Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bizimle plan yok evde takılalım başbaşa istiyorum ama imkansiz bu kadar kalabalık ailede :)) benimde hoşuma gitti pıt pıt :))))((
inşallah en yakın zamanda kullanırsın canım ( yani en fazla 9 ay sonra :))))))
Ayy inşallah :))))))
Bizde onu cok sewiyoruz hayatim 250tane ya vali 100tanede la ilehe illallah cektim onun icin hayirli haberlerle gelsin insallah
Saol canım temiz kalplilerim benim yanlız değilsin yanındayız falan yazdın başladım ağlamaya bana ne oluyorsa bende de bir duygusallık hayırdır inşallah
Kaca aldin hayatim bende istiyoeum ondan ilerde bebis icinde lazim olur diye dusunuyorum bende

Bende braun var digital dil altından ölçütüğüm 30 liraya aldım

Kaca aldin hayatim bende istiyoeum ondan ilerde bebis icinde lazim olur diye dusunuyorum bende

valla her fiyata vardı, arzum marka aldım 50 tl
ortam sıcaklığı,mama sıcaklığı,su sıcaklığını da ölçüyormuş ben de ilerisini düşündüm

hepsiburada dan aldım en çok alınan ikinci ürün buydu, birincisi bilmediğim markaydı ondan almadım.

Çatlamasında problem mi vardı da iğne vurdu sana tatlım? Acaba bana da hemen vurdurur mu iğne yoksa bu ay takip edip, gerekirse bidahaki aya mı vurur ki?
Ben de köpeklere bayılıyorum, çocukluğumdan beri bir çok köpek besledim ama hepsi bahçede Annem eve almazdı kesinlikle.
Şimdiki köpeğimiz de kangal Aslında çok içli dışlı olabilirim ama ilk hamileliğimde doktor bana toxoplazmaya bağışıklığın yok, kedi köpeklerden uzak dur demişti, bilinç altıma yerleşti heralde ki, o günden beri aramıza mesafe koyduk ama eşimle pek bi hayranlar birbirlerine

böyle düşünme canım kısmet bu ayaymış. belki burda konuşmasaydık bu ay da gitmeyecektin.. hayırlısı herşeyin canımmm
Bilmiyorum canım, bana kalsa ben doktorun kapısında yatcam da, eşim yine mi doktor dicek diye çekiniyorum. Cumartesi günü de 2 doktora gidicem hatta, eşim illallah dedi benden Biri hematoloji, biri meme kliniği. Salı da dişçiye inşallah

Cumartesi günü adetimin 4. günü olacak ve ben hastanede olucam, eğer doktor istemeden yaparlarsa bi baktırayım bunlara da, sağol canım

evet dün tekrar test oldu değeri yükselmiş bi kaç güne yine gidcek inşallah aşılamayla oldu ilk aşılamasıydı...aşılama topiğinden ve maraştan arkadaşım o benim...sgndmrv ismi...
ohh maşallah çok şükür, inşallah kucağına da alır hayırlısıyla
Kızlar minikbebişim doktorda hadi onun için dualar okuyalım
ben ya varis ve ya şafi çekiyorum canım minikbebiş için, sen nasılsın? nerelerdesin bakim?

Catlamasinda problem yoktu canim ben daha oncede takip yaptirmistim.
Doktor kendisi catlar dedi ama ben bu sefer boyle deneyelim dedim igne istedim.yazdi oda.
Sende takip yaptirirsin en azinda yumurtlamada problem olmadigini ogrenirsin.hep problem olsada hem buyutucu hemde catlatici var zaten.tedavisi olan bisey sonucta.
Ben nerde bi kopek gorsem icim gidiyo.cok seviyorum yaa

Canım iş yerinde net yok bugün balım yapılıyormuş... Telefonda çok yavaştı şimdi düzeldi hemen geldim sabahtan beri çok uğraştım gelmek için ama gelemedim birde hala bende bir duygusallık var nedenini bilmediğim yumurtlama dönemim olsam dicem ki kesin hamileyim ondan bu duygusallık :))) daha da var yani bilemedim ki

Zaman beni bebeğime kavuştursun inşallah.
Allahım sen isteyen herkesi ve beni bebeğime kavuştur.
Amin.

Hepsi buradana hemen bakiyorum canim bende o zaman mama icin falan cocuk icin istiyorum bende ne marka canim senin aldigin

100 tane ya varis ,100 tane allahümme ya mubdi ,100 tane huvallahül halikül bariu ve 10 tane da ayetel kürsi okudum canım

Benim de kürtaj olana kadar hiç bir problemim yoktu yaa, walla bu kürtaj beni benden aldı, herşeyim alt üst oldu

Büyük uğraşlar sonucunda buradasın demek, tekrar hoşgeldin o zaman Hamileliğe hazırlık yapıyor heralde vücudun, ondandır bu duygusallık inşallah öyledir yani canım benim

bende çalıkuşundan esinlendin zannettim takip ediyorum da o diziyi o sebepten dikkatimi çekmişti.

çalıkuşundaki kamuran dağil canım kamran.. romanını okumuştum ortaokuldayken..

ben de diyorum neden kızın adına gülüyor

Kizlar simdi size bisey anlaticam.nasil bir durumdur, tesadufmudur bilemedim.
Gecen hafta disciye gittigimde disimi temizledi ve 1 saat sonra bir islem yapicam dedi.
O 1 saatte biz biraz dolasalim dedik esimle.ben bi magazaya girdim esim girmedi disardaydi.sonra beni aradi burda bir bayan var bebegi 6 aylik dogmus ve bi ilac mi bisey lazimmis para istemiyormus, o ilacin satildigi eczaneye gidelim birlikte alalim diye yalvarmis.
Bende kasada idim magazada ve disari baktim esimin yaninda bir bayan genc eli ayagi duzgun.icimden dedimki calisacak durumda.
Sonra disari ciktim kadin bana dediki siz bayansiniz beni anlarsiniz bebegim erken dogdu esim asker .bana yardim edin para istemiyorum kesinlikle sisu eczanede I ilaci var dedi.bende ilk basta inanamadim sonra dayanamadim.gelin arabayla gidelim alalim dedim.
Arabaniza binmem uygun olmaz dedi.bende discide isim var zaten agzim sis yamuk yumuk konusuyorum.parasini verim gidip alin dedim.
Zor ikna ettim parasini verdim sonunda .helal edin nolur diye yalvardi.sen yalanda soyluyo olsan helal olsun dedim.
Bana senin bebegin varmi dedi.hayir dedim.senin icin cok dua edicem dedi.
Sanki biliyomuscasina soyledi ya o an kendimi zor tuttum.disciye gidiyorum diye yuzuk muzuk hicbiseyde takmamistim .
Allahim dedim bu da neydi simdi soka ugradik esimle.
Discide isim bitti arabaya bindik nasil agladim.Allahim bu bir tesadufmudur isaretmidir dedim

çalıkuşundaki kamuran dağil canım kamran.. romanını okumuştum ortaokuldayken..

ben de diyorum neden kızın adına gülüyor

evet de herkes kamuran diye biliyo dizide kendisi de söyledi kamuran değilmiş kamran mış ya var ya o diziyi izleyince insanın mikmik yapası gelio o işveler cilveler kamrandaki diyorum ki benim kocamda böyle olsa gerçi evlenmeden önce öyleydi amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…