Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çoook geç gidin o zaman oraya.. uyku saati kaçtaysa ona 10-15 dk kala gidin gelemez belki o zaman.. bana dua edebilirsin kuzum o zaman diğer kızlara da tabi

totemimi yapcam ben görür o

maşallah size benimki de dırdır yapmaz ama tuhaf huyları var işte. bayramın ilk günü mesela biz zaten geçicez karşıya dimi eltimlerle. arıyor ben geliyorum diyor. te Allahım yaaa.. e biz zaten gelicez sen niye gelip vakit kaybettiriyorsunki bir sürü insan var gideceğimiz... valla pericim bilemiyorum tutmak istemiyorum hiç kendimi

Oğlun mu olacakkk.. Oyyyy.. Rabbim sağsalim doğmasını nasip eylesin.. Paşamıza bak sen

cnm çok teşekkür ederim evet ya topiğin 2. tontişi geliyor...geçen hafta öğrenmiştim. Rabbim herkese nasip etsin inşallah...

Canim üzülme elbet gelecek sağlıklı gelsin yeterki

:)

Gorunkuyorsunuz kac gundur nerdesiniz yahu:)))

Gelmesin benide sinir etmesin

ayyy Gamzecim yaaaaa, ben de seni özledim facede de göremesem merak etcektim yani
:)
selam verdim

nasıl olsa geliyor bari arabayı alıp gelsin

hele öyle bişi yapsın mahvederim onu hem yapamaz ki zaten yaşlı çıkamaz alışverişe :)

iyi işte bebişimmmmmmm ne olsun damadımın annesiiiii

nasılsın güzel annemmm

ayyyyyy dünürcümmmmmmmmmm, kız arabayı alıp gelemez çok yaşlı nasıl çıkacak alışverişe bi yere gideceği zaman eşim getirip götürüyo arabayla... ama gelmesin yaaaaaa offffffffffff

maşallah ya allah bozmasın benimkiyle de aram iyiydi ama şimdi biraz limoniyiz düzelir heralde kısa süre sonra ama benimki biraz diktatör istiyor ki hep kendi dediği olsun ona danışalım eşimde hiç sevmez böyle şeyi kendi kendilerine anlaşıyorlar ben bakıyorum sadece

amannn ilk defa gelinine, oğluma bakma ona benzemesin diyen bir kv. Aksine kv.ler tam tersini söyler. Canım senin cinsiyet belli oldumu

sen nasılsın senin minik nasıl

canım senin beğendiğin şeyi alsın öyle dememiş mi?? o da Allahtan evden çıkamıyor sürekli sizde yahu.. gerçi eşin arabayla alıyormuş

Son düzenleme:
Hatırlamıyo musun 1-2 ay önce bi yere gidecekti ben inşallahhhhh gidemez oraya giderse kesin bana gelmicek isticek dedim, ne yalan sölim dua da ettim oraya gidemesin diye. ayyyyy ne ögrendimmmm gideceği yerdeki adam mide kanaması geçirip hastanelik olmuş haliyle gidemedi. ben adama bişi olsun diye dua etmedim ama vicdan yaptım. o yüzden kötü bişi geçirmiyorum artık içimden ama sana bi kıyak yapabilirim :)))))))))

kısss sende erkek annesi olacaksın ilerde kv olacaksın, yaşadıkların tecrübe olur sana en azından sende kv'den gibi olmazsın, yaşadıklarının pozitif tarafını düşün

Hatırlamıyo musun 1-2 ay önce bi yere gidecekti ben inşallahhhhh gidemez oraya giderse kesin bana gelmicek isticek dedim, ne yalan sölim dua da ettim oraya gidemesin diye. ayyyyy ne ögrendimmmm gideceği yerdeki adam mide kanaması geçirip hastanelik olmuş haliyle gidemedi. ben adama bişi olsun diye dua etmedim ama vicdan yaptım. o yüzden kötü bişi geçirmiyorum artık içimden ama sana bi kıyak yapabilirim :)))))))))

içip içip sarhoş olucam içimde ne varsa dicem ertesi gün de hatırlamicam gelirse olacak olan bu
Hahaha üstüne kus kız

Benim ki öyle aklina estiginde gelemez ben davt edersem gelebilir ben ona yemek yapmaya usenirsem giderim cok sık gitmem çünkü hergun ariyo bikac gün gidersem eşimde baski yapmaz aramizda bi sokak var bazen 2hafta gitmedigimiz oluyo ilk baslarda pazar günü 9 da ariyodu kahvaltiya gelin diye bikac kere çarptim simdi kolay kolay aramaz ve gelemez bikerede geldi bende ip askılı elbise vardi kisa sütyen yoktu şaşırdı ee yani öle zirt pirt gelinmez işimiz vardir gücümüz vardir

Benim gittiğim doktora gitmişti chekup için doktora beni sormuş doktorda çok tatlıdır demiş ama bilgi vermemiş kötü günler geçirdi ama bitti demiş

iyiyim canım herşey yolunda geçen hafta ikili testin sonucunu aldım çok şükür risk yoktur..minik de iyi teyzesi büyüyor..

amannn ilk defa gelinine, oğluma bakma ona benzemesin diyen bir kv. aksine kv.ler tam tersini söyler. canım senin cinsiyet belli oldumu

valla güzelim benimki böyle diyor... seviyor beni kv ondan herhalde... kıymetini biliyorum kv nin cinsiyet inşallah cumaya canım.. dr söylerse benim ki gösterirse

Allah iyiliğini versin kendini tutmak istemiyormuş

cnm çok teşekkür ederim evet ya topiğin 2. tontişi geliyor...geçen hafta öğrenmiştim. Rabbim herkese nasip etsin inşallah...

Canım geçen hafta izinliydim evdeydim çok girememiştim görmemişim demekki.. Rabbim size bağışlasın tontişinizi..

Amin canım.. Hani öyle içli dışlı felan değiliz.. Aramızda bi resmiyettir gidiyor o da çok sessiz.. Ama değer veriyor onu bilmek kafi..

hatırlamaz mıyımmmmm.. adama üzüldüm tabi ama sen de böyle bişey olsun istemezdinki.. o yüzden bişey isterken hayırlısıyla demek lazım.. misal Allahım hayırlısıyla kvdem bu yılbaşı gelmez inşallah gibi geç bana bir kıyakkk bak kızım olursa oğluna veririm söz

Allah razı olsun.. Çok yardımcı oluyorsun gerçekten... Bana böyle yüz verme dert yanarım yanarım bitmez valla :))
olur mu öyle şey canım yaa, yeri gelir ben dert yanarım, niçin burdayız sanki

hadi kv çekiştirelim
hayırdır psikom, bişi mi oldu nerden geldi aklına
Benim kv çok şükür çok iyidir. Bazen kızdığım zamanlar oluyor ama yine de genel olarak maşallahı var

Bi de sen benim pıhtılaşmayla ilgili cevabıbımı gördün di mi? Bi daha bişey yazdın mı, yazdıysan ben görmedim de:26:

canım senin beğendiğin şeyi alsın öyle dememiş mi?? o da Allahtan evden çıkamıyor sürekli sizde yahu.. gerçi eşin arabayla alıyormuş

geçen gözümün içine baka baka eşime diyo ki niye büyüdün, yani demek istiyo ki niye büyüdün de evlendin, yanından ayrılmak istemiyo ya eşimin. bi gün çok öfkelendim eşime dedim keşke bikaç yıl daha bekleseydim seninle evlenmek için, ne demek istediğimi gayet de iyi anladı. annenle yaşamak istiyosan gidersin onun evine oturursunuz birlikte tıpkı eskisi gibi dedim. 1.5 aydır gelemiyodu yaaa çatlar gelmese

kısss sende erkek annesi olacaksın ilerde kv olacaksın, yaşadıkların tecrübe olur sana en azından sende kv'den gibi olmazsın, yaşadıklarının pozitif tarafını düşün

cnm ben büyük konuşmayayım ama asla kv olmayacam. oğlum evlenip kendi düzenini kurar karışmam hiçbir şeye. bi kenarda sessiz sakin oturup ölümü beklemek varken ne diye milletin işine karışıyolar anlamıyorum. çok yoruyor beni o kadın. eşimin hatrı olmasa asla eve kabul etmicem de eşim bana karşı aşırı iyidir, gözümün içine bakar, her konuda yardımcı ve destektir onun hatrına katlanıyorum

yok kız evime yazıkkkk.. hem o tiksinmez sanmam... konuşurum bolbol ancak

Benim gittiğim doktora gitmişti chekup için doktora beni sormuş doktorda çok tatlıdır demiş ama bilgi vermemiş kötü günler geçirdi ama bitti demiş

tatlısın tabi bebişimmmm ay niye sormuş acep? sana kim dedi doktorun mu??

ben ne yapayım bu kv elinden altlı üstlü oturuyoruz bi kat yukarda her an her dakika kapım çalınıp gelecek diye korkuyorum sizinkiler yine uzaktaymış her dakika gelecek mıi diye tasalanmazsınız nereye gitsem başımı hangi taşlara vursam

iyiyim canım herşey yolunda geçen hafta ikili testin sonucunu aldım çok şükür risk yoktur..minik de iyi teyzesi büyüyor..
maşallah canım yaaa
öylesine demiştim içime doğmuş gibi patlattı olayı

ben inanıyorum sen anne olacaksın ışılımmmmm kv olmazsın sen

Yok kız evime yazıkkkk.. Hem o tiksinmez sanmam... Konuşurum bolbol ancak

Tatlısın tabi bebişimmmm Ay niye sormuş acep? Sana kim dedi doktorun mu??

eşim dedi onu aramış chekupta dolaşıyorsun ya bütün doktorları her sene gider o.... Bu sene doktora demiş ben psikonun kv siyim... Neden öyle oldu falan demiş..

benim kv bana 8 yıl boyunca 10 ya da 15 kere gelmiştir. o konuda da rahatım.. genelde kahvaltıya gider sonra da bulaşıkları makineye atar ve çıkarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…