- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
amin cnm inşallah, ama ben çok dua ediyorum Allahıma ki bu duyguları isteyen herkese yaşat Rabbim diye...burdaki kızlar bambaşka yaaa, üzüntü de mutluluk da ortak burda. ama ben inanıyorum Rabbim sizlere de nasip edecek bu duyguları yaşamayı. çabucak gelir inşallah ogluşumun arkadaşları.
cansın senbizim için ettiğin dualar... moralimizi yerine getirmen desteğin... mükemmel bir anne olacaksın sen.... gerçekten iyi ki tanıştık... iyi ki birbirimize olan desteğimiz var... yoksa nasıl başa çıkabiliriz böyle... ben senin kürtaj olduğum zamanki desteğini unuturmuyum canımmmmmmm iyi ki varsın...
oğluşunnnnnn canımmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmminik tospaaaaaaaaaaaaammmmmm
ben yeniyim daha ama çok sevdim burdakileri çünkü herşey ortak burda hüzün mutluluk heycan merak :)) amin inş. kocaman bir aile oluruz bebişlerimizlee
Caniim gozumuz aydinnbi merakimiz daha eksildi artik gonul rahatligiyla alisverise baslayabilirsinn
Allah saglikli kolay dogumlar nasib etsin hepimizee
ogluşumuz dicektin sanırım, damadın sonuçta oğlun sayılır :) senin kız da çabucak gelsin beşik kertmesi yapacam onları :)
biz ilk günden beri burdayız ya, birlikte daha çok vakit geçirdik ama zamanla dahasını da göreceksin burda. terapiden daha iyi gelen bişi varsa o da burası :) inşallah cnm inşallahhhhh
amin cnm inşallah, evet yaa yarın iyi olursam dogruuuu alışverişe :) sıra sizin minişlerde
ogluşumuz dicektin sanırım, damadın sonuçta oğlun sayılır :) senin kız da çabucak gelsin beşik kertmesi yapacam onları :)
biz ilk günden beri burdayız ya, birlikte daha çok vakit geçirdik ama zamanla dahasını da göreceksin burda. terapiden daha iyi gelen bişi varsa o da burası :) inşallah cnm inşallahhhhh
amin cnm inşallah, evet yaa yarın iyi olursam dogruuuu alışverişe :) sıra sizin minişlerde
İnsallahhay bu ara ben hepten yamuldum yaa,bugun de acayip bas agrim var. Basimi sardim rambo gibi oturuyorum
canim ya enfeksiyonunda insallah gecer gideer.. ayyy ben cok sevindim yaaaa...
sana nazar degdi mikmiklicocuklu
inan zaman geçmiyor ocak ta pas geçerse ::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
İnsallahhay bu ara ben hepten yamuldum yaa,bugun de acayip bas agrim var. Basimi sardim rambo gibi oturuyorum
canim ya enfeksiyonunda insallah gecer gideer.. ayyy ben cok sevindim yaaaa...
sana nazar degdi mikmiklicocuklu
Valla degdi herhalde yaagunlerdir mik mik de yok
kuzummmmm irkegimiz pasamiz tosunumuz geliyoooo çok sevindim
no stress yes baby diyoruz biz, gelecek bebiş inşallahhhhhh
baş ağrısı çok normal bu zamanlarda cnm, kimyon koklamayı dene ama o geçiriyor...
inşallah geçer cnm, ben de mutluyum ama sen bugün 9 doğurmuşsun, ben senin gününde 19 falan doğururum herhalde zaten heyecanlı bişeyim :)
kopardin beni yaaa.. adam mi seni kandiramiyor sen mi artik kanmiyorsun bilemedim...
baş ağrısı çok normal bu zamanlarda cnm, kimyon koklamayı dene ama o geçiriyor...
inşallah geçer cnm, ben de mutluyum ama sen bugün 9 doğurmuşsun, ben senin gününde 19 falan doğururum herhalde zaten heyecanlı bişeyim :)
kigizzzzzz beni almaya gelmisin diger topigeekopardin beni yaaa.. adam mi seni kandiramiyor sen mi artik kanmiyorsun bilemedim...
Sanirsam kanacak mecalim yokk
kigizzzzzz beni almaya gelmisin diger topigee
kigizzzzzz beni almaya gelmisin diger topigee
film gibi vardi ya o aklima geldi o topikte benim icin ozel canim çoğu ark doğurdu dagildikkigizzzzzz beni almaya gelmisin diger topigee
Evettyuvana don cagrisi yaptim sanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?