- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Benim gittiğim doktora gitmişti chekup için doktora beni sormuş doktorda çok tatlıdır demiş ama bilgi vermemiş kötü günler geçirdi ama bitti demiş
Allah iyiliğini versin kendini tutmak istemiyormuş
Canım geçen hafta izinliydim evdeydim çok girememiştim görmemişim demekki.. Rabbim size bağışlasın tontişinizi..
Amin canım.. Hani öyle içli dışlı felan değiliz.. Aramızda bi resmiyettir gidiyor o da çok sessiz.. Ama değer veriyor onu bilmek kafi..
hatırlamaz mıyımmmmm.. adama üzüldüm tabi ama sen de böyle bişey olsun istemezdinki.. o yüzden bişey isterken hayırlısıyla demek lazım.. misal Allahım hayırlısıyla kvdem bu yılbaşı gelmez inşallah gibigeç bana bir kıyakkk bak kızım olursa oğluna veririm söz
ben ne yapayım bu kv elinden altlı üstlü oturuyoruz bi kat yukarda her an her dakika kapım çalınıp gelecek diye korkuyorum sizinkiler yine uzaktaymış her dakika gelecek mıi diye tasalanmazsınız nereye gitsem başımı hangi taşlara vursam
Yaa evet bebisim facede olmasa birbirmjzden haberimiz olmayacakcnm çok teşekkür ederim evet ya topiğin 2. tontişi geliyor...geçen hafta öğrenmiştim. Rabbim herkese nasip etsin inşallah...
ayyy Gamzecim yaaaaa, ben de seni özledim facede de göremesem merak etcektim yani
:)
hele öyle bişi yapsın mahvederim onu hem yapamaz ki zaten yaşlı çıkamaz alışverişe :)
ayyyyyy dünürcümmmmmmmmmm, kız arabayı alıp gelemez çok yaşlı nasıl çıkacak alışverişe bi yere gideceği zaman eşim getirip götürüyo arabayla... ama gelmesin yaaaaaa offffffffffff
Sinir bozucu swni takip etmesiBenim gittiğim doktora gitmişti chekup için doktora beni sormuş doktorda çok tatlıdır demiş ama bilgi vermemiş kötü günler geçirdi ama bitti demiş
Üstüne yapcan kız bogure bogure yap sonra hakettin de :)yok kız evime yazıkkkk.. hem o tiksinmez sanmam... konuşurum bolbol ancak
tatlısın tabi bebişimmmmay niye sormuş acep? sana kim dedi doktorun mu??
ben ne yapayım bu kv elinden altlı üstlü oturuyoruz bi kat yukarda her an her dakika kapım çalınıp gelecek diye korkuyorum sizinkiler yine uzaktaymış her dakika gelecek mıi diye tasalanmazsınız nereye gitsem başımı hangi taşlara vursam
ayyy maşallahhh şanslısın Allah bozmasın diyelim tahtalara vurbenim kv bana 8 yıl boyunca 10 ya da 15 kere gelmiştir. o konuda da rahatım.. genelde kahvaltıya gider sonra da bulaşıkları makineye atar ve çıkarız...
sağol tatlım, evet çok şükür.
FSH, LH, Progesteron baktırdım, normaller... Bir de 21. gün progesteron baktıracağım, doktorum istemişti...
İnşallah pıhtılaşma testlerim de iyi çıkar yaa:26:
canım senin daha önce kaybın yoksa bekle tabi.. ama benim sorunlu biraz ben erkenden ögrenip ignelere ilaçlara vs başlamam lazım.. doktor ögrendigin gün gel dedi.. birgün bile bekleme dedi.. ya saçma ama sanırım ben hamileyim yani öyle hissediyorumrabbim yanıltmasın içime dogdu gibi bişey.. dilerim birlikte veririz mutlu haberleri
Nabersiniz kızlar? ben temizliğe başladım yine, okuyamadım da geçmişi umarım bereketli bi hafta olur da bol hamiş haberi alırız...
olur mu öyle şey canım yaa, yeri gelir ben dert yanarım, niçin burdayız sanki
hayırdır psikom, bişi mi oldu nerden geldi aklına
Benim kv çok şükür çok iyidir. Bazen kızdığım zamanlar oluyor ama yine de genel olarak maşallahı var
Bi de sen benim pıhtılaşmayla ilgili cevabıbımı gördün di mi? Bi daha bişey yazdın mı, yazdıysan ben görmedim de:26:
banada söyle nedir çözümü, çok dua ederim sana bebeğimmYaa evet bebisim facede olmasa birbirmjzden haberimiz olmayacak
Sinir bozucu swni takip etmesi
Üstüne yapcan kız bogure bogure yap sonra hakettin de :)
Allah yardimcin olsun bizim 1sokak var aramızda :) ama ben buldum çözüm yolunu
almadıysa da gidince ben ona mesaj vericemmmmm:)))))))) msjı almıştır o
amin cnm inşallahhhhhh
ne demek cnm arkadaşım bi kıyak geçmez miyim, ben bugün başlarım dua etmeye. Bi de sürekli dramatize ediyo olayı, benim yaşayacağım kaç günüm var ki diyip duruyo bi gün dayanamadım dedim yani bunu mu takıyosun allah keşke seninki ömür kadar verse bize de...diyorum ya her yaptığı dokunuyo bana...uyuz oldum ya ona bi kere...
Allah yardımcın olsun cnm o daha da zor, ben katlanamıyorum haftada 1 kez görmeye...hele bi de bi görümcem ikisinden de tiksiniyorum.
bence de sinir bozucu o benden kaynaklı bir durum diye düşünüyor çalışmama takmıştı yordum kendimi ondan oldu sanıyor kendisi de anne sonuçta insan bilerek isteyerek evladına bişey yapabilir mi kiyaa evet bebisim facede olmasa birbirmjzden haberimiz olmayacak
sinir bozucu swni takip etmesi
üstüne yapcan kız bogure bogure yap sonra hakettin de :)
allah yardimcin olsun bizim 1sokak var aramızda :) ama ben buldum çözüm yolunu
görümcem başka şehirde, burdada olsa onun öyle karışma huyları yoktur uzakta olan, uzaktada olsa karışıyor..anlayışlıdır sağolsun ama kv beni kızına kötülemek için elinden geleni yapıyor..hatta bigün yakaladım telefonda konuşurlarken:)))))))) msjı almıştır o
amin cnm inşallahhhhhh
ne demek cnm arkadaşım bi kıyak geçmez miyim, ben bugün başlarım dua etmeye. bi de sürekli dramatize ediyo olayı, benim yaşayacağım kaç günüm var ki diyip duruyo bi gün dayanamadım dedim yani bunu mu takıyosun Allah keşke seninki ömür kadar verse bize de...diyorum ya her yaptığı dokunuyo bana...uyuz oldum ya ona bi kere...
Allah yardımcın olsun cnm o daha da zor, ben katlanamıyorum haftada 1 kez görmeye...hele bi de bi görümcem ikisinden de tiksiniyorum.
sağol bebemm.. ben buay boş geççem biliomusun :26: dün test yaptım negatif çıktı
maşallah canım yaaa
öylesine demiştim içime doğmuş gibi patlattı olayı
ben inanıyorum sen anne olacaksın ışılımmmmm kv olmazsın sen
Insallah canimm
Seninde icine doguyo hep masallah.benim de icime koca bi negatif doguyoo.
Hakkinda hayirlisi canim.bu sefer saglikla tutunur insallah
Bu hafta doktor haberi vericemm ben sizeee.simdilik tupcu babayla idare edinn.
Kv muhabbetinr gecilmisss.geliyorumm.
Patrinice baglandi maillerine onla yazisiyom manyak karii yaaa gitmis gezmeye akli iste halaa
geçen gözümün içine baka baka eşime diyo ki niye büyüdün, yani demek istiyo ki niye büyüdün de evlendin, yanından ayrılmak istemiyo ya eşimin. bi gün çok öfkelendim eşime dedim keşke bikaç yıl daha bekleseydim seninle evlenmek için, ne demek istediğimi gayet de iyi anladı. annenle yaşamak istiyosan gidersin onun evine oturursunuz birlikte tıpkı eskisi gibi dedim. 1.5 aydır gelemiyodu yaaa çatlar gelmese
cnm ben büyük konuşmayayım ama asla kv olmayacam. oğlum evlenip kendi düzenini kurar karışmam hiçbir şeye. bi kenarda sessiz sakin oturup ölümü beklemek varken ne diye milletin işine karışıyolar anlamıyorum. çok yoruyor beni o kadın. eşimin hatrı olmasa asla eve kabul etmicem de eşim bana karşı aşırı iyidir, gözümün içine bakar, her konuda yardımcı ve destektir onun hatrına katlanıyorum
eşim dedi onu aramış chekupta dolaşıyorsun ya bütün doktorları her sene gider o.... Bu sene doktora demiş ben psikonun kv siyim... Neden öyle oldu falan demiş..
benim kv bana 8 yıl boyunca 10 ya da 15 kere gelmiştir. o konuda da rahatım.. genelde kahvaltıya gider sonra da bulaşıkları makineye atar ve çıkarız...
:)))))))) msjı almıştır o
amin cnm inşallahhhhhh
ne demek cnm arkadaşım bi kıyak geçmez miyim, ben bugün başlarım dua etmeye. bi de sürekli dramatize ediyo olayı, benim yaşayacağım kaç günüm var ki diyip duruyo bi gün dayanamadım dedim yani bunu mu takıyosun Allah keşke seninki ömür kadar verse bize de...diyorum ya her yaptığı dokunuyo bana...uyuz oldum ya ona bi kere...
Yaa evet bebisim facede olmasa birbirmjzden haberimiz olmayacak
Sinir bozucu swni takip etmesi
Üstüne yapcan kız bogure bogure yap sonra hakettin de :)
Allah yardimcin olsun bizim 1sokak var aramızda :) ama ben buldum çözüm yolunu
banada söyle nedir çözümü, çok dua ederim sana bebeğimm
cnm beni az çok tanıyosun, kimseye durduk yere uyuz olmam ben, kötülük de düşünmem hiç korkarım allahtan ama bu kv ve görümceyi bi kaşık suda boğarım o kadar gıcık oluyorum onlara. Anneme anlatıyorum bazen onlara söylediğim lafları da diyo yapma kızım günah sen de çok fenasın. Dedim anne iyi olunca başa çıkamıyorum ki bunlarla. Ama evime gelince de asla saygısızlık yapmıyorum, benden 2 saat sonra uyanıyo kahvaltı hazırlayıp getiriyorum ayağına, aman ne yersin ne içersin ama gelmesini de istemiyorum ne yalan söyleyeyim. Senin kızı alacam ya mecburen anne olacam :)
ben de diyorum bi kayınvalidezedemiz daha vardı o nerde :))))))))))) ben hazır duaya başlamışken dur senin patronu da ekleyeyim :)
te allahım yaaa... Evlense dursaydın biraz evlenmese bu dünyadan göçmeden mürvetini görseydim derler.. Iyiki beklememişsin minikbebişim yaaa torun görecek sayende
Of senin de kötüymüş yabaştan oturmamak lazım ama olmuş birkere.. Torun da geliyor şimdi gelir mutlaka sıksık yalnız bırakmazlar seni... Taşınma şansınızn yok mu
bu sefer doktorunun kim olduğunu söylemeyin bari kimseye arasın dursun
WuuuuuuuuuuuBen de bayramda seyranda giderim ama o bazen süpriz yapar biriki akrabasıyla
kızlar nasılsınız? uzun zamandır girmiyordum ama arada bakıyorum özledim sizleri.benim durum biraz vahim yemek yiyemiyorum mide bulantısından ilaç da verdi doktorum hiç bir işe yaramıyor 2 kilo kaybettim inşallah bebeğime bir şey olmaz.
evet cnm geç döllenme olabilir eger yoksada yani hamile deyilsen bile üzülme stres yapma o da etkileye biliyor cnm bi de daha yeni istemeye başlamışsın benim 1 yıldan fazla oldu ve hala yok her şey kısmet cnm bekliycez sabirla bak ben stres yaptım her regli olduğum da ağlamaktan gözlerim şişerdi stres yaptığım için bi tane hormonum 1 değer yüksek çıktı reglim düzensiz ya erken oluyorum ya geç bir günde gününde olmuyor sabretmek lazımArtık umrumda deyil yeterki reglim düzenli olsun bebğim istediği zamn glsin
görümcem başka şehirde, burdada olsa onun öyle karışma huyları yoktur uzakta olan, uzaktada olsa karışıyor..anlayışlıdır sağolsun ama kv beni kızına kötülemek için elinden geleni yapıyor..hatta bigün yakaladım telefonda konuşurlarken
kızlar nasılsınız? uzun zamandır girmiyordum ama arada bakıyorum özledim sizleri.benim durum biraz vahim yemek yiyemiyorum mide bulantısından ilaç da verdi doktorum hiç bir işe yaramıyor 2 kilo kaybettim inşallah bebeğime bir şey olmaz.
kurban oluuruuuummm sizeeeeee
kız bulur o mernisten bir yerdennnn
hayırlısı canım üzme kendini((
ahhh canım ahhh ev kendimizin daha doğrusu kp yaptırmış aile apartmanı yani tapular daha ayrılmadı arsa tapusu olark gözüküyor o yüzden satamıyoruz.. kirayada gitmek istemiyorum..diyceksin oturduğunuz evi kiraya ver ordan alıcan kirayla kendi oturduğun evi kirasını öde, torun zaten var bir kızım var bu ikinci o yöndende bana çok çektirdiler çocuğumun herşeyine karıştılar ağladığını duysalar hemen kapıda bitiyolardı..bu çocuk niye ağlıyo diye sanki ben çocuğumu bilerek ağlatıyorum..çocuk bu düşer ağlar gaz sancısı olur ağlar hasta olur benden bilirler, aksi hareketler yapar benden bilirler sanki ben çocuğumun düşmanıyım..amannn boşver sinirlendim şimdi anlatsam roman olur..eşime diyorum gidelim bi sokak ötede olalım diye ben anamı babamı bırakıp gitmem diyo.yani anlıycan iki ucu b...k'lu değnek..ama ben bana yapılanları Rabbime havale ettim o herşeyin en iyisini bilir haksızı cezasız koymaz.te Allahım yaaa... evlense dursaydın biraz evlenmese bu dünyadan göçmeden mürvetini görseydim derler.. iyiki beklememişsin minikbebişim yaaa torun görecek sayende
of senin de kötüymüş yabaştan oturmamak lazım ama olmuş birkere.. torun da geliyor şimdi gelir mutlaka sıksık yalnız bırakmazlar seni... taşınma şansınızn yok mu
bu sefer doktorunun kim olduğunu söylemeyin bari kimseye arasın dursun
wuuuuuuuuuuuben de bayramda seyranda giderim ama o bazen süpriz yapar biriki akrabasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?