Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

:)))))))) hadi bakalım

:)))))))))))))66

Bebeğim sende umutsuz olmaaaa herşey çok güzel olacak merak etme...

Dedim Seni bekliyorlar dedimmmm
inşallah tatlım, inşallahhh

topraaammmm nerlerdesin sen yaa, 1 haftadır görüşemiyoruzzzzzzz

minikbebişimin izniyle cinsiyeti açıklıyorummmmmmmmmmmmmmmmm

bebişimizzzz ERKEEKKKKK

ohh maşallahhh yaaa sağlıkla kucağına alıp kokusunu çekmeyi de naspi etsin inşallah Allah'ımmmm

canim ismi önemli değil ki iki yıldır ismini koy die baskı yapiyo bana ortada bebek yokkenden beri

şu kv deleri hiç anlamıyorum..bırakın bebişler yeni isimler alsınlar..benimki de kendi ismini dedi bende etrafımda olan hiç bi ismi istemiyorum dedim hehehyyyy iyi oldu...

valla şu isim olayııını bende anlamıyorumm yaaa Allahım hakkınızda herseyın hayırlısını versın. bılıyorum canım önemlı degılde oylesıne sormustm

inşallah tatlım, inşallahhh

topraaammmm nerlerdesin sen yaa, 1 haftadır görüşemiyoruzzzzzzz

ohh maşallahhh yaaa sağlıkla kucağına alıp kokusunu çekmeyi de naspi etsin inşallah Allah'ımmmm

valla toprammm eşim bu hafta gececi aksam 5 ten sonra falan gırebılıyorum topıge o yuzden karsılasamıyoruzz topramm yaa nasılsınn canım ıyımısınn

dediğim gibi meltemim o baski yaptikca ben sogudum ismi hatice ama belki bu kadar ısrar etmese ben isteyerek koycamda iste... Bir evlendigimiz 4 ay ilişkiye giremedik ki kv bir ay sonra bebek yok mu demeye başladı dudun sen cahilliği artık

üzülme tatlım kıyamam seni iyi anlıyorum...bunlar tek dişi kalmış canavardan beterler..yaşları gidiyo daha da uğraşıyolar üzülmece yok...sende eşine öle söle ben etrafta olan bi isim istemiyorum bunu annene uygun dille anlatır mısın de...ben bazen sinirlenince diom ki çok hevesleniyosa kendi doğursun diom...ohhhh

valla canım aslında suan söylencek o kadar çok şey varkı susuyoruummmm anlıyorsundur herhalde dusuncelerımı bende sneınle aynı seyler hıssedıyorum canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…