Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet dün tekrar test oldu değeri yükselmiş bi kaç güne yine gidcek inşallah aşılamayla oldu ilk aşılamasıydı...aşılama topiğinden ve maraştan arkadaşım o benim...sgndmrv ismi...
Ayyy cok sewindim btanem yaaa dun aksam aklima geldi cok merak ettim

hoşgeldin canımmmm.. yılbaşı alışverişi mi yaptın sen bakimmm ne aldınnn

minikbebişim de hayırlı güzel haberlerle gelir inşallah

hoşgeldin ne getirdin?talan ettin mağazaları

edelim tabiki canım ne okuyalım.

Hosgeldin kukulogum .nerelerdesinn.
Minikbebisim sabah karnim agriyo demisti ozelden mi yazdi sana.
Okuyalim canim basliyorum ben

Güzellerim whatsapptan görüştük doktora gidiyorum 2-3 saate gelirim dedi aklım kaldı onda ben ayetel kürsi ve ya varis okuyorum siz de içinizden geleni okuyun güZel haberlerle gelsin inşallah o bize hep dua ediyor güzel kalbi ile bizde onunyanlız bırakmayalım...

Dün heryeri talan ettim o kadar abartmışım ki eve gelince farkettim aldığım çamaşırlardan biri emzirme sütyeni çıktı puajhaahahahahah arkadaşım da diyor ki bu bir işaret

evet Allah razı olsun ondan bizi hiç duasız bırakmaz canım arkadaşımız

emzirme sütyeni mi????? hakketen abartmışsın ama ben de abartmak istiyorum yaaaaaaaaa :84:

Son düzenleme:

o ne yaaaaaaaaaaa ilk defa duydum Allah kullanmayı nasip etsinnn hahahaaaaaaaaaaaaa
okuyorum canım bişeyler bende şimdi Allah şifa versin..

evet Allah razı olsun ondan bizi hiç duasız bırakmaz canım arkadaşımız

emzirme sütyeni mi????? hakketen abartmışsın ama ben de abartmak istiyorum yaaaaaaaaa :84:

Pembe penye o renk bir pijamam vardı gece uyurken onun içine giyerim dedim çok güzel pamuklu bakmadan aldım bende onu :))) eve geldim inceliyorum aldıklarımı anaaaaaa dedim bu ne sonra başladık gülmeye tabiki çok çok komikti ya

Ya vali cekicem bende canim o bizi hic yalniz barakmiyo rabbim hayirli haberlerle gelmesini nasip etsin insallah hic bseycigi yoktur

psikom hoş geldin..

benim kırmızılar sabah karşı ağrılar eşliğinde yurda giriş yaptı

dün akşam internetten alından, kulaktan,uzaktan ve bilimum yerlerden ateş ölçen bişey aldım ov testi almıycam bu ay zaten dr bakar yumurtlamama..

sen neler aldın emzirme sütyeninden başka? ben cevahire girdim dün izdihamdan nasıl kaçtıgımı bilemedim

Kızlar hepinizi çok sevdiğini söyledi minikbebişim bekliyor haber alsın size yazacak güzel kalplisiniz hepiniz cansınız bitanelerim benimmmmmm

Canim minikbebisim sabah beni bunalimdan cikarttmaya calisiyodu dua ediyodu.
Ayetel kursi okuyorum onun icin acil sifa versin rabbim.

Emzirme sutyenleri cok hos tasarim yaa.birazda komik.pit aciyosun pit kapatiyosun.
Insallah kullandigin gunleri de yasarsin kukulogum.
Bende kendime kirmizi pijama takimi ve kar tanesi desenli pofuduk patiklerden aldim .
Yilbasinda giyer otururum artikk simdilik planimiz yokk

inşallah en yakın zamanda kullanırsın canım ( yani en fazla 9 ay sonra :))))))

Kızlar hepinizi çok sevdiğini söyledi minikbebişim bekliyor haber alsın size yazacak güzel kalplisiniz hepiniz cansınız bitanelerim benimmmmmm

Bizde onu cok sewiyoruz hayatim 250tane ya vali 100tanede la ilehe illallah cektim onun icin hayirli haberlerle gelsin insallah

Bizde Nişantaşı'nın oralardaydık nasıl güzel süslemişler çok hoşuma gitti yakınmışız da :)) gerçekten acayip kalabalık ben elime geçeni alınca işte emzirme sütyenim bile oldu :)))) ayyyy aklıma geldikçe gülmekten ölüyorum ya ... Kırmızılar gelmese olmuyor zaten olsun bakalım tüpçü baba ne dicek ona göre bişeyler yap kuzum ateş ölçer dil altından sabah yataktan kalkmadan kullanılıyor gözünü açınca direk ağzına dereceyi sok şaşı bak şaşır gibi kaydet çıkan sonucu tmm :)) sonra bakıcaz bakalım neler oldu :)))

Kaca aldin hayatim bende istiyoeum ondan ilerde bebis icinde lazim olur diye dusunuyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…