Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Eveeet sonra ben variimm:))

Sen nerelerdesin ben seni kac gundur gormuyorum cok ozledim seni lilim yaa

kigizzzz lilimmm nerelerdesinnn

bendeeee sizi çooooook özledimmm hemdeee dünyalar kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr annemdeyim hala şansa bak telde net paketi bitti 1 gb nasıl bitti anlamadm evime dönünce adama baskı yapcm alca netttt inşallahhhh varmı yeni haberlerrr

Kisss lilim kocisini ozlemedinmi sen kac gun oldu adamcagizdan ayei gayri annisinide ozlemistin ama iyi oldu dimi bu

Hicraniminkide bana erkek gibi geliyo hayatim amin insallah kimsecikler bizim aramizi bozamaaaaaazzzzz :-* <3

amin bebeğim inşallahhhhhhhh bebeklerimizle kocaman bi aile oluruz çabucak

slm kızalrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm

ilk baştan beriii herkes erkek diyordu bu topikte denenler tutarrrrrrrrrrrr

lilimmmmmmmm sen nerdesinnnn, kuşum haftaya gitcektim kontrole ama karnım çok ağrınca bugün gittim. tuttu vallaaaaa

Kisss lilim kocisini ozlemedinmi sen kac gun oldu adamcagizdan ayei gayri annisinide ozlemistin ama iyi oldu dimi bu

12 gün olduuu tatlımm yum yum günlerim tam ya kaçırdık neyse bakalım kuşummm annemle hasret giderdik şimdi de kocamı özledimmm

yok daha bugün öğrendi canım...benim kontrole daha çok canım

tmm cnmmm hayırlısıyla büyüyor seninkideee birazdan takvimini yazcam sana
amin bebeğim inşallahhhhhhhh bebeklerimizle kocaman bi aile oluruz çabucak

lilimmmmmmmm sen nerdesinnnn, kuşum haftaya gitcektim kontrole ama karnım çok ağrınca bugün gittim. tuttu vallaaaaa

oy oy kurban olurummm onu veren allaha yaa inşallahhh hayırlı ir evlat olurrr onun ayak paraklarını yerim yazdıklarını okudum çooook duygulandımm canım darısı başımızaaa
minikbebisim çevre baskisiyla kız hissediyordu

ikinci kız olurrrr

lili hoşgeldin...

minikbebişim erkek galiba cinsiyeti, hayırlı uğurlu olsun..

ben okuldan yeni geldim bir bakayım dedim şimdi duşa gircem..

öpüyorum iyi geceler..

ooo askla yapilir artikin.mik mikler ask bebeği olur senin minik

bilmiyom ki tutarmııı tam yum yum günlerim hemdee nasıl olcak bilemem süt ilaçlarım varya hem böyle bir çeşit korunma gibi olduu ayrıca göğsüme baktım gecen gelcek mi die gelmedi gecmiştir inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…