Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hg canım biz iyiyiz sen nasılsın hayir kuzu kimsede henüz gelişme yok ekim girince belli olat artık

mıyaba kıslarrr kıs gamze kustum sana szden hber alamayınca korktum msj neym attm hc cvap ble yazmamssn ask olsun bitaa merak etmcemm ohhh

Az once konustuk dilketin icin bugun evlilik yıldönümü onun ben bi otel ayarla dedim romantik bi yemek yiyebilirsiniz orda otel odasinda mikmikte cok heyecanli olur dedim rica edersen resepsiyona odayida özel hazirlarlar

owww harikaymış bebegim ama o şuan için beni aşar maddi olarak.. başka bi önerin yok mu?

Iyiyim canim sagol.. sen nasilsin .. super gecti dinlendim gezdim alisveris yaptim mik mik yaptim.. ama gene pazartesi oldu gene basladik.. :126::126:
ben de iyiyim canım sağol oo ne güzel sevindim süper geçmesine. Ben de gezdim tozdum yedim içtim yattım kalktım alışveriş yaptım temizlik yaptım, ama mikmik yapamadım
Ve yine pazartesi oldu

cnm peki bu kasık agrılarım aynı adet olcakmısım gıbı bu normal mi hamıleysem ?
normal, hamileliğin ilk günlerinde sanki adet olacakmışsın gibi kasık ağrısı olması normal. Tabi hamileysen...

canım ıkı gun once yaptım ıdrar testı negatıf cıktı uzuldm bende bellı olur muydu kı olsaydı
canım heyecanını anlıyorum ama biraz fazla erken heyecanlanıyorsun sen. adetine 9 gün kala daha döllenme bile olmamıştır ya da henüz olmuştur, nasıl beta yükselsin ki? bu kadar fazla heyecan panik yapma, eğer hamilelik oluşmazsa bu senin için çok büyük bi yıkım olur. İnşallah hamilesindir, Allah gönlüne göre versin

Selam kızlar ben geldimm. Nasılsınız bi gelişme var mı?
hoşgeldinnnn sanırım herşey aynı

mıyaba kıslarrr kıs gamze kustum sana szden hber alamayınca korktum msj neym attm hc cvap ble yazmamssn ask olsun bitaa merak etmcemm ohhh

hic mesaklarima bakmadimki kiyamam merakda edermiş niz hep burdaydik pazar haric sen nerdeydin kac gündür Hii bizde senj merak ettik çok

owww harikaymış bebegim ama o şuan için beni aşar maddi olarak.. başka bi önerin yok mu?

Hmm baska söyle yapabilirsin evdemisjn bilmiyorum mum al icinde 100 tane filan oljyo cok ucuz kapi girinden basla dizmeye yemek yiyeceginiz yere kadar masadada olsun tabi onun sevecegi yemeği yap ve maaayi hazırla ve küçük küçük notlar sakla eve gidip söyle olabilir notlarda ilk eline vereceğin notta surdaki nota bakar misin falab filan diye yaz bisürü sende hit yatak odasina formalarinla karşıla o notların en sonunda senjn yatak odasında olduguna dair bisi ima er sonra mikmik ve bitti iste cok uzunmu yazdkm ne

Bi ekim olsun da güzel haberleri alalım artık :)

Gerçi bu ay hamiş olamazsam çok üzülmiycem galiba. Çünkü son günlerde kafam çok karışık. Bazen acele mi ediyorum diye düşünmeye başladım

Gerçi bu ay hamiş olamazsam çok üzülmiycem galiba. Çünkü son günlerde kafam çok karışık. Bazen acele mi ediyorum diye düşünmeye başladım

Uzulmek yok tabi olursa sevincez olmazsa Üzülmicez kismt bu işler sadece bu topikte 65kisi var eklenen dahada var ve hepimizin hamile kalmasi mümkün değil :))

Tartisma olur canimmm her evdee
Cokkk buyuk nedenleri yoksa takmaa
Bazen tartisinca bende oyle diyorum sonra eski halime geri donuyorumm
Hayirlisi olsun hakkimizdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…