Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ay canım ben hiç anlamıyorumki bu işlerden. ovulasyon testi kullanıyorum sırf bunun için... daha önceki adetlerin ne zamandı?? ona göre mi hesapladın

Ii canım benjmde yumyum zamanim mikmik zamani yani beklemeye geçemedm daha :))

sana bol şans diliyorum o zaman canım :)

senin bayağı az kalmış yahu... hadi bakalım hayırlısıyla olur inşallah

evet az kaldı 9 güncük. 2 ekimde batım bu 3. ayımız olacak deniyoruz. inşallah sonuçlar herkesin gönlüne göre olur

canım eger düzenli adet oluyorsan yumurtlaman zamanında oluyordur. benimde son adetim 2 eylüldü. ovülasyonum 18 eylüldü. ayın 23 ü olduğuna göre bana sorarsan beklemedesin artık. tabi allhın işi belli olmaz :)

Senle bizim kafalar ayni çalışıyo herseyin sonu mikmik:)) bende evlilik yıldönümünde buna benzer bsy yaptım cokta guzel oldu.

hadi bakalım hayırlısı yavruuu... hazırlık yaptın mı mikmik için
yok bebegm hazrlık falan
Bizim aynıydı mikmik lerimiz ama artik benkm değişti yarin mikmik var
tabı anende kaldn degstı aynı gdyoduk ne gzel

hayatım bnmde yarın 21. gunum ve bz devam edyoruz gun asırıya cute de yapın devm edn dyo

Son düzenleme:
kızlar ya bugün yumiş günüm ve kasıklarım çok fena ağrıyo incir kürüde kullandım ya bu ay o yaptı heralde hiç bukadr ağırdığını bilmem..dinozor yumurtası falan oldu galiba benimkiler

canım eğer adetlerin düzenli değilse demekki bazı aylar gec yumurtluyosun, o yüzde hala şansın olabilir. mesela ben adetimin 23.günü hamile kalmıstım adetlerin gecikiyorsa ihtimal var demektir

Bence evine git adetine yakin annenlerde kalirsin yada adeyliyken .ins olmazsinda )

Ay canım ben hiç anlamıyorumki bu işlerden. ovulasyon testi kullanıyorum sırf bunun için... daha önceki adetlerin ne zamandı?? ona göre mi hesapladın

Evet canım son 5 aylık adetlerimi yazdım, ortalama adetlerim 33 gün sürüyormuş. Buna göre de bu ay 2 sinde adet oldum ya, yumurtlama dönemimi 17-21 eylül olarak gösterdi hesaplayıcı. Bat da 5 ekim. Yani bitmis olmalı yumurtlamam. Bugün 23 ü

Ya kizlar bu arada yumyum bitince beklemedeyiz diyosunuzya o arada mikmik yapmiyomusunuz yani olmasinin bi sakincasi yoktur dimi bizde mikmik hic bitmioda:)

Ya kizlar bu arada yumyum bitince beklemedeyiz diyosunuzya o arada mikmik yapmiyomusunuz yani olmasinin bi sakincasi yoktur dimi bizde mikmik hic bitmioda:)

Canım bi zararı yokmuş ama ben geçen ay ilk denemem oldugu icin korktum yumyumdan sonra adete kadar yapmadım :) tabiki devam edebilirsin. Ben bikaç günlügüne anneme geldim o yüzden olmıycak yani bizim :)

senin adet döngün de uzunmuş canım. yani geç döllenme falan yaşayabilirsin belki. istersen annene gitme aklın kalmasın sonra....

yok bebegm hazrlık falan

tabı anende kaldn degstı aynı gdyoduk ne gzel

hayatım bnmde yarın 21. gunum ve bz devam edyoruz gun asırıya cute de yapın devm edn dyo

Canım bizde adete kadar devam etmeyi düşünüyorduk bu ay. Garanti olsun diye. Ama işte anneme geldim ben o yüzden edemiycez. Ama adetimin 22. Günündeyim artık bitmiştir yumyum. Öyle umuyorum :)

biz ölümüne mikmikçiyiz sevgi :)) bakma sen herkes hesap yapıyo da yumyum bahane, mikmik şahane modundayız
Canım bi zararı yokmuş ama ben geçen ay ilk denemem oldugu icin korktum yumyumdan sonra adete kadar yapmadım :) tabiki devam edebilirsin. Ben bikaç günlügüne anneme geldim o yüzden olmıycak yani bizim :)

ilaydaaa kız yumyumdan adete kadar kaç gün varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…