Canım hamile kaldığım aydı :))
Kahvaltı yapmamıştım pastaneye uğradım bişeyler aldım Elimde bozuk paralar vardı tam arabaya bineceğim yanıma bir amca geldi selpak satıyor bende elimdeki bozuk paraları verdim adam elimi tuttu Allah razı olsun Allah ne muradın varsa versin diye dualar etti ama çok irkildim bana dokunmasına hemen elimi çektim arabaya bindim 10 dakika gittim trafik sıkıştı aynı amca ama oraya gelmesi imkansiz yani otobüse binse gelemez yürüse hiç gelemez göz göze geldik bana gülümsedi beni bir korku bastı hemen kapılar kilitli mi diye kontrol ettim çok korktum iş yerinde herkese anlattım size de anlattım diye hatırlıyorum ama anlatmamıştım demek ki :))))
Benimde cok guzek iki ane iran kediciklerm.varrrr onlarla vakit geciriyorz:))))
Kızlar minikbebişim iyi maşallah herşey yolunda gelince size bir süprizi var :)))
:)))))))) hadi bakalımısrar etmiyos ki tabii ki açıklama yapacak kişi o :))) ben büyük bir merakla bekliyorum bebişimi...
:)))))))))))))66korkmamak elde mi
pipiliiii bence de.. ben söylemem dediğine göre
pi-pi pi-pi-li pipili pipiliiiiiiiiii
Bebeğim sende umutsuz olmaaaa herşey çok güzel olacak merak etme...ya psikom ben bugüne kadar öyle büyük bi karamsarlık yaşamamıştım da, regliyim ya bugün, heralde o yüzden depresif ve umutsuzum.. Bir de gerçekten dün regl olduğumu görünce şok oldum. Hani hamile değilimdir umudum yok diyordum ama, adetimi de bu kadar erken beklemiyordum. 1 gün değil 2 gün değil, 1 hafta yani. O yüzden daha şoku atlatamadım sanırımSen umutsuzluğa kapılma, bana bakma hiç, çok daha iyi örnekler var, kürtaj olduğu ilk ay hamile kalanlar var
Ben kısa saçı daha çok yakıştırıyorum kendisine. Al senin olsun
Ben daha fazla yorum yapamayacağım, kocam kesecek yoksa beni
Benim de iran kedim vardı, ama kaybolduçok harika hayvanlar onlar yaa, diğer kediler gibi nankör değil, hatta köpek gibi de sadıklar
ooo cinsiyet mi belli oldu, kesin öyledirrr
Ewet ayni marka hayatim bizde daha bebek yokken bseyler almaya basladik gelince ne olur bilmiyorum artik :-D:-D
Kesin aliswerise gder biseyler alir bencede :-D bende olsam aynisini yapardim bende hamis kalayim bu ayyy insallah ya insallah ufff ayin 2si gelmek bilmiyo
Msj at cabuk gelsin catliyoruz meraktan walla burca hayatim :-D
ya psikom ben bugüne kadar öyle büyük bi karamsarlık yaşamamıştım da, regliyim ya bugün, heralde o yüzden depresif ve umutsuzum.. Bir de gerçekten dün regl olduğumu görünce şok oldum. Hani hamile değilimdir umudum yok diyordum ama, adetimi de bu kadar erken beklemiyordum. 1 gün değil 2 gün değil, 1 hafta yani. O yüzden daha şoku atlatamadım sanırımSen umutsuzluğa kapılma, bana bakma hiç, çok daha iyi örnekler var, kürtaj olduğu ilk ay hamile kalanlar var
Benim de iran kedim vardı, ama kaybolduçok harika hayvanlar onlar yaa, diğer kediler gibi nankör değil, hatta köpek gibi de sadıklar
Çok heyecanlı yaaaa
:)))))))) hadi bakalım
:)))))))))))))66
Bebeğim sende umutsuz olmaaaa herşey çok güzel olacak merak etme...
Dedim Seni bekliyorlar dedimmmm
Cok ilgincmis canim seninkide.
Urperdim valla
Oyy bayilirimm.resimleri varsa eklermisin
Kimi erkekmi haydi soyleeeee
:)))))))) hadi bakalımısrar etmiyos ki tabii ki açıklama yapacak kişi o :))) ben büyük bir merakla bekliyorum bebişimi...
:)))))))))))))66korkmamak elde mi
pipiliiii bence de.. ben söylemem dediğine göre
pi-pi pi-pi-li pipili pipiliiiiiiiiii
Bebeğim sende umutsuz olmaaaa herşey çok güzel olacak merak etme...ya psikom ben bugüne kadar öyle büyük bi karamsarlık yaşamamıştım da, regliyim ya bugün, heralde o yüzden depresif ve umutsuzum.. Bir de gerçekten dün regl olduğumu görünce şok oldum. Hani hamile değilimdir umudum yok diyordum ama, adetimi de bu kadar erken beklemiyordum. 1 gün değil 2 gün değil, 1 hafta yani. O yüzden daha şoku atlatamadım sanırımSen umutsuzluğa kapılma, bana bakma hiç, çok daha iyi örnekler var, kürtaj olduğu ilk ay hamile kalanlar var
Ewet ayni marka hayatim bizde daha bebek yokken bseyler almaya basladik gelince ne olur bilmiyorum artik :-D:-D
Kesin aliswerise gder biseyler alir bencede :-D bende olsam aynisini yapardim bende hamis kalayim bu ayyy insallah ya insallah ufff ayin 2si gelmek bilmiyo
Msj at cabuk gelsin catliyoruz meraktan walla burca hayatim :-D
:)))))))) hadi bakalım
:)))))))))))))66
Bebeğim sende umutsuz olmaaaa herşey çok güzel olacak merak etme...
Dedim Seni bekliyorlar dedimmmm
minikbebisim dr gitmisti cinsiyetinu öğrenmiş galiba onun heyecanı
alışverişe gitmesin direkt gelsinnnnnnnnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?