Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaaaa dileğim yapma böyle

inş cnm ben çıkıyorum cnm, senin de cumartesi iyi geçer inşallah, öpüyorum
herkese iyi akşamlar kızlarr

ben de çıkıcam birazdan çok öptüm canım byeeeeeeeeee

biliyoruz canım ama olacak inşallah...
aminnn canim aminnnn evet 7ayim kaldiii kime baksam kiii

kendine bak kız sana benzesin kv daha çok çatlasın ben Mehmet Günsürün resmine bakmayı düşünüyorum

Annelik duygusu taa kücüklükten verılıyor bızekı oyuncak bebeklerımız oldu. Bebeğimizi sımdıden özlüyoruz hadı gel dıyoruz. Kızlar inş. En kısa zamanda hayırlısıyla herkeze salglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın Rabbim..

biliyorum canım bende seni çok seviyorum tatlım ben inanıyorum olacak en en kisa zamanda anne olacaksin sonra ay benim sipa bugun hic uyumadi ay agliyo yok gazi var diye konusucaz

Ben onu cok sewiyorum daha bende yok bile belkide hisetmedim kokusunuda hif duymadim ama cok sewiyorum onu ben ..

canım benım seni çok çok iyi anlıyorum benım başımdan iki düşük geçti ve o cektıgım acılar o kadar cok kötuydu kı. bıde düşük yaptıktan sonra etrafımda hep hamışler bebekler falan gorunce ıcım cok cok kotu oluyordu. ve dusukten sonra bı sene ertelemek zorunda kaldık arastırma test sonucları falan cıksın dıye. her goren bebıs yokmu yokmu deyıp duruyordu. yok dıyorum uzulme olur olur dıorlar. yıne bı komsunun gelını hamıle. komsuda bana demezmı hadı benım gelın hamıle sende hamile kal dıor. sankı onun gelınıne baglıyım. ama canım düşükten sonra 1 sene sabrettım cok sukur rabbime bu mutlulugu tekrar yasattı. ınsallah bus efer evladımızı sağlıklı sag salım bı sekılde kucagımıza almayı nasıp eder rabbim. suan hamişim ama o cektıgım acılar yuzunden cok tedbırlıyım e adım adım sevınıcem. kalp atıslarını duydugumda sevıncım bıraz daha artıcak. su tehlıkelı 3 ay gecınce bıraz daha sevıncım artık ve rabbim kucagımıza almayı nasıp ettıgı zaman sevıncım bıraz daha bıraz daha artıcak. rabbim sana ve tum isteyenlerede bu mutlulugu yasamayı nasıp etsın ama sonuna kadar yasamayı nasıp etsın canımm benım. rabim mınıklerımızın gelcegı zamanı belırlemıstır. minişlerimiz o zaman gelıcekler canım. hakkımızda herseyın hayırlısı canım. bıraz uzun yazdım ama bunlar ıcımdekılerın sadece bı kısmı canımm

Btanemm cok guzel anlatmissin benimde insallah gelicek meleim insallah ya insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…