- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
benim çarşamba günü lekem oldu bu gün birazcık artı reglim 31 aralıktı ama yine erken regli oldum yarın gitcem bende dr bakalım ne diyecek sıkıldım artık bu durumdan ya yine iyi valla yumoşların varmış ne zaman aşılama kısçem bu aşılamaya yaş sınırı var mı şartları ne
bacım neden erkn oldun ki :26:hayırlısı yaa yaş sınırı var aşılamada 41- 42 sonmuş 3-4 aşlıma osnra 3 defa tüp bebek hakınvar devletten şükür ki yum yumum da sorun yok bakalım yarın ne diyeceklerr
ne zamn aşı bilmiyom belki p.tesi aşı derler nasipp :18:bacım sende hormon testi yaptrsana kafanda soru işareti kalmasınn
evt aşılama yolundayımm inşş tutar bacımm dualarını bekliyommsana şimdi aşılama yapılacak dimi ay inşallah tutar canım ya ne kadar istediler ücret devlete mi gidiyosun yoksa merak ettim canım ohhhhhhh maşallah 3 tane de yumoş varmış olacak bu sefer hadi hayırlısı canım
evet balım benim sağol şekerim o senin güzel gözlerin güzel bakıp güzel görüyor bitanem
evt aşılama yolundayımm inşş tutar bacımm dualarını bekliyomm
bacım benim önceki esimden cocugum oldugu için devlet bazı üçretleri alıyo 24 lira bi verdim aşılamada 50 vercem galiba emin deilim :26:egerki çoçum olmasaydı ssk karşılıyoduu amannn inşş bacımm şükürr yum yumum iyi çıktıı inşş bilmiyom ki zanki ümitliyim kııRABBİM isteyen herkeze versin sonra bna nasip etsin RABBİM inşş
MAŞALLAH çok güzelsinALLAH sahibine bagslasın bacımmm
Evet yaa birileri hamis olsun sende besteleri yap senlensin ortam
Kiz tekila icmicekmiydin sne :)) hatta karşılıklı shut yapmicakmiydik :)) kırmızılar miniler jartiyeler yılbaşında herkes is başında demekki
ayy sen de mi? ben de yarın dr a gidicem
Hangi randevum nefesalım? Cumartesi hematoloji ve meme kliniğine, salı günü de dişçiye randevum var canım. Ocak Ayında da kadındoğumcuma gideceğim
ohh ne güzel, evde romantik bir kutlama var sanırım hebiz daha karar veremedik ne yapacağımıza
Cumartesi hematolojiye gideceğim bu pıhtılaşma ve düşük için, tahlil sonuçlarımı göstereceğim. Ordan çıkıp meme ultrasonu çektirmek için meme kliniğine gideceğim. Gitmişken de belki Lh FSH baktırırım. Gerçi 4. gün olcak yarın ama... sonra 21. gün de kadın doğumcuma gidicem progesteron bakıcak... üfff ne çok derdim var yaaa
hsgden sonra regli olursan 3 günü gel demiştide adetim sanki son günü gibi azar azar geliyor önceden gündüz 2 tane akşam 1 tane pet kullanırdım şimdi ise bir günde 1 tane pet bile kirlenmiyo önce gecikirdi reglim şimdi 2,3 aydan beri erken geliyor ve az oluyor hormon testi felan yapicak bundan sonra ne tedavi uygulayacak onu konuşucaz cnm
evet cnm kardeşim vefat etti 4 yıl önce trafik kazasında cnm sağol bitanem
s.a bacılarrr
cnm geçen ay yaptı dr bi tane hormon düşük müş ondan böyle oluyor dedi şimdi gidecem yarın yine yapar hormon testi bakem ne diyecek kısçem ben 18 yaşindayım 1 yıl doldu normal yolla olmuyor aşılama yaparlar mı sen devletemi gidiyon özelemi şekerim
cnm geçen ay yaptı dr bi tane hormon düşük müş ondan böyle oluyor dedi şimdi gidecem yarın yine yapar hormon testi bakem ne diyecek kısçem ben 18 yaşindayım 1 yıl doldu normal yolla olmuyor aşılama yaparlar mı sen devletemi gidiyon özelemi şekerim
tekila da içicem kuzum karşılıklı hemi deşarap 1 bardak denemelik
a.s. canım hoşgeldin. yumyumların büyümüş gözünaydın... ee aşılama zamanı ne yapacaksın peki???
daha küçükmüşsün Havvacım....
hbb balımm hbbevt büyümüş şükür toplam 3 yumum var kıss bacımm dr köpek gibi hırrr ıssırıyolar bişi sorulmuyo ki devlet yaa özel olsa peşimde fır dönerlerr
neeeeeeeeeeeeeeee 188888 miiiiiiiiiiiiii kıss bacımm çokk yaşlısınn senden gecmişş bacımm tühhkıss balımmm daha cokkk gencsinn balımm yenide evlisin az beklesenee keşke ben senin yaşında olsamm biraz zamana bırakır norml şartlarda olsun isterdim yeminlee benim yaş korkum varr yaş 39 yoksa hiç acele etmicemm 18 yaşında egerki mazatern varsa aşılama yapıyolar yok yaşın gençse yapılmıyuo hst bi kıs söylemişti o da baş vurmuş rahim kanseriymiş ona yapılcakmış ama olmamış RABBİM şifasını versin pek genç ve güzeldii eşinin spermleride 0 mışş :26:
daha küçükmüşsün Havvacım....
evet ya devleti ben de sevmiyorum hiç. hakkımız var kullanamıyoruz sevabına bakıyorlar sankibizim paramızla bize kafa tutuyorlar! ama ben aşılama zamanı eşini nasıl ikna edeceksin onu soruyorum???
o kısçe için üzüldüm allah yardımcısı olsun
vla bnde cok üzüldümm kıss hep şükür daha beternden korusun diyo aman bide güzell RABBİM korusun inşş demk diyo ALLAHIM beni çok seviyo bu derdi verdi diyo
canlarım benden sonra evlenelerin hepsi ya doğum yaptı ya hamile bi tek ben kaldım reglimde düzensiz hsg de çekildi bi sorun yok eşimde varikosel amliyatı olcak 15 tatilde herkez bi beklenti içindeler bana bişey demiyorlar ama gözleri herşeyi anlatıyor herkezin bakışlarıyla herşeyi anlatıyorlar sanki bir sorun varsa halledilsin büyüesin diyorum onun çabasını veriyorum anlıyor musunuz beni pıtırcıklarımm
o kısçe için üzüldüm allah yardımcısı olsun
canlarım benden sonra evlenelerin hepsi ya doğum yaptı ya hamile bi tek ben kaldım reglimde düzensiz hsg de çekildi bi sorun yok eşimde varikosel amliyatı olcak 15 tatilde herkez bi beklenti içindeler bana bişey demiyorlar ama gözleri herşeyi anlatıyor herkezin bakışlarıyla herşeyi anlatıyorlar sanki bir sorun varsa halledilsin büyüesin diyorum onun çabasını veriyorum anlıyor musunuz beni pıtırcıklarımm
gecikmemin 3. günü ve hala tık yok. idrar testi de negatif
dgru söylüyon bacım yemn ederim köpek gibilerr deli oluyom bişi soramıyosn ögrenemiyosun hemn bagırıp susturuyolar seni deli oluyommzaten gergin endişeli oluyoz bide onlar geriyo elimiz ayagımız dolanıyo yaa eşimi ikana etmk zorunda kaldım egerki dedim bu aşılamayı istemzsekk hakkımız ölüyo devletn verdigi hakı kullanmıyoz sonrada biz baş vurunca redt cvp ı geli dedim oda mecburen kabul etti bacım bizim bekleme gibi lüksümüs yok oda biliyoo
gecikmemin 3. günü ve hala tık yok. idrar testi de negatif
elektirik kesildi gelirse yine gelirim byyyyyyyy
dgru söylüyon bacım yemn ederim köpek gibilerr deli oluyom bişi soramıyosn ögrenemiyosun hemn bagırıp susturuyolar seni deli oluyommzaten gergin endişeli oluyoz bide onlar geriyo elimiz ayagımız dolanıyo yaa eşimi ikana etmk zorunda kaldım egerki dedim bu aşılamayı istemzsekk hakkımız ölüyo devletn verdigi hakı kullanmıyoz sonrada biz baş vurunca redt cvp ı geli dedim oda mecburen kabul etti bacım bizim bekleme gibi lüksümüs yok oda biliyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?