Yazdigi gormedi hayatim sanirim o zaman senin haberin warmi zeycan biri hamis diye soylemisti deeri cok dusuktu yukselmismi cok merak ettim
Yazdigi gormedi hayatim sanirim o zaman senin haberin warmi zeycan biri hamis diye soylemisti deeri cok dusuktu yukselmismi cok merak ettim
merhabalar beni de aranıza alın ben yeniyim burada
hg canim :13::13::13:
tuttum elinden Nurhanımmmmmm... ya kurtuluruz ya beraber gideriz. anca beraber kanca beraber
iğne ne için canım? inşallah en yakın zamanda kavuşacaksın meleğine
ya sen ne güzel dua ediyorsun, ferahlatıyorsun insanın içiniiiiRabbim her daim böyle inançlı ve itikatli olmanı nasip etsin canım maşallah... ümidimiz herdaim var çok şükür. bazen azalıyor bazen çoğalıyor ama hiç yitmiyor... inşallah bebeklerimize kavuşacağımız gün de gelecek
bebegim seni çok iyi anlıyorum bak karsinda bi örnek var artık tüp yoluna girmişken oldu benim hatta tupte tuttmazsa evlatlık alir miyiz ki ama bize vermezler ki falan diyordum
kiyamamm sizeee yaa
merhabalar beni de aranıza alın ben yeniyim burada
kiyamamm sizeee yaaben inaniyorummm olacak zamanı var sadece
Tupcii yolunada dustunuzkulagindan tutup getircez gobuse bebusi
şimdi cevap verdi doktorum, adetin 21. günü çağırıyor, kanda progesteron baktırıcak, ona göre problem varsa çözeceğiz. Bakalım hayırlısı inşallah canım.Birde yumurta takibini dene cnm eger doktora rahat gidebiliyosan.
Yada bidahaki ay adetin biter bitmez basla ovl.testlerine
Gelmez insallah tatlimm bulursunuz bi yoll.otursun evindee
Erkekte iltihap nasil oluyo bilmiyorum cnm.ins. yoktur bakalim doktorunuz ne dicek
Kafasini kircam onunn.beni arayan olmadi biliyomusun
Ayni dertten muzdaribiz esim guvercin hastasi bi suru kusumuz war yumurtluyolar anneanne dede olduk diyorum esime edepsizler bazen hep tepe tepeyeler hic dur durak bilmiyolar kuduruk kuskar :-D:-DZorla getircez illa veletleri Yaa
Bebis gelene kadar bi hayvan alalim dedim.kopekleri seviyorum ama hem esim korkuyo hemde calisiyoz kim bakicak.
Kus alalim dedim evimizde bi ses olsun.disi erkek alalim o zaman dedim. Hee ole alalimda bizden once cocuklari olsun sonra bi de ona uzulelim kuslar bile bizden hizli ciktilar diye buna takariz diyo
kus iyi fikir bence canim tek alin yawru benim bekarken vardi binnur ismii kus kendi kendine yumurtladi kac kere erkek kuş olmadan
aynen ben de bi hayvan alalım dedim, en azından oyalanırım. Kuşu çok düy döker diye istemedim, kediyi eşim istemedi, balığı da alıp eline okşayamadıktan sonra bakıp bakıp napıcaz dedim ben istemedimZorla getircez illa veletleri Yaa
Bebis gelene kadar bi hayvan alalim dedim.kopekleri seviyorum ama hem esim korkuyo hemde calisiyoz kim bakicak.
Kus alalim dedim evimizde bi ses olsun.disi erkek alalim o zaman dedim. Hee ole alalimda bizden once cocuklari olsun sonra bi de ona uzulelim kuslar bile bizden hizli ciktilar diye buna takariz diyo
şimdi cevap verdi doktorum, adetin 21. günü çağırıyor, kanda progesteron baktırıcak, ona göre problem varsa çözeceğiz. Bakalım hayırlısı inşallah canım.
kus iyi fikir bence canim tek alin yawru benim bekarken vardi binnur ismii kus kendi kendine yumurtladi kac kere erkek kuş olmadansonra rahmetli oldu
yanina irkek kus getirdik bi kaç gün birlikte kaldılar ama onlarda beremediler galiba ilk seferde
kus iyi fikir bence canim tek alin yawru benim bekarken vardi binnur ismii kus kendi kendine yumurtladi kac kere erkek kuş olmadansonra rahmetli oldu
aynen ben de bi hayvan alalım dedim, en azından oyalanırım. Kuşu çok düy döker diye istemedim, kediyi eşim istemedi, balığı da alıp eline okşayamadıktan sonra bakıp bakıp napıcaz dedim ben istemedimkaldık öyle
Zorla getircez illa veletleri Yaa
şimdi cevap verdi doktorum, adetin 21. günü çağırıyor, kanda progesteron baktırıcak, ona göre problem varsa çözeceğiz. Bakalım hayırlısı inşallah canım.
bende akvaryum çok istiyorum evlendiğimden beri ya balıklari izlemek bana huzur veriyor ama evimiz müsait değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?