Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ay hadi hayırlısı canım ya olabilir içini ferah tut inşallah öyledir canım..

canım inşallah duası tutar kadının ama öyle çok şeyi buna yoruyorum ben de son aylarda.
bizim psikolojilerimiz bozuldu, her seyi bir işaret olarak görüyoruz.
bunlara takılmamaya calış canım. gidicez tüpçye, parasıyla değil mi kardeşim doldurcaz göbüşlerimizi

dizinin sadece ilk bölümünü izledim ama kamranı oynayan cocugu begeniyorum.
tabi sen de mik mik etkisi yaratması bence diziden değil senin kudurukluğundan

ay bende gideyim de saçlarımı boyatayım bugün kendime gelirim hem de buluşucaz ilk görüş çok önemli bakımlı olmak lazım herşey sizler için

yok canım yaaa adamın maşallahı var Allah sahibine bağışlasın diyorum ki şunun gibi bi oğlum olsa yağız mı yağız karizmatik beğeniyorum yani ne diyeyim ama rolünde hakkını veriyo işve desen onda cilve desen onda vuhuuuuuuu

canım herşeyi bi işarete yoruyoruz, aklımız fikrimiz bebekte olduğu için... Ama inşallah kadının duası kabul olur

Bende bir kez izledim ama eski aydan senerle kenan kalavin verdigi elktrigi bunlardan alamadim.
Ama yeni kamran da az yakisikli degill yani

bebişimden haber var mı canım ya çok merak ettim onu çok uzun kalmadı mı doktor da ya:26::26:

Bebişim ben tesadüflere inanmam. herşeyin bi nedeni olduğuna inananlardanım. hayat yapboz gibi parçalar birleşiyo, şekilleniyo, ve tamamlanıyo.. bence bunun bi nedeni var.. bence tesadüf değil bence işaret.. hiç tanımadığın birinden dua alıosun, belkide ne kadar zor durumda idi düşün. sen zorla parayı vermişsin.. o ilaç istemiş. yalan olduğuna inanmıorum ben. Allah yardımcısı olsun.. senin iyiliğinide Rabbim kabul etsin, sanada en yakın zamanda o yardım ettiğin bebeğin hüssü hürmetine sağlıklı bi bebiş nasip etsin cnm

Bende bir kez izledim ama eski aydan senerle kenan kalavin verdigi elktrigi bunlardan alamadim.
Ama yeni kamran da az yakisikli degill yani

son 3 bölüm çok güzeldi ilk bölümler sıkıcıydı bence asıl dizi yeni başladı izlediğim tek dizi benim bu sezon

ay hadi hayırlısı canım ya olabilir içini ferah tut inşallah öyledir canım..
Insallah cnm ama tuhaf bi olaydi yaa

Ahh bu tupcu beni korkutuyoo nedense.

canım herşeyi bi işarete yoruyoruz, aklımız fikrimiz bebekte olduğu için... Ama inşallah kadının duası kabul olur

Dogru cnm aklim hep bebekte bi de boyle bi olay yasayinca sokakta bile pesimi birakmiyo diyorum.
Insallah duasi kabul olu ne diyim.

Belkide oyledir canim.cok etkilendim bu olaydan, tuhafimada gitti.
Amin canim insallahh insallah hepimize

canım sen de biliyorsun hiçbişey tesadüf değildir. Rabbim inşallah dualarını kabul eder o kadının

ben o çocuğu taksimde gördüm sevgilisiyle. gerçekten de tvde göründüğü gibi gayet hoş ve karizmatik yaneee ama yine de Mehmet Günsürü tek geçerimmm 16: şehzadem benim

bence sevgilisiyle yakışmıyolar ciddi söylüyorum :) neyse zevk onun ben esmerlerden hoşlanıyorum canım eşimde esmer mehmet te fena değil neyse kocam duymasın çok kızar Allah herkezi sahibine bağışlasın

aynen, çok isteyince bu gibi durumlar insanın peşini bırakmıyor hiç

Ayyy mehmet günsur da var tabi, yakışıklı şehzadeee ama Kamranın bıyıkları, hele ki Malkoçoğlu'yken ki bıyıkları, Şehzade mustafanın bıyıklarını döver

Wayy ikiside cok yakisikli bence .analar neler doguruyoo

Ben böyle şeylere çok inanıyorum hatta ben geçen aylarda böyle bişey yaşamıştım anlatmıştım burda... Hızır a.S hangi kılığa gireceği belli olmaz derler ya zaten geri çevirmemeli
Canım ya sen kürtajdan sonra umutsuzluk yaşıyorsun ya ben hep diyorum ki kesin benimde böyle olacak deryam topla kendini yapma böyle

Ayyy adam çok yakışıklı ama kuzu ya

canım haber var mı bebişten :26::26: az öncede yazdım ama görmedin sanırım:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…