- 9 Haziran 2013
- 682
- 14
- 318
doktoruma söyledim canım sadece ilaç verdi normal dedi. oğlumda hiç anlamadım ben hamileliğimi belirtim bile olmadı. bu beni mahvetti rabbim yardım etsin çok bekledim bebeğimi dayanma gücü versin.Hicrandan haberi olan var mı kızlar :26::26: genelde burda olurdu o bugün hiç görmedim merak ettim
canım üzülme lütfen doktoruna sordun mu? ilk hamilelğinde var mıydı böyle şeyler? bir de burada arkadaşlar iltihap mide bulantısı yapar falan demişlerdi o olabilir belki :26:
tokat attığın halde nasıl yüz bulıp geliyo pes doğrusu, ne yapmak lazım acaba bunları hayatımıza karıştırmamak için:18:yuh yaaaaa bi de telefonda ara bozuyo...Allahım ya bunlarda nasıl bi beyin var, ne istiyolar bu gelinlerden anlamıyorum ben. benim görümcenin benle ne zoru olduğunu çok iyi biliyorum ben, düğünümü mahvetti gerizekalı kadın. ben de gelin odasında 1 tokat yapıştırdım ona diğer görümcem kardeşim ve kocamın yanında. şimdi çekiniyo benden ama nişanlılıkta bile zehir ediyodu bize her şeyi. onun yüzünden kaç kez nişan atmaya kalktım ben. şimdi karışamıyor tabi dersini aldı ya
korkma bişi olmaz Allahın izniyle, serumla beslenenler var bebekleri sapasağlam...
yuh yaaaaa bi de telefonda ara bozuyo...Allahım ya bunlarda nasıl bi beyin var, ne istiyolar bu gelinlerden anlamıyorum ben. benim görümcenin benle ne zoru olduğunu çok iyi biliyorum ben, düğünümü mahvetti gerizekalı kadın. ben de gelin odasında 1 tokat yapıştırdım ona diğer görümcem kardeşim ve kocamın yanında. şimdi çekiniyo benden ama nişanlılıkta bile zehir ediyodu bize her şeyi. onun yüzünden kaç kez nişan atmaya kalktım ben. şimdi karışamıyor tabi dersini aldı ya
korkma bişi olmaz Allahın izniyle, serumla beslenenler var bebekleri sapasağlam...
ahhh canım ahhh ev kendimizin daha doğrusu kp yaptırmış aile apartmanı yani tapular daha ayrılmadı arsa tapusu olark gözüküyor o yüzden satamıyoruz.. kirayada gitmek istemiyorum..diyceksin oturduğunuz evi kiraya ver ordan alıcan kirayla kendi oturduğun evi kirasını öde, torun zaten var bir kızım var bu ikinci o yöndende bana çok çektirdiler çocuğumun herşeyine karıştılar ağladığını duysalar hemen kapıda bitiyolardı..bu çocuk niye ağlıyo diye sanki ben çocuğumu bilerek ağlatıyorum..çocuk bu düşer ağlar gaz sancısı olur ağlar hasta olur benden bilirler, aksi hareketler yapar benden bilirler sanki ben çocuğumun düşmanıyım..amannn boşver sinirlendim şimdi anlatsam roman olur..eşime diyorum gidelim bi sokak ötede olalım diye ben anamı babamı bırakıp gitmem diyo.yani anlıycan iki ucu b...k'lu değnek..ama ben bana yapılanları Rabbime havale ettim o herşeyin en iyisini bilir haksızı cezasız koymaz.
doktoruma söyledim canım sadece ilaç verdi normal dedi. oğlumda hiç anlamadım ben hamileliğimi belirtim bile olmadı. bu beni mahvetti rabbim yardım etsin çok bekledim bebeğimi dayanma gücü versin.
ahhh canım ahhh ev kendimizin daha doğrusu kp yaptırmış aile apartmanı yani tapular daha ayrılmadı arsa tapusu olark gözüküyor o yüzden satamıyoruz.. kirayada gitmek istemiyorum..diyceksin oturduğunuz evi kiraya ver ordan alıcan kirayla kendi oturduğun evi kirasını öde, torun zaten var bir kızım var bu ikinci o yöndende bana çok çektirdiler çocuğumun herşeyine karıştılar ağladığını duysalar hemen kapıda bitiyolardı..bu çocuk niye ağlıyo diye sanki ben çocuğumu bilerek ağlatıyorum..çocuk bu düşer ağlar gaz sancısı olur ağlar hasta olur benden bilirler, aksi hareketler yapar benden bilirler sanki ben çocuğumun düşmanıyım..amannn boşver sinirlendim şimdi anlatsam roman olur..eşime diyorum gidelim bi sokak ötede olalım diye ben anamı babamı bırakıp gitmem diyo.yani anlıycan iki ucu b...k'lu değnek..ama ben bana yapılanları Rabbime havale ettim o herşeyin en iyisini bilir haksızı cezasız koymaz.
eşim beni çok sever hatta sensiz yaşayamam der ama gel görki anasından babasından da vazgeçemez bende zaten vazgeçsin demiyorum sonuçta onu büyüten insanlar ama orta yolu bulsun istiyorum.alıştım tatlım 11 yıldır evliyim artık hiçbirşeyi takmıyorum vız gelir tırıs gider çokda tın evime geldiklerinde yüz vermiyorum hiç konuşmuyorum bile oturup oturup gidiyolar kısasa kısas karşılarında eski gelinleri yok artık gözüm açıldı ama bende yıprandım..ne yaptı merak ettim ama tabi seni üzmeyecekse osmanlı tokadı mı attın kız
çok üzüldüm canım eşin de destek değilmiş o... o zaman ikili oynayacaksın canım yapacak bişey yok ve dediklerini de kafaya takmayacaksın... eşinin sevgisine güveniyorsan blöf de yapabilirsin çok işe yaradıklarını gördüm
kıslar adet 3 gun gecktı bnm :26: 3gun oncesınde hep ruyamda bebek sevyodum bgun ruyamda adet oldumu gordum:26:
Allah yardımcın olsun gerçekten zor. aile apartmanını kuzenimden biliyorum, kardeşler kv kp hepsi aynı apartmanda oturuyolardı. kadın 3 çocuğunu da boşattı biliyo musun benim kuzen de dahil. düşünsene ya böyle bi canavarlık olabilir mi, kadın üç çocuğunu da boşattı hem kızını hem oğullarını.
Görüşmeyeli nasılsınız hasnımlar ,var mı yeni bebekler ?
kıslar adet 3 gun gecktı bnm :26: 3gun oncesınde hep ruyamda bebek sevyodum bgun ruyamda adet oldumu gordum:26:
eşim beni çok sever hatta sensiz yaşayamam der ama gel görki anasından babasından da vazgeçemez bende zaten vazgeçsin demiyorum sonuçta onu büyüten insanlar ama orta yolu bulsun istiyorum.alıştım tatlım 11 yıldır evliyim artık hiçbirşeyi takmıyorum vız gelir tırıs gider çokda tın evime geldiklerinde yüz vermiyorum hiç konuşmuyorum bile oturup oturup gidiyolar kısasa kısas karşılarında eski gelinleri yok artık gözüm açıldı ama bende yıprandım..
ayyy elammm hamilesin galiba çokda ümitlenme ama sonuç negatif çıkarsa üzülme, bende hamile olduğum ay rüyamda bebk emziriyodum, adet oluyodum rüyamda , geçen kk da bir topikte rastladım hamile olanlar rüyalarını yazmışlar hamile kaldıkları ay ordada hep bu tarz rüyalar görmüşler inşallah bebeğin gelmiştir göbüşüne, test yapsana geçikmede var..kıslar adet 3 gun gecktı bnm :26: 3gun oncesınde hep ruyamda bebek sevyodum bgun ruyamda adet oldumu gordum:26:
bilemedim kız ne ajanı bişey ama neyyyasıl mit ajanı senin k.v.
cnm beni az çok tanıyosun, kimseye durduk yere uyuz olmam ben, kötülük de düşünmem hiç korkarım Allahtan ama bu kv ve görümceyi bi kaşık suda boğarım o kadar gıcık oluyorum onlara. anneme anlatıyorum bazen onlara söylediğim lafları da diyo yapma kızım günah sen de çok fenasın. dedim anne iyi olunca başa çıkamıyorum ki bunlarla. ama evime gelince de asla saygısızlık yapmıyorum, benden 2 saat sonra uyanıyo kahvaltı hazırlayıp getiriyorum ayağına, aman ne yersin ne içersin ama gelmesini de istemiyorum ne yalan söyleyeyim. senin kızı alacam ya mecburen anne olacam :)
ben de diyorum bi kayınvalidezedemiz daha vardı o nerde :))))))))))) ben hazır duaya başlamışken dur senin patronu da ekleyeyim :)
Elaam test yapsanaa yaaa.insallah bebisin seninledirtkıslar adet 3 gun gecktı bnm :26: 3gun oncesınde hep ruyamda bebek sevyodum bgun ruyamda adet oldumu gordum:26:
bizim apartmanda çocuklara olarak bir biz varız, görümcem öğretmen olduğu için başka şehirde görev yapıyor kaynım burda aynı şehirdeyiz ama o istanbulda villa aldı buraya tenezül etmez..çok kibirlidir çokkk bilmem nasıl can verecek kibirliyi kul değil Allah da sevmez..Allah yardımcın olsun gerçekten zor. aile apartmanını kuzenimden biliyorum, kardeşler kv kp hepsi aynı apartmanda oturuyolardı. kadın 3 çocuğunu da boşattı biliyo musun benim kuzen de dahil. düşünsene ya böyle bi canavarlık olabilir mi, kadın üç çocuğunu da boşattı hem kızını hem oğullarını.
ben de kv ile altlı üstlü oturuyorum canım, ama çok şükür iyiyiz. Seninki problemli galiba, öyle mi?ben ne yapayım bu kv elinden altlı üstlü oturuyoruz bi kat yukarda her an her dakika kapım çalınıp gelecek diye korkuyorum sizinkiler yine uzaktaymış her dakika gelecek mıi diye tasalanmazsınız nereye gitsem başımı hangi taşlara vursam
maşallah canım yaaa
öylesine demiştim içime doğmuş gibi patlattı olayı
ben inanıyorum sen anne olacaksın ışılımmmmm kv olmazsın sen
Canımm sağolasın.. Ben dinlemeyi çok severim ne zaman istersen dertlerini dinlerim.. Herkesin :)
iyilik canım sen nasılsın? walla bende yok bebekGörüşmeyeli nasılsınız hasnımlar ,var mı yeni bebekler ?
Ekle bebisim su patroniceyi yaaa.
Benim k.v sessiz yaa.ama bir kaynim varr konusmuyom suann .
K.p zaten Allaha havalee
Elaam test yapsanaa yaaa.insallah bebisin seninledirt
ailemden birine bir zarar verirlerse üzerlerse bende durmam heralde çok sakinimdir çok sessizimdir ama ailemi kimse üzemezzzzayy ne üzülecem cnm anlatırım tabi. Bunlar kardeşimle gerilmiş biraz düğünde, takıda baktım sürekli kardeşimle ugraşıyo görümcem olacak canavar. çektim kolundan uyardım. Görümce 45 yaşında kardeşim 20 belirtiyim bunu. Salonda baktım kardeşim hüngür hüngür aglıyo, noldu dedim sinir krizi geçirdi kardeşim. Tam o esnada gelin odasına gittik kardeşim bi türlü sakinleşmiyor meğer kıza hakaret etmiş. çıldırdımmmm. Kardeşim saldırdı kadına o sinirle düşün. çektim aldım kardeşimi dışarı konuştum biraz. Odaya bi girdim o canavar orda. Bi de pişmiş pişmiş küfür ediyo kardeşime. O x midir ne b.ktur falan gibi laflar. O sinirle daha bişi demesine fırsat vermeden saldırdım ona, bi tokat da yapıştırdım aslında ağzını burnunu kırardım da tuttu eşimle diğer görümce. Ben bugüne kadar hiçkimseye el kaldırmadım, küfür etmedim. Düşünün yani kendimi kaybettim. Eşim hala sorar pişman mısın yaptığına diye, evet çok pişmanım keşkee tutmasaydınız da kırsaydım ağzını burnunu derim her defasında. Dahası da var da neyseeeeee
ekle bebisim su patroniceyi yaaa.
K.p zaten allaha havalee
elaam test yapsanaa yaaa.insallah bebisin seninledirt
canım benim ne güzel 3 gündür gelmemiş.. testini yapsana artık..
bu bugün yaşattığın 2. şok bana bu nasıl mantık anlamıyorum ne düşüncelerle yapıyorlar acaba? madem ayıracaktın neden evlendirdin
h.g. canım biz iyiyiz sen nasılsın???
napıcan elaaammm????
bayağı olmuş canım... evet bayağı yıpratır bu durum insanı ama Allahtan kendini toparlamışsın... yıllarca böyle devam edenler var malesef.... neyse sen şimdi önüne gelecek yavruna bak canım.... o en büyük mutluluk
bilemedim kız ne ajanı bişey ama neyyy
canım test yapsanaa ayyyy inşallah hamişsindir
kızlar cok korkuyorum 2gun daha gecsn:18:Ekle bebisim su patroniceyi yaaa.
K.p zaten Allaha havalee
Elaam test yapsanaa yaaa.insallah bebisin seninledirt
ayyy elammm hamilesin galiba çokda ümitlenme ama sonuç negatif çıkarsa üzülme, bende hamile olduğum ay rüyamda bebk emziriyodum, adet oluyodum rüyamda , geçen kk da bir topikte rastladım hamile olanlar rüyalarını yazmışlar hamile kaldıkları ay ordada hep bu tarz rüyalar görmüşler inşallah bebeğin gelmiştir göbüşüne, test yapsana geçikmede var..
ayy ne üzülecem cnm anlatırım tabi. bunlar kardeşimle gerilmiş biraz düğünde, takıda baktım sürekli kardeşimle ugraşıyo görümcem olacak canavar. çektim kolundan uyardım. görümce 45 yaşında kardeşim 20 belirtiyim bunu. salonda baktım kardeşim hüngür hüngür aglıyo, noldu dedim sinir krizi geçirdi kardeşim. tam o esnada gelin odasına gittik kardeşim bi türlü sakinleşmiyor meğer kıza hakaret etmiş. çıldırdımmmm. kardeşim saldırdı kadına o sinirle düşün. çektim aldım kardeşimi dışarı konuştum biraz. odaya bi girdim o canavar orda. bi de pişmiş pişmiş küfür ediyo kardeşime. o x midir ne b.ktur falan gibi laflar. o sinirle daha bişi demesine fırsat vermeden saldırdım ona, bi tokat da yapıştırdım aslında ağzını burnunu kırardım da tuttu eşimle diğer görümce. ben bugüne kadar hiçkimseye el kaldırmadım, küfür etmedim. düşünün yani kendimi kaybettim. eşim hala sorar pişman mısın yaptığına diye, evet çok pişmanım keşkee tutmasaydınız da kırsaydım ağzını burnunu derim her defasında. dahası da var da neyseeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?