canım ben içimden geceni soyliyim mi tabi bana takılma ama bence sen bu 3 ay içinde hamileyimmmm diye bagırıcan ama bu ay olabilir ama diğer 2 aydan biri zira kimyasal yasadın hormonda bir değişiklik oldu bu demek oluyorki vücut artık bebiş istiyor eeee oda istiyorsa hazırlık yapar yardımcı olur dimi ama
Canım İnsallah seninde bir sürü çocuğun olsun
sacın dağılsın koşturmacadan
yüzün al al olsun yavrularının öpücüklerinden
mütebbel bilmiyorum ama kalanlara bayıldım kopya çekeceğim operam bende evde başbaşayım eşimle son dakika golü olmazsabenim de sadece ağacım hazır..
akşam şakşuka yapıcam patlıcanları soydum tuzlu suya koydum, palıcan kabak kızartıp banyoya giricem.
akşamüzeri de rus salatası, mütebbel, fırında kaşarlı mantar ve brokoli yapcam. bofile ve kırmızı şarap eşliğinde kocamla başbaşa yılbaşı..
bizim dışarı çıkma işi yalan oldu sanırım eşim feci gripli, dünden beri onunla uğraşıyorum. sabah imzaları olmasa işe de gitmicekti. bu akşam aile toplantısına geç gideriz ama o kadın peşimize takılır, biz almasak damadına beni oraya bırak der sabah 5 bile olsa...
yaaa gülüm yakınlık oldukça dertler çoğalıyor bence bosver otur kocanla rahat rahat
ayaklarınıda uzat bakimm ohhhhh
ev konusuda hakkınızda hayırlısı olsun canım benim
uzat bakim yanağını
hay Allah im ya cok seviyorsa vermeseymis oglunu.hayir hasta olur bakacak kimse olmaz neyseeee
cnm zaten haftada 1-2 kez gidiyo annesine ama ayda 1 hafta gelecek illa bize, eşim çağırmasa da kendi diyo size gelecem. hatta geçen mutfakta eşime sizinle yaşamak istiyorum derken yakaladım onu.
İnşallah canım arkadaşım. O kadar çok istiyorum ki hepimizin bebişlerinin olmasını. Yürekten kocaman bir İNŞALLAAAAAAAAAAAH diyorum hepimiz için.
Psikommmm günaydınnnn
İnşallah noel babahepimize bebiş getirsin.
Benim menüm bayağı kalabalık bebeğim. Misafir var o yüzen saymıymHamişler falan var canları çeker mazallah.
Bizim ki uzakta ama az degil yani gecen yaz diyor ki yaza guzel bir otel ayarlayin bizde diyor araba kirasini ödeyelim bak bak zekaya bak ben 5bne yakin para odeyecm 5 gunlk tatile sen 500 lirayla yirtcan ohh ne ala bide insan dusunur bakalim ben istiyormuym senle gtmek belki ben esimle yalnz takilcm ya sabirrr
geçen dedi zaten, keşke büyümeseydin yani keşke büyüyüp evlenmeseydin de benimle yaşasaydını kastediyor...amannnnnnnnnn bak aklıma geldikçe sinirleniyorum.
Ya orasi oyle tabii dene bileyim her ikisi de zor yasagol canim insallah hayirlisi olur.
Du bende seni öpiim
Bu topikte de gruplasma var,herkes istedigine cevap yaziyo,bisey yazdim ancak bi kisi cevap verdi.
Neyse kizlar size iyi sohbetler.
Hee bu msji da elli kere yazayim da msj sayim dolsun,mazur gorunnn.
:118::118::118:
senin menüde ne var bu akşam say bakalım :))))))))
benim kaynanatörle uzak olmak daha iyi mesela yaklaştıkça kadının dürtüleri geliyor ve sataşmaya başlıyor
oooo başkaaaaaaaa isteği var mıymış? çok biliyosun sen deseydin. al işte gel de boğma onları.
hiç üstüme alınmadım balım ben bi süre giremedim ya adını ilk defa gördügüm insanlar var onlara bile yazıyorum sana mı yazmıcam canım benimgözümden kaçmış demekki
Bu topikte de gruplasma var,herkes istedigine cevap yaziyo,bisey yazdim ancak bi kisi cevap verdi.
Neyse kizlar size iyi sohbetler.
Hee bu msji da elli kere yazayim da msj sayim dolsun,mazur gorunnn.
:118::118::118:
benim menüde elde var sıfır dun komsuların getirdiği yemekler var biraz biraz o kadar ben mumkun değil mutfağa giremiyorum ve çocukların ikiside hasta yaaa
netice kim davet ediyor bizi not: kalabalık olduğumuz hatırlatılır
senin menüde ne var bu akşam say bakalım :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?