Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlaaarrrr merhaba size bişey soracam dr bana 2 ocakta gel dedi ama ben çok merak ediyorum ya bgun kan tahlili yaptırsam çıkarmı sizce2 ocak iğneden sonraki 15. günüm bgün 12. günüm oluyo:18::18::18:

cnm bence bi kan testi yaptır cnm çok heycanlı işalah pozitif çıkarda bizde halay çekerizz

benim 12. günüm iğneyi vurulduktan sonra yani en düşük 17 olması gerekiyo bide bişey soracam benim gittiğim hastane biraz ters tarafta başka bi özele gitsen kan tahlili istesem yaparlar mı ki

canım doktora görünmene gerek yok özelde direk danışmada tahlil iste beta hcg iste.. ama 40 civarı çıkması lazım öyle düşün.. 10 falan çıkarsa ignenin etkisidir

canım doktora görünmene gerek yok özelde direk danışmada tahlil iste beta hcg iste.. ama 40 civarı çıkması lazım öyle düşün.. 10 falan çıkarsa ignenin etkisidir

yaptırmayım ya uff korkuyorum günümü bekleyim ben en iyisi şimdi düşük çıkar kendim kahrolurum zaten kocişle nane mollayız bide çıkmaz üzüntüden mahfolurum

iyiyim cnm sagol cumartesi dr gitmiştim hafta sonu girdim ama topik çok sesizdiye geri çıktım şimdi gireyim bari dedimmm eee senden naber
Ben yoğunum canım ya girip girip çıkıorum mecburen.. yıl sonu ya tüm firmalar mütabakat için arayıp duruyolar

kızlar ben bu ay 11. gün yumurtladım hesapladım 24 gün olacakmış adet dögüsü şimdidede ovü testi yaptım pozitfi çıktı acaba neden gebelik testi yapsam çıkar mı

ben eğer gebelik varsa ov. testinde çift çizgi çıkar belirgin. yani tyumurtluyomuşsun gibi die topikde okumuştıum ama icranım bu tezi çürütmüş. :26: ama yerinde olsam hemen gebelik testi yapardım idrar testi. inşallah hamişsindir canım

allah kollaylık versin cnm benim

hııı test için biraz daha bekliyecem

sağol bebemm.. ben buay boş geççem biliomusun :26: dün test yaptım negatif çıktı

kısçem niye hemen umutsuzluğa kapılıyosun belki geç döllenmedir belki böylesi senin için hayırlıdır belki bebeğin seninledir cnm üzülme bi daha ki aya olur bende dr gittim cumartesi bi tane hormonum 1 değer yüksek çıktı onun için erken regli oldum yine bürsürü ilaç verdi 6 ocakta gel tekkrar dedi vallla artık hiç kafama takmıycam düzenli regli olayım da bebişim ne zamn isterse gelsin razıyım

bes aydır canımm batımda bir gun gectii acaba geç döllenme mi üfffffffffffffff beklemek cok zorrr

evet cnm geç döllenme olabilir eger yoksada yani hamile deyilsen bile üzülme stres yapma o da etkileye biliyor cnm bi de daha yeni istemeye başlamışsın benim 1 yıldan fazla oldu ve hala yok her şey kısmet cnm bekliycez sabirla bak ben stres yaptım her regli olduğum da ağlamaktan gözlerim şişerdi stres yaptığım için bi tane hormonum 1 değer yüksek çıktı reglim düzensiz ya erken oluyorum ya geç bir günde gününde olmuyor sabretmek lazım artık umrumda deyil yeterki reglim düzenli olsun bebğim istediği zamn glsin

Tamam canım sonuçlar çıksın giderim bir doktora... Sağolasın..
rica ederim tatlım, her zaman aklına takılanı sorabilirsin, canın sıkıldığında dert yanabilirsin fln

canım ilçede de yaparlar ya, sağlık ocağı fln yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…