Selam kizlar.. napiyosunuz ?? ozledim vallahi hepinizi..
gamze sen varya her konuda gaz veriyosun bana heee :)) ee bi de marka önerin madem kızlarr
Ohh iyi yapmışsın Kiskananlar catlasin :)) herkes bilmek zorunda değil benek için nasıl uğraştığı onjn icin en güzeli ni yapmissin kapak olnustur bi süre sormazlarSelammm kizlaaaaarrr
Umarin hwrkess iyidir
Pazartesilerden nefret ediyorum sabah sabah bi yogunlukk
Haftasonu akrabamizin dugunu vardi cok dusundum napcam diye artik herkes cocuk soruyoo diye stres olmustumm
Cok sukur atlattimm iyi de gecti .sorulara cokk cool cevaplat verdim
Hatta hayatimdan cokk memnun oldugumu gezip tozdugumu soyleyip birazda onlari imrendirdim:))
Yalan yok hayatimdan memnununmm amma bebisimiz gelseee dahada mutlu olcazz
Napim kiz
Uc yil oldu cnmm
Tabi herkesin kendine iste.sosyal ortamlarda sorulunca geriliyor insaan
9gun varken bhcg 2cikmis regline iki gun varmis acaba yukselmismidir diyo
sevindim canım iyi atlatmana. en iyisini yapmışsın... inşallah bebişiniz de hayırlısıyla en kısa zamanda gelir
Catlaklar ekibi toplanmaya basladi hg bebegim
ahandaaa bebemm geldiii hg kisssss nerelerdesiiinnn oslediiikk
eneeee hoşgeldin.. biz de seni çok ösledikkkkk canımmmmmmnasılsın bakalım
Insallah cnmm.
Sizinde yildonumunuzmus.insallah birlikte mutlu huzurlu bebisli nice yillar devirirsiniz
Ohh iyi yapmışsın Kiskananlar catlasin :)) herkes bilmek zorunda değil benek için nasıl uğraştığı onjn icin en güzeli ni yapmissin kapak olnustur bi süre sormazlar
gamze sen varya her konuda gaz veriyosun bana heee :)) ee bi de marka önerin madem kızlarr
ben önermiyoruummm.. yapmaaaa
Butun catlaklar toplandik diyosun yani...
hosbulduk bebisimm
Hosbulduk canim..
Islerim cok yogun kuzum haftasonuda kocisle gezdik mikmikledik..
Hosbulduk canim.. Ne zaman kkya gelmek istesem bir is cikiyordu yaww.. iyiyim canim sen ??
benim kirmizilar bitti sukur.. mik mikliyoz.. ama hic bebek dusunmuyoz..
stresli falan degilim hic..
Loreal en iyi marka bisure kozmetik de çalıştım kiz hangi konuda gaz verdimki arkadaslarin dedikleri dogru siyha zor bir renk dönüşü zor ama beyaz tenliysen bence cazibesi cok yuksek özellikle mavi sihayin
mikmik konusunda da :)) eveeet beyaz tenliyim. du bakalım neye karar vercem
Aynenn bi sure sormazlarr ohhhh ne guzell:))
Senin yumyum donemi bitti mii
rica ederim canım benim ne demekayyyy evet bu çok hoşuma gitti. çok teşekkür ederim canım. ay iyki buraya üye olmuşum da sizlerle tanıştım. çok şey öğrendim valla
selam canım, hoşgeldinSelam kizlar.. napiyosunuz ?? ozledim vallahi hepinizi..
walla riskli bir iş canım, hele siyah keskin bir renk, ama sen bilirsin değişiklik istiyorsan dene. yalnız hamiş kaldığında bidaha boyayamayacaksın, kafanın 2 renk olmasını göze alarak boyayaaaa kararsız kaldım heee :44:
ben de çok iyiyim canım. haftasonu yumyumumdu sanırsam. bir-iki değerlendirme yaptık bakıcaz artık. aynen öyle relaks olucaz Allahın izniyleno stres , yes bebek :129:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?