İnsallah canım. Bi yandan çok istiyorum, bi yandan da korkuyorum. Son günlerde eşimle tartışıyoruz o kafamı karıştırıyo galiba. Yoksa anne olmayı çok istiyorum
Tartisma olur canimmm her evdee
Cokkk buyuk nedenleri yoksa takmaa
Bazen tartisinca bende oyle diyorum sonra eski halime geri donuyorumm
Hayirlisi olsun hakkimizdaaa
inşallah canım, ben kasımı bekliyorum hayırlısıylaBi ekim olsun da güzel haberleri alalım artık :)
ben de geçen haftasonu aynı senin gibi düşündüm, eşimle tartışmıştık ve o zaman sanki benim için dünyanın sonu gelmiş gibi oluyorum. Bi arkadaşım da eşiyle aynı konuda tartışmıştı, onunla dertleştikçe acaba acele mi ettim diye düşündüm. Ama anne olmayı istiyorum ve bunu birkaç sene daha erteleyecek kadar yaşım müsait değil...Gerçi bu ay hamiş olamazsam çok üzülmiycem galiba. Çünkü son günlerde kafam çok karışık. Bazen acele mi ediyorum diye düşünmeye başladım
Üzerimize farkında olmadan büyük yukler yükleniyor ve en sevdigimize kapris naz bb seyleri yapoyoruz ayni sekilde onlarda bize yapıyor bu süreçte sakin olmak şart genel olarak uyumlu iseniz arada olursa tartışma sorun yok süreklilik arz etmedikce
Haklısİn canım normalde hiç kavga etmeyiz. Sanırım bu sürecin verdigi stres. Ahh bi atlatsaydık.
Canim merhaba hayirdir.. bildigim bisey olursa cevap veriyim ama bende yeni sayilirim..
Kizlar gormedi galiba..
Aynen.. var mi haberler ??
inşallah canım, ben kasımı bekliyorum hayırlısıyla
ben de geçen haftasonu aynı senin gibi düşündüm, eşimle tartışmıştık ve o zaman sanki benim için dünyanın sonu gelmiş gibi oluyorum. Bi arkadaşım da eşiyle aynı konuda tartışmıştı, onunla dertleştikçe acaba acele mi ettim diye düşündüm. Ama anne olmayı istiyorum ve bunu birkaç sene daha erteleyecek kadar yaşım müsait değil...
Senin daha bence üzülmek için vaktin var, daha yeni evlisiniz zaten. Ben hep 1 yılı devirelim en azından diyordum, hamile kaldığımda daha devirmemiştik ama şimdi benim dediğime geldik işte
Selam kızlar ben geldimm. Nasılsınız bi gelişme var mı?
Geriliyoru ister istemez ama olsun bu süreç cok onemli eslerimiz destekci her nekadar tartışma sayısı arttiyorsada daha cok kenetleniyoruz aslında sıkma canını elbet geccek bugunler ins tez vakitte gecer cok yipranmadan
Elaam sağol kuzumm bende sizin içun dua ediyorum hep. Valla iki gündür gelemiyorum hepinizi çok özledim
Geriliyoru ister istemez ama olsun bu süreç cok onemli eslerimiz destekci her nekadar tartışma sayısı arttiyorsada daha cok kenetleniyoruz aslında sıkma canını elbet geccek bugunler ins tez vakitte gecer cok yipranmadan
bgun mik mik var kıslar
hoşgeldin canım nörüyon
bgun mik mik var kıslar
merhaba kızlar. bata 9 gün var.beklemedeyim. sizler nasılsınız ?
İyiyim canım bekleme sürecine girdik işte. Sen nasılsın napıyosun?
merhaba kızlar. bata 9 gün var.beklemedeyim. sizler nasılsınız ?
valla benim de geçen hafta yumyum zamanımdı onu değerlendirdik. ben de bekleme dönemindeyim artık sanırım. senin bat ne zamandı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?