Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

minikbebişimin izniyle cinsiyeti açıklıyorummmmmmmmmmmmmmmmm

bebişimizzzz ERKEEKKKKK

hayirli olsun:)) Rabbm kucagina alip o güzel kokusunu icine cektigi gunleri gostersn.ben dahil bebek bekleyen tum anne adaylarinada bu guzel zamanlari tatmayi nasip etsin amin:))))

Ben demistim ben demistimmmm hollleeeeyyyyyyyy pipilimmiiiiiizzzzzzz :-D:-D:-D

bana tam 1 hafta var canım yaaa biraz daha bekleyeceğiz
Ben pipili hissediyorum bakalım :)))
oy balım senin yazacağını bilseydim ben yazmazdım bizim kutular da dolsun artıkın yaaa
Olsun kuzucum ha sen ha ben söylemişiz sağlıklı olsunlar da :)))) ben çok dua ediyorum ikiz olsun diye :))))) çok mu istiyorum :))))))
Fiyhttps://m.ak.fbcdn.net/photos-h.ak/hphotos-ak-ash3/531981_381008028712473_620531424_n.jpg
yuuuuuuuuuuuuuuuu

Pasamisss geliyooooo

Hicranım senin ne kadar zamanın var öğrenmek için

hayırlısı canım yaaa bakalım artık kutumuzda ne varsa

aslında hiç de fena olmaz pırt diye 2 tane birden bakması da kolay olsa iyiydi

yaaa bi de bekleyene sor bakalım :26::26::26:

oy kıyamam sana o da doğru hayırlısıyla sağlıklı olsun da gerisi teferruat hem biz çok halay çektik dinlenelim haftaya kadar enerji toplayalım

benim 10+1 bugun canim biraz daha var yani
Olsun bitanem var daha amannnn sağlıklı olunda bakma sen kvde dende yırttın hadi yine iyisin
Adeti bekle cocuk olur keseyi bekle kese olur cinsiyt bekle o da olur dogumu bkle hayat zooorrrrrt
:))) hayat çok zor
ablam ilk tahminimi hatirlamiyorum ama irkek hissediyorum senin kutunda

Bende pipili hissediyorum serabın kutusunda

evet çok yoruldunuz şimdi dinlenin azcık belki arada süpriz olur başka halaylarda çekeriz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…