Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayırlı günler kızlaaar nasılsınız ben yorgun ve uykusuzum hala,atamıyorum b hali üzerimden azcık bi vakit bulayım uyuyorum hemen evimi temizlemem laazzzzıııım:120::120:

deryam geçen sana yazdım ama görmedin sanırım kan pıhtılaşması için bana protein s ve c yaptılar yeterli mi acaba
aa görmedim demek ki tatlım kusura bakma
bildiğim kadarıyla protein s ve c sonradan kazanılabilen pıhtılaşma ile ilgili. Ama genlerinde var mı bu durum, bence ona da bakılmalı. Mesela Faktör V Leiden epey önemli bi faktör, bence mutlaka bakılmalı. MTHFR 1298 ve 677 en sık görülen pıhtılaşma faktörlerinden. Faktör II de var. Yani her doktorun tutumu farklı ama bence bunlara bakılmalı. Bende bunlarda problem çıktı, ama ilaveten protein s ve c de istedi cumartesi günü doktor.

ovülasyon testi yapan arkadaşlar sorum olacak size
walla ben yaptım canım ama bi sonuca ulaşamadım, sor istersen, belki yardımcı olabiliriz

kızlaaarrrr merhaba size bişey soracam dr bana 2 ocakta gel dedi ama ben çok merak ediyorum ya bgun kan tahlili yaptırsam çıkarmı sizce2 ocak iğneden sonraki 15. günüm bgün 12. günüm oluyo:18::18::18:

tabi çıkar canım.. 15.gün idrarda bile çıkar 12.gün kanda kesin çıkar.. hadi yap bakalım hayırlı haberler ver

Canım ben direk araştırma hastanesinin hematoloji bölümüne gittim hematoloji uzmanı Engin bey... O yüzden dedim.. Yani ondan sonra da yine bir kadındoğumcuya göstermem lazım di mi?
o zaman bi kadın doğumcuya da git hem hamileliğinde seni takip eden doktoru bulmuş olursun, hem de eğer iğne gerekirse, dr senin durumunu bildiği için hemen iğneye başlar

kızlaaarrrr merhaba size bişey soracam dr bana 2 ocakta gel dedi ama ben çok merak ediyorum ya bgun kan tahlili yaptırsam çıkarmı sizce2 ocak iğneden sonraki 15. günüm bgün 12. günüm oluyo:18::18::18:
walla ne bileyim canım, istersen dr ne zaman dediyse o zaman yaptır...

hayırlı günler kızlaaar nasılsınız ben yorgun ve uykusuzum hala,atamıyorum b hali üzerimden azcık bi vakit bulayım uyuyorum hemen evimi temizlemem laazzzzıııım:120::120:
hayırlı günler topik anasııı yormadan yap işlerini

kızlar ben bu ay 11. gün yumurtladım hesapladım 24 gün olacakmış adet dögüsü şimdidede ovü testi yaptım pozitfi çıktı acaba neden gebelik testi yapsam çıkar mı

kızlar ben bu ay 11. gün yumurtladım hesapladım 24 gün olacakmış adet dögüsü şimdidede ovü testi yaptım pozitfi çıktı acaba neden gebelik testi yapsam çıkar mı

canım bukonuda çıkar diyenlerde var çıkmaz diyenlerde var sen reglini bekle bana sorarsan yada bat ına az kaldı ise kan testi yaptır

canım bukonuda çıkar diyenlerde var çıkmaz diyenlerde var sen reglini bekle bana sorarsan yada bat ına az kaldı ise kan testi yaptır

bu 24 günlük hesaba göre 4 5 gün kaldı bu ay erken yumurtladım ve bu zamana kadar bütün testler pozitfi çıktı ilk defa böyle oldu dediğin gibi bekleyeyim kan testi yaptıramam çünkü ilçedeyim yapmıyorlar

bu sefer çok merak ediyorum ama çokta korkuyorum olmadı gibi geliyo ama bide warsa diyorum offf bilmiyorum
bakcanım aşşagıdaki bilgilere göre düşün kendini..

Yumurtlamadan sonra geçen süre (gün) En düşük En yüksek Ortalama
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
22 540 10.000 2637

Yine normal bir gebelikte haftalara göre ortalama beta-hCG düzeleri ise şöyledir.
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340

o zaman bekliceksin hayatım yada idrar testi al ondada çıkabilir

kaçıncı günün ki bugün pozitif çıkmış acaba tekrar mı yumurtluyosun olabilir yani

Tamam canım sonuçlar çıksın giderim bir doktora... Sağolasın..

benim 12. günüm iğneyi vurulduktan sonra yani en düşük 17 olması gerekiyo bide bişey soracam benim gittiğim hastane biraz ters tarafta başka bi özele gitsen kan tahlili istesem yaparlar mı ki

canım hiç öyle bişeyle karşılaşmadım doğrusu sürekli pozitif ilginç ama ben hamile kalamadım belki de sen hamilesindir evde idrar testi yap bence 2 gün sonra çıkar canım.

canım hiç öyle bişeyle karşılaşmadım doğrusu sürekli pozitif ilginç ama ben hamile kalamadım belki de sen hamilesindir evde idrar testi yap bence 2 gün sonra çıkar canım.

ovü testine devam etsem mi ki evet bende şaşırdım valla testler mi bozuk yoksa tamam bekliyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…