hayirli olsun:)) Rabbm kucagina alip o güzel kokusunu icine cektigi gunleri gostersn.ben dahil bebek bekleyen tum anne adaylarinada bu guzel zamanlari tatmayi nasip etsin amin:))))minikbebişimin izniyle cinsiyeti açıklıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
bebişimizzzz ERKEEKKKKK
Minikbebişim geç gelecekmiş bana sen söyle dedi :)))))
minikbebişimin izniyle cinsiyeti açıklıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
bebişimizzzz ERKEEKKKKK
Tam üstte yazdım erkek olduğunu yazmadan dilketin yazdı :)))))))) sıra serapta :))))) serabın kutusunda da bir pipili hissediyorum
Tam üstte yazdım erkek olduğunu yazmadan dilketin yazdı :)))))))) sıra serapta :))))) serabın kutusunda da bir pipili hissediyorum
hayirli olsun:)) Rabbm kucagina alip o güzel kokusunu icine cektigi gunleri gostersn.ben dahil bebek bekleyen tum anne adaylarinada bu guzel zamanlari tatmayi nasip etsin amin:))))
bana tam 1 hafta var canım yaaa biraz daha bekleyeceğiz
Ben pipili hissediyorum bakalım :)))bana tam 1 hafta var canım yaaa biraz daha bekleyeceğiz
Olsun kuzucum ha sen ha ben söylemişiz sağlıklı olsunlar da :)))) ben çok dua ediyorum ikiz olsun diye :))))) çok mu istiyorum :))))))oy balım senin yazacağını bilseydim ben yazmazdımbizim kutular da dolsun artıkın yaaa
Fiyhttps://m.ak.fbcdn.net/photos-h.ak/hphotos-ak-ash3/531981_381008028712473_620531424_n.jpg
yuuuuuuuuuuuuuuuu
Pasamisss geliyooooo
Son tahminimmm minikbebisimin kukucani olucakkk
aminnnnn
1 hafta nedir ki su gibi geçer
benim 10+1 bugun canim biraz daha var yani
yaaa bi de bekleyene sor bakalım :26::26::26:
ablam ilk tahminimi hatirlamiyorum ama irkek hissediyorum senin kutunda
Ben pipili hissediyorum bakalım :)))
Olsun kuzucum ha sen ha ben söylemişiz sağlıklı olsunlar da :)))) ben çok dua ediyorum ikiz olsun diye :))))) çok mu istiyorum :))))))
Hicranım senin ne kadar zamanın var öğrenmek için
Ben pipili hissediyorum bakalım :)))
Olsun kuzucum ha sen ha ben söylemişiz sağlıklı olsunlar da :)))) ben çok dua ediyorum ikiz olsun diye :))))) çok mu istiyorum :))))))
Hicranım senin ne kadar zamanın var öğrenmek için
yaaa bi de bekleyene sor bakalım :26::26::26:
Olsun bitanem var daha amannnn sağlıklı olunda bakma sen kvde dende yırttın hadi yine iyisinbenim 10+1 bugun canim biraz daha var yani
:))) hayat çok zorAdeti bekle cocuk olur keseyi bekle kese olur cinsiyt bekle o da olur dogumu bkle hayat zooorrrrrt
aslında hiç de fena olmaz pırt diye 2 tane birdenbakması da kolay olsa iyiydi
oy kıyamam sana o da doğruhayırlısıyla sağlıklı olsun da gerisi teferruat hem biz çok halay çektik dinlenelim haftaya kadar enerji toplayalım
allah biliyo ya erkek icimden geciyo ve istegimde oyle malum kv ismini koycaz kız olursa
Wouwww pipican geliyorr.Ee kukucanda benim olsun o zamannnMinikbebisim nasil bir kayinvalide olucan acabaaa kizzyanıldın pipican geliyoooooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?