rica ederim tatlım, her zaman aklına takılanı sorabilirsin, canın sıkıldığında dert yanabilirsin fln
canım ilçede de yaparlar ya, sağlık ocağı fln yok mu?
hadi kv çekiştirelim
hadi kv çekiştirelim
psipsikom o konulara girersek çıkamayız eminim herkes dertlidir bu konuda:18:hadi kv çekiştirelim
bacım gözünaydın erkeğin geliyomuş topiğin ikinci erkeği bakalım kızı kim pırtlatacak sağlıkla al oğluşunu kucağınacnmmmmmmmm nasılsın görüşemedik epeydir :))))
iyi işte bebişimmmmmmm ne olsun damadımın annesiiiiicnmmmmmmmm nasılsın görüşemedik epeydir :))))
nasılsın güzel annemmm:26::26: noluyor ki??
:26::26: noluyor ki??
ilk beeeeennnnnnnn başlıcam :) dün eşime diyo ki bebeğin arabasını bakmaya başla ben alacam, yakın zamanda gelecek ya bana...yerini yapıyo kesin.
Canim üzülme elbet gelecek sağlıklı gelsin yeterkisağol bebemm.. ben buay boş geççem biliomusun :26: dün test yaptım negatif çıktı
:)hadi kv çekiştirelim
Gorunkuyorsunuz kac gundur nerdesiniz yahu:)))cnmmmmmmmm nasılsın görüşemedik epeydir :))))
h.sonu konuyu açtım eşime ben yine annesi gelmesin diye hala konuşmamıştı ısrarlarıma dayanamayarak abisine dedi ama abisi ne zaman der bilmiyorum yarın son çünküügelmesin ya istemiyorum
hadi kv çekiştirelim
Canim üzülme elbet gelecek sağlıklı gelsin yeterki
:)
Gorunkuyorsunuz kac gundur nerdesiniz yahu:)))
Gelmesin benide sinir etmesin
h.sonu konuyu açtım eşime ben yine annesi gelmesin diye hala konuşmamıştı ısrarlarıma dayanamayarak abisine dedi ama abisi ne zaman der bilmiyorum yarın son çünküügelmesin ya istemiyorum
psipsikom o konulara girersek çıkamayız eminim herkes dertlidir bu konuda:18:
bacım gözünaydın erkeğin geliyomuş topiğin ikinci erkeği bakalım kızı kim pırtlatacak sağlıkla al oğluşunu kucağına
aman iyi ki beğenin diyor benimki direk alır gelir kullanmak zorunda kalırsın kızzilk beeeeennnnnnnn başlıcam :) dün eşime diyo ki bebeğin arabasını bakmaya başla ben alacam, yakın zamanda gelecek ya bana...yerini yapıyo kesin.
inşallah gelmez kuzum totem yapalımda gelmesin kızzzzzzzzzzzzzzh.sonu konuyu açtım eşime ben yine annesi gelmesin diye hala konuşmamıştı ısrarlarıma dayanamayarak abisine dedi ama abisi ne zaman der bilmiyorum yarın son çünküügelmesin ya istemiyorum
psipsikom o konulara girersek çıkamayız eminim herkes dertlidir bu konuda:18:
bacım gözünaydın erkeğin geliyomuş topiğin ikinci erkeği bakalım kızı kim pırtlatacak sağlıkla al oğluşunu kucağına
gamzem senin sorunun yok galibaaaaa kv ileCanim üzülme elbet gelecek sağlıklı gelsin yeterki
:)
Gorunkuyorsunuz kac gundur nerdesiniz yahu:)))
Gelmesin benide sinir etmesin
benim problemim yok çok şükür.. benimle değil oğluyla kavga ediyor zaten... sadece oğluma fazla bakma ona benzemesin (hem huyu hem görüntüsü) diyor garibim... aynada kendine bak diyor...
amannn ilk defa gelinine, oğluma bakma ona benzemesin diyen bir kv. aksine kv.ler tam tersini söyler. canım senin cinsiyet belli oldumubenim problemim yok çok şükür.. benimle değil oğluyla kavga ediyor zaten... sadece oğluma fazla bakma ona benzemesin (hem huyu hem görüntüsü) diyor garibim... aynada kendine bak diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?