Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Caniim gozumuz aydinn bi merakimiz daha eksildi artik gonul rahatligiyla alisverise baslayabilirsinn

Allah saglikli kolay dogumlar nasib etsin hepimizee

ogluşumuz dicektin sanırım, damadın sonuçta oğlun sayılır :) senin kız da çabucak gelsin beşik kertmesi yapacam onları :)

ben yeniyim daha ama çok sevdim burdakileri çünkü herşey ortak burda hüzün mutluluk heycan merak :)) amin inş. kocaman bir aile oluruz bebişlerimizlee

biz ilk günden beri burdayız ya, birlikte daha çok vakit geçirdik ama zamanla dahasını da göreceksin burda. terapiden daha iyi gelen bişi varsa o da burası :) inşallah cnm inşallahhhhh

Caniim gozumuz aydinn bi merakimiz daha eksildi artik gonul rahatligiyla alisverise baslayabilirsinn

Allah saglikli kolay dogumlar nasib etsin hepimizee

amin cnm inşallah, evet yaa yarın iyi olursam dogruuuu alışverişe :) sıra sizin minişlerde

inan zaman geçmiyor ocak ta pas geçerse ::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

İnsallahh ay bu ara ben hepten yamuldum yaa,bugun de acayip bas agrim var. Basimi sardim rambo gibi oturuyorum

canim ya enfeksiyonunda insallah gecer gideer.. ayyy ben cok sevindim yaaaa...

İnsallahh ay bu ara ben hepten yamuldum yaa,bugun de acayip bas agrim var. Basimi sardim rambo gibi oturuyorum

sana nazar degdi mikmiklicocuklu

inan zaman geçmiyor ocak ta pas geçerse ::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

no stress yes baby diyoruz biz, gelecek bebiş inşallahhhhhh

baş ağrısı çok normal bu zamanlarda cnm, kimyon koklamayı dene ama o geçiriyor...

canim ya enfeksiyonunda insallah gecer gideer.. ayyy ben cok sevindim yaaaa...

sana nazar degdi mikmiklicocuklu

inşallah geçer cnm, ben de mutluyum ama sen bugün 9 doğurmuşsun, ben senin gününde 19 falan doğururum herhalde zaten heyecanlı bişeyim :)

Hadi yaa bilmiyodum bunu bak. Hemen deniyorummm

valla bi ben biliyorum sen yokken bendeki heyecani cok kotuydum. telefonun olsaydi artik kac kere arardim bilmiyorum.. cok guzel bi duygu dimi yaaa... 1 hafta sonra insallah bu duyguyu bende tadarim...

peki o zamn no stres yes babyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…