ay çok komik oluyo bu silkeleme işi yaa... vede çok utanç verici insanın romantikliği neyim kalmıo. çok kötü... ama tutatmı tutar.. yapalım biz genede
hadi ya hamile olsak bir dert olmasak bir dert
canım sorununuz ne bilmiyorum ama o son cümlen hoşuma gitmedi hiçbak Rabbim bunu kabul ederse sonunda herşeyini vermek zorunda kalabilirsin. ve sonra keşkelerin olmasın. şimdi tövbe et ve Rabbim sen hayırlısıyla hayırlı zamanda ver diye dua et lütfen.
Esracım neden anlamak istemiyorsunki? otomatik hesaplayıcılar tahminidir ama senin elinde kanıtın var ve bilimsel bu yani. yumurtan çatladıktan sonraki 14.gün regli olman lazım. buna göre hesapla sen artık. kendini üzmek için bahane arıyormuşsun gibi geliyor bana
gamsem nefesalım canlarım ya hamilelerle aynı ortamda olmak çok zordur eminim ben muhabbeti geçince tuhaflaşıyorum siz kimbilir nasıl iç geçiriyosunuzdur sürekli gözünüzün önünde bu sıkıntılar günahlarınızdan sizi arındırıyo biliyosunuz dimi siz sabrettikçe isyan etmedikçe sevaplarınız artıyo şu an imtihandayız emin olun inşallah hepimiz sabrımızın mükafatını alırız inşallahhhhhh artık kendime mi üzülücem buradaki arkadaşlara mı bilemiyorum çok zor durumdayız inşallah en kötü günlerimiz bunlar olsun..
evet canım sağolsunlar Allah onları başımızdan eksik etmesin bi de onlar sıkıntı yapmasın eşimde bana diyo ben çocuk için evlenmedim seni sevdiğim için evlendim ne diyeyim Allah ondan razı olsun.
Canım ben arkadsimin adına mutlu oldum cok ama kendim icinde mutlu olmak istiyorum artık su topikte ilk günlerden beri varim ben ve bir tane bile hamis yoktu suanda elekten gecirilmis gibiyiz cok şükür bi dunya hamisimiz var ve zaman geçiyo daha bende tık yok
Hu huuuuuu naber kukucanlarrrr tunaydinnn
zaten öyle dua ediyorum canım bi arabamız var onuda bebeğim için zaten gerekirse satarız..bebek olduktan sonra Allah ın izniyle tekrar alırız :)sorunumuz eşimdeydi varikosel ameliyatı oldu inşallah gelecek meleğim yine de yanış bişey söylediysem tövbe ettim canım haklısın yanlış bir şey söylemek istemem :)
hb canim daha iyiyim tatlim sen nasilsin
Dilketinim sadece nettekinin tuttuğunu söledim ben :26: madem eminsin tmm kızma beaa adetim ocağın 2 si kızma sen yeterkiEsracım neden anlamak istemiyorsunki? otomatik hesaplayıcılar tahminidir ama senin elinde kanıtın var ve bilimsel bu yani. yumurtan çatladıktan sonraki 14.gün regli olman lazım. buna göre hesapla sen artık. kendini üzmek için bahane arıyormuşsun gibi geliyor bana
canım dün bi topikde hamile iken ovulasyon testini yaptığında test pozitif çıkıomuş die okumuştum. iki belirgin çizgi oluyomuş yumurtluyomuş gibi :26: adetten önce bile yapsan gebelik testlerinin göstermediği gebeliği ov. testi hassas olduğu için direk gösteriomuş bende dün akşam bi koşu gidip ewde yaptım tabi negatif çıktıiyilestim biraz canim
Ne sordun ne zaman sordun ki :44::44::44:
ya tutarsa ya tutarsa ya tutarda bi spoş denk gelirseeeeee
hb canim daha iyiyim tatlim sen nasilsin
canım biliyorum duygularını biz de aynı sıkıntıları yaşıyoruz ve farkında olmadan böyle şeyler düşünebilir ya da söyleyebiliriz. sağlam durmamız lazım biliyorsun canım. Rabbim en hayırlısını bilir ve verir. benim bir arkadaşımın eşi de varokisel ameliyatı olmuştu. onun doktoru 6 ay sonra hamile kalabilirsin demiş ve tam 6 ay sonra hamile kalmıştı. sizin doktor bir süre verdi mi tabi bilmiyorum ama onun doktorunun söylediği buydu. ve o ameliyattan sonra başka herhangi bişeye gerek kalmadan 3 tane nurtopu gibi evladı oldu. bak benim eşimde de bende de bir sorun yok görünürde ama 1 yılım oldu ve hala gelen giden yoksiz enazından sorunun ne olduğunu buldunuz ve Allahın izniyle de inşallah sonuca da ulaşacaksınız. inan böyle beklemesi daha zor...
canım biliyorum duygularını biz de aynı sıkıntıları yaşıyoruz ve farkında olmadan böyle şeyler düşünebilir ya da söyleyebiliriz. sağlam durmamız lazım biliyorsun canım. Rabbim en hayırlısını bilir ve verir. benim bir arkadaşımın eşi de varokisel ameliyatı olmuştu. onun doktoru 6 ay sonra hamile kalabilirsin demiş ve tam 6 ay sonra hamile kalmıştı. sizin doktor bir süre verdi mi tabi bilmiyorum ama onun doktorunun söylediği buydu. ve o ameliyattan sonra başka herhangi bişeye gerek kalmadan 3 tane nurtopu gibi evladı oldu. bak benim eşimde de bende de bir sorun yok görünürde ama 1 yılım oldu ve hala gelen giden yoksiz enazından sorunun ne olduğunu buldunuz ve Allahın izniyle de inşallah sonuca da ulaşacaksınız. inan böyle beklemesi daha zor...
Dilketinim sadece nettekinin tuttuğunu söledim ben :26: madem eminsin tmm kızma beaa adetim ocağın 2 si kızma sen yeterki
kendimi üzmek istemiorum ama dün baya okumuştum baya inandım ov. testi muhabbetine haliylede yıkıldım. kime anlatayımki paniklerimi sitresimi :26: bak sende kızıon bana
canım dün bi topikde hamile iken ovulasyon testini yaptığında test pozitif çıkıomuş die okumuştum. iki belirgin çizgi oluyomuş yumurtluyomuş gibi :26: adetten önce bile yapsan gebelik testlerinin göstermediği gebeliği ov. testi hassas olduğu için direk gösteriomuş bende dün akşam bi koşu gidip ewde yaptım tabi negatif çıktıama burdaki arkadaşlar senin bu tezi çürüttünü söledide naptın die sormuştum :26:
himm evet canim batimin geçtiği sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım pozitif çıktı gün içinde ikinci gebelik testini yaparken ovu testide yapayim bakalım yazılanlar doğru mu dedim ikisini aynı anda yaptim gebelik testi silik cikti ovu testimde silik cikti yani hamile olduğum halde ovu testi negatifti
Bwn seni yerim yerim cok özlemişim bestelerini ohh beee eskileri animsadim yahu ne cok egleniyorduk hic ciddi konu konusmuyordujher akşam aynı hüzün bat bekler iki gözüm
testlerin önünde beklerim avucum içinde testim..
Sen gelmezsin bi türlü
Dertlerim türlü türlü,
nice batları çektim
bu başka türlü...
bat geldi üstüme bilmem bana kastı ne
bu sipoşlar senin diye beni üzdüğün niyevayyyy
yumoş çatlattım üstüne, sipoş bana kastın ne
döllenmek işi senin diye beni üdüğün niyeeeoyyy
unutamam yum zamanlarını yar
bugünün yarını var,
beraber amuda kalktığımız günlerimiz var...
Bnde bütün büyüyü bozdugunu düşünüyorum onun icin hic denemedkmay çok komik oluyo bu silkeleme işi yaa... vede çok utanç verici insanın romantikliği neyim kalmıo. çok kötü... ama tutatmı tutar.. yapalım biz genede
Evet canim cok buyuk bir imtihan bu.normalde isyeri disindada hamis arkadaslarim var , dogum yapanlarda var hepsiyle her hafta gorusuyorum neredeyse.paylasimlarimiz oluyor.
Ama isyerindeki durum farkli benim.karsimdaki insanlar cok anlayissiz ve resmen sabrimi deniyorlar.
Yerimde baskasi olsa coktan yeter artik gidin baska yerde konusun derdi ama ben sukunetimi koruyorum
Yemege gitmiyorum yada baska taktikler kulakligimi felan takiyorum.
Sabir diliyorum sadece
Eslerimiz sagolsun gercekten zor bir durum.benimkide ben senle cocuk olmasada yaslanirim diyor ama ben kendimden emin degilim.
Ona bir cocuk veremezsem devam edemem gibime geliyor
Zaman geciyo biz yerimizde sayiyoruz tatlim.
Elegin ustunde kaldik bakalim ne zaman gecicez o elegin deliklerinden.
Hosgeldin hicranimmm
Nasilsin bugunn
Iyi ol canim benim.kendinize ve bebislerinize iyi bakin .dua edin bol bol .
Ben bikac gundur iyi degilim cnm ama suan daha iyi sayilir.
Sabah kizlar yardimci oldu sagolsunlar.
Elimden tutun yoksa dusecegim , yagmur beni goturecek yoksa benii...
süre vermedi bize canım iğne ilaç kullancak iişte inşallah kısa sürede sonuç alırız :)
bencede tedavi oluyosunuz bence bu da bi ümittir problem vardı çözmeye çalışıyosunuz ama biz problem ne daha onu bilmiyoruz bekliyoruz bakalım bencede sen ümitli olmalısın bi 6 ay sabret aşılama için derim belki aşılamaya gerek bile kalmaz
kızlar bakın görün hepimiz en geç 1 yıl içinde hamile olucazzzzzzzzzzzzzzzzzz ya ne bileyim içimden bunu söylemek geldi bana öyle geliyo umutluyum ben hepimiz adınainşallah bu umudumu hep korurum Allah'ım sen bizleri kaldıramayacağımız yükler yükleme, bizlere yardımcı ol, hamile olanlara evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı, biz olamayanlara da tez vakitte hayırlı evlatlar nasip et ,boynumuzu bükme, bizi senden başkasına muhtaç etme,gönüllerimizi ferahlat yarabbim aminnnnnnnnnnnnnnnnn senden şifa bekliyoruz şifamızı ver Allah'ım..
bebegim seni çok iyi anlıyorum bak karsinda bi örnek var artık tüp yoluna girmişken oldu benim hatta tupte tuttmazsa evlatlık alir miyiz ki ama bize vermezler ki falan diyordumhb canim daha iyiyim tatlim sen nasilsin
Iyi ol canim benim.kendinize ve bebislerinize iyi bakin .dua edin bol bol .
Ben bikac gundur iyi degilim cnm ama suan daha iyi sayilir.
Sabah kizlar yardimci oldu sagolsunlar.
Elimden tutun yoksa dusecegim , yagmur beni goturecek yoksa benii...
Kizlar zeycan cikti mi
aşağıda adı yazıyor canım
bencede tedavi oluyosunuz bence bu da bi ümittir problem vardı çözmeye çalışıyosunuz ama biz problem ne daha onu bilmiyoruz bekliyoruz bakalım bencede sen ümitli olmalısın bi 6 ay sabret aşılama için derim belki aşılamaya gerek bile kalmaz
kızlar bakın görün hepimiz en geç 1 yıl içinde hamile olucazzzzzzzzzzzzzzzzzz ya ne bileyim içimden bunu söylemek geldi bana öyle geliyo umutluyum ben hepimiz adınainşallah bu umudumu hep korurum Allah'ım sen bizleri kaldıramayacağımız yükler yükleme, bizlere yardımcı ol, hamile olanlara evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı, biz olamayanlara da tez vakitte hayırlı evlatlar nasip et ,boynumuzu bükme, bizi senden başkasına muhtaç etme,gönüllerimizi ferahlat yarabbim aminnnnnnnnnnnnnnnnn senden şifa bekliyoruz şifamızı ver Allah'ım..
Bwn seni yerim yerim cok özlemişim bestelerini ohh beee eskileri animsadim yahu ne cok egleniyorduk hic ciddi konu konusmuyorduj
Bnde bütün büyüyü bozdugunu düşünüyorum onun icin hic denemedkm
Allahim yar ve yardimcimiz olsun bugunlerde geccek ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?