kızlarrrrrrrrr günaydın herkese ve hayırlı cumalar olsun
kızlarrrrrrrrr günaydın herkese ve hayırlı cumalar olsun
slm kızlar nasılsınız?
Herkeze hayırlı cumalarrr
slm kızlar nasılsınız?
herkeze hayırlı cumalarrr
Hayırlı cumalar kızlar
Gunaydin cnm hayirli cumalar invoysummm
iyiyim canım benim arada sizleri merak edip giriyorumbatı bekliyorum bide ama umudum yok bu ay
Hayırlı cumalar kızlar
hoşgeldin tatlımmNasılsın
hoşbuldum tatlım, nasılsın?hoşgeldim deryammmm
hoşbuldum canım, nasılsın?Hayirli cumalar sizedee
Hosgeldinizzz
hoşbuldum havvacım, nasılsın?hayırlı cumalar tatlım hoşgeldin
hoşbulduk cnm iyi sayılırım cnm sen nasılsınn?
güle güle canım, kolay gelsinşekerlerr ben çıkıyorum şimdi görümcem elektronik eşyalarını alacakmış beni aradı gel beraber allım diye bende gideyim bari dedim oraya gidicem şimdi hazırlanmam lazım merak etmeyin beni öpüyorum hepinizi minikbebişimede slm soyleyin gelince konuşcaz onunla bol bol
kız sende kayınvalide yok mu ne planıyoksa uyku hapımı atıcan çayına
Neymis neymiss.
Altina kirmizi forma giyerimm jartiyerli, once cici kiz sonra seksi kiz olurummm
iyiyim canım sağol sen nasılsın?
selam canım hoşgeldin hayırlı cumalarslm kızlar nasılsınız?
herkeze hayırlı cumalarrr
Hayırlı cumalar kızlar
Hayirli cumalar sizedee
Hosgeldinizzz
şekerlerr ben çıkıyorum şimdi görümcem elektronik eşyalarını alacakmış beni aradı gel beraber allım diye bende gideyim bari dedim oraya gidicem şimdi hazırlanmam lazım merak etmeyin beni öpüyorum hepinizi minikbebişimede slm soyleyin gelince konuşcaz onunla bol bol
nefesal dün seni anneme söyledim forumda biz bayanlarla yazışıyoruz dedim bi bayan var dedim benim gibi hiçbir sorunu yokmuş ama olmuyomuş işte senin dediğin doktora gidecekmiş dedim anneme ama biraz tuzlu dedim o bi gitsin doktor ne dicek ona ne tedavi uygulayacak bakıcam sonra bende iyi bi doktora gidicem söylicem dedim annemde beni sıkıştırıyo artık başka iyi bi doktora git tahlillerini göster diyo da ondan açıldı konu bakalım
bende onunla yılbaşı geçirecek göz var mı bak sen
wuhhhuuuuubenim kırmızı mini eteğim var bayılıyor benimki onu düşünüyorum şarap kadehi bile aldım kız şarabı da eşim alacak wuhhhuuu çok heyecanladım biran önce yılbaşı gelsin
iyiyim balım yarın da olsun daha iyi olucam
selam canım hoşgeldin hayırlı cumalar
hayırlı cumalar Deryam hoşgeldin
Hoşbuldum Dilketinim, naber nasılsın?bende onunla yılbaşı geçirecek göz var mı bak sen
wuhhhuuuuubenim kırmızı mini eteğim var bayılıyor benimki onu düşünüyorum şarap kadehi bile aldım kız şarabı da eşim alacak wuhhhuuu çok heyecanladım biran önce yılbaşı gelsin
iyiyim balım yarın da olsun daha iyi olucam
selam canım hoşgeldin hayırlı cumalar
hayırlı cumalar Deryam hoşgeldin
hımmm kocanın aklına girilmiş anlaşıldı merkez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?