Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kuzummmmm irkegimiz pasamiz tosunumuz geliyoooo çok sevindim

Hadi yaa bilmiyodum bunu bak. Hemen deniyorummm

valla bi ben biliyorum sen yokken bendeki heyecani cok kotuydum. telefonun olsaydi artik kac kere arardim bilmiyorum.. cok guzel bi duygu dimi yaaa... 1 hafta sonra insallah bu duyguyu bende tadarim...

ayy kızlar herkes arıyo bu akşamdan beri telefondayım. kardeşim faceye de yazdı ya benim telefon trafiği 1 hafta bitmez şimdi :) Hicrancım topiğin çapkın ogluşu geliyor :) erkekler 2 oldu bakalım kim kız skoru ekleyecek :) serap da erkek skorunu 3 leyecek gibime geliyor. Serapcım haklısın ya keşke yazsaydım telimi mesajlaşırdık. evlimutlummm kimyonu al 3-4 dakika kokla içine çeke çeke...çok iyi geliyor, ben öyle yapıyorum başım agrıyınca

tabi cnm biz nasil mutlu olduysak onlarda mutlu olup ariyorlar seni.. Allah tamamina erdirsin insallah...

O baska topikteydi ablaa ben akista onun yazdgni gordum topige girdim tuttum kolundan getirdimm
valla kim kimi nerden getirdi bilemem burdayiz hep beraber oturuyoruz guzel guzel :60

Bitanemmm canimmmm sen herseyde her seferinde yanimizdasin bizim dualarini bizden eksik etmiyosun biz senin yaninda olmazsak tasa doneriz walla tasa bende iyiki seni tanimisim iyiki senin gbi guzel kalpli arkadasim war btanem seni cok mu cok sewiyoruz iyiki warsin

Arkadaşlar herkeze hayırlı akşamlar ben bu siteye yeni katıldım .ben bişey sorcam benim son adet tarihim 4 aralık ama benim 19veya 20 sinde kasık ağrılarım başladı sol tarafımda bu devam ediyo hala ve gerneşemiyorum sanki bişey var kopacak gibi bende gerneşmiyorum bu yüzden daha yeni bu ay doum konturol hapını bıraktım acaba omu yapıyo sizce?

benim icime hep erkek doğdu senin ki ya

seninki de bana erkek gibi geliyor cnm yaaaa, kız olursa adı Hatice olacaktı sanırım...ama erkek yaniii

tabi cnm biz nasil mutlu olduysak onlarda mutlu olup ariyorlar seni.. Allah tamamina erdirsin insallah...

valla kim kimi nerden getirdi bilemem burdayiz hep beraber oturuyoruz guzel guzel :60

amin cnm inşallah, şimdi seni merak ediyorum, senden sonra da evlimutlu var sanırım

cansınız siz yaaa, kalpleri güzel kendileri güzel arkadaşlarımmm, Allah muhabbetimizi artırarak devam ettirsin inşallahhhh

Hicraniminkide bana erkek gibi geliyo hayatim amin insallah kimsecikler bizim aramizi bozamaaaaaazzzzz :-* <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…