim benim.kendinize ve bebislerinize iyi bakin .dua edin bol bol .
Ben bikac gundur iyi degilim cnm ama suan daha iyi sayilir.
Sabah kizlar yardimci oldu sagolsunlar.
Elimden tutun yoksa dusecegim , yagmur beni goturecek yoksa benii...

süre vermedi bize canım iğne ilaç kullancak iişte inşallah kısa sürede sonuç alırız :)

bencede tedavi oluyosunuz bence bu da bi ümittir problem vardı çözmeye çalışıyosunuz ama biz problem ne daha onu bilmiyoruz bekliyoruz bakalım bencede sen ümitli olmalısın bi 6 ay sabret aşılama için derim belki aşılamaya gerek bile kalmaz

kızlar bakın görün hepimiz en geç 1 yıl içinde hamile olucazzzzzzzzzzzzzzzzzz ya ne bileyim içimden bunu söylemek geldi bana öyle geliyo umutluyum ben hepimiz adına inşallah bu umudumu hep korurum Allah'ım sen bizleri kaldıramayacağımız yükler yükleme, bizlere yardımcı ol, hamile olanlara evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı, biz olamayanlara da tez vakitte hayırlı evlatlar nasip et ,boynumuzu bükme, bizi senden başkasına muhtaç etme,gönüllerimizi ferahlat yarabbim aminnnnnnnnnnnnnnnnn senden şifa bekliyoruz şifamızı ver Allah'ım..

bebeğim elbette sıkıntılarımızı paylaşıyoruz ve paylaşacağız burda ama ben sana bu böyledir diyorum sende hala bana otomatik hesaplayıcıdan bahsediyorsun kimisi hep aynı günde yumurtlar ama kimisinin de değişir. ben mesela geçen ay o otomatik hesaplayıcının dediğinden 2 gün erken yumurtladım. oysa önceki 2 ay tutmuştu yani. hesapladım tam 14.gün regli oldum. yani 2+2 neyse bu da o canımın içi. sen şimdi silik gördüğün günden itibaren 14 gün hesapla bakalım ayın kaçı çıkıyor? ona göre testini yap. şuan test üzerine konuşmak için henüz çok erken sıkma boşuna canını

himm evet canim batimin geçtiği sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım pozitif çıktı gün içinde ikinci gebelik testini yaparken ovu testide yapayim bakalım yazılanlar doğru mu dedim ikisini aynı anda yaptim gebelik testi silik cikti ovu testimde silik cikti yani hamile olduğum halde ovu testi negatifti

Bwn seni yerim yerim cok özlemişim bestelerini ohh beee eskileri animsadim yahu ne cok egleniyorduk hic ciddi konu konusmuyorduj
ay çok komik oluyo bu silkeleme işi yaa... vede çok utanç verici insanın romantikliği neyim kalmıo. çok kötü... ama tutatmı tutar.. yapalım biz genede
Bnde bütün büyüyü bozdugunu düşünüyorum onun icin hic denemedkm

Allahim yar ve yardimcimiz olsun bugunlerde geccek ins

Iyi ol canim benim.kendinize ve bebislerinize iyi bakin .dua edin bol bol .
Ben bikac gundur iyi degilim cnm ama suan daha iyi sayilir.
Sabah kizlar yardimci oldu sagolsunlar.
Elimden tutun yoksa dusecegim , yagmur beni goturecek yoksa benii...

tuttum elinden Nurhanımmmmmm... ya kurtuluruz ya beraber gideriz. anca beraber kanca beraber

süre vermedi bize canım iğne ilaç kullancak iişte inşallah kısa sürede sonuç alırız :)

iğne ne için canım? inşallah en yakın zamanda kavuşacaksın meleğine

ya sen ne güzel dua ediyorsun, ferahlatıyorsun insanın içiniiii Rabbim her daim böyle inançlı ve itikatli olmanı nasip etsin canım maşallah... ümidimiz herdaim var çok şükür. bazen azalıyor bazen çoğalıyor ama hiç yitmiyor... inşallah bebeklerimize kavuşacağımız gün de gelecek

bebegim seni çok iyi anlıyorum bak karsinda bi örnek var artık tüp yoluna girmişken oldu benim hatta tupte tuttmazsa evlatlık alir miyiz ki ama bize vermezler ki falan diyordum

Ohh ne guzel soyledin canimm.hep boyle oll

Dunyaa donuyor doneecekk.
Bitecek acilar bu gunler gececek
sen ne derseeeen de.eee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…