Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Btanemm cok guzel anlatmissin benimde insallah gelicek meleim insallah ya insallah

geçicekk tabıkııı canımm benımm Allahın ıznıyleee elbett geçicekkk. ama bebişlerimiz hayırlı zamanı gelınce gelıyorlar canım benım. bılıyorum uzulme demek kolay ama stres yapma canım kendıni uzme kendını topalarmaya calıs canım herseyyy guzell olucakkk şimdi güll bakimmmmm

geçen ay da geri umutsuzdun olmadi diye yedin bitirdin kendini ne oldu

daha erken degılmı canım yaa beşik ııcn falan

canımmm umuduuu kaybetmekkk yokkk herseyy guzelll olucakkkk

Gelicek insallah bebeim canim insallah... Hicranim gecen ay hic umitli degildim meger hamismisim ayin 2sinde tahlil yaptircagmi esime bile soyleyemedim soylemicem olursa surpriz yaparim diye ama cok korkuyorum insallah benimledir bebeim

canlarımm ciğerlerimmmmm ben cıkıyorummmmmmm kendınızee cok ıyı bakın. belkı yarın gıremeyebılırımm yarın gıremezsem en erken pazartesıı gırebılırımmmm canlarımmmm özlucemmmm senıııı kendınızeee cokk cokkk ıyı bakınnnn

bizim de iki kedimiz var, biri eşimin kedisiydi biri benim. biz evlenice onlar da mecburan kardeş oldular

aynı markayı mı aldın canım? benimki yola cıkmış yarın elimde olur

bunlarda benim bebeciklerim :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…