yaaaa dileğim yapma böyleSuan duygu kargasasi icinde oldum agliyorum ama minikbebisime o kadar cok sewindim ki yemin ederim icimde hic fesatlik falan yok sadece keske bende olsaydim hamile diyorum icim aciyo artik ya icim aciyo ben bebeimi istiyorum onu hissetmek kokusunu icime cekmek doya doya sarilmak bunlar cok uzak gbi gelmeye basliyo zaman gectikce biliyorum hepiniz byle istiyosuniz birbirimize teselliler weriyoruz biz burda karedes aile olduk acimi anliyosunuz suan acimi icime atamiyoim :'( :'(
beyaz tenli kara kaslı kara gözlü bi yakisikli
Canimm hicranimm senin yerin bende cok cok ayri biliyosun bunu dimi bebisinide senide cok sewiyorum ama korkuyorum bende anne olmak istiyorumyaaaa dileğim yapma böyle
inş cnm ben çıkıyorum cnm, senin de cumartesi iyi geçer inşallah, öpüyorum
herkese iyi akşamlar kızlarr
Suan duygu kargasasi icinde oldum agliyorum ama minikbebisime o kadar cok sewindim ki yemin ederim icimde hic fesatlik falan yok sadece keske bende olsaydim hamile diyorum icim aciyo artik ya icim aciyo ben bebeimi istiyorum onu hissetmek kokusunu icime cekmek doya doya sarilmak bunlar cok uzak gbi gelmeye basliyo zaman gectikce biliyorum hepiniz byle istiyosuniz birbirimize teselliler weriyoruz biz burda karedes aile olduk acimi anliyosunuz suan acimi icime atamiyoim :'( :'(
aminnn canim aminnnn evet 7ayim kaldiiikime baksam kiii
biliyorum canım bende seni çok seviyorum tatlım ben inanıyorum olacak en en kisa zamanda anne olacaksin sonra ay benim sipa bugun hic uyumadi ay agliyo yok gazi var diye konusucaz
beyaz tenli kara kaslı kara gözlü bi yakisikli
dayimin kizi hamisken hem bana bakmis hep derdi ins sana benzer diye anammm kizi ayni benim kucuklugumm
biliyorum canım bende seni çok seviyorum tatlım ben inanıyorum olacak en en kisa zamanda anne olacaksin sonra ay benim sipa bugun hic uyumadi ay agliyo yok gazi var diye konusucaz
Suan duygu kargasasi icinde oldum agliyorum ama minikbebisime o kadar cok sewindim ki yemin ederim icimde hic fesatlik falan yok sadece keske bende olsaydim hamile diyorum icim aciyo artik ya icim aciyo ben bebeimi istiyorum onu hissetmek kokusunu icime cekmek doya doya sarilmak bunlar cok uzak gbi gelmeye basliyo zaman gectikce biliyorum hepiniz byle istiyosuniz birbirimize teselliler weriyoruz biz burda karedes aile olduk acimi anliyosunuz suan acimi icime atamiyoim :'( :'(
dayimin kizi hamisken hem bana bakmis hep derdi ins sana benzer diye anammm kizi ayni benim kucuklugumm
bak dileğim bebeğin mutlu bi anneye gelmek ister lütfen üzülme artık o bebiş gelecek .(nokta)
kv haric digerleri normal canim gorumcem guzeldir kaynim yakisikli yani onlara benzeyebilir
kv haric digerleri normal canim gorumcem guzeldir kaynim yakisikli yani onlara benzeyebilir
canım benım seni çok çok iyi anlıyorum benım başımdan iki düşük geçti ve o cektıgım acılar o kadar cok kötuydu kı. bıde düşük yaptıktan sonra etrafımda hep hamışler bebekler falan gorunce ıcım cok cok kotu oluyordu. ve dusukten sonra bı sene ertelemek zorunda kaldık arastırma test sonucları falan cıksın dıye. her goren bebıs yokmu yokmu deyıp duruyordu. yok dıyorum uzulme olur olur dıorlar. yıne bı komsunun gelını hamıle. komsuda bana demezmı hadı benım gelın hamıle sende hamile kal dıor. sankı onun gelınıne baglıyım. ama canım düşükten sonra 1 sene sabrettım cok sukur rabbime bu mutlulugu tekrar yasattı. ınsallah bus efer evladımızı sağlıklı sag salım bı sekılde kucagımıza almayı nasıp eder rabbim. suan hamişim ama o cektıgım acılar yuzunden cok tedbırlıyım e adım adım sevınıcem. kalp atıslarını duydugumda sevıncım bıraz daha artıcak. su tehlıkelı 3 ay gecınce bıraz daha sevıncım artık ve rabbim kucagımıza almayı nasıp ettıgı zaman sevıncım bıraz daha bıraz daha artıcak. rabbim sana ve tum isteyenlerede bu mutlulugu yasamayı nasıp etsın ama sonuna kadar yasamayı nasıp etsın canımm benım. rabim mınıklerımızın gelcegı zamanı belırlemıstır. minişlerimiz o zaman gelıcekler canım. hakkımızda herseyın hayırlısı canım. bıraz uzun yazdım ama bunlar ıcımdekılerın sadece bı kısmı canımm
kızlar ben çıkıyoreee
kendinize iyi bakıyoreee
çok çok öpüyoreeeeeeeeeee
ya esim su 3 aylık dönem geçsin de besigini falan alalım dedi dün :44:
bak dileğim bebeğin mutlu bi anneye gelmek ister lütfen üzülme artık o bebiş gelecek .(nokta)
bye byeyoreeeee gorusuruzyoreee opuyoree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?