Kizlar bikac yeni bebegi olan arkadasima adetlerimin evlendikten sonra geciktiginden bahsettim vucuk kendini hamilelige hazirliyor dediler. Bu konuda bilgisi olan varmi. Hatta dr lari sormus gecen aylarda adetin gecikmismiydi diye. Ne dersiniz ?
Baksana sunlarasevda kusuyammm cik cik cikk
Ayni dertten muzdaribiz esim guvercin hastasi bi suru kusumuz war yumurtluyolar anneanne dede olduk diyorum esime edepsizler bazen hep tepe tepeyeler hic dur durak bilmiyolar kuduruk kuskar :-D:-D
oyy oyy hemde nasil opusuolardiiii yaa
Sana ultrasonda kaçıncı gün baktı peki canım? Evet yumurta çatladıktan sonra progesteronda artış oluyor. Ben bu ay da baktırmak istemiştim ama fırsatım olmadı. Bakalım bu ay ne olacak.Hayirlisi cnm.progesterona yumurta catladimi diye bakiyolar.bana ultrasonda bakmisti
Aynen balık kesmez beniBizimde bekarken vardi cnm 9 sene yasamisti .bi sabah kalktigimizda yerdeydi.cok aglamistik ailecek yaa.
Alicam kismetse
Esimde balik diyor ama bende senin gibi elime alip oksamaktan horlaniyorum hayvanlari.
Balik beni kesmez.
Esimde cok korkak kedi kopek hepsinden korkar.
oyy oyy hemde nasil opusuolardiiii yaadisii nasil kur yapiyoo erkekte kovaliyo sürekli
tuttum elinden Nurhanımmmmmm... ya kurtuluruz ya beraber gideriz. anca beraber kanca beraber
iğne ne için canım? inşallah en yakın zamanda kavuşacaksın meleğine
ya sen ne güzel dua ediyorsun, ferahlatıyorsun insanın içiniiiiRabbim her daim böyle inançlı ve itikatli olmanı nasip etsin canım maşallah... ümidimiz herdaim var çok şükür. bazen azalıyor bazen çoğalıyor ama hiç yitmiyor... inşallah bebeklerimize kavuşacağımız gün de gelecek
çok sağol canımmmmmmmmm tşk.ederim ferahladıysan bu çok güzel işteben biliyorum sizin içinizi kızlar Allah da biliyor ve bizleri çok seviyor yeter ki biz ona güvenelim ve ümidimizi kesmeyelim kızlar bu arada buluşmaya geliyonuz dimi?? psiko yok bugün alışverişi bitiremedi galiba
sağol tatlım, evet yumurtlamada problem var mı diye bakacak. Varsa çözmemiz lazım demiş. Aslında işler daha hızlı yürüse ya. Mesela bi problem varsa eğer bu yeni adet döneminde belli olcak, ama tedavi edilecek bişeyse eğer daha sonraki adet döngümde başlanacak ve otomatik olarak 2 ay daha kaybetmiş olcamay bu çok iyiymiş yaa
hayırlı olsun canım. herhalde yumurtluyor musun diye bakacak... az daha sabır
eneee o ne kız? yımırtadan yavru çıkmadı ama dimi? ona da evet de de düşüp bayılayım
Adet duzeni biraz degisiyo cnm korunmayi birakinca.
Ya da oyle denk geliyo bilmiyorum.
Beklenti olunca streste etkiliyor tabi
Esimde akvaryum istiyo.ben hoslanmiyorum nedense yaa elime almak istiyorummbende akvaryum çok istiyorum evlendiğimden beri ya balıklari izlemek bana huzur veriyor ama evimiz müsait değil
Baksana sunlarasevda kusuyammm cik cik cikk
Sana ultrasonda kaçıncı gün baktı peki canım? Evet yumurta çatladıktan sonra progesteronda artış oluyor. Ben bu ay da baktırmak istemiştim ama fırsatım olmadı. Bakalım bu ay ne olacak.
Aynen balık kesmez beni
Aslında bi köpeğimiz var ama hem biraz iri hem biraz heyecanlı hem de bahçede durduğu için onu okşamak pek istemiyorum
sadece yemeğini verip gezdirirken muhattab oluyoruz, fazla samimi değiliz yani
sağol tatlım, evet yumurtlamada problem var mı diye bakacak. Varsa çözmemiz lazım demiş. Aslında işler daha hızlı yürüse ya. Mesela bi problem varsa eğer bu yeni adet döneminde belli olcak, ama tedavi edilecek bişeyse eğer daha sonraki adet döngümde başlanacak ve otomatik olarak 2 ay daha kaybetmiş olcamhayırlısı inşallah tabi...
yanina irkek kus getirdik bi kaç gün birlikte kaldılar ama onlarda beremediler galiba ilk seferde
efendim şimdi geldim....
çok sağol canımmmmmmmmm tşk.ederim ferahladıysan bu çok güzel işteben biliyorum sizin içinizi kızlar Allah da biliyor ve bizleri çok seviyor yeter ki biz ona güvenelim ve ümidimizi kesmeyelim kızlar bu arada buluşmaya geliyonuz dimi?? psiko yok bugün alışverişi bitiremedi galiba
sağol tatlım, evet yumurtlamada problem var mı diye bakacak. Varsa çözmemiz lazım demiş. Aslında işler daha hızlı yürüse ya. Mesela bi problem varsa eğer bu yeni adet döneminde belli olcak, ama tedavi edilecek bişeyse eğer daha sonraki adet döngümde başlanacak ve otomatik olarak 2 ay daha kaybetmiş olcamhayırlısı inşallah tabi...
Btanem arkadasin wardi ya yeni hamis kalan degeri dusuktu ne oldu btanem o degeri yukseldimi merak ettim de :-D
O zaman irkek kusu gorunce heycandan kut diye gidivermistir hahahahhh :-D:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?