Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ohh iyi yapmışsın Kiskananlar catlasin :)) herkes bilmek zorunda değil benek için nasıl uğraştığı onjn icin en güzeli ni yapmissin kapak olnustur bi süre sormazlar

Canlarimmmm sizi cok opuyorummm ben kacaaarrr...yavas yavas yazin sayfalar hızlı ilerlemesin okumasi zor oliyiiii

Catlaklar ekibi toplanmaya basladi hg bebegim

Butun catlaklar toplandik diyosun yani...
hosbulduk bebisimm

ahandaaa bebemm geldiii hg kisssss nerelerdesiiinnn oslediiikk

Hosbulduk canim..
Islerim cok yogun kuzum haftasonuda kocisle gezdik mikmikledik..

eneeee hoşgeldin.. biz de seni çok ösledikkkkk canımmmmmm nasılsın bakalım

Hosbulduk canim.. Ne zaman kkya gelmek istesem bir is cikiyordu yaww.. iyiyim canim sen ??
benim kirmizilar bitti sukur.. mik mikliyoz.. ama hic bebek dusunmuyoz..
stresli falan degilim hic..

Ohh iyi yapmışsın Kiskananlar catlasin :)) herkes bilmek zorunda değil benek için nasıl uğraştığı onjn icin en güzeli ni yapmissin kapak olnustur bi süre sormazlar

Aynenn bi sure sormazlarr ohhhh ne guzell:))
Senin yumyum donemi bitti mii

gamze sen varya her konuda gaz veriyosun bana heee :)) ee bi de marka önerin madem kızlarr

Loreal en iyi marka bisure kozmetik de çalıştım kiz hangi konuda gaz verdimki arkadaslarin dedikleri dogru siyha zor bir renk dönüşü zor ama beyaz tenliysen bence cazibesi cok yuksek özellikle mavi sihayin

ben de çok iyiyim canım. haftasonu yumyumumdu sanırsam. bir-iki değerlendirme yaptık bakıcaz artık. aynen öyle relaks olucaz Allahın izniyle no stres , yes bebek :129:

Loreal en iyi marka bisure kozmetik de çalıştım kiz hangi konuda gaz verdimki arkadaslarin dedikleri dogru siyha zor bir renk dönüşü zor ama beyaz tenliysen bence cazibesi cok yuksek özellikle mavi sihayin

mikmik konusunda da :)) eveeet beyaz tenliyim. du bakalım neye karar vercem

mikmik konusunda da :)) eveeet beyaz tenliyim. du bakalım neye karar vercem

Hii mikmik konusunda herkese gaz veririm mikmik var minik var mikmik yok minik yok benm hayatımda da önemli bi yeri var malum ) sizede öneriyorum mikmik ask demek tutku demek heyecan demek benkm icinnn ah ahhh

ayyyy evet bu çok hoşuma gitti. çok teşekkür ederim canım. ay iyki buraya üye olmuşum da sizlerle tanıştım. çok şey öğrendim valla
rica ederim canım benim ne demek ben de çok şey öğrendim burda, başka topiklerde hala özelden de görüştüğüm dostlarım oldu, o yüzden iyiki varsın kk, iyiki tanımışım sizleri

Selam kizlar.. napiyosunuz ?? ozledim vallahi hepinizi..
selam canım, hoşgeldin nasıl geçti haftasonu?

yaaaa kararsız kaldım heee :44:
walla riskli bir iş canım, hele siyah keskin bir renk, ama sen bilirsin değişiklik istiyorsan dene. yalnız hamiş kaldığında bidaha boyayamayacaksın, kafanın 2 renk olmasını göze alarak boya
benim saçlarım kızıl, hamileyken çok kötü olmuştu 2 renk o yüzden şimdi siyaha boyayayım ya da kahveye diyorum ama herkes artık o kadar alışmış ki kızıl olmama, herkes ı ıhh boyama diyor. ama mecburen kahveye fln boyamam lazım artık :26:

ben de çok iyiyim canım. haftasonu yumyumumdu sanırsam. bir-iki değerlendirme yaptık bakıcaz artık. aynen öyle relaks olucaz Allahın izniyle no stres , yes bebek :129:

Canim benim nasil yorulmussundur.. ama insallah bebis gelir.. siposlar tutunsun annelerine..
Vallahi aynen beni gorecen yani bebek fikrini falan unutum sizleri ozlegince geliyorum buraya aklima geliyo yoksa hic..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…