allah biliyo ya erkek icimden geciyo ve istegimde oyle malum kv ismini koycaz kız olursa
oy balım senin yazacağını bilseydim ben yazmazdımbizim kutular da dolsun artıkın yaaa
accik bekle ablam az daha heyecani yasayalım
evet çok yoruldunuz şimdi dinlenin azcık belki arada süpriz olurbaşka halaylarda çekeriz inşallah...
allah biliyo ya erkek icimden geciyo ve istegimde oyle malum kv ismini koycaz kız olursa
accik bekle ablam az daha heyecani yasayalım
canim ismi önemli değil ki iki yıldır ismini koy die baskı yapiyo bana ortada bebek yokkenden beri
canımmm kv ismi ne saglıklı olsundaaa ınsallah erkek olurr canımm yaa
evet herkes kis dedi ben en bastan beri bebisiminkini erkek hissettim
Wouwww pipican geliyorr.Ee kukucanda benim olsun o zamannnMinikbebisim nasil bir kayinvalide olucan acabaaa kizz
inşallah tatlım, inşallahhh:)))))))) hadi bakalım
:)))))))))))))66
Bebeğim sende umutsuz olmaaaa herşey çok güzel olacak merak etme...
Dedim Seni bekliyorlar dedimmmm
topraaammmm nerlerdesin sen yaa, 1 haftadır görüşemiyoruzzzzzzz
ohh maşallahhh yaaa sağlıkla kucağına alıp kokusunu çekmeyi de naspi etsin inşallah Allah'ımmmmminikbebişimin izniyle cinsiyeti açıklıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
bebişimizzzz ERKEEKKKKK
ben ben bennnn
Inss kizlar inss erkek bebegim olur
canim ismi önemli değil ki iki yıldır ismini koy die baskı yapiyo bana ortada bebek yokkenden beri
şu kv deleri hiç anlamıyorum..bırakın bebişler yeni isimler alsınlar..benimki de kendi ismini dedi bende etrafımda olan hiç bi ismi istemiyorum dedim hehehyyyy iyi oldu...
sen ne kuzum anlamadım :26:
hayırlısıyla de kuzummm
kv hic bi zaman bebek olsun yeterki olsunda ismi ne olursa olsun demedi o kadar tedavi gördüm nasıl üzüldüğümü bile bile damarıma basar gibi artik benim ismimi koyarsin hemde yaninda isim istemem dedi yarama tuz basarcasina
inşallah tatlım, inşallahhh
topraaammmm nerlerdesin sen yaa, 1 haftadır görüşemiyoruzzzzzzz
ohh maşallahhh yaaa sağlıkla kucağına alıp kokusunu çekmeyi de naspi etsin inşallah Allah'ımmmm
dediğim gibi meltemim o baski yaptikca ben sogudum ismi hatice ama belki bu kadar ısrar etmese ben isteyerek koycamda iste... Bir evlendigimiz 4 ay ilişkiye giremedik ki kv bir ay sonra bebek yok mu demeye başladı dudun sen cahilliği artık
kv hic bi zaman bebek olsun yeterki olsunda ismi ne olursa olsun demedi o kadar tedavi gördüm nasıl üzüldüğümü bile bile damarıma basar gibi artik benim ismimi koyarsin hemde yaninda isim istemem dedi yarama tuz basarcasina
dediğim gibi meltemim o baski yaptikca ben sogudum ismi hatice ama belki bu kadar ısrar etmese ben isteyerek koycamda iste... Bir evlendigimiz 4 ay ilişkiye giremedik ki kv bir ay sonra bebek yok mu demeye başladı dudun sen cahilliği artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?