al benden de o kadar. eşimi kırmak istemiyorum ama artık sinirim de bozuluyor iyiden iyiye. eşim yılbaşında bi uğrayabilir miyiz bizimkilere dedi, olsun dedim biliyosunuz çok geriliyoruz bu yüzden. ama oraya gidince kesin bizimle gelmek isteyecek kv offffff gelemezler inşallahhhhhhhhhhhhhhhh, ayy benim de dualarım erken kabul oluyo bu ara dilketincim dua mı yapsam :)
cnm çok teşekkür ederim, darısı isteyen herkesin başına ama topikteki kızlardan kız istiyorum ben ogluşum asılacak ya kızlara :) sglbnt var sırada bu hafta öğrenecek inşallah.
aman iyi ki beğenin diyor benimki direk alır gelir kullanmak zorunda kalırsın kızz
inşallah gelmez kuzum totem yapalımda gelmesin kızzzzzzzzzzzzzz
gamzem senin sorunun yok galibaaaaa kv ile
ayyy benimkide seninki gibi serap ya didikler durur.. ama bazende bişey diyemez
Benim kayınvalidem zaten yaşlı.. En küçük oğluyla evliyim malum 7 kardeşler en küçük prensi ile evliyim bu yüzden hiçbir sıkıntımız yok.. Ağzı var dili yok tatlı bişi Rabbim bozmasın..
Kızzzz aman sakin tut kendini canım benim...
Oğlun mu olacakkk.. Oyyyy.. Rabbim sağsalim doğmasını nasip eylesin.. Paşamıza bak sen
Canim üzülme elbet gelecek sağlıklı gelsin yeterki
:)
Gorunkuyorsunuz kac gundur nerdesiniz yahu:)))
Gelmesin benide sinir etmesin
selam verdim
nasıl olsa geliyor bari arabayı alıp gelsin
iyi işte bebişimmmmmmm ne olsun damadımın annesiiiii
nasılsın güzel annemmm
maşallah ya allah bozmasın benimkiyle de aram iyiydi ama şimdi biraz limoniyiz düzelir heralde kısa süre sonra ama benimki biraz diktatör istiyor ki hep kendi dediği olsun ona danışalım eşimde hiç sevmez böyle şeyi kendi kendilerine anlaşıyorlar ben bakıyorum sadecebenim kayınvalidem zaten yaşlı.. En küçük oğluyla evliyim malum 7 kardeşler en küçük prensi ile evliyim bu yüzden hiçbir sıkıntımız yok.. Ağzı var dili yok tatlı bişi rabbim bozmasın..
Kızzzz aman sakin tut kendini canım benim...
amannn ilk defa gelinine, oğluma bakma ona benzemesin diyen bir kv. Aksine kv.ler tam tersini söyler. Canım senin cinsiyet belli oldumu
cnm çok teşekkür ederim evet ya topiğin 2. tontişi geliyor...geçen hafta öğrenmiştim. Rabbim herkese nasip etsin inşallah...
ayyy Gamzecim yaaaaa, ben de seni özledim facede de göremesem merak etcektim yani
hele öyle bişi yapsın mahvederim onu hem yapamaz ki zaten yaşlı çıkamaz alışverişe :)
ayyyyyy dünürcümmmmmmmmmm, kız arabayı alıp gelemez çok yaşlı nasıl çıkacak alışverişe bi yere gideceği zaman eşim getirip götürüyo arabayla... ama gelmesin yaaaaaa offffffffffff
kısss sende erkek annesi olacaksın ilerde kv olacaksın, yaşadıkların tecrübe olur sana en azından sende kv'den gibi olmazsın, yaşadıklarının pozitif tarafını düşüncnm çok teşekkür ederim evet ya topiğin 2. tontişi geliyor...geçen hafta öğrenmiştim. Rabbim herkese nasip etsin inşallah...
ayyy Gamzecim yaaaaa, ben de seni özledim facede de göremesem merak etcektim yani
hele öyle bişi yapsın mahvederim onu hem yapamaz ki zaten yaşlı çıkamaz alışverişe :)
ayyyyyy dünürcümmmmmmmmmm, kız arabayı alıp gelemez çok yaşlı nasıl çıkacak alışverişe bi yere gideceği zaman eşim getirip götürüyo arabayla... ama gelmesin yaaaaaa offffffffffff
Hahaha üstüne kus kız
içip içip sarhoş olucam içimde ne varsa dicem ertesi gün de hatırlamicam gelirse olacak olan bu
aman iyi ki beğenin diyor benimki direk alır gelir kullanmak zorunda kalırsın kızz
inşallah gelmez kuzum totem yapalımda gelmesin kızzzzzzzzzzzzzz
gamzem senin sorunun yok galibaaaaa kv ile
ayyy benimkide seninki gibi serap ya didikler durur.. ama bazende bişey diyemez
iyiyim canım herşey yolunda geçen hafta ikili testin sonucunu aldım çok şükür risk yoktur..minik de iyi teyzesi büyüyor..maşallah ya allah bozmasın benimkiyle de aram iyiydi ama şimdi biraz limoniyiz düzelir heralde kısa süre sonra ama benimki biraz diktatör istiyor ki hep kendi dediği olsun ona danışalım eşimde hiç sevmez böyle şeyi kendi kendilerine anlaşıyorlar ben bakıyorum sadece
sen nasılsın senin minik nasıl
amannn ilk defa gelinine, oğluma bakma ona benzemesin diyen bir kv. aksine kv.ler tam tersini söyler. canım senin cinsiyet belli oldumu
maşallah sizebenimki de dırdır yapmaz ama tuhaf huyları var işte. bayramın ilk günü mesela biz zaten geçicez karşıya dimi eltimlerle. arıyor ben geliyorum diyor. te Allahım yaaa.. e biz zaten gelicez sen niye gelip vakit kaybettiriyorsunki bir sürü insan var gideceğimiz... valla pericim bilemiyorum tutmak istemiyorum hiç kendimi
cnm çok teşekkür ederim evet ya topiğin 2. tontişi geliyor...geçen hafta öğrenmiştim. Rabbim herkese nasip etsin inşallah...
maşallah ya allah bozmasın benimkiyle de aram iyiydi ama şimdi biraz limoniyiz düzelir heralde kısa süre sonra ama benimki biraz diktatör istiyor ki hep kendi dediği olsun ona danışalım eşimde hiç sevmez böyle şeyi kendi kendilerine anlaşıyorlar ben bakıyorum sadece
Hatırlamıyo musun 1-2 ay önce bi yere gidecekti ben inşallahhhhh gidemez oraya giderse kesin bana gelmicek isticek dedim, ne yalan sölim dua da ettim oraya gidemesin diye. ayyyyy ne ögrendimmmm gideceği yerdeki adam mide kanaması geçirip hastanelik olmuş haliyle gidemedi. ben adama bişi olsun diye dua etmedim ama vicdan yaptım. o yüzden kötü bişi geçirmiyorum artık içimden ama sana bi kıyak yapabilirim :)))))))))
olur mu öyle şey canım yaa, yeri gelir ben dert yanarım, niçin burdayız sankiAllah razı olsun.. Çok yardımcı oluyorsun gerçekten... Bana böyle yüz verme dert yanarım yanarım bitmez valla :))
hayırdır psikom, bişi mi oldu nerden geldi aklınahadi kv çekiştirelim
canım senin beğendiğin şeyi alsın öyle dememiş mi?? o da Allahtan evden çıkamıyor sürekli sizde yahu.. gerçi eşin arabayla alıyormuş
kısss sende erkek annesi olacaksın ilerde kv olacaksın, yaşadıkların tecrübe olur sana en azından sende kv'den gibi olmazsın, yaşadıklarının pozitif tarafını düşün
Hahaha üstüne kus kız
Benim ki öyle aklina estiginde gelemez ben davt edersem gelebilir ben ona yemek yapmaya usenirsem giderim cok sık gitmem çünkü hergun ariyo bikac gün gidersem eşimde baski yapmaz aramizda bi sokak var bazen 2hafta gitmedigimiz oluyo ilk baslarda pazar günü 9 da ariyodu kahvaltiya gelin diye bikac kere çarptim simdi kolay kolay aramaz ve gelemez bikerede geldi bende ip askılı elbise vardi kisa sütyen yoktu şaşırdı ee yani öle zirt pirt gelinmez işimiz vardir gücümüz vardir
Benim gittiğim doktora gitmişti chekup için doktora beni sormuş doktorda çok tatlıdır demiş ama bilgi vermemiş kötü günler geçirdi ama bitti demiş
maşallah canım yaaaiyiyim canım herşey yolunda geçen hafta ikili testin sonucunu aldım çok şükür risk yoktur..minik de iyi teyzesi büyüyor..
öylesine demiştim içime doğmuş gibi patlattı olayıolur mu öyle şey canım yaa, yeri gelir ben dert yanarım, niçin burdayız sanki
Hayırdır psikom, bişi mi oldu nerden geldi aklına
Benim kv çok şükür çok iyidir. Bazen kızdığım zamanlar oluyor ama yine de genel olarak maşallahı var
Bi de sen benim pıhtılaşmayla ilgili cevabıbımı gördün di mi? Bi daha bişey yazdın mı, yazdıysan ben görmedim de:26:
geçen gözümün içine baka baka eşime diyo ki niye büyüdün, yani demek istiyo ki niye büyüdün de evlendin, yanından ayrılmak istemiyo ya eşimin. Bi gün çok öfkelendim eşime dedim keşke bikaç yıl daha bekleseydim seninle evlenmek için, ne demek istediğimi gayet de iyi anladı. Annenle yaşamak istiyosan gidersin onun evine oturursunuz birlikte tıpkı eskisi gibi dedim. 1.5 aydır gelemiyodu yaaa çatlar gelmese
cnm ben büyük konuşmayayım ama asla kv olmayacam. Oğlum evlenip kendi düzenini kurar karışmam hiçbir şeye. Bi kenarda sessiz sakin oturup ölümü beklemek varken ne diye milletin işine karışıyolar anlamıyorum. çok yoruyor beni o kadın. Eşimin hatrı olmasa asla eve kabul etmicem de eşim bana karşı aşırı iyidir, gözümün içine bakar, her konuda yardımcı ve destektir onun hatrına katlanıyorum
Yok kız evime yazıkkkk.. Hem o tiksinmez sanmam... Konuşurum bolbol ancak
Tatlısın tabi bebişimmmmAy niye sormuş acep? Sana kim dedi doktorun mu??
ben ne yapayım bu kv elinden altlı üstlü oturuyoruz bi kat yukarda her an her dakika kapım çalınıp gelecek diye korkuyorum sizinkiler yine uzaktaymış her dakika gelecek mıi diye tasalanmazsınız nereye gitsem başımı hangi taşlara vursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?