Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ins canim inss.... Yaz bakalimm takvimi bi sen yazion kis

bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014
Hamileliğimin 10. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 211 gün kaldı.
Bebeğinizin kafası artık yuvarlak ama oransız bir büyüklükte. Bebeğinizin kafası neredeyse toplam uzunluğunun yarsı kadar. Bebeğinizin kafa dersini oluşturacak dokular bebeğinizin kafa tacı etrafına toplanmaya başladı. Bebeğinizin boynuda kurulmaya başladı. Bebeğiniz artık açıkca bir bebeğe benziyor. Ultrason fotoğraflarını saklamayı unutmayın :)
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 6 gr. - Yaklaşık boyu : 23 mm. (Baştan Popoya)

slm kızlar nasılsınız geçmişi okumadım var mı yeni haberler

slm kızlar nasılsınız geçmişi okumadım var mı yeni haberler

slmmm tatlı kuşş naberrr
ilac hamilelikte kullanilmiyo mu canim :44:

Yok kizz dovmez yazik kardeslerine kiyamaz hiicc

kullanılmaz yazıyo ama doktor benim verdiğim dozda kullan bişi olmaz dedi ama ben güvenemem ya olmasın bu ay bencee sende bol bol dua et zaten ediyorsundur da kardeş gelsinnn minişinee

minikbebisim çevre baskisiyla kız hissediyordu

sorma yaa ogluşum küsmüştür bana belki de ona kız dedim diye :)

inşallah bebeğim, Rabbim isteyen herkese nasip etsin o duyguyu yaşamayı. büyümüş teyzesi 3 haftada...bi de beni düşün bebeği görünce hem ağlıyorum hem gülüyorum

lili hoşgeldin...

minikbebişim erkek galiba cinsiyeti, hayırlı uğurlu olsun..

ben okuldan yeni geldim bir bakayım dedim şimdi duşa gircem..

öpüyorum iyi geceler..

okudum cnm yazdıklarını, okula gitcem şu cinsiyeti öğrensem de öyle gitsem yazmışsın :))))))))) evet teyzesi geliyor bizim küçük adam

Ayy benim hormonlarim kocami benden cok etkiliyo galiba:))

Uc gundur erkenden uyuyo,bnde uyuyamiyorum

ayyyyy maşallah, kocişinin uykusunun yarısı bana geçse yaaaaaaa ben hiç uyuyamıyorum

aynen bende öyle olurum kuşummmm allah yaşatsın yaşıyalımmmmmmmmmmmm o duyguları minik ayaklarını yerim onunnnnnnnnnnn

kızz bırak senı bana bile geçmiyor dibinde duruyom da

slmmm tatlı kuşş naberrr

kullanılmaz yazıyo ama doktor benim verdiğim dozda kullan bişi olmaz dedi ama ben güvenemem ya olmasın bu ay bencee sende bol bol dua et zaten ediyorsundur da kardeş gelsinnn minişinee

iyidir balım senden naber geldin mi evine

aynen bende öyle olurum kuşummmm allah yaşatsın yaşıyalımmmmmmmmmmmm o duyguları minik ayaklarını yerim onunnnnnnnnnnn

hadi teyzesi çabuk yapın kızları, oğlum çapkın olup asılacak hepsine :) amin cnm inşallahhhhh, bugünlerde ayak tırnakları çıkıyo

kızz bırak senı bana bile geçmiyor dibinde duruyom da

:) ayyy keşke geçse yaaaaaaaa

küsmez annesi ogluss kesin kiss kiss gülmüştür

:))) ne saf annem var demiştir, bana değil de çevresindekilere inanıyo :))))))))

ben senin o çapkın oğluna kızımı veririmm yarrabbimmmm ayak tırnağı mıı çoook güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…