benimki de 4-12 bu haftavalla toprammm eşim bu hafta gececi aksam 5 ten sonra falan gırebılıyorum topıge o yuzden karsılasamıyoruzz topramm yaa nasılsınn canım ıyımısınn
bende ne hissediyosun cinsiyet olarak demek istedim...
kv hic bi zaman bebek olsun yeterki olsunda ismi ne olursa olsun demedi o kadar tedavi gördüm nasıl üzüldüğümü bile bile damarıma basar gibi artik benim ismimi koyarsin hemde yaninda isim istemem dedi yarama tuz basarcasina
ahhh zeycanimmmm yaa esimde koymak istiyooo sorunun en büyüğü bu iste konuştum dik döktüm küstüm falan yok degismedi durum... Ama en azindan yanina isim koyucaz kv tek isim olsun dediginde esim anne biz iki isim koycaz hep dedi
Allah gonlundekini versin hicranimInss kizlar inss erkek bebegim olur
ahhh zeycanimmmm yaa esimde koymak istiyooo sorunun en büyüğü bu iste konuştum dik döktüm küstüm falan yok degismedi durum... Ama en azindan yanina isim koyucaz kv tek isim olsun dediginde esim anne biz iki isim koycaz hep dedi
benimki de 4-12 bu hafta
iyiyim, regl oldum erkenden. Doktorumla yazıştım, hormon tahlili için çağırdı. Bakalım ne olacak..
Sen nasılsın? Bebişin nasılmış?
ben bu tahmin işlerinden hiç anlamıyorum ki hissiz miyim neyimama kız olabilir sankim
ayy çok gıcık ha!! aslında kız olacak inadına da başka isim koyacaksıngörecek gününü
allahim diyorum ismini koyarsak ona ceker mi o gibi cadaloz olur mu diyorum ad aldigina çeker derler ya
hayırlısıyla tabiki tatlım...darısı sana ve diğer herkese inşallah...
dimiii ahh esim bi yesil isik yaksa
aminn nefesimm rabbim sizinde gonlunuzdekini versin en en en kisa zamandaAllah gonlundekini versin hicranimInss kizlar inss erkek bebegim olur
allahim diyorum ismini koyarsak ona ceker mi o gibi cadaloz olur mu diyorum ad aldigina çeker derler ya
inş cnm ben çıkıyorum cnm, senin de cumartesi iyi geçer inşallah, öpüyorumbenımkıde gece 3 bucukta gelcek.
ınsallah guzel sonuclar cıkar canım tahlıllerde
cumartesı bebişim ıyıydı canım sımdılık bı problem yok gıbı gorunuyorda bakalımm cumartesıı ıns ıcım daha cok rahatlarr
bende ıyıyım canım cok sukur cumartesıyı beklemeye devamm
ayy evet o cadi gibi saclari geliyo gozumun onune sinirlerim zipliyooooo
inş cnm ben çıkıyorum cnm, senin de cumartesi iyi geçer inşallah, öpüyorum
herkese iyi akşamlar kızlarr
aminnn canim aminnnn evet 7ayim kaldiiikime baksam kiii
aminn nefesimm rabbim sizinde gonlunuzdekini versin en en en kisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?