bebişimden haber var mı canım ya çok merak ettim onu çok uzun kalmadı mı doktor da ya:26::26:
canım haber var mı bebişten :26::26: az öncede yazdım ama görmedin sanırım:26::26:
bence sevgilisiyle yakışmıyolar ciddi söylüyorum :) neyse zevk onun ben esmerlerden hoşlanıyorum canım eşimde esmer mehmet te fena değilneyse kocam duymasın çok kızar Allah herkezi sahibine bağışlasın
aynen, çok isteyince bu gibi durumlar insanın peşini bırakmıyor hiç
Ayyy mehmet günsur da var tabi, yakışıklı şehzadeeeama Kamranın bıyıkları, hele ki Malkoçoğlu'yken ki bıyıkları, Şehzade mustafanın bıyıklarını döver
Wayy ikiside cok yakisikli bence .analar neler doguruyoo
sen ne yaşadınki merak ettim şimdiBen böyle şeylere çok inanıyorum hatta ben geçen aylarda böyle bişey yaşamıştım anlatmıştım burda... Hızır a.S hangi kılığa gireceği belli olmaz derler ya zaten geri çevirmemeli
Canım ya sen kürtajdan sonra umutsuzluk yaşıyorsun ya ben hep diyorum ki kesin benimde böyle olacak deryam topla kendini yapma böyle
Ayyy adam çok yakışıklı ama kuzu ya
Yazdın daha yazmadı doktorun yanında olabilir haber alayım sizi haberdar etcem güzel annem netim yine çok yavaşladı
fena değilll ne demekkkkkkkkk... yok böyle bir yakışıklılık. hele aşk tesadüfleri sever desaçlarına bayılıyorum en çok, bir de dişleri... ayy her yeri yaa
bıyıklarını dövsün önemli değil gerisi bana kalsınzaten Mehmet uzunsaçlı ve bıyıksız çok daha yakışıklı
he yaaabize de bakması kalıyor
sen ne yaşadınki merak ettim şimdi
Benimde cok guzek iki ane iran kediciklerm.varrrr onlarla vakit geciriyorz:))))Ayni dertten muzdaribiz esim guvercin hastasi bi suru kusumuz war yumurtluyolar anneanne dede olduk diyorum esime edepsizler bazen hep tepe tepeyeler hic dur durak bilmiyolar kuduruk kuskar :-D:-DZorla getircez illa veletleri Yaa
Bebis gelene kadar bi hayvan alalim dedim.kopekleri seviyorum ama hem esim korkuyo hemde calisiyoz kim bakicak.
Kus alalim dedim evimizde bi ses olsun.disi erkek alalim o zaman dedim. Hee ole alalimda bizden once cocuklari olsun sonra bi de ona uzulelim kuslar bile bizden hizli ciktilar diye buna takariz diyo
arzum marka canım.
Cinsiyeti belli mi oldu dimi kesin oykee ayyyy cok merak etim :-D:-DKızlar minikbebişim iyi maşallah herşey yolunda gelince size bir süprizi var :)))
Kızlar minikbebişim iyi maşallah herşey yolunda gelince size bir süprizi var :)))
Cinsiyeti belli mi oldu dimi kesin oykee ayyyy cok merak etim :-D:-D
Canım hamile kaldığım aydı :))
Kahvaltı yapmamıştım pastaneye uğradım bişeyler aldım Elimde bozuk paralar vardı tam arabaya bineceğim yanıma bir amca geldi selpak satıyor bende elimdeki bozuk paraları verdim adam elimi tuttu Allah razı olsun Allah ne muradın varsa versin diye dualar etti ama çok irkildim bana dokunmasına hemen elimi çektim arabaya bindim 10 dakika gittim trafik sıkıştı aynı amca ama oraya gelmesi imkansiz yani otobüse binse gelemez yürüse hiç gelemez göz göze geldik bana gülümsedi beni bir korku bastı hemen kapılar kilitli mi diye kontrol ettim çok korktum iş yerinde herkese anlattım size de anlattım diye hatırlıyorum ama anlatmamıştım demek ki :))))
Kızlar minikbebişim iyi maşallah herşey yolunda gelince size bir süprizi var :)))
Canım hamile kaldığım aydı :))
Kahvaltı yapmamıştım pastaneye uğradım bişeyler aldım Elimde bozuk paralar vardı tam arabaya bineceğim yanıma bir amca geldi selpak satıyor bende elimdeki bozuk paraları verdim adam elimi tuttu Allah razı olsun Allah ne muradın varsa versin diye dualar etti ama çok irkildim bana dokunmasına hemen elimi çektim arabaya bindim 10 dakika gittim trafik sıkıştı aynı amca ama oraya gelmesi imkansiz yani otobüse binse gelemez yürüse hiç gelemez göz göze geldik bana gülümsedi beni bir korku bastı hemen kapılar kilitli mi diye kontrol ettim çok korktum iş yerinde herkese anlattım size de anlattım diye hatırlıyorum ama anlatmamıştım demek ki :))))
Bence pipilicinsiyeti öğrendiiiii oleyyyyyyyyyyyyyyy
Benimde cok guzek iki ane iran kediciklerm.varrrr onlarla vakit geciriyorz:))))
aynı markayı mı aldın canım? benimki yola cıkmış yarın elimde olurBende sparis werdim canim hiihiiiihhiiii :-D:-D
Bence pipili
Bence pipiliii oleeeyyyyy :-D
Süpriiizzzzzzzz :))))cinsiyeti öğrendiiiii oleyyyyyyyyyyyyyyy
Bilmiyordum canım hamile olduğunu nir kaç gün sonra öğrendim ama çok korkmuştum çok...gerçekten çok ürkütücüymüş seninkisi... o zaman hamile olduğunu biliyor muydun peki?
çok şükür iyiymişkesin resim getirecek ya daaaaaaaa cinsiyetini öğrendi dimiiiiiiiiiiiiii
Bence pipili
Bence pipiliii oleeeyyyyy :-D
Süpriiizzzzzzzz :))))
Bilmiyordum canım hamile olduğunu nir kaç gün sonra öğrendim ama çok korkmuştum çok...
Ben demicem bişeyy ısrar etmeyin :)))) söylememmmmmm ona sen söyle dedim bekleyin biraz yahuuuu
Bilmiyordum canım hamile olduğunu nir kaç gün sonra öğrendim ama çok korkmuştum çok...
Ben demicem bişeyy ısrar etmeyin :)))) söylememmmmmm ona sen söyle dedim bekleyin biraz yahuuuu
ya psikom ben bugüne kadar öyle büyük bi karamsarlık yaşamamıştım da, regliyim ya bugün, heralde o yüzden depresif ve umutsuzum.. Bir de gerçekten dün regl olduğumu görünce şok oldum. Hani hamile değilimdir umudum yok diyordum ama, adetimi de bu kadar erken beklemiyordum. 1 gün değil 2 gün değil, 1 hafta yani. O yüzden daha şoku atlatamadım sanırımCanım ya sen kürtajdan sonra umutsuzluk yaşıyorsun ya ben hep diyorum ki kesin benimde böyle olacak deryam topla kendini yapma böyle
Ayyy adam çok yakışıklı ama kuzu ya
Ben kısa saçı daha çok yakıştırıyorum kendisine. Al senin olsunfena değilll ne demekkkkkkkkk... yok böyle bir yakışıklılık. hele aşk tesadüfleri sever desaçlarına bayılıyorum en çok, bir de dişleri... ayy her yeri yaa
bıyıklarını dövsün önemli değil gerisi bana kalsınzaten Mehmet uzunsaçlı ve bıyıksız çok daha yakışıklı
he yaaabize de bakması kalıyor
sen ne yaşadınki merak ettim şimdi
Benim de iran kedim vardı, ama kaybolduBenimde cok guzek iki ane iran kediciklerm.varrrr onlarla vakit geciriyorz:))))
ooo cinsiyet mi belli oldu, kesin öyledirrrKızlar minikbebişim iyi maşallah herşey yolunda gelince size bir süprizi var :)))
Ewet ayni marka hayatim bizde daha bebek yokken bseyler almaya basladik gelince ne olur bilmiyorum artik :-D:-Dbizim de iki kedimiz var, biri eşimin kedisiydi biri benim. biz evlenice onlar da mecburan kardeş oldular
aynı markayı mı aldın canım? benimki yola cıkmış yarın elimde olur
Kesin aliswerise gder biseyler alir bencede :-D bende olsam aynisini yapardim bende hamis kalayim bu ayyy insallah ya insallah ufff ayin 2si gelmek bilmiyoşimdi daha çok merak ettim yaaa bebişimi... bakalım neler hissetti.. offf yaaa... hadi hemen gelsin şimdi gider alışverişe dalar offfff:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?