Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İnsallah canım. Bi yandan çok istiyorum, bi yandan da korkuyorum. Son günlerde eşimle tartışıyoruz o kafamı karıştırıyo galiba. Yoksa anne olmayı çok istiyorum

Üzerimize farkında olmadan büyük yukler yükleniyor ve en sevdigimize kapris naz bb seyleri yapoyoruz ayni sekilde onlarda bize yapıyor bu süreçte sakin olmak şart genel olarak uyumlu iseniz arada olursa tartışma sorun yok süreklilik arz etmedikce

Bi ekim olsun da güzel haberleri alalım artık :)
inşallah canım, ben kasımı bekliyorum hayırlısıyla

Gerçi bu ay hamiş olamazsam çok üzülmiycem galiba. Çünkü son günlerde kafam çok karışık. Bazen acele mi ediyorum diye düşünmeye başladım
ben de geçen haftasonu aynı senin gibi düşündüm, eşimle tartışmıştık ve o zaman sanki benim için dünyanın sonu gelmiş gibi oluyorum. Bi arkadaşım da eşiyle aynı konuda tartışmıştı, onunla dertleştikçe acaba acele mi ettim diye düşündüm. Ama anne olmayı istiyorum ve bunu birkaç sene daha erteleyecek kadar yaşım müsait değil...
Senin daha bence üzülmek için vaktin var, daha yeni evlisiniz zaten. Ben hep 1 yılı devirelim en azından diyordum, hamile kaldığımda daha devirmemiştik ama şimdi benim dediğime geldik işte

Haklısİn canım normalde hiç kavga etmeyiz. Sanırım bu sürecin verdigi stres. Ahh bi atlatsaydık.

Haklısİn canım normalde hiç kavga etmeyiz. Sanırım bu sürecin verdigi stres. Ahh bi atlatsaydık.

Geriliyoru ister istemez ama olsun bu süreç cok onemli eslerimiz destekci her nekadar tartışma sayısı arttiyorsada daha cok kenetleniyoruz aslında sıkma canını elbet geccek bugunler ins tez vakitte gecer cok yipranmadan

Haklısın canım. Bi anlık öfkeyle öyle düşünüyoruz işte. Bi gelsin bebişlerimiz hepsi geçicek inşallah :)

Geriliyoru ister istemez ama olsun bu süreç cok onemli eslerimiz destekci her nekadar tartışma sayısı arttiyorsada daha cok kenetleniyoruz aslında sıkma canını elbet geccek bugunler ins tez vakitte gecer cok yipranmadan

bgun mik mik var kıslar

İnsallah canımmm teşekkür ederim iyiki varsınız

Kızlar bu arada ben çalışmalar bitti diyorum da tamamen otomatik hesaplayıcıya göre konuşuyorum. Ayın 16sıyla 21 i en kritik günlerdi.
Şimdi bana bi yardım edin. 2 eylülde adet oldum. Yani bugün adetimin 21. günü. Bundan sonra da şans devam edebilir mi. Çünkü ben annemlerde kalıcam bikaç gün. Eşim eve dönecek. Eğer hala ihtimal varsa kalmiyim burda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…