o zaman 1-2 gün daha bekle ve test yap, yükselme olmuşsa zaten çizgiler koyulaşmıştır ve bu da hamilelik düşündürür, o zaman bi dr a gider ultrasonla baktırırsınewettt yaaa lütfen bılgısı olan bısı yazsınnn .
Canim benim nasil yorulmussundur.. ama insallah bebis gelir.. siposlar tutunsun annelerine..
Vallahi aynen beni gorecen yani bebek fikrini falan unutum sizleri ozlegince geliyorum buraya aklima geliyo yoksa hic..
Bitmedi heralde o yumurta aki şeklinde akintim yenoce gelmeye basladi su aralar sanırım bu haftada dikkat ederim gun asiri mikmike bitince bu hafta hergüne geçerim ahahahahahah
Canim benim nasil yorulmussundur.. ama insallah bebis gelir.. siposlar tutunsun annelerine..
Vallahi aynen beni gorecen yani bebek fikrini falan unutum sizleri ozlegince geliyorum buraya aklima geliyo yoksa hic..
selam canım, hoşgeldinnasıl geçti haftasonu?:
ewettt yaaa lütfen bılgısı olan bısı yazsınnn .
Geeblik varsa yükselmiştir kesinlikle
merhaba gebelıkle alakalı baslıgı gorunce yazdım ama kımse cevp yazmıyo rıca etsem yardımcı olur musunz bana ??
amin canım inşallah. hepimizinaynen ben de çok özlüyorum ya burayı, sizleri... haftasonu muhabbet var ben cepten buraya girmeye çalışıyorum ne var ne yok diye
Canim merhaba hayirdir.. bildigim bisey olursa cevap veriyim ama bende yeni sayilirim..
Kizlar gormedi galiba..
Aynen.. var mi haberler ??
Hadi rastgele:))))
Benim bu hafta basliyor yumyumm test siparis ettim netten
Mik mike devammmmmm
Mik mik minikkk ne komik yahu walla aklima geldikce guluyorum
tatlım benm sorum su bu ay bebek ıstedık ve planlı sekılde hazırlanmaya calıstık adetıme 9 gun varken bhcg yaptırdım 2.00 cıktı sımdıde aynı adet olcakmısım gıbı kasık agrılarım var deger yukselmıs mıdır bu agrılar normal mıdır hamıle olma sansım varmı yaaa :S
cnm peki bu kasık agrılarım aynı adet olcakmısım gıbı bu normal mi hamıleysem ?
günaydın hamiş adaylarımız :) yaaa bana acil yardım edin lütfennn.. 27 eylül eşimin dogumgünü şaşıracagı beklemedigi bir şekilde kutlamak istiyorum lütfen orjinal fikirlerinize acil ihtiyacım var.. hediye cüzdan alıcam o kesin de.. organize ne olsa bilemedim sıradan bişey olsun istemiyorum..
o zaman 1-2 gün daha bekle ve test yap, yükselme olmuşsa zaten çizgiler koyulaşmıştır ve bu da hamilelik düşündürür, o zaman bi dr a gider ultrasonla baktırırsın
Ya da direkt beta hcg baktır
vallah canim degerleri falan ben pek bilmiyorum.. Cute gelseydi o cok guzel bilgilendirirdi seni canim..
Ama o kadar erken cikarmi sanmiyorum ?
O belirtilerde adet veya hamileyken ayni oluyormus.. Idrar testi falan yaptin mi ??
Adetine kac gun kaldi simdi ?
inşallah öylesindir canım bizi de haberdar et :)
ewettt yaaa lütfen bılgısı olan bısı yazsınnn .
hcg katlanarak artiyor cnm
uzerinden baya gecmis idrada cikmasi lazim
bi test yap istersen .ikinci cizgi cikarsa kana gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?