Kızlar bu arada ben çalışmalar bitti diyorum da tamamen otomatik hesaplayıcıya göre konuşuyorum. Ayın 16sıyla 21 i en kritik günlerdi.
Şimdi bana bi yardım edin. 2 eylülde adet oldum. Yani bugün adetimin 21. günü. Bundan sonra da şans devam edebilir mi. Çünkü ben annemlerde kalıcam bikaç gün. Eşim eve dönecek. Eğer hala ihtimal varsa kalmiyim burda :)
Ii canım benjmde yumyum zamanim mikmik zamani yani beklemeye geçemedm daha :))
senin bayağı az kalmış yahu... hadi bakalım hayırlısıyla olur inşallah
Kızlar bu arada ben çalışmalar bitti diyorum da tamamen otomatik hesaplayıcıya göre konuşuyorum. Ayın 16sıyla 21 i en kritik günlerdi.
Şimdi bana bi yardım edin. 2 eylülde adet oldum. Yani bugün adetimin 21. günü. Bundan sonra da şans devam edebilir mi. Çünkü ben annemlerde kalıcam bikaç gün. Eşim eve dönecek. Eğer hala ihtimal varsa kalmiyim burda :)
Senle bizim kafalar ayni çalışıyo herseyin sonu mikmik:)) bende evlilik yıldönümünde buna benzer bsy yaptım cokta guzel oldu.Hmm baska söyle yapabilirsin evdemisjn bilmiyorum mum al icinde 100 tane filan oljyo cok ucuz kapi girinden basla dizmeye yemek yiyeceginiz yere kadar masadada olsun tabi onun sevecegi yemeği yap ve maaayi hazırla ve küçük küçük notlar sakla eve gidip söyle olabilir notlarda ilk eline vereceğin notta surdaki nota bakar misin falab filan diye yaz bisürü sende hit yatak odasina formalarinla karşıla o notların en sonunda senjn yatak odasında olduguna dair bisi ima er sonra mikmik ve bitti iste cok uzunmu yazdkm ne
yok bebegm hazrlık falanhadi bakalım hayırlısı yavruuu... hazırlık yaptın mı mikmik için
tabı anende kaldn degstıBizim aynıydı mikmik lerimiz ama artik benkm değişti yarin mikmik var
Ay canım ben hiç anlamıyorumki bu işlerden. ovulasyon testi kullanıyorum sırf bunun için... daha önceki adetlerin ne zamandı?? ona göre mi hesapladın
canım eger düzenli adet oluyorsan yumurtlaman zamanında oluyordur. benimde son adetim 2 eylüldü. ovülasyonum 18 eylüldü. ayın 23 ü olduğuna göre bana sorarsan beklemedesin artık. tabi allhın işi belli olmaz :)
Senle bizim kafalar ayni çalışıyo herseyin sonu mikmik:)) bende evlilik yıldönümünde buna benzer bsy yaptım cokta guzel oldu.
arkadaslar lısteye adımı eklmek ıstıyorum ama beceremedım varmı bılennn???
Mikmiksiz olurmu yaww dimi ama ohhh gelsin mikmik gitsjn mikmkk
Ya kizlar bu arada yumyum bitince beklemedeyiz diyosunuzya o arada mikmik yapmiyomusunuz yani olmasinin bi sakincasi yoktur dimi bizde mikmik hic bitmioda:)
Evet canım son 5 aylık adetlerimi yazdım, ortalama adetlerim 33 gün sürüyormuş. Buna göre de bu ay 2 sinde adet oldum ya, yumurtlama dönemimi 17-21 eylül olarak gösterdi hesaplayıcı. Bat da 5 ekim. Yani bitmis olmalı yumurtlamam. Bugün 23 ü
yok bebegm hazrlık falan
tabı anende kaldn degstıaynı gdyoduk ne gzel
hayatım bnmde yarın 21. gunum ve bz devam edyoruz gun asırıya cute de yapın devm edn dyo
biz ölümüne mikmikçiyiz sevgi :)) bakma sen herkes hesap yapıyo da yumyum bahane, mikmik şahane modundayızYa kizlar bu arada yumyum bitince beklemedeyiz diyosunuzya o arada mikmik yapmiyomusunuz yani olmasinin bi sakincasi yoktur dimi bizde mikmik hic bitmioda:)
Canım bi zararı yokmuş ama ben geçen ay ilk denemem oldugu icin korktum yumyumdan sonra adete kadar yapmadım :) tabiki devam edebilirsin. Ben bikaç günlügüne anneme geldim o yüzden olmıycak yani bizim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?