hepinizi kucaklıyorum canlarrr.... güzel bir hafta güzel bir yıl bizi bekliyorrr
sağol denizcim, sana da çok geçmiş olsunsenin kimyasal mı vardı sadece, yoksa düşük fln da oldu mu daha önce?
Gebelik, döllenmeden sonra en erken 10. günde fln çıkar sanırım. Sen perşembe cuma fln yap o zaman. bat kaç ki o zaman senin?
Aspirin umarım işe yarıyordur canım, ben de asla unutmam aspirinimizaten hap deposu oldum yaa, aspirin, folik asit, vitamin, b12... bide yetmiyor gibi antibiyotik verdi boğazlarım için dr... walla midem haşat oldu ilaç içmekten bir de hangini içtim hangini içmedim, bi çizelge yapıcam yakında
Ayyyy kızlar ben cok heyecanlıyımmm
test yapacak mısın canım... Merakla bekliyoruz...
bundan 3 gun önce yapmıstım negatıftı yarın yapıyım diyorumgelmezse kırmızılar tabiii
inşallah gelmez canım... Ve bebiş inşallah tutunur...
hep böle pozitif ol deryammmm en güzeliama umutsuzluk daha kötü sanki be kuzum :26: olumlu olalım ki, herşey iyi olsunayyyy bugün kendime inanamıyorum, çok pozitifim
lavaboları ben de denemedim, kimyasal kullanmadan olmaz lavabolarAma cam ocağı ve fırını çok güzel temizliyor, denenmiştir
Hadi kalk git temizle madem, ama yormadan
sapol psikommm.. yeni yıl hepimize sağlıklı bebişler getirsin inşallahhhepinizi kucaklıyorum canlarrr.... güzel bir hafta güzel bir yıl bizi bekliyorrr
slm kukucanlar nasılsınızz? herkeze hayırlı günler diliyorum
ınsallahhhh canımmmm ınsallahhhhhhhhhhhhh dualrınızı eksık etmeyınnn
oo çok iyi yaa, bize öyle insanlık yapan olmadı walla, hatta araya tanıdık sokmasak belki de testi yaptıramıcaktım..Canım doktor bana dedi ki karma servise git yatış çıkış gibi görüneceksin testlerin hızlı çıksın diye oraya yönlendiriyorum dedi sağolsun o doktordan..
Canım ben bişiyi anlamadım.. Yani bende de hiçbir sıkıntı çıkmazsa ben de mi içeyim önlem için corasprin?
hoşgeldin psikommm, iyi haftalarhepinizi kucaklıyorum canlarrr.... güzel bir hafta güzel bir yıl bizi bekliyorrr
inşallah 3 ocakta çift çizgiyi göreceksin canım, ben şuan regliyim, eğer yine sapıtmazsa adetim, bat 25 ocak ya da 29 ocakcanım benim geçen haziranda boş gebelikle kürtajım var bide aralıkta kimyasal işte.. bakalım hayırlısı bekliyorum ama bu aysendende bekliyorum canım benim.. esramdan çok ümitliydim ama testi negatif çıkmış.. ((( bat 7 ocak ama cumaya ayın 3üne test yaparım ben.. pozitifi görürsem doktora koşarım
oo çok iyi yaa, bize öyle insanlık yapan olmadı walla, hatta araya tanıdık sokmasak belki de testi yaptıramıcaktım..
Allah böyle doktorlardan razı olsun di mi canım
Eğer doktorun kullan derse kullan canım, aspirin çok da masum bi ilaç değil ama biz mecburiyetten kullanıyoruz. Gerçi denize önlem amaçlı vermiş, sen de kendi doktoruna danışırsın. Hele bi testlerin çıksın da canım, ona göre karar verilir
inşallah 3 ocakta çift çizgiyi göreceksin canım, ben şuan regliyim, eğer yine sapıtmazsa adetim, bat 25 ocak ya da 29 ocaksen önden gör pozitifi bi koş doktora, arkandan biz de geliriz inşallah
hep böle pozitif ol deryammmm en güzeli
sapol psikommm.. yeni yıl hepimize sağlıklı bebişler getirsin inşallahh
iyiyiz kukucannnsen nasılsın
hadi inşallah hayırlı haberler olur canımAyyyy kızlar ben cok heyecanlıyımmm
Şans gülmüş yüzüne, maşallah, hep böyle olur inşallahCanım evet hiç beklemiyordum doktorun böyle iyi olmasını hep dediler ya haklı olarak devlette 2-3 düşükten önce yapmıyorlar tesrliyorlar bile diye.. Gergin girdim ama Merhaba Engin bey diye başladım konuşmama :))) Sağolsun o da çok yardımcı oldu.. Haklısın testlerim bi çıksın insan sabırsızlanıyor işte canım.. Bi de bişi sorucam doktor bana dedi ki 3 hafta sonra tüm testleri al bana gel dedi.. O baktıktan sonra bi kadındoğum uzmanına da göstermeli miyim o sonuçları?
deryam geçen sana yazdım ama görmedin sanırım kan pıhtılaşması için bana protein s ve c yaptılar yeterli mi acabaoo çok iyi yaa, bize öyle insanlık yapan olmadı walla, hatta araya tanıdık sokmasak belki de testi yaptıramıcaktım..
Allah böyle doktorlardan razı olsun di mi canım
Eğer doktorun kullan derse kullan canım, aspirin çok da masum bi ilaç değil ama biz mecburiyetten kullanıyoruz. Gerçi denize önlem amaçlı vermiş, sen de kendi doktoruna danışırsın. Hele bi testlerin çıksın da canım, ona göre karar verilir
Hoşgeldin psikommm, iyi haftalar
Inşallah 3 ocakta çift çizgiyi göreceksin canım, ben şuan regliyim, eğer yine sapıtmazsa adetim, bat 25 ocak ya da 29 ocakSen önden gör pozitifi bi koş doktora, arkandan biz de geliriz inşallah
Şans gülmüş yüzüne, maşallah, hep böyle olur inşallah
Senin bu gittiğin Engin bey ne doktoru peki? yani kadın doğumcuysa ve hamileliğinde ona devam etmeyi düşünüyorsan başka yere gitmene gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?