Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bebişimden haber var mı canım ya çok merak ettim onu çok uzun kalmadı mı doktor da ya:26::26:

canım haber var mı bebişten :26::26: az öncede yazdım ama görmedin sanırım:26::26:

Yazdın daha yazmadı doktorun yanında olabilir haber alayım sizi haberdar etcem güzel annem netim yine çok yavaşladı

fena değilll ne demekkkkkkkkk... yok böyle bir yakışıklılık. hele aşk tesadüfleri sever de saçlarına bayılıyorum en çok, bir de dişleri... ayy her yeri yaa

bıyıklarını dövsün önemli değil gerisi bana kalsın zaten Mehmet uzunsaçlı ve bıyıksız çok daha yakışıklı

Wayy ikiside cok yakisikli bence .analar neler doguruyoo

he yaaa bize de bakması kalıyor

sen ne yaşadınki merak ettim şimdi

Canım hamile kaldığım aydı :))
Kahvaltı yapmamıştım pastaneye uğradım bişeyler aldım Elimde bozuk paralar vardı tam arabaya bineceğim yanıma bir amca geldi selpak satıyor bende elimdeki bozuk paraları verdim adam elimi tuttu Allah razı olsun Allah ne muradın varsa versin diye dualar etti ama çok irkildim bana dokunmasına hemen elimi çektim arabaya bindim 10 dakika gittim trafik sıkıştı aynı amca ama oraya gelmesi imkansiz yani otobüse binse gelemez yürüse hiç gelemez göz göze geldik bana gülümsedi beni bir korku bastı hemen kapılar kilitli mi diye kontrol ettim çok korktum iş yerinde herkese anlattım size de anlattım diye hatırlıyorum ama anlatmamıştım demek ki :))))

Benimde cok guzek iki ane iran kediciklerm.varrrr onlarla vakit geciriyorz:))))

gerçekten çok ürkütücüymüş seninkisi... o zaman hamile olduğunu biliyor muydun peki?
Kızlar minikbebişim iyi maşallah herşey yolunda gelince size bir süprizi var :)))

çok şükür iyiymiş kesin resim getirecek ya daaaaaaaa cinsiyetini öğrendi dimiiiiiiiiiiiiii

gerçekten çok ürkütücüymüş seninkisi... o zaman hamile olduğunu biliyor muydun peki?
Kızlar minikbebişim iyi maşallah herşey yolunda gelince size bir süprizi var :)))

çok şükür iyiymiş kesin resim getirecek ya daaaaaaaa cinsiyetini öğrendi dimiiiiiiiiiiiiii

bizim de iki kedimiz var, biri eşimin kedisiydi biri benim. biz evlenice onlar da mecburan kardeş oldular
Bende sparis werdim canim hiihiiiihhiiii :-D:-D
aynı markayı mı aldın canım? benimki yola cıkmış yarın elimde olur

cinsiyeti öğrendiiiii oleyyyyyyyyyyyyyyy
Süpriiizzzzzzzz :))))

Bilmiyordum canım hamile olduğunu nir kaç gün sonra öğrendim ama çok korkmuştum çok...
Bence pipili
Bence pipiliii oleeeyyyyy :-D

Ben demicem bişeyy ısrar etmeyin :)))) söylememmmmmm ona sen söyle dedim bekleyin biraz yahuuuu

ısrar etmiyos ki tabii ki açıklama yapacak kişi o :))) ben büyük bir merakla bekliyorum bebişimi...

Süpriiizzzzzzzz :))))

Bilmiyordum canım hamile olduğunu nir kaç gün sonra öğrendim ama çok korkmuştum çok...

Ben demicem bişeyy ısrar etmeyin :)))) söylememmmmmm ona sen söyle dedim bekleyin biraz yahuuuu

korkmamak elde mi

pipiliiii bence de.. ben söylemem dediğine göre

pi-pi pi-pi-li pipili pipiliiiiiiiiii

Canım ya sen kürtajdan sonra umutsuzluk yaşıyorsun ya ben hep diyorum ki kesin benimde böyle olacak deryam topla kendini yapma böyle

Ayyy adam çok yakışıklı ama kuzu ya
ya psikom ben bugüne kadar öyle büyük bi karamsarlık yaşamamıştım da, regliyim ya bugün, heralde o yüzden depresif ve umutsuzum.. Bir de gerçekten dün regl olduğumu görünce şok oldum. Hani hamile değilimdir umudum yok diyordum ama, adetimi de bu kadar erken beklemiyordum. 1 gün değil 2 gün değil, 1 hafta yani. O yüzden daha şoku atlatamadım sanırım Sen umutsuzluğa kapılma, bana bakma hiç, çok daha iyi örnekler var, kürtaj olduğu ilk ay hamile kalanlar var

Ben kısa saçı daha çok yakıştırıyorum kendisine. Al senin olsun
Ben daha fazla yorum yapamayacağım, kocam kesecek yoksa beni

Benim de iran kedim vardı, ama kayboldu çok harika hayvanlar onlar yaa, diğer kediler gibi nankör değil, hatta köpek gibi de sadıklar

ooo cinsiyet mi belli oldu, kesin öyledirrr

bizim de iki kedimiz var, biri eşimin kedisiydi biri benim. biz evlenice onlar da mecburan kardeş oldular

aynı markayı mı aldın canım? benimki yola cıkmış yarın elimde olur
Ewet ayni marka hayatim bizde daha bebek yokken bseyler almaya basladik gelince ne olur bilmiyorum artik :-D:-D
şimdi daha çok merak ettim yaaa bebişimi... bakalım neler hissetti.. offf yaaa... hadi hemen gelsin şimdi gider alışverişe dalar offfff:18::18::18:
Kesin aliswerise gder biseyler alir bencede :-D bende olsam aynisini yapardim bende hamis kalayim bu ayyy insallah ya insallah ufff ayin 2si gelmek bilmiyo

Msj at cabuk gelsin catliyoruz meraktan walla burca hayatim :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…