Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla toprammm eşim bu hafta gececi aksam 5 ten sonra falan gırebılıyorum topıge o yuzden karsılasamıyoruzz topramm yaa nasılsınn canım ıyımısınn
benimki de 4-12 bu hafta
iyiyim, regl oldum erkenden. Doktorumla yazıştım, hormon tahlili için çağırdı. Bakalım ne olacak..
Sen nasılsın? Bebişin nasılmış?

bende ne hissediyosun cinsiyet olarak demek istedim...

ben bu tahmin işlerinden hiç anlamıyorum ki hissiz miyim neyim ama kız olabilir sankim

ayy çok gıcık ha!! aslında kız olacak inadına da başka isim koyacaksın görecek gününü

o zaman ikinci isimle hitap et sen boşver düşünme şimdi bunları cazgırları...allam ya sinirleniyo kv konusu geçince boğasım geliyo...

benimki de 4-12 bu hafta
iyiyim, regl oldum erkenden. Doktorumla yazıştım, hormon tahlili için çağırdı. Bakalım ne olacak..
Sen nasılsın? Bebişin nasılmış?

benımkıde gece 3 bucukta gelcek.
ınsallah guzel sonuclar cıkar canım tahlıllerde
cumartesı bebişim ıyıydı canım sımdılık bı problem yok gıbı gorunuyorda bakalımm cumartesıı ıns ıcım daha cok rahatlarr
bende ıyıyım canım cok sukur cumartesıyı beklemeye devamm

canımmm herşeyy gönlünee gore olsun. ama öyle yaparsınız artık yanına guzel ıstedıgın bı ısmı koyarsınız canım. en azından 2 isim koyucaksınız canım Allahım hepimizin gönlüne göre versınn ınsallahhhh

allahim diyorum ismini koyarsak ona ceker mi o gibi cadaloz olur mu diyorum ad aldigina çeker derler ya

yok yok canım olmazzz sen bosverrr düşünme boyle seylerde dusunmemek elde degıl kı. bıde dıorlar ya hamılelıgınde en cok kıme bakarsan ona benzer dıe sen gıtme 9 ay doyunca onlara gercı senın 7 ayın falan kaldı sanırım :))

inş cnm ben çıkıyorum cnm, senin de cumartesi iyi geçer inşallah, öpüyorum
herkese iyi akşamlar kızlarr

Suan duygu kargasasi icinde oldum agliyorum ama minikbebisime o kadar cok sewindim ki yemin ederim icimde hic fesatlik falan yok sadece keske bende olsaydim hamile diyorum icim aciyo artik ya icim aciyo ben bebeimi istiyorum onu hissetmek kokusunu icime cekmek doya doya sarilmak bunlar cok uzak gbi gelmeye basliyo zaman gectikce biliyorum hepiniz byle istiyosuniz birbirimize teselliler weriyoruz biz burda karedes aile olduk acimi anliyosunuz suan acimi icime atamiyoim :'( :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…