Selam kızlar ben geldimm. Nasılsınız bi gelişme var mı?
Hg canım biz iyiyiz sen nasılsın hayir kuzu kimsede henüz gelişme yok ekim girince belli olat artık
canım ıkı gun once yaptım ıdrar testı negatıf cıktı uzuldm bende bellı olur muydu kı olsaydı
Az once konustuk dilketin icin bugun evlilik yıldönümü onun ben bi otel ayarla dedim romantik bi yemek yiyebilirsiniz orda otel odasinda mikmikte cok heyecanli olur dedim rica edersen resepsiyona odayida özel hazirlarlar
ben de iyiyim canım sağolIyiyim canim sagol.. sen nasilsin .. super gecti dinlendim gezdim alisveris yaptim mik mik yaptim.. ama gene pazartesi oldu gene basladik.. :126::126:
normal, hamileliğin ilk günlerinde sanki adet olacakmışsın gibi kasık ağrısı olması normal. Tabi hamileysen...cnm peki bu kasık agrılarım aynı adet olcakmısım gıbı bu normal mi hamıleysem ?
canım heyecanını anlıyorum ama biraz fazla erken heyecanlanıyorsun sen. adetine 9 gün kala daha döllenme bile olmamıştır ya da henüz olmuştur, nasıl beta yükselsin ki? bu kadar fazla heyecan panik yapma, eğer hamilelik oluşmazsa bu senin için çok büyük bi yıkım olur. İnşallah hamilesindir, Allah gönlüne göre versincanım ıkı gun once yaptım ıdrar testı negatıf cıktı uzuldm bende bellı olur muydu kı olsaydı
hoşgeldinnnnSelam kızlar ben geldimm. Nasılsınız bi gelişme var mı?
mıyaba kıslarrrkıs gamze kustum sana szden hber alamayınca korktum msj neym attm hc cvap ble yazmamssn ask olsun bitaa merak etmcemm ohhh
peki 9 gun varken 2.00 cıkması normal mıdır cnmm
hic mesaklarima bakmadimki kiyamam merakda edermiş niz hep burdaydik pazar haric sen nerdeydin kac gündür Hii bizde senj merak ettik çok
Hg canım biz iyiyiz sen nasılsın hayir kuzu kimsede henüz gelişme yok ekim girince belli olat artık
Bende iyiyim canımm misafirimi gönderdim anneme geldim :) benim yumyum bitti çalışmalar bitti bundan sonra beklemedeyiz artık
owww harikaymış bebegim ama o şuan için beni aşar maddi olarak..başka bi önerin yok mu?
ben de iyiyim canım sağoloo ne güzel sevindim süper geçmesine. Ben de gezdim tozdum yedim içtim yattım kalktım alışveriş yaptım temizlik yaptım, ama mikmik yapamadım
Ve yine pazartesi oldu
normal, hamileliğin ilk günlerinde sanki adet olacakmışsın gibi kasık ağrısı olması normal. Tabi hamileysen...
canım heyecanını anlıyorum ama biraz fazla erken heyecanlanıyorsun sen. adetine 9 gün kala daha döllenme bile olmamıştır ya da henüz olmuştur, nasıl beta yükselsin ki? bu kadar fazla heyecan panik yapma, eğer hamilelik oluşmazsa bu senin için çok büyük bi yıkım olur. İnşallah hamilesindir, Allah gönlüne göre versin
hoşgeldinnnnsanırım herşey aynı
Hadi gözün aydin ins sposlar yumyumlara kavuşmuştur :))Bende iyiyim canımm misafirimi gönderdim anneme geldim :) benim yumyum bitti çalışmalar bitti bundan sonra beklemedeyiz artık
Hadi gözün aydin ins sposlar yumyumlara kavuşmuştur :))
Gerçi bu ay hamiş olamazsam çok üzülmiycem galiba. Çünkü son günlerde kafam çok karışık. Bazen acele mi ediyorum diye düşünmeye başladım
Elaam sağol kuzumm bende sizin içun dua ediyorum hep. Valla iki gündür gelemiyorum hepinizi çok özlediminş minnak tutunur sana cnm bnm dualarımdasın
Gerçi bu ay hamiş olamazsam çok üzülmiycem galiba. Çünkü son günlerde kafam çok karışık. Bazen acele mi ediyorum diye düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?