- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Annene mi soyledinn.
Ben bi gidim seni aydinlatirim.bakalim ne ister ne der sende hazirlikli olursun.
Operada randevu aldi benim tupcuden
aslında süprizimden haberi yok sadece şarap olayını biliyor. söylesem mi acep hemen ikna eder anasını bence
hoşbuldum havvacım, nasılsın?
güle güle canım, kolay gelsin
bende onunla yılbaşı geçirecek göz var mı bak sen
wuhhhuuuuubenim kırmızı mini eteğim var bayılıyor benimki onu düşünüyorum şarap kadehi bile aldım kız şarabı da eşim alacak wuhhhuuu çok heyecanladım biran önce yılbaşı gelsin
iyiyim balım yarın da olsun daha iyi olucam
selam canım hoşgeldin hayırlı cumalar
hayırlı cumalar Deryam hoşgeldin
hoşbuldum tatlım, nasılsın?
hoşbuldum canım, nasılsın?
şekerlerr ben çıkıyorum şimdi görümcem elektronik eşyalarını alacakmış beni aradı gel beraber allım diye bende gideyim bari dedim oraya gidicem şimdi hazırlanmam lazım merak etmeyin beni öpüyorum hepinizi minikbebişimede slm soyleyin gelince konuşcaz onunla bol bol
wuhhhuuuuubenim kırmızı mini eteğim var bayılıyor benimki onu düşünüyorum şarap kadehi bile aldım kız şarabı da eşim alacak wuhhhuuu çok heyecanladım biran önce yılbaşı gelsin
Cok sukurviyiyim cnm.sen nasilsinmnasılsın cnm iyi misin
hoşçakal yine gel olurmu byyyyyyyyy muckss
Hoşbuldum Dilketinim, naber nasılsın?
ah canım ya sen direk anasına söyle gelmekten vazgeçer bence
iyiyim şekerim sen nasılsın
yarın dr gitcem heycanlıyım bakem ne diyecek
kısçeler bana yazıyosunuz cvp vermediklerim kusura bakmayın bi yandanda telde konuşuyorum
biliyorum da bana hem uzak ben burada bi doktor var ona gitmeyi düşünüyorum arkadaşımda miyom vardı onun ameliyatını falan yaptı yorumlar var çok iyiymiş arkadaşımda çok memnun kalmıştı bülent kars adı önümüzdeki ay ondan bi randevu alıp gidicem randevu ücreti 100 tl idi artmadıysa tabi bilmiyorum bi kere sormuştum ama hiç gitmedim bi de şu adama göstereyim annemde git diyo sürekli olmadı zaten yazın aşılama yaptırıcam ben
Cok sukur canim iyiyim.senin randevun ne zamandi
Gorusuruz tatlimmm
Wouww cok atesliii.kayinvalide outtt
Cok sukurviyiyim cnm.sen nasilsinm
iyiyim şekerim sağol şu adetim düzeli olsa daha iyi olacağim 4 yıldan beri böyle 4,5 ay düzenli oluyo ilaçlarla sonra yine düzensizleşiyor kardeşimi 4 yıl önce kaybettim ondan beri düzensiz ondan önce saati saatine regli olurdum günü hiç şaşmazdı şimdiyse almış başını gidiyo vallaağlanıcak halime gülüyorum
Bana daha uzak tatlim ya ta gebzeden gidicem dusun.
Goze aldim napimm.
Sende o dedigin doktora git bakalim bu seferlik.biraz daha beklersin bu tupcu icin.ben 15 . Ayimda anca karar verdim dusun yani.
iyiyim şekerim sağol şu adetim düzeli olsa daha iyi olacağim 4 yıldan beri böyle 4,5 ay düzenli oluyo ilaçlarla sonra yine düzensizleşiyor kardeşimi 4 yıl önce kaybettim ondan beri düzensiz ondan önce saati saatine regli olurdum günü hiç şaşmazdı şimdiyse almış başını gidiyo vallaağlanıcak halime gülüyorum
Evet yaa birileri hamis olsun sende besteleri yap senlensin ortamkızlarrr hiç batı geçen yokmu aramızda yaww.. artık güzel haberler alalımdaşöle bi halay çekelim göbek atalım yaaa
ayy sen de mi? ben de yarın dr a gidicemiyiyim şekerim sen nasılsın
yarın dr gitcem heycanlıyım bakem ne diyecek
kısçeler bana yazıyosunuz cvp vermediklerim kusura bakmayın bi yandanda telde konuşuyorum
Hangi randevum nefesalım? Cumartesi hematoloji ve meme kliniğine, salı günü de dişçiye randevum var canım. Ocak Ayında da kadındoğumcuma gideceğimCok sukur canim iyiyim.senin randevun ne zamandi
Gorusuruz tatlimmm
Wouww cok atesliii.kayinvalide outtt
Cok sukurviyiyim cnm.sen nasilsinm
ohh ne güzel, evde romantik bir kutlama var sanırım heiyiyim canım benim yılbaşı planları yapıyorumsen bu cumartesi gidecektin doktora dimi? baktıracak mısın değerine?
hayırlı cumalar tatlım hoşgeldin
hoşbulduk cnm iyi sayılırım cnm sen nasılsınn?
sağolun kısçelerim iyiyim sizler nasılsınız :26:hoşbuldum tatlım, nasılsın?
Hoşbuldum canım, nasılsın?
benim wardı ama kayboldu umudum canım ikimizde 2 hafta ara ile kimyasal yaşadık gene hiç bişey hissetmiyorum sanırım olmadı bu ayda
iyiyim canım benim yılbaşı planları yapıyorumsen bu cumartesi gidecektin doktora dimi? baktıracak mısın değerine?
yok ben söyleyemem öyle. oğlu halletsin yüz göz olmak istemiyorum. bir de kötü gelin tabiay kadına çok iç gıdıklayıcı planlarım var desem ne yapar acep merak ettim şimdi
ne için gideceksin canım? lekelenmen için mi????
kardeşini mi kaybettin???????? çok üzüldüm canımmm başın sağolsun..mekanı cennet olsun inşallah
evet yaa birileri hamis olsun sende besteleri yap senlensin ortam
kiz tekila icmicekmiydin sne :)) hatta karşılıklı shut yapmicakmiydik :)) kırmızılar miniler jartiyeler yılbaşında herkes is başında demekki
gebze bayağı uzak ya kocaeli offfff canım ya işten izin alma konusunu ne yapacaksın sorun çıkarmazlar dimi? ya şu adama da bi gideyim de bilmiyorum ya çok uzatmadan aşılama yapmak istiyorum ben eğer aşılamada tutmazsa Allah korusun o zaman giderim artık tıpış tıpış yapcak bişey yok.
yawrum sen iste ben her daim yaparım beste beaaa
başın sağolsun canım benimmm Allah sabır versin sizlere çok zor olmuştur inşallah tekrar düzene girer..
ayy sen de mi? ben de yarın dr a gidicem
evet cnm bende yarın gittcem enson 20 kasım da hsg için gitmiştim işallah yarın musmutlu geliriz cnm ben
sen ne için gideceksin dr
Hangi randevum nefesalım? Cumartesi hematoloji ve meme kliniğine, salı günü de dişçiye randevum var canım. Ocak Ayında da kadındoğumcuma gideceğim
ohh ne güzel, evde romantik bir kutlama var sanırım hebiz daha karar veremedik ne yapacağımıza
Cumartesi hematolojiye gideceğim bu pıhtılaşma ve düşük için, tahlil sonuçlarımı göstereceğim. Ordan çıkıp meme ultrasonu çektirmek için meme kliniğine gideceğim. Gitmişken de belki Lh FSH baktırırım. Gerçi 4. gün olcak yarın ama... sonra 21. gün de kadın doğumcuma gidicem progesteron bakıcak... üfff ne çok derdim var yaaa
sağolun kısçelerim iyiyim sizler nasılsınız :26:
iyiyiz kısçem napıyosun işte misin cnm
ayyy diltekinim ben hissediomda ne oluyo :26: Hissetip hisetip sonuçta böle oluyom
Evet yaa birileri hamis olsun sende besteleri yap senlensin ortam
Kiz tekila icmicekmiydin sne :)) hatta karşılıklı shut yapmicakmiydik :)) kırmızılar miniler jartiyeler yılbaşında herkes is başında demekki
ayy sen de mi? ben de yarın dr a gidicem
Hangi randevum nefesalım? Cumartesi hematoloji ve meme kliniğine, salı günü de dişçiye randevum var canım. Ocak Ayında da kadındoğumcuma gideceğim
ohh ne güzel, evde romantik bir kutlama var sanırım hebiz daha karar veremedik ne yapacağımıza
Cumartesi hematolojiye gideceğim bu pıhtılaşma ve düşük için, tahlil sonuçlarımı göstereceğim. Ordan çıkıp meme ultrasonu çektirmek için meme kliniğine gideceğim. Gitmişken de belki Lh FSH baktırırım. Gerçi 4. gün olcak yarın ama... sonra 21. gün de kadın doğumcuma gidicem progesteron bakıcak... üfff ne çok derdim var yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?