Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Benim gittiğim doktora gitmişti chekup için doktora beni sormuş doktorda çok tatlıdır demiş ama bilgi vermemiş kötü günler geçirdi ama bitti demiş

:)))))))) msjı almıştır o

amin cnm inşallahhhhhh

ne demek cnm arkadaşım bi kıyak geçmez miyim, ben bugün başlarım dua etmeye. bi de sürekli dramatize ediyo olayı, benim yaşayacağım kaç günüm var ki diyip duruyo bi gün dayanamadım dedim yani bunu mu takıyosun Allah keşke seninki ömür kadar verse bize de...diyorum ya her yaptığı dokunuyo bana...uyuz oldum ya ona bi kere...

Allah yardımcın olsun cnm o daha da zor, ben katlanamıyorum haftada 1 kez görmeye...hele bi de bi görümcem ikisinden de tiksiniyorum.

Yaa evet bebisim facede olmasa birbirmjzden haberimiz olmayacak
Benim gittiğim doktora gitmişti chekup için doktora beni sormuş doktorda çok tatlıdır demiş ama bilgi vermemiş kötü günler geçirdi ama bitti demiş
Sinir bozucu swni takip etmesi
yok kız evime yazıkkkk.. hem o tiksinmez sanmam... konuşurum bolbol ancak

tatlısın tabi bebişimmmm ay niye sormuş acep? sana kim dedi doktorun mu??
Üstüne yapcan kız bogure bogure yap sonra hakettin de :)

Allah yardimcin olsun bizim 1sokak var aramızda :) ama ben buldum çözüm yolunu

sağol tatlım, evet çok şükür.
FSH, LH, Progesteron baktırdım, normaller... Bir de 21. gün progesteron baktıracağım, doktorum istemişti...
İnşallah pıhtılaşma testlerim de iyi çıkar yaa:26:

Insallah canimm

Seninde icine doguyo hep masallah.benim de icime koca bi negatif doguyoo.
Hakkinda hayirlisi canim.bu sefer saglikla tutunur insallah

Nabersiniz kızlar? ben temizliğe başladım yine, okuyamadım da geçmişi umarım bereketli bi hafta olur da bol hamiş haberi alırız...

Bu hafta doktor haberi vericemm ben sizeee.simdilik tupcu babayla idare edinn.

Kv muhabbetinr gecilmisss.geliyorumm.
Patrinice baglandi maillerine onla yazisiyom manyak karii yaaa gitmis gezmeye akli iste halaa

Canımm sağolasın.. Ben dinlemeyi çok severim ne zaman istersen dertlerini dinlerim.. Herkesin :)

banada söyle nedir çözümü, çok dua ederim sana bebeğimm

almadıysa da gidince ben ona mesaj vericemmmmm Gülüyorum ama haşlıcam

bence de sinir bozucu o benden kaynaklı bir durum diye düşünüyor çalışmama takmıştı yordum kendimi ondan oldu sanıyor kendisi de anne sonuçta insan bilerek isteyerek evladına bişey yapabilir mi ki

görümcem başka şehirde, burdada olsa onun öyle karışma huyları yoktur uzakta olan, uzaktada olsa karışıyor..anlayışlıdır sağolsun ama kv beni kızına kötülemek için elinden geleni yapıyor..hatta bigün yakaladım telefonda konuşurlarken

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız? uzun zamandır girmiyordum ama arada bakıyorum özledim sizleri.benim durum biraz vahim yemek yiyemiyorum mide bulantısından ilaç da verdi doktorum hiç bir işe yaramıyor 2 kilo kaybettim inşallah bebeğime bir şey olmaz.

sağol bebemm.. ben buay boş geççem biliomusun :26: dün test yaptım negatif çıktı

canım anladığım kadarıyla seninle günüm aynı, benim bat da 2 ocak, daha 4 gün var canım ya idrar testinde pozitif çıkmayabilir hemen umutsuzluğa kapılma, adetin geçmesini beklemek durumundayız idrar testi için, evet bazı arkadaşların adetten önce idrar testinde çıkıyor ama genelde idrar testi adet sonrasında doğru sonuç verir, istersen kan testi yaptır merakını erken giderirsin. Allah tez zamanda nasip etsin canım

maşallah canım yaaa

öylesine demiştim içime doğmuş gibi patlattı olayı

ben inanıyorum sen anne olacaksın ışılımmmmm kv olmazsın sen

cnm beni az çok tanıyosun, kimseye durduk yere uyuz olmam ben, kötülük de düşünmem hiç korkarım Allahtan ama bu kv ve görümceyi bi kaşık suda boğarım o kadar gıcık oluyorum onlara. anneme anlatıyorum bazen onlara söylediğim lafları da diyo yapma kızım günah sen de çok fenasın. dedim anne iyi olunca başa çıkamıyorum ki bunlarla. ama evime gelince de asla saygısızlık yapmıyorum, benden 2 saat sonra uyanıyo kahvaltı hazırlayıp getiriyorum ayağına, aman ne yersin ne içersin ama gelmesini de istemiyorum ne yalan söyleyeyim. senin kızı alacam ya mecburen anne olacam :)

ben de diyorum bi kayınvalidezedemiz daha vardı o nerde :))))))))))) ben hazır duaya başlamışken dur senin patronu da ekleyeyim :)

te Allahım yaaa... evlense dursaydın biraz evlenmese bu dünyadan göçmeden mürvetini görseydim derler.. iyiki beklememişsin minikbebişim yaaa torun görecek sayende

of senin de kötüymüş ya baştan oturmamak lazım ama olmuş birkere.. torun da geliyor şimdi gelir mutlaka sıksık yalnız bırakmazlar seni... taşınma şansınızn yok mu

eşim dedi onu aramış chekupta dolaşıyorsun ya bütün doktorları her sene gider o.... Bu sene doktora demiş ben psikonun kv siyim... Neden öyle oldu falan demiş..

bu sefer doktorunun kim olduğunu söylemeyin bari kimseye arasın dursun

benim kv bana 8 yıl boyunca 10 ya da 15 kere gelmiştir. o konuda da rahatım.. genelde kahvaltıya gider sonra da bulaşıkları makineye atar ve çıkarız...

wuuuuuuuuuuu ben de bayramda seyranda giderim ama o bazen süpriz yapar biriki akrabasıyla

sen de az değilsin kız

delüüü illa kusturacaksın beni

Son düzenleme:
banada söyle nedir çözümü, çok dua ederim sana bebeğimm

Bi kac akrabasi pat diye geldi dedim kvye ben herzaman müsait olmaya bilirim insan arar sorar musaitmsiin diye dedim tabi esinin destek olmasi lazim birazda hic sevmem cat kapi gelinmesini dedim her pazar sabahin köründe ariyordu kahvaltiya gelin diyw cildircakdim neredeyse dedim kocama pazar günü sessize al telefonunu bi pazarim var savma sapan uyandiriliyorum dedim kv de pazar ben 1den önce kalkmam dedim sonra evimi temizliyorum aksam oluyo pazar gelemyiz dedim aksam yemekleri icin her aksam ariyodu aradikca gitmedim nezaman aramadi ozaman gittim simdi pek aramaz bikac gun ust uste gidersek hemen erteai günü arar bugun gelmediniz ya diye :)

kurban oluuruuuummm sizeeeeee

kız bulur o mernisten bir yerdennnn

Hicrandan haberi olan var mı kızlar :26::26: genelde burda olurdu o bugün hiç görmedim merak ettim

canım üzülme lütfen doktoruna sordun mu? ilk hamilelğinde var mıydı böyle şeyler? bir de burada arkadaşlar iltihap mide bulantısı yapar falan demişlerdi o olabilir belki :26:

canımmm benımmm yaaa allah ım isteyen herkeze nasıp etsınn aslında en guzelı sabırlı bır sekılde beklemek hiç dusunmemek ama elimizde degıl hiç birimizin hersey kısmett rabbımm ısteyen herkezın yuzunu guldursun ınsallahhh canım benımm

yuh yaaaaa bi de telefonda ara bozuyo...Allahım ya bunlarda nasıl bi beyin var, ne istiyolar bu gelinlerden anlamıyorum ben. benim görümcenin benle ne zoru olduğunu çok iyi biliyorum ben, düğünümü mahvetti gerizekalı kadın. ben de gelin odasında 1 tokat yapıştırdım ona diğer görümcem kardeşim ve kocamın yanında. şimdi çekiniyo benden ama nişanlılıkta bile zehir ediyodu bize her şeyi. onun yüzünden kaç kez nişan atmaya kalktım ben. şimdi karışamıyor tabi dersini aldı ya

korkma bişi olmaz Allahın izniyle, serumla beslenenler var bebekleri sapasağlam...

ahhh canım ahhh ev kendimizin daha doğrusu kp yaptırmış aile apartmanı yani tapular daha ayrılmadı arsa tapusu olark gözüküyor o yüzden satamıyoruz.. kirayada gitmek istemiyorum..diyceksin oturduğunuz evi kiraya ver ordan alıcan kirayla kendi oturduğun evi kirasını öde, torun zaten var bir kızım var bu ikinci o yöndende bana çok çektirdiler çocuğumun herşeyine karıştılar ağladığını duysalar hemen kapıda bitiyolardı..bu çocuk niye ağlıyo diye sanki ben çocuğumu bilerek ağlatıyorum..çocuk bu düşer ağlar gaz sancısı olur ağlar hasta olur benden bilirler, aksi hareketler yapar benden bilirler sanki ben çocuğumun düşmanıyım..amannn boşver sinirlendim şimdi anlatsam roman olur..eşime diyorum gidelim bi sokak ötede olalım diye ben anamı babamı bırakıp gitmem diyo.yani anlıycan iki ucu b...k'lu değnek..ama ben bana yapılanları Rabbime havale ettim o herşeyin en iyisini bilir haksızı cezasız koymaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…