Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

doktoruma söyledim canım sadece ilaç verdi normal dedi. oğlumda hiç anlamadım ben hamileliğimi belirtim bile olmadı. bu beni mahvetti rabbim yardım etsin çok bekledim bebeğimi dayanma gücü versin.

tokat attığın halde nasıl yüz bulıp geliyo pes doğrusu, ne yapmak lazım acaba bunları hayatımıza karıştırmamak için:18:

ne yaptı merak ettim ama tabi seni üzmeyecekse osmanlı tokadı mı attın kız

çok üzüldüm canım eşin de destek değilmiş o... o zaman ikili oynayacaksın canım yapacak bişey yok ve dediklerini de kafaya takmayacaksın... eşinin sevgisine güveniyorsan blöf de yapabilirsin çok işe yaradıklarını gördüm

doktoruma söyledim canım sadece ilaç verdi normal dedi. oğlumda hiç anlamadım ben hamileliğimi belirtim bile olmadı. bu beni mahvetti rabbim yardım etsin çok bekledim bebeğimi dayanma gücü versin.

Rabbim güç kuvvet versin canım... ilkinde olmaması ama bunda olması tuhaf... başka bir doktora daha sorabilisin

Allah yardımcın olsun gerçekten zor. aile apartmanını kuzenimden biliyorum, kardeşler kv kp hepsi aynı apartmanda oturuyolardı. kadın 3 çocuğunu da boşattı biliyo musun benim kuzen de dahil. düşünsene ya böyle bi canavarlık olabilir mi, kadın üç çocuğunu da boşattı hem kızını hem oğullarını.

kıslar adet 3 gun gecktı bnm :26: 3gun oncesınde hep ruyamda bebek sevyodum bgun ruyamda adet oldumu gordum:26:

eşim beni çok sever hatta sensiz yaşayamam der ama gel görki anasından babasından da vazgeçemez bende zaten vazgeçsin demiyorum sonuçta onu büyüten insanlar ama orta yolu bulsun istiyorum.alıştım tatlım 11 yıldır evliyim artık hiçbirşeyi takmıyorum vız gelir tırıs gider çokda tın evime geldiklerinde yüz vermiyorum hiç konuşmuyorum bile oturup oturup gidiyolar kısasa kısas karşılarında eski gelinleri yok artık gözüm açıldı ama bende yıprandım..

bu bugün yaşattığın 2. şok bana bu nasıl mantık anlamıyorum ne düşüncelerle yapıyorlar acaba? madem ayıracaktın neden evlendirdin
Görüşmeyeli nasılsınız hasnımlar ,var mı yeni bebekler ?

h.g. canım biz iyiyiz sen nasılsın???

kıslar adet 3 gun gecktı bnm :26: 3gun oncesınde hep ruyamda bebek sevyodum bgun ruyamda adet oldumu gordum:26:

napıcan elaaammm????

bayağı olmuş canım... evet bayağı yıpratır bu durum insanı ama Allahtan kendini toparlamışsın... yıllarca böyle devam edenler var malesef.... neyse sen şimdi önüne gelecek yavruna bak canım.... o en büyük mutluluk

ayy ne üzülecem cnm anlatırım tabi. bunlar kardeşimle gerilmiş biraz düğünde, takıda baktım sürekli kardeşimle ugraşıyo görümcem olacak canavar. çektim kolundan uyardım. görümce 45 yaşında kardeşim 20 belirtiyim bunu. salonda baktım kardeşim hüngür hüngür aglıyo, noldu dedim sinir krizi geçirdi kardeşim. tam o esnada gelin odasına gittik kardeşim bi türlü sakinleşmiyor meğer kıza hakaret etmiş. çıldırdımmmm. kardeşim saldırdı kadına o sinirle düşün. çektim aldım kardeşimi dışarı konuştum biraz. odaya bi girdim o canavar orda. bi de pişmiş pişmiş küfür ediyo kardeşime. o x midir ne b.ktur falan gibi laflar. o sinirle daha bişi demesine fırsat vermeden saldırdım ona, bi tokat da yapıştırdım aslında ağzını burnunu kırardım da tuttu eşimle diğer görümce. ben bugüne kadar hiçkimseye el kaldırmadım, küfür etmedim. düşünün yani kendimi kaybettim. eşim hala sorar pişman mısın yaptığına diye, evet çok pişmanım keşkee tutmasaydınız da kırsaydım ağzını burnunu derim her defasında. dahası da var da neyseeeeee

ayyy elammm hamilesin galiba çokda ümitlenme ama sonuç negatif çıkarsa üzülme, bende hamile olduğum ay rüyamda bebk emziriyodum, adet oluyodum rüyamda , geçen kk da bir topikte rastladım hamile olanlar rüyalarını yazmışlar hamile kaldıkları ay ordada hep bu tarz rüyalar görmüşler inşallah bebeğin gelmiştir göbüşüne, test yapsana geçikmede var..

Ekle bebisim su patroniceyi yaaa.
Benim k.v sessiz yaa.ama bir kaynim varr konusmuyom suann .
K.p zaten Allaha havalee

Elaam test yapsanaa yaaa.insallah bebisin seninledirt

bizim apartmanda çocuklara olarak bir biz varız, görümcem öğretmen olduğu için başka şehirde görev yapıyor kaynım burda aynı şehirdeyiz ama o istanbulda villa aldı buraya tenezül etmez..çok kibirlidir çokkk bilmem nasıl can verecek kibirliyi kul değil Allah da sevmez..

ben de kv ile altlı üstlü oturuyorum canım, ama çok şükür iyiyiz. Seninki problemli galiba, öyle mi?

maşallah canım yaaa

öylesine demiştim içime doğmuş gibi patlattı olayı

ben inanıyorum sen anne olacaksın ışılımmmmm kv olmazsın sen

Canımm sağolasın.. Ben dinlemeyi çok severim ne zaman istersen dertlerini dinlerim.. Herkesin :)

Görüşmeyeli nasılsınız hasnımlar ,var mı yeni bebekler ?
iyilik canım sen nasılsın? walla bende yok bebek

K.p zaten Allaha havalee

cnm senin kaynını da eklemeyi düşünüyorum duaya sakıncası yoksa :) o da ayrı bi psikomanyak yani kusura bakma da...

elaaaammm bence de ya bi test yapsan da rahatlasan.

ailemden birine bir zarar verirlerse üzerlerse bende durmam heralde çok sakinimdir çok sessizimdir ama ailemi kimse üzemezzzz Iyi yapmışsın kuşum

ekle bebisim su patroniceyi yaaa.
K.p zaten allaha havalee

elaam test yapsanaa yaaa.insallah bebisin seninledirt

senin kp ve kaynın da valla beni deli ediyorlar gelişmemiş ergenler

canım benim ne güzel 3 gündür gelmemiş.. testini yapsana artık..

bilemedim kız ne ajanı bişey ama neyyy

canım test yapsanaa ayyyy inşallah hamişsindir

K.p zaten Allaha havalee

kızlar cok korkuyorum 2gun daha gecsn:18:

ya gercekten mı inş hamıleymdr ya cok korkuyorum ama ılk dfa bole bı ruya grdum ve kalknca wc ye gttm hmn :18:

Dugunde olacak ismi yaa.insan kac kez evleniyo.olay cikaranlara sinir oluyorum soyle.
Iyi yapmissin aferin.terbiyesiz sey.
Bende kaynima serseri demistim onu soylemis birine. Bende yine olsa yine derim cunku serserii dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…