Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bacım neden erkn oldun ki :26:hayırlısı yaa yaş sınırı var aşılamada 41- 42 sonmuş 3-4 aşlıma osnra 3 defa tüp bebek hakınvar devletten şükür ki yum yumum da sorun yok bakalım yarın ne diyeceklerr
ne zamn aşı bilmiyom belki p.tesi aşı derler nasipp :18:bacım sende hormon testi yaptrsana kafanda soru işareti kalmasınn

cnm geçen ay yaptı dr bi tane hormon düşük müş ondan böyle oluyor dedi şimdi gidecem yarın yine yapar hormon testi bakem ne diyecek kısçem ben 18 yaşindayım 1 yıl doldu normal yolla olmuyor aşılama yaparlar mı sen devletemi gidiyon özelemi şekerim

evt aşılama yolundayımm inşş tutar bacımm dualarını bekliyomm
bacım benim önceki esimden cocugum oldugu için devlet bazı üçretleri alıyo 24 lira bi verdim aşılamada 50 vercem galiba emin deilim :26:egerki çoçum olmasaydı ssk karşılıyoduu amannn inşş bacımm şükürr yum yumum iyi çıktıı inşş bilmiyom ki zanki ümitliyim kıı RABBİM isteyen herkeze versin sonra bna nasip etsin RABBİM inşş
evet balım benim sağol şekerim o senin güzel gözlerin güzel bakıp güzel görüyor bitanem

MAŞALLAH çok güzelsin ALLAH sahibine bagslasın bacımmm

sağol şekerim o senin güzelliğin

Evet yaa birileri hamis olsun sende besteleri yap senlensin ortam

Kiz tekila icmicekmiydin sne :)) hatta karşılıklı shut yapmicakmiydik :)) kırmızılar miniler jartiyeler yılbaşında herkes is başında demekki

tekila da içicem kuzum karşılıklı hemi de şarap 1 bardak denemelik

bayağı yoğunmuşsun canm ya Allah kolaylık versin emeklerinin karşılığını verisn inşallah. hormanlarına baktır bence gitmişken gerçi sorarsın 4.günün olduğunu söylersin ona göre yapar ya da yapmazlar

anladım canım. inşallah güzel haberlerle gelirsin

a.s. canım hoşgeldin. yumyumların büyümüş gözünaydın... ee aşılama zamanı ne yapacaksın peki???

neeeeeeeeeeeeeeee 188888 miiiiiiiiiiiiii kıss bacımm çokk yaşlısınn senden gecmişş bacımm tühh kıss balımmm daha cokkk gencsinn balımm yenide evlisin az beklesenee keşke ben senin yaşında olsamm biraz zamana bırakır norml şartlarda olsun isterdim yeminlee benim yaş korkum varr yaş 39 yoksa hiç acele etmicemm 18 yaşında egerki mazatern varsa aşılama yapıyolar yok yaşın gençse yapılmıyuo hst bi kıs söylemişti o da baş vurmuş rahim kanseriymiş ona yapılcakmış ama olmamış RABBİM şifasını versin pek genç ve güzeldii eşinin spermleride 0 mışş :26:

daha küçükmüşsün Havvacım....

tekila da içicem kuzum karşılıklı hemi de şarap 1 bardak denemelik

a.s. canım hoşgeldin. yumyumların büyümüş gözünaydın... ee aşılama zamanı ne yapacaksın peki???

hbb balımm hbb evt büyümüş şükür toplam 3 yumum var kıss bacımm dr köpek gibi hırrr ıssırıyolar bişi sorulmuyo ki devlet yaa özel olsa peşimde fır dönerlerr

hbb balımm hbb evt büyümüş şükür toplam 3 yumum var kıss bacımm dr köpek gibi hırrr ıssırıyolar bişi sorulmuyo ki devlet yaa özel olsa peşimde fır dönerlerr

evet ya devleti ben de sevmiyorum hiç. hakkımız var kullanamıyoruz sevabına bakıyorlar sanki bizim paramızla bize kafa tutuyorlar! ama ben aşılama zamanı eşini nasıl ikna edeceksin onu soruyorum???

o kısçe için üzüldüm allah yardımcısı olsun

daha küçükmüşsün Havvacım....

canlarım benden sonra evlenelerin hepsi ya doğum yaptı ya hamile bi tek ben kaldım reglimde düzensiz hsg de çekildi bi sorun yok eşimde varikosel amliyatı olcak 15 tatilde herkez bi beklenti içindeler bana bişey demiyorlar ama gözleri herşeyi anlatıyor herkezin bakışlarıyla herşeyi anlatıyorlar sanki bir sorun varsa halledilsin büyüesin diyorum onun çabasını veriyorum anlıyor musunuz beni pıtırcıklarımm

evet ya devleti ben de sevmiyorum hiç. hakkımız var kullanamıyoruz sevabına bakıyorlar sanki bizim paramızla bize kafa tutuyorlar! ama ben aşılama zamanı eşini nasıl ikna edeceksin onu soruyorum???

dgru söylüyon bacım yemn ederim köpek gibilerr deli oluyom bişi soramıyosn ögrenemiyosun hemn bagırıp susturuyolar seni deli oluyomm zaten gergin endişeli oluyoz bide onlar geriyo elimiz ayagımız dolanıyo yaa eşimi ikana etmk zorunda kaldım egerki dedim bu aşılamayı istemzsekk hakkımız ölüyo devletn verdigi hakı kullanmıyoz sonrada biz baş vurunca redt cvp ı geli dedim oda mecburen kabul etti bacım bizim bekleme gibi lüksümüs yok oda biliyoo

kuzumm sen mileti boş ver deki yeni evliyiz hayatn evliligin tadını çıkartacaz de delüüüü amann keşke senin yaşa dönsemm keşkee vllaa 25 e kadr düşünmem

canım başkalarıyla kıyaslama kendini asla ama sen istiyorsanki olsun o ayrı. Allahtan sorunları erken teşhis etmişsiniz. yaşınız gençken. benim 30 bitti ama hala sorunu bile keşfedemedim yai o deece

gecikmemin 3. günü ve hala tık yok. idrar testi de negatif

ne yapacaksın canım peki?

valla ya bir de üzerine stres yapmayın demiyorlar mı e beni sen strese sokuyorsun yani ötesi neeee eşin için de çoook sevindim canımmm. anlayışlı davrandı ha?? bak Rabbim istetince nasıl da kolaylaştırıyor işini.. o kadar uğraştın ikna olmadı doktorun bir sözüyle ikna oldu. gözün aydın canımmm

gecikmemin 3. günü ve hala tık yok. idrar testi de negatif

bacımm adetin gelene kadr ümidini kesmee teste pek inanmaa bnm kardesim her gün yaptı negatif cıktı 15 gün sonra kan da pozitifi gördü yine tes yaptı yine negatfti sen kana bak bacımm

aferin sana işin ucunu bırakmamışsın iyi yapmışsın bencede ben senden ümitliyim bu ay olucak gibi geldi bana hayırlısı bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…