Kiiizzzzz bunlar ne kadar seker seylerr anneeeemmmm yirim yaaa
ayyyy beyaz olan ne tatlı öyle ya
büyük ihtimal progestan yapiyor canim böyle yer ayaklarının altından kayıyor dönme başlayınca yarim saat yat geçiyor dikkat et ilaci icikten 3saat sonra dönme oluyor
birini yatarken ic canim en azindan hissetmezsin.. Keske vajinal verseymis daha az yan etkisi oluyor birde vajinal daha etkili
birini yatarken ic canim en azindan hissetmezsin.. Keske vajinal verseymis daha az yan etkisi oluyor birde vajinal daha etkili
dr gidersen bi sor canim byee
ikiside çok tatlı canım ama arusa bayildimmm o nasil bi tatli yuz ifadesidir duman cok yaramaz görünüyor sanki
dr gidersen bi sor canim byee
minikbebişimmmm burdanda tebrik edeyim kardeşimiiiiii
Allah oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bende senin için dua ettim canım.. hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah...
Kızlar hepinizi çok sevdiğini söyledi minikbebişim bekliyor haber alsın size yazacak güzel kalplisiniz hepiniz cansınız bitanelerim benimmmmmm
Canim minikbebisim sabah beni bunalimdan cikarttmaya calisiyodu dua ediyodu.
Ayetel kursi okuyorum onun icin acil sifa versin rabbim.
Emzirme sutyenleri cok hos tasarim yaa.birazda komik.pit aciyosun pit kapatiyosun.
Insallah kullandigin gunleri de yasarsin kukulogum.
Bende kendime kirmizi pijama takimi ve kar tanesi desenli pofuduk patiklerden aldim .
Yilbasinda giyer otururum artikk simdilik planimiz yokk
Bizde onu cok sewiyoruz hayatim 250tane ya vali 100tanede la ilehe illallah cektim onun icin hayirli haberlerle gelsin insallah
Kızlar minikbebişim doktorda hadi onun için dualar okuyalım
hoşgeldin ne getirdin?talan ettin mağazaları
edelim tabiki canım ne okuyalım.
hoşgeldin canımmmm.. yılbaşı alışverişi mi yaptın sen bakimmm ne aldınnn
minikbebişim de hayırlı güzel haberlerle gelir inşallah
Canlar benim net kopuoo bende ya safi cekiyorum minik bebisime sifa geren anlamunda
Ya vali cekicem bende canim o bizi hic yalniz barakmiyo rabbim hayirli haberlerle gelmesini nasip etsin insallah hic bseycigi yoktur
100 tane ya varis ,100 tane allahümme ya mubdi ,100 tane huvallahül halikül bariu ve 10 tane da ayetel kürsi okudum canım
minikbebişimmmm burdanda tebrik edeyim kardeşimiiiiii
Allah oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kızlar siz harika bişeysiniz ya, inanın ne diyeceğimi bilemiyorum. yorumları okurken hem ağladım hem güldüm. iyi ki sizi tanımışım, iyi ki arkadaşım sırdaşımsınız. çok çok çok seviyorum sizi. psikommmmmmm desteğini hayatta unutamam cnm kardeşim, kocamdan önce siz öğrendiniz cinsiyetini yine :) psikom, dilektinim, Gamzecim faceden msj atıyodu meraktan çatlıyolardı direkt dedim kızlara da yazın erkek oldugunu merak etmesinler ben geç giderim :) serapcım 9 doğurdu yine yaa, haftaya da dualarımız seninle inşallahhh bi tosuncuk da sana gelir bebeğim :) eşime telefonda göstermedi dedim, hastaneye beni almaya geldi, arabada dedim sarıldık sımsıkı agladıııııııııı kocacım yaaa, doktor her şey normal gözüküyor dedi ama enfeksiyon olduğu için ağrım çok bi de gaz varmış o da sıkıştırıyor o yüzden aşırı ağrım olmuş. ilaç verdi haftaya yine kontrol var. kızlar bebeğimin ayak parmaklarını bile gördüm. direkt ağlama modu tabi bende. bi yandan ağlıyorum bi yandan gülüyorum bebeği izlerken. benim tosuncuk biraz göbişliymiş, babasına çekmiş :))))) boyu 14 cm olmuş. haftasına göre gayet iyiymiş gelişimi. yine çok hareketliydi, annem kız kardeşlerim kız istiyodu biraz buruktular fark ettim ama alışacaklar, babam sevinçten delirmiş resmen ee adamcağızın 3 kızı var torunu erkek kolay mı :) kv'lere uğradık kv ağladı eşime sarılıp bana da sarılıp sarılıp ağladı çok duygulandı. özeti böyle işte günümüzün. desteğiniz için çok teşekkür ederim, dualarınızı hiç eksik etmiyosunuz Allah hepinizden razı olsun. Rabbim mükafatınızı bebeklerinizle versin inşallah...
bendee şimdi yazdıklarını okuyunca okadar duygulandım kiRabbim sağlık mutlulk versin kucagına almayı nasip etsin.. ve bu yaşadığın güzel duyguları herkese yaşatsn Rabbim
cansın senkızlar siz harika bişeysiniz ya, inanın ne diyeceğimi bilemiyorum. yorumları okurken hem ağladım hem güldüm. iyi ki sizi tanımışım, iyi ki arkadaşım sırdaşımsınız. çok çok çok seviyorum sizi. psikommmmmmm desteğini hayatta unutamam cnm kardeşim, kocamdan önce siz öğrendiniz cinsiyetini yine :) psikom, dilektinim, Gamzecim faceden msj atıyodu meraktan çatlıyolardı direkt dedim kızlara da yazın erkek oldugunu merak etmesinler ben geç giderim :) serapcım 9 doğurdu yine yaa, haftaya da dualarımız seninle inşallahhh bi tosuncuk da sana gelir bebeğim :) eşime telefonda göstermedi dedim, hastaneye beni almaya geldi, arabada dedim sarıldık sımsıkı agladıııııııııı kocacım yaaa, doktor her şey normal gözüküyor dedi ama enfeksiyon olduğu için ağrım çok bi de gaz varmış o da sıkıştırıyor o yüzden aşırı ağrım olmuş. ilaç verdi haftaya yine kontrol var. kızlar bebeğimin ayak parmaklarını bile gördüm. direkt ağlama modu tabi bende. bi yandan ağlıyorum bi yandan gülüyorum bebeği izlerken. benim tosuncuk biraz göbişliymiş, babasına çekmiş :))))) boyu 14 cm olmuş. haftasına göre gayet iyiymiş gelişimi. yine çok hareketliydi, annem kız kardeşlerim kız istiyodu biraz buruktular fark ettim ama alışacaklar, babam sevinçten delirmiş resmen ee adamcağızın 3 kızı var torunu erkek kolay mı :) kv'lere uğradık kv ağladı eşime sarılıp bana da sarılıp sarılıp ağladı çok duygulandı. özeti böyle işte günümüzün. desteğiniz için çok teşekkür ederim, dualarınızı hiç eksik etmiyosunuz Allah hepinizden razı olsun. Rabbim mükafatınızı bebeklerinizle versin inşallah...
amin cnm inşallah, ama ben çok dua ediyorum Allahıma ki bu duyguları isteyen herkese yaşat Rabbim diye...burdaki kızlar bambaşka yaaa, üzüntü de mutluluk da ortak burda. ama ben inanıyorum Rabbim sizlere de nasip edecek bu duyguları yaşamayı. çabucak gelir inşallah ogluşumun arkadaşları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?