Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Annene mi soyledinn.
Ben bi gidim seni aydinlatirim.bakalim ne ister ne der sende hazirlikli olursun.
Operada randevu aldi benim tupcuden

biliyorum da bana hem uzak ben burada bi doktor var ona gitmeyi düşünüyorum arkadaşımda miyom vardı onun ameliyatını falan yaptı yorumlar var çok iyiymiş arkadaşımda çok memnun kalmıştı bülent kars adı önümüzdeki ay ondan bi randevu alıp gidicem randevu ücreti 100 tl idi artmadıysa tabi bilmiyorum bi kere sormuştum ama hiç gitmedim bi de şu adama göstereyim annemde git diyo sürekli olmadı zaten yazın aşılama yaptırıcam ben

hoşbuldum havvacım, nasılsın?

güle güle canım, kolay gelsin

iyiyim şekerim sen nasılsın
yarın dr gitcem heycanlıyım bakem ne diyecek
kısçeler bana yazıyosunuz cvp vermediklerim kusura bakmayın bi yandanda telde konuşuyorum

hoşbuldum tatlım, nasılsın?

hoşbuldum canım, nasılsın?

Cok sukur canim iyiyim.senin randevun ne zamandi

Gorusuruz tatlimmm

Wouww cok atesliii.kayinvalide outtt

nasılsın cnm iyi misin

hoşçakal yine gel olurmu byyyyyyyyy muckss
Cok sukurviyiyim cnm.sen nasilsinm

Hoşbuldum Dilketinim, naber nasılsın?

iyiyim canım benim yılbaşı planları yapıyorum sen bu cumartesi gidecektin doktora dimi? baktıracak mısın değerine?

ah canım ya sen direk anasına söyle gelmekten vazgeçer bence

yok ben söyleyemem öyle. oğlu halletsin yüz göz olmak istemiyorum. bir de kötü gelin tabi ay kadına çok iç gıdıklayıcı planlarım var desem ne yapar acep merak ettim şimdi
kısçeler bana yazıyosunuz cvp vermediklerim kusura bakmayın bi yandanda telde konuşuyorum

ne için gideceksin canım? lekelenmen için mi????

Bana daha uzak tatlim ya ta gebzeden gidicem dusun.
Goze aldim napimm.
Sende o dedigin doktora git bakalim bu seferlik.biraz daha beklersin bu tupcu icin.ben 15 . Ayimda anca karar verdim dusun yani.

Gorusuruz tatlimmm

iyiyim şekerim sağol şu adetim düzeli olsa daha iyi olacağim 4 yıldan beri böyle 4,5 ay düzenli oluyo ilaçlarla sonra yine düzensizleşiyor kardeşimi 4 yıl önce kaybettim ondan beri düzensiz ondan önce saati saatine regli olurdum günü hiç şaşmazdı şimdiyse almış başını gidiyo valla ağlanıcak halime gülüyorum

kardeşini mi kaybettin???????? çok üzüldüm canımmm başın sağolsun..mekanı cennet olsun inşallah

Bana daha uzak tatlim ya ta gebzeden gidicem dusun.
Goze aldim napimm.
Sende o dedigin doktora git bakalim bu seferlik.biraz daha beklersin bu tupcu icin.ben 15 . Ayimda anca karar verdim dusun yani.

gebze bayağı uzak ya kocaeli offfff canım ya işten izin alma konusunu ne yapacaksın sorun çıkarmazlar dimi? ya şu adama da bi gideyim de bilmiyorum ya çok uzatmadan aşılama yapmak istiyorum ben eğer aşılamada tutmazsa Allah korusun o zaman giderim artık tıpış tıpış yapcak bişey yok.

başın sağolsun canım benimmm Allah sabır versin sizlere çok zor olmuştur inşallah tekrar düzene girer..

kızlarrr hiç batı geçen yokmu aramızda yaww.. artık güzel haberler alalımda şöle bi halay çekelim göbek atalım yaaa
Evet yaa birileri hamis olsun sende besteleri yap senlensin ortam

Kiz tekila icmicekmiydin sne :)) hatta karşılıklı shut yapmicakmiydik :)) kırmızılar miniler jartiyeler yılbaşında herkes is başında demekki

ayy sen de mi? ben de yarın dr a gidicem

Gorusuruz tatlimmm

Hangi randevum nefesalım? Cumartesi hematoloji ve meme kliniğine, salı günü de dişçiye randevum var canım. Ocak Ayında da kadındoğumcuma gideceğim

iyiyim canım benim yılbaşı planları yapıyorum sen bu cumartesi gidecektin doktora dimi? baktıracak mısın değerine?
ohh ne güzel, evde romantik bir kutlama var sanırım he biz daha karar veremedik ne yapacağımıza
Cumartesi hematolojiye gideceğim bu pıhtılaşma ve düşük için, tahlil sonuçlarımı göstereceğim. Ordan çıkıp meme ultrasonu çektirmek için meme kliniğine gideceğim. Gitmişken de belki Lh FSH baktırırım. Gerçi 4. gün olcak yarın ama... sonra 21. gün de kadın doğumcuma gidicem progesteron bakıcak... üfff ne çok derdim var yaaa

hayırlı cumalar tatlım hoşgeldin

hoşbulduk cnm iyi sayılırım cnm sen nasılsınn?

hoşbuldum tatlım, nasılsın?

Hoşbuldum canım, nasılsın?
sağolun kısçelerim iyiyim sizler nasılsınız :26:

benim wardı ama kayboldu umudum canım ikimizde 2 hafta ara ile kimyasal yaşadık gene hiç bişey hissetmiyorum sanırım olmadı bu ayda

ayyy diltekinim ben hissediomda ne oluyo :26: Hissetip hisetip sonuçta böle oluyom

hsgden sonra regli olursan 3 günü gel demiştide adetim sanki son günü gibi azar azar geliyor önceden gündüz 2 tane akşam 1 tane pet kullanırdım şimdi ise bir günde 1 tane pet bile kirlenmiyo önce gecikirdi reglim şimdi 2,3 aydan beri erken geliyor ve az oluyor hormon testi felan yapicak bundan sonra ne tedavi uygulayacak onu konuşucaz cnm

kardeşini mi kaybettin???????? çok üzüldüm canımmm başın sağolsun..mekanı cennet olsun inşallah

evet cnm kardeşim vefat etti 4 yıl önce trafik kazasında cnm sağol bitanem

evet yaa birileri hamis olsun sende besteleri yap senlensin ortam

kiz tekila icmicekmiydin sne :)) hatta karşılıklı shut yapmicakmiydik :)) kırmızılar miniler jartiyeler yılbaşında herkes is başında demekki

yawrum sen iste ben her daim yaparım beste beaaa

Duzelir insallah cnm, duzelmicek bisey degil adet duzensizligi.
Kardesine uzuldum.basin sagolsun.stres etkiliyor tabi

Cok uzak tatlim ama elim mahkum.izin konusunda napicam bilmiuorum hic.ya uzak olmasi hic onemli degilde su izin mevzu zor.
Beni cagiracagi gunler mutlaka hafta icine de denk gelecek.olmadi konusurum artik patroniceyle napim.
Uc yillik evliyim cocuk yapacagimi da tahmin etmesi zor olmaz.biz 3 bekar bayandik ard arda evlendik burda.ilk ben evlendim.diger iki arkadas hamile onlari duyunca baya bozulmustu.hatta dusuk tehlikesi olan arkadasi surekli rapor aliyo diye cikarticakti ama konustular 8. Aya kadar idare ederim demis ise donmiceksen.
Bana da izin vermezse acitasyon yaparim artik napim.
En azinda 1 seneye kadar dene cnm.daha sonra zaten tamam diyosun 1 sene olmadiysa var bisry.
Hayirlisi bakalim bizi neler bekliyor

yawrum sen iste ben her daim yaparım beste beaaa

Oldu en sonunda oldu bim bam bom
Rüyalarım gercek oldu bim bam bom
Duyduk duymadık demesin hic kimse
Iste ilan ediyorum herkese

Oh oh oh cok sükür dostlar
Benimde artık bir bebişim var
Hırsından catlasın düsmanlar
Simdi benimde bir bebişim var

bu şarkıyı söyleyebilecekmiyiz acabaaaaaaaaaa birgün

başın sağolsun canım benimmm Allah sabır versin sizlere çok zor olmuştur inşallah tekrar düzene girer..

işallah cnm çok sağol

sağolun kısçelerim iyiyim sizler nasılsınız :26:

iyiyiz kısçem napıyosun işte misin cnm

ayyy diltekinim ben hissediomda ne oluyo :26: Hissetip hisetip sonuçta böle oluyom

Ah bu geçen batlarımız yarim yarim
eski bir sat şimdi
Sen sipoşumdun benim yarim yarim
yumoşum nerde şimdi

Neyleyim sipoşumu, yumoşumun çiçeği solmuş
Bir çatlayan yumoşum vardı bebiş için
döllenemediği gün o durmuş
Ah bu gelen kırmızılar yarim yarim
eski bir sinir sat şimdi
ben yumoşundum senin yarim yarim
bebişim nerde şimdi

Neyleyim geçmiş kışı bebiş gelcekse solmuş
bir umudum var bebiş için
gelceği gün o durmuş

Evet yaa birileri hamis olsun sende besteleri yap senlensin ortam

Kiz tekila icmicekmiydin sne :)) hatta karşılıklı shut yapmicakmiydik :)) kırmızılar miniler jartiyeler yılbaşında herkes is başında demekki

Napalim gamzem yilbasina oyle girelimki butun sene oyle gecsin.
Bol mikmikk sonra bebisss insallah

Baya randevun varmis cnmm.Allah kolaylik versin.hepsi temiz ciksinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…