Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Wuuww tum kizlarida suruklicemmi , dusmeyim o zaman benn

bebegim seni çok iyi anlıyorum bak karsinda bi örnek var artık tüp yoluna girmişken oldu benim hatta tupte tuttmazsa evlatlık alir miyiz ki ama bize vermezler ki falan diyordum

Ahh hicranim kalbime ve beynime soz geciremiyorum .
Sulu goz oldum ciktim.dun haberlerde konyada bir bebis donmus.ayy dun aksam esimle salya sumuk.
Adamida yoldan cikardim
Bizim uskattaki komsunun da yeni bebisi oldu surekli agliyo.oturup ona da uzuluyoz neyi var acaba felan diyip duruyoruz.
Anlican karikoca duygusala bagladik.
Gelsin bebislerimiz artik cok uzuluyoruz

kiyamamm sizeee yaa ben inaniyorummm olacak zamanı var sadece

Tupcii yolunada dustunuz kulagindan tutup getircez gobuse bebusi

Zorla getircez illa veletleri Yaa
Bebis gelene kadar bi hayvan alalim dedim.kopekleri seviyorum ama hem esim korkuyo hemde calisiyoz kim bakicak.
Kus alalim dedim evimizde bi ses olsun.disi erkek alalim o zaman dedim. Hee ole alalimda bizden once cocuklari olsun sonra bi de ona uzulelim kuslar bile bizden hizli ciktilar diye buna takariz diyo

şimdi cevap verdi doktorum, adetin 21. günü çağırıyor, kanda progesteron baktırıcak, ona göre problem varsa çözeceğiz. Bakalım hayırlısı inşallah canım.

Ayni dertten muzdaribiz esim guvercin hastasi bi suru kusumuz war yumurtluyolar anneanne dede olduk diyorum esime edepsizler bazen hep tepe tepeyeler hic dur durak bilmiyolar kuduruk kuskar :-D:-D

Kizlar bikac yeni bebegi olan arkadasima adetlerimin evlendikten sonra geciktiginden bahsettim vucuk kendini hamilelige hazirliyor dediler. Bu konuda bilgisi olan varmi. Hatta dr lari sormus gecen aylarda adetin gecikmismiydi diye. Ne dersiniz ?

aynen ben de bi hayvan alalım dedim, en azından oyalanırım. Kuşu çok düy döker diye istemedim, kediyi eşim istemedi, balığı da alıp eline okşayamadıktan sonra bakıp bakıp napıcaz dedim ben istemedim kaldık öyle

şimdi cevap verdi doktorum, adetin 21. günü çağırıyor, kanda progesteron baktırıcak, ona göre problem varsa çözeceğiz. Bakalım hayırlısı inşallah canım.

Hayirlisi cnm.progesterona yumurta catladimi diye bakiyolar.bana ultrasonda bakmisti

Baksana sunlara sevda kusuyammm cik cik cikk

Eklentiler

• $Görüntü008.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 24
kus iyi fikir bence canim tek alin yawru benim bekarken vardi binnur ismii kus kendi kendine yumurtladi kac kere erkek kuş olmadan sonra rahmetli oldu

Bizimde bekarken vardi cnm 9 sene yasamisti .bi sabah kalktigimizda yerdeydi.cok aglamistik ailecek yaa.
Alicam kismetse

Esimde balik diyor ama bende senin gibi elime alip oksamaktan horlaniyorum hayvanlari.
Balik beni kesmez.
Esimde cok korkak kedi kopek hepsinden korkar.

ay bu çok iyiymiş yaa

hayırlı olsun canım. herhalde yumurtluyor musun diye bakacak... az daha sabır

kus iyi fikir bence canim tek alin yawru benim bekarken vardi binnur ismii kus kendi kendine yumurtladi kac kere erkek kuş olmadan sonra rahmetli oldu

eneee o ne kız? yımırtadan yavru çıkmadı ama dimi? ona da evet de de düşüp bayılayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…