Canimm saka yaptim zaten ya,biliyorum bu ara cok az giriyosun.bu arada insallahh hamilesin denizcim,sen hissediyosan cikiyo zaten
ayy sen hissetmiyosun dimi kuzucum( uff neyse inşallah benim hislerde yanıltmaz beni
benim menüde elde var sıfır dun komsuların getirdiği yemekler var biraz biraz o kadar ben mumkun değil mutfağa giremiyorum ve çocukların ikiside hasta yaaa
netice kim davet ediyor bizi not: kalabalık olduğumuz hatırlatılır
Daha ne ki bise aliyorm aaa napck onu vanda giyemez ki bosa almasin bende dukkanin icnde deniyorm bi sinirle ciktm almadm esime soledim ona ne ya dedim Sanki ondan alcm parayi off bak smdi aklima geldikce sinirleniyorm herseyi iyi hostur ama su karisma isi yok mu yuzune de soledim ben diyor kotuluge demedim karsmak icn demedim onu deme sen poff ya.
başta formalarımla ben varım
sonrasında pilav var et var dün akşamdan bende salataları ve mezeleri hazırlayacağım.. ama karar vermedim heran değişebilir
Kizz ben hissetmeyi gecip ruyamda gormustum senio zaman bile cikmadii. Oyuzden hissediyorum demek istemedim ama gecen aydan sonra bu ay hamile olma ihtimalin cook yuksek. İnsallah cuma gunu mutlu mutlu haber verirsin bizee
ay kıyamam yagel kız ben beklerim çocuklara pudingler pastalar oooo neler yaparım ben onlara..
inşallah kuzucum ya inşallah sizinkiler askere gidecek ben daha yapamadım bi kardeş
Kizlarrr hastalandimmmmmmmmmmw(((
bugun sanki dışarıda lapa lapa kar yagmıs çocuklar sokakta oynamış ve donan eve gelmişte yorganın altına girmiş gibi tatlı bir esinti hissediyorum (aslında çocuklar hasta yaaa)
acep diyorum kestane bulunurmu bulunsa bile kim yaparki sonra diyorum kestane bahane derdim yorgunluk şahane
ayyy canımsın benim bak ağlarım ben dayanamam dünde annemi istiyorum diye ağlıyordum (ben yeni evliydim vefat ettiğinde) evde yemek yoktu kuzum ateşli bir çorba bile pişiremedim komsu yaptı sagolsun ama o kadar kotu oldumki anlatamam simdi sen ben yaparım diyorsun ya ben
Rabbim gönlünün istediğini hayırlı etsin o hayırlıyı (duanıda) nasibin etsin
sekerler herkese gunaydin...yeni yiliniz hepinize saglik mutluluk sans huzur dolu gunler getirmesi dilegiyle.....cok heycanliyim hemde cok cooook cokkkkkkk hamileluk testi yaptim negatif cimkti 4 gun gecti ana regl olmadim inşAllah ta olmam:):)icim rahat etmedi gittim kan testi yaptirdim saat 15:00'da alacam ultrasyonla bakti doktor kucuk bisiy goruyorum ama emin degilin dedi dualarinizi bekliyorum kuzucuklarim.....
sekerler herkese gunaydin...yeni yiliniz hepinize saglik mutluluk sans huzur dolu gunler getirmesi dilegiyle.....cok heycanliyim hemde cok cooook cokkkkkkk hamileluk testi yaptim negatif cimkti 4 gun gecti ana regl olmadim inşAllah ta olmam:):)icim rahat etmedi gittim kan testi yaptirdim saat 15:00'da alacam ultrasyonla bakti doktor kucuk bisiy goruyorum ama emin degilin dedi dualarinizi bekliyorum kuzucuklarim.....
Ohoo benimki daha kendini gosteremedi ne askeri) bnm sipam miskin miskin yatmaya devam ederse sen bebegi yapar cinsiyeti de bnden once ogrenirsin
ben de sorduğun soruya cevap yazmıştım sabah gördün mü bilmiyorum. akşam yazdığında yoktum çıkmıştım. hadi hayırlısı inşallahhhhhhhhh...2013'ün son bebişi mi geliyor acaba :)
Ay çok güldüm. Bence de vermeseymiş.hay Allah im ya cok seviyorsa vermeseymis oglunu.hayir hasta olur bakacak kimse olmaz neyseeee
blazeeee nasılsın kuzummmm
Ben mazur görürüm canım benim. :13::13::13: Gözümden kaçmış olabilir. Bu ara çok giremiyorum. Ama çok seviyorum hepinizi.Bu topikte de gruplasma var,herkes istedigine cevap yaziyo,bisey yazdim ancak bi kisi cevap verdi.
Neyse kizlar size iyi sohbetler.
Hee bu msji da elli kere yazayim da msj sayim dolsun,mazur gorunnn.
:118::118::118:
Ohoo benimki daha kendini gosteremedi ne askeri) bnm sipam miskin miskin yatmaya devam ederse sen bebegi yapar cinsiyeti de bnden once ogrenirsin
ayyyy çok heyecanlı Allahım inşallah mucizen seninledir canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?