Ayyy cok sewindim btanem yaaa dun aksam aklima geldi cok merak ettimevet dün tekrar test oldu değeri yükselmiş bi kaç güne yine gidcek inşallah aşılamayla oldu ilk aşılamasıydı...aşılama topiğinden ve maraştan arkadaşım o benim...sgndmrv ismi...
Ben soz vermiyom ama gelmek istiyom bakalim
Kızlar minikbebişim doktorda hadi onun için dualar okuyalım
hoşgeldin canımmmm.. yılbaşı alışverişi mi yaptın sen bakimmm ne aldınnn
minikbebişim de hayırlı güzel haberlerle gelir inşallah
hoşgeldin ne getirdin?talan ettin mağazaları
edelim tabiki canım ne okuyalım.
Hosgeldin kukulogum .nerelerdesinn.
Minikbebisim sabah karnim agriyo demisti ozelden mi yazdi sana.
Okuyalim canim basliyorum ben
Güzellerim whatsapptan görüştük doktora gidiyorum 2-3 saate gelirim dedi aklım kaldı onda ben ayetel kürsi ve ya varis okuyorum siz de içinizden geleni okuyun güZel haberlerle gelsin inşallah o bize hep dua ediyor güzel kalbi ile bizde onunyanlız bırakmayalım...
Dün heryeri talan ettim o kadar abartmışım ki eve gelince farkettim aldığım çamaşırlardan biri emzirme sütyeni çıktı puajhaahahahahah arkadaşım da diyor ki bu bir işaret
Güzellerim whatsapptan görüştük doktora gidiyorum 2-3 saate gelirim dedi aklım kaldı onda ben ayetel kürsi ve ya varis okuyorum siz de içinizden geleni okuyun güZel haberlerle gelsin inşallah o bize hep dua ediyor güzel kalbi ile bizde onunyanlız bırakmayalım...
Dün heryeri talan ettim o kadar abartmışım ki eve gelince farkettim aldığım çamaşırlardan biri emzirme sütyeni çıktı puajhaahahahahah arkadaşım da diyor ki bu bir işaret
evet Allah razı olsun ondan bizi hiç duasız bırakmaz canım arkadaşımız
emzirme sütyeni mi????? hakketen abartmışsın ama ben de abartmak istiyorum yaaaaaaaaa :84:
Pembe penye o renk bir pijamam vardı gece uyurken onun içine giyerim dedim çok güzel pamuklu bakmadan aldım bende onu :))) eve geldim inceliyorum aldıklarımı anaaaaaa dedim bu ne sonra başladık gülmeye tabiki çok çok komikti ya
Kızlar hepinizi çok sevdiğini söyledi minikbebişim bekliyor haber alsın size yazacak güzel kalplisiniz hepiniz cansınız bitanelerim benimmmmmm
psikom hoş geldin..
benim kırmızılar sabah karşı ağrılar eşliğinde yurda giriş yaptı
dün akşam internetten alından, kulaktan,uzaktan ve bilimum yerlerden ateş ölçen bişey aldımov testi almıycam bu ay zaten dr bakar yumurtlamama..
sen neler aldın emzirme sütyeninden başka? ben cevahire girdim dün izdihamdan nasıl kaçtıgımı bilemedim
psikom hoş geldin..
benim kırmızılar sabah karşı ağrılar eşliğinde yurda giriş yaptı
dün akşam internetten alından, kulaktan,uzaktan ve bilimum yerlerden ateş ölçen bişey aldımov testi almıycam bu ay zaten dr bakar yumurtlamama..
sen neler aldın emzirme sütyeninden başka? ben cevahire girdim dün izdihamdan nasıl kaçtıgımı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?