evli mutluya yazdım ablam ben geziodumdukigizzzzzz beni almaya gelmisin diger topigee
abla demedigine gore bu ben degilimdir herhalde... kim topik geziyo bakimmmm habersiz..
evli mutluya yazdım ablam ben geziodumdu
kuzummmmm irkegimiz pasamiz tosunumuz geliyoooo çok sevindim
Hadi yaa bilmiyodum bunu bak. Hemen deniyorummm
valla bi ben biliyorum sen yokken bendeki heyecani cok kotuydum. telefonun olsaydi artik kac kere arardim bilmiyorum.. cok guzel bi duygu dimi yaaa... 1 hafta sonra insallah bu duyguyu bende tadarim...
film gibi vardi ya o aklima geldi o topikte benim icin ozel canim çoğu ark doğurdu dagildik
o ordayken sen nerdeydin nasil gordun onu bakim sende onun pesinde miydin?
heh evli mutlum anlatti işte öyle oldu
benim icime hep erkek doğdu senin ki ya
tabi cnm biz nasil mutlu olduysak onlarda mutlu olup ariyorlar seni.. Allah tamamina erdirsin insallah...ayy kızlar herkes arıyo bu akşamdan beri telefondayım. kardeşim faceye de yazdı ya benim telefon trafiği 1 hafta bitmez şimdi :) Hicrancım topiğin çapkın ogluşu geliyor :) erkekler 2 oldu bakalım kim kız skoru ekleyecek :) serap da erkek skorunu 3 leyecek gibime geliyor. Serapcım haklısın ya keşke yazsaydım telimi mesajlaşırdık. evlimutlummm kimyonu al 3-4 dakika kokla içine çeke çeke...çok iyi geliyor, ben öyle yapıyorum başım agrıyınca
valla kim kimi nerden getirdi bilemem burdayiz hep beraber oturuyoruz guzel guzelO baska topikteydi ablaaben akista onun yazdgni gordum topige girdim tuttum kolundan getirdimm
no problem bebeğim
tabi cnm biz nasil mutlu olduysak onlarda mutlu olup ariyorlar seni.. Allah tamamina erdirsin insallah...
valla kim kimi nerden getirdi bilemem burdayiz hep beraber oturuyoruz guzel guzel:60
O baska topikteydi ablaaben akista onun yazdgni gordum topige girdim tuttum kolundan getirdimm
wuuuuutabi cnm biz nasil mutlu olduysak onlarda mutlu olup ariyorlar seni.. Allah tamamina erdirsin insallah...
valla kim kimi nerden getirdi bilemem burdayiz hep beraber oturuyoruz guzel guzel:60
Kayinvalidemle skype tan canli baglanti yapip geliyorum kizlaar
iki gündür sol kasigimin agrisi yine başladı ablam hele gece uyutmadi oturdum saatlerceO baska topikteydi ablaaben akista onun yazdgni gordum topige girdim tuttum kolundan getirdimm
iyi yaptin canim benim.. biz burdayiz hicran kaybolma bir daha...
iki gündür sol kasigimin agrisi yine başladı ablam hele gece uyutmadi oturdum saatlerce
kızlar siz harika bişeysiniz ya, inanın ne diyeceğimi bilemiyorum. yorumları okurken hem ağladım hem güldüm. iyi ki sizi tanımışım, iyi ki arkadaşım sırdaşımsınız. çok çok çok seviyorum sizi. psikommmmmmm desteğini hayatta unutamam cnm kardeşim, kocamdan önce siz öğrendiniz cinsiyetini yine :) psikom, dilektinim, Gamzecim faceden msj atıyodu meraktan çatlıyolardı direkt dedim kızlara da yazın erkek oldugunu merak etmesinler ben geç giderim :) serapcım 9 doğurdu yine yaa, haftaya da dualarımız seninle inşallahhh bi tosuncuk da sana gelir bebeğim :) eşime telefonda göstermedi dedim, hastaneye beni almaya geldi, arabada dedim sarıldık sımsıkı agladıııııııııı kocacım yaaa, doktor her şey normal gözüküyor dedi ama enfeksiyon olduğu için ağrım çok bi de gaz varmış o da sıkıştırıyor o yüzden aşırı ağrım olmuş. ilaç verdi haftaya yine kontrol var. kızlar bebeğimin ayak parmaklarını bile gördüm. direkt ağlama modu tabi bende. bi yandan ağlıyorum bi yandan gülüyorum bebeği izlerken. benim tosuncuk biraz göbişliymiş, babasına çekmiş :))))) boyu 14 cm olmuş. haftasına göre gayet iyiymiş gelişimi. yine çok hareketliydi, annem kız kardeşlerim kız istiyodu biraz buruktular fark ettim ama alışacaklar, babam sevinçten delirmiş resmen ee adamcağızın 3 kızı var torunu erkek kolay mı :) kv'lere uğradık kv ağladı eşime sarılıp bana da sarılıp sarılıp ağladı çok duygulandı. özeti böyle işte günümüzün. desteğiniz için çok teşekkür ederim, dualarınızı hiç eksik etmiyosunuz Allah hepinizden razı olsun. Rabbim mükafatınızı bebeklerinizle versin inşallah...
atesim yok şükür ablammm atesten çok korkuyorum bende
benim icime hep erkek doğdu senin ki ya
tabi cnm biz nasil mutlu olduysak onlarda mutlu olup ariyorlar seni.. Allah tamamina erdirsin insallah...
Bitanemmm canimmmm sen herseyde her seferinde yanimizdasin bizim dualarini bizden eksik etmiyosun biz senin yaninda olmazsak tasa doneriz walla tasa bende iyiki seni tanimisim iyiki senin gbi guzel kalpli arkadasim war btanem seni cok mu cok sewiyoruz iyiki warsin
seninki de bana erkek gibi geliyor cnm yaaaa, kız olursa adı Hatice olacaktı sanırım...ama erkek yaniii
amin cnm inşallah, şimdi seni merak ediyorum, senden sonra da evlimutlu var sanırım
cansınız siz yaaa, kalpleri güzel kendileri güzel arkadaşlarımmm, Allah muhabbetimizi artırarak devam ettirsin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?