kızlarrr yaaaa lutfennn cvb versın bırıııı cok tecrubesızımmm catlicammmm ühühühüh
ayyyy evet bu çok hoşuma gitti. çok teşekkür ederim canım. ay iyki buraya üye olmuşum da sizlerle tanıştım. çok şey öğrendim valla
karnın burnunda olsa ne yazaarrrr :118:
canim 9gun varken niye yaptirdin cok erken... Olumlu yada olumsuz bisey diyemeyiz reglinin gecmesini bekle
ya boya dediniz de ben pek hoşlanmıyorum boyadan bekarken de hiç boyamadım o yüzden, saçım açık kestane gibii.
sizce siyaha boyasam ne olur :) çok mu kullanışsız olur, eşim gecen öyle bişey çaktırdı bana kalsa kızıl tonları yapardım ama o sevmiyor. bana fikir verin bakiim:44::44:
bi yemek yiyin canim hic bisey yapmamaktan iyidir
kızlarrr yaaaa lutfennn cvb versın bırıııı cok tecrubesızımmm catlicammmm ühühühüh
Selammm kizlaaaaarrr
Umarin hwrkess iyidir
Pazartesilerden nefret ediyorum sabah sabah bi yogunlukk
Haftasonu akrabamizin dugunu vardi cok dusundum napcam diye artik herkes cocuk soruyoo diye stres olmustumm
Cok sukur atlattimm iyi de gecti .sorulara cokk cool cevaplat verdim
Hatta hayatimdan cokk memnun oldugumu gezip tozdugumu soyleyip birazda onlari imrendirdim:))
Yalan yok hayatimdan memnununmm amma bebisimiz gelseee dahada mutlu olcazz
Napim kiz
ihtiyacın yok galiba ne güzeelllll :97:
valla siyah yaparsan eğer sıkıldığın zaman başka renge dönmesi çok zor. saçın çok yıpranır. diplerin geldikçe yine siyaha boyaya boyaya daha da kararacak saçın.
kızıl da müthiş bir renk. acayip havalı ama bakımı çok zor. çok akar. aktığı zaman da turuncu ile sarı arası berbat bir renge dönüşür. ve bu yüzden 2-3 haftada bir boyatman lazım. sonuç saçın yine yıpranır...
Tek bir pozisyon bize göre değil; ))) kiz son ayim olur simdi hamile kalsam yasak mikmik son ay(
canim ben uzun sure siyah kullandim iyi hos ama rengi degistirmek istediginde yaa coook etkili bi aciciyla acmak zorunda kalisin yada siyah yerini kestirmek zorunda kalisin ben uzun sure boyamadim uclarina geldi siyahlar orayida kestirdim siyahin uzerine hic bi renk olmuyo cunku
ya boya dediniz de ben pek hoşlanmıyorum boyadan bekarken de hiç boyamadım o yüzden, saçım açık kestane gibii.
sizce siyaha boyasam ne olur :) çok mu kullanışsız olur, eşim gecen öyle bişey çaktırdı bana kalsa kızıl tonları yapardım ama o sevmiyor. bana fikir verin bakiim:44::44:
Selammm kizlaaaaarrr
Umarin hwrkess iyidir
Pazartesilerden nefret ediyorum sabah sabah bi yogunlukk
Haftasonu akrabamizin dugunu vardi cok dusundum napcam diye artik herkes cocuk soruyoo diye stres olmustumm
Cok sukur atlattimm iyi de gecti .sorulara cokk cool cevaplat verdim
Hatta hayatimdan cokk memnun oldugumu gezip tozdugumu soyleyip birazda onlari imrendirdim:))
Yalan yok hayatimdan memnununmm amma bebisimiz gelseee dahada mutlu olcazz
Napim kiz
canim 9gun varken niye yaptirdin cok erken... Olumlu yada olumsuz bisey diyemeyiz reglinin gecmesini bekle
evleneli ne kadar oldu ki cnm coçuk sorusuna strese giriyorsun,boşver onları herkesin hayatı kendinedir
canim ben uzun sure siyah kullandim iyi hos ama rengi degistirmek istediginde yaa coook etkili bi aciciyla acmak zorunda kalisin yada siyah yerini kestirmek zorunda kalisin ben uzun sure boyamadim uclarina geldi siyahlar orayida kestirdim siyahin uzerine hic bi renk olmuyo cunku
Mavi sihay olabilir bence eşim istese ben hemen siyaha boyardim ama eşim sari hastasi
ahandaaa bebemm geldiii hg kisssss nerelerdesiiinnn oslediiikkSelam kizlar.. napiyosunuz ?? ozledim vallahi hepinizi..
Selam kizlar.. napiyosunuz ?? ozledim vallahi hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?