Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

rica ederim tatlım, her zaman aklına takılanı sorabilirsin, canın sıkıldığında dert yanabilirsin fln

canım ilçede de yaparlar ya, sağlık ocağı fln yok mu?

Allah razı olsun.. Çok yardımcı oluyorsun gerçekten... Bana böyle yüz verme dert yanarım yanarım bitmez valla :))

sağol bebemm.. ben buay boş geççem biliomusun :26: dün test yaptım negatif çıktı
Canim üzülme elbet gelecek sağlıklı gelsin yeterki
hadi kv çekiştirelim
:)
cnmmmmmmmm nasılsın görüşemedik epeydir :))))
Gorunkuyorsunuz kac gundur nerdesiniz yahu:)))
h.sonu konuyu açtım eşime ben yine annesi gelmesin diye hala konuşmamıştı ısrarlarıma dayanamayarak abisine dedi ama abisi ne zaman der bilmiyorum yarın son çünküü gelmesin ya istemiyorum

Gelmesin benide sinir etmesin

h.sonu konuyu açtım eşime ben yine annesi gelmesin diye hala konuşmamıştı ısrarlarıma dayanamayarak abisine dedi ama abisi ne zaman der bilmiyorum yarın son çünküü gelmesin ya istemiyorum

al benden de o kadar. eşimi kırmak istemiyorum ama artık sinirim de bozuluyor iyiden iyiye. eşim yılbaşında bi uğrayabilir miyiz bizimkilere dedi, olsun dedim biliyosunuz çok geriliyoruz bu yüzden. ama oraya gidince kesin bizimle gelmek isteyecek kv offffff gelemezler inşallahhhhhhhhhhhhhhhh, ayy benim de dualarım erken kabul oluyo bu ara dilketincim dua mı yapsam :)

cnm çok teşekkür ederim, darısı isteyen herkesin başına ama topikteki kızlardan kız istiyorum ben ogluşum asılacak ya kızlara :) sglbnt var sırada bu hafta öğrenecek inşallah.

ilk beeeeennnnnnnn başlıcam :) dün eşime diyo ki bebeğin arabasını bakmaya başla ben alacam, yakın zamanda gelecek ya bana...yerini yapıyo kesin.
aman iyi ki beğenin diyor benimki direk alır gelir kullanmak zorunda kalırsın kızz

inşallah gelmez kuzum totem yapalımda gelmesin kızzzzzzzzzzzzzz

Canim üzülme elbet gelecek sağlıklı gelsin yeterki

:)

Gorunkuyorsunuz kac gundur nerdesiniz yahu:)))

Gelmesin benide sinir etmesin
gamzem senin sorunun yok galibaaaaa kv ile

benim problemim yok çok şükür.. benimle değil oğluyla kavga ediyor zaten... sadece oğluma fazla bakma ona benzemesin (hem huyu hem görüntüsü) diyor garibim... aynada kendine bak diyor...

ayyy benimkide seninki gibi serap ya didikler durur.. ama bazende bişey diyemez

benim problemim yok çok şükür.. benimle değil oğluyla kavga ediyor zaten... sadece oğluma fazla bakma ona benzemesin (hem huyu hem görüntüsü) diyor garibim... aynada kendine bak diyor...
amannn ilk defa gelinine, oğluma bakma ona benzemesin diyen bir kv. aksine kv.ler tam tersini söyler. canım senin cinsiyet belli oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…