Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hadi bakalım inşallah diyelim o zaman sagol canım

mütebbel bilmiyorum ama kalanlara bayıldım kopya çekeceğim operam bende evde başbaşayım eşimle son dakika golü olmazsa

anladım ışılım Allah sabır versin diyim ozaman.... yapabileceğimiz bişey varsa söylee ama inan deli oluyorum bu kv ye

Ya orasi oyle tabii dene bileyim her ikisi de zor ya sagol canim insallah hayirlisi olur.
Du bende seni öpiim

hay Allah im ya cok seviyorsa vermeseymis oglunu.hayir hasta olur bakacak kimse olmaz neyseeee

geçen dedi zaten, keşke büyümeseydin yani keşke büyüyüp evlenmeseydin de benimle yaşasaydını kastediyor...amannnnnnnnnn bak aklıma geldikçe sinirleniyorum.

cnm zaten haftada 1-2 kez gidiyo annesine ama ayda 1 hafta gelecek illa bize, eşim çağırmasa da kendi diyo size gelecem. hatta geçen mutfakta eşime sizinle yaşamak istiyorum derken yakaladım onu.

Bizim ki uzakta ama az degil yani gecen yaz diyor ki yaza guzel bir otel ayarlayin bizde diyor araba kirasini ödeyelim bak bak zekaya bak ben 5bne yakin para odeyecm 5 gunlk tatile sen 500 lirayla yirtcan ohh ne ala bide insan dusunur bakalim ben istiyormuym senle gtmek belki ben esimle yalnz takilcm ya sabirrr

blazeeee nasılsın kuzummmm

oooo başkaaaaaaaa isteği var mıymış? çok biliyosun sen deseydin. al işte gel de boğma onları.

Bu topikte de gruplasma var,herkes istedigine cevap yaziyo,bisey yazdim ancak bi kisi cevap verdi.

Neyse kizlar size iyi sohbetler.
Hee bu msji da elli kere yazayim da msj sayim dolsun,mazur gorunnn.

:118::118::118:

Bu topikte de gruplasma var,herkes istedigine cevap yaziyo,bisey yazdim ancak bi kisi cevap verdi.

hiç üstüme alınmadım balım ben bi süre giremedim ya adını ilk defa gördügüm insanlar var onlara bile yazıyorum sana mı yazmıcam canım benim gözümden kaçmış demekki

oooo başkaaaaaaaa isteği var mıymış? çok biliyosun sen deseydin. al işte gel de boğma onları.

Daha ne ki bise aliyorm aaa napck onu vanda giyemez ki bosa almasin bende dukkanin icnde deniyorm bi sinirle ciktm almadm esime soledim ona ne ya dedim Sanki ondan alcm parayi off bak smdi aklima geldikce sinirleniyorm herseyi iyi hostur ama su karisma isi yok mu yuzune de soledim ben diyor kotuluge demedim karsmak icn demedim onu deme sen poff ya.

hiç üstüme alınmadım balım ben bi süre giremedim ya adını ilk defa gördügüm insanlar var onlara bile yazıyorum sana mı yazmıcam canım benim gözümden kaçmış demekki

Canimm saka yaptim zaten ya,biliyorum bu ara cok az giriyosun. bu arada insallahh hamilesin denizcim,sen hissediyosan cikiyo zaten

canım benim bazen insanlar yoğun oluyorlar yada gözden kaçıyor canıııım aman hassasda olurmuş benim hamiş arkadaşım

ay kıyamam ya gel kız ben beklerim çocuklara pudingler pastalar oooo neler yaparım ben onlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…