kızlaaarrrr merhaba size bişey soracam dr bana 2 ocakta gel dedi ama ben çok merak ediyorum ya bgun kan tahlili yaptırsam çıkarmı sizce2 ocak iğneden sonraki 15. günüm bgün 12. günüm oluyo:18::18::18:
benim 12. günüm iğneyi vurulduktan sonra yani en düşük 17 olması gerekiyo bide bişey soracam benim gittiğim hastane biraz ters tarafta başka bi özele gitsen kan tahlili istesem yaparlar mı ki
canım doktora görünmene gerek yok özelde direk danışmada tahlil iste beta hcg iste.. ama 40 civarı çıkması lazım öyle düşün.. 10 falan çıkarsa ignenin etkisidir
yaptırmayım ya uff korkuyorum günümü bekleyim ben en iyisi şimdi düşük çıkar kendim kahrolurum zaten kocişle nane mollayız bide çıkmaz üzüntüden mahfolurum
nden cnm yne kustun mu
Ben yoğunum canım ya girip girip çıkıorum mecburen.. yıl sonu ya tüm firmalar mütabakat için arayıp duruyolariyiyim cnm sagol cumartesi dr gitmiştim hafta sonu girdim ama topik çok sesizdiye geri çıktım şimdi gireyim bari dedimmmeee senden naber
kızlar ben bu ay 11. gün yumurtladım hesapladım 24 gün olacakmış adet dögüsü şimdidede ovü testi yaptım pozitfi çıktı acaba neden gebelik testi yapsam çıkar mı
Ben yoğunum canım ya girip girip çıkıorum mecburen.. yıl sonu ya tüm firmalar mütabakat için arayıp duruyolar
ben eğer gebelik varsa ov. testinde çift çizgi çıkar belirgin. yani tyumurtluyomuşsun gibi die topikde okumuştıum ama icranım bu tezi çürütmüş. :26: ama yerinde olsam hemen gebelik testi yapardım idrar testi. inşallah hamişsindir canım
Ben yoğunum canım ya girip girip çıkıorum mecburen.. yıl sonu ya tüm firmalar mütabakat için arayıp duruyolar
ben eğer gebelik varsa ov. testinde çift çizgi çıkar belirgin. yani tyumurtluyomuşsun gibi die topikde okumuştıum ama icranım bu tezi çürütmüş. :26: ama yerinde olsam hemen gebelik testi yapardım idrar testi. inşallah hamişsindir canım
allah kollaylık versin cnm benim
yaptırmayım ya uff korkuyorum günümü bekleyim ben en iyisi şimdi düşük çıkar kendim kahrolurum zaten kocişle nane mollayız bide çıkmaz üzüntüden mahfolurum
sağol bebemm.. ben buay boş geççem biliomusun :26: dün test yaptım negatif çıktı
sağol bebemm.. ben buay boş geççem biliomusun :26: dün test yaptım negatif çıktı
Kızlarrrrr test yaptım negatıf cıktıııı(((
hayırlısı olsun cnm kısmet nasip üzülme sakın işalah olcak yakındaNe kadardır istiyosun cnm
bes aydır canımm batımda bir gun gectii acaba geç döllenme mi üfffffffffffffff beklemek cok zorrr
rica ederim tatlım, her zaman aklına takılanı sorabilirsin, canın sıkıldığında dert yanabilirsin flnTamam canım sonuçlar çıksın giderim bir doktora... Sağolasın..
canım ilçede de yaparlar ya, sağlık ocağı fln yok mu?bu 24 günlük hesaba göre 4 5 gün kaldı bu ay erken yumurtladım ve bu zamana kadar bütün testler pozitfi çıktı ilk defa böyle oldu dediğin gibi bekleyeyim kan testi yaptıramam çünkü ilçedeyim yapmıyorlar
Kızlarrrrr test yaptım negatıf cıktıııı(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?