Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kızlar nasılsınız?
herkeze hayırlı cumalarrr

Gunaydin cnm hayirli cumalar invoysummm

nefesal dün seni anneme söyledim forumda biz bayanlarla yazışıyoruz dedim bi bayan var dedim benim gibi hiçbir sorunu yokmuş ama olmuyomuş işte senin dediğin doktora gidecekmiş dedim anneme ama biraz tuzlu dedim o bi gitsin doktor ne dicek ona ne tedavi uygulayacak bakıcam sonra bende iyi bi doktora gidicem söylicem dedim annemde beni sıkıştırıyo artık başka iyi bi doktora git tahlillerini göster diyo da ondan açıldı konu bakalım

şekerlerr ben çıkıyorum şimdi görümcem elektronik eşyalarını alacakmış beni aradı gel beraber allım diye bende gideyim bari dedim oraya gidicem şimdi hazırlanmam lazım merak etmeyin beni öpüyorum hepinizi minikbebişimede slm soyleyin gelince konuşcaz onunla bol bol

hayırlı cumalar tatlım hoşgeldin

hoşbulduk cnm iyi sayılırım cnm sen nasılsınn?
hoşbuldum havvacım, nasılsın?

güle güle canım, kolay gelsin

kız sende kayınvalide yok mu ne planı yoksa uyku hapımı atıcan çayına

bende onunla yılbaşı geçirecek göz var mı bak sen

Neymis neymiss.
Altina kirmizi forma giyerimm jartiyerli, once cici kiz sonra seksi kiz olurummm

wuhhhuuuuu benim kırmızı mini eteğim var bayılıyor benimki onu düşünüyorum şarap kadehi bile aldım kız şarabı da eşim alacak wuhhhuuu çok heyecanladım biran önce yılbaşı gelsin

iyiyim canım sağol sen nasılsın?

iyiyim balım yarın da olsun daha iyi olucam

slm kızlar nasılsınız?
herkeze hayırlı cumalarrr
selam canım hoşgeldin hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar kızlar

hayırlı cumalar Deryam hoşgeldin

Hayirli cumalar sizedee
Hosgeldinizzz

nasılsın cnm iyi misin

hoşçakal yine gel olurmu byyyyyyyyy muckss

Annene mi soyledinn.
Ben bi gidim seni aydinlatirim.bakalim ne ister ne der sende hazirlikli olursun.
Operada randevu aldi benim tupcuden

hımmm kocanın aklına girilmiş anlaşıldı merkez

Hoşbuldum Dilketinim, naber nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…