Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok güselll ben inanyorum olacak olacakkk

var da olabilir yok da bilmiyorum kafam o kadar karışık ki misal hicran 18.ayında mı ne kaldı hem de aşılaması da tutmamıştı bazıları 2.ya da 3.yılında hamile kalıyo mesela benim bi arkadaşım 3.yılında hamile kaldı yumurtası çatlamıyomuş galiba her ay doktora yumurta takibine gidiyodu ama olmadı sonra 3.yılında olmuş işte kendiliğinden ne bileyim tabiki doktora gidicem ama kafam çokkkkkk karışık artık hiçbişey düşünmek istemiyorum

unutup batımı alıcam bebemi
asıl ozaman görecek gücümü
Göbişin içini bebişim alacak,
kadere inanırım olacakkkk olacakkkkk

Son düzenleme:

sağol cnm işlah düzelir cnm ya

benim wardı ama kayboldu umudum canım ikimizde 2 hafta ara ile kimyasal yaşadık gene hiç bişey hissetmiyorum sanırım olmadı bu ayda

canım benim ya ben etrafımda hep kimyasalın öbür ayına hamile kalanları duydum ama ne bileyim bendede umut yok pek.. hayırlısı Allahtan.. öbür aya çörek otu falan yapcam yine inşallah gerek kalmaz ama bide senin bat 2 ocak yarına falan test yapsan evde çıkar en azından kafan rahatlar.. ben 2 ocakta yaparım testi çatlamanın 10günü oluyo geçen ayda öyle çıkmıştı.. adet geçsin diye bekleme dedi doktor yap ögren hemen gel önlemini alalım dedi..

Vakti gelince olucak bizimde cnm.doktora gidincede sip diye olacak degilya.
Ama icimis rahat etmiyo boyle bekleyerek.
Sen daha 7. Ayindaymisin.biraz daha beklersin.yumurta takibine devam edersin .

süpersin sen ya

iyiyim abla dr nededi çok merak ettim işllah herşey yolundadır

ALLAH iyilik versin bacımmmmm dr yum yumlara baktı şükürr sagda bitane 18 bitanede 16 yumyum varmış soldada 18 toplam 3 yum büyümüş yarın 10.30 yine cagırdıı git gel bıktım yaaaww senden haberler nasıll ? :44::44:

yawrum sen iste ben her daim yaparım beste beaaa

Oyy olacak tabi bunlar gibi nelerini söylicez

Yüreğine sağlık bitanem cok güzel olmuss walla harikasjb yahu

benim çarşamba günü lekem oldu bu gün birazcık artı reglim 31 aralıktı ama yine erken regli oldum yarın gitcem bende dr bakalım ne diyecek sıkıldım artık bu durumdan ya yine iyi valla yumoşların varmış ne zaman aşılama kısçem bu aşılamaya yaş sınırı var mı şartları ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…