Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy sen hissetmiyosun dimi kuzucum ( uff neyse inşallah benim hislerde yanıltmaz beni

Kizz ben hissetmeyi gecip ruyamda gormustum seni o zaman bile cikmadii. Oyuzden hissediyorum demek istemedim ama gecen aydan sonra bu ay hamile olma ihtimalin cook yuksek. İnsallah cuma gunu mutlu mutlu haber verirsin bizee

ayy yazık yaa senin de işin zor cnm...bu akşamı çerezle falan geçiştirirsiniz o zaman ya da hazır bişilerle

işte bana da yapıyo bazen geçip karşısına çatır çatır cevap veriyorum bi süre idare ediyo onu susuyo ama ondan sonra yine aynı...

başta formalarımla ben varım
sonrasında pilav var et var dün akşamdan bende salataları ve mezeleri hazırlayacağım.. ama karar vermedim heran değişebilir

benim de hazır hemen hemen her şeyim. hazır alacak eşim bişileri de. bi de bi yaş pasta yaparım ohhhhh yeter...eşimin menüsü ıhlamur, nane limon, portakal, kivi, çorba :))))))

Kizz ben hissetmeyi gecip ruyamda gormustum seni o zaman bile cikmadii. Oyuzden hissediyorum demek istemedim ama gecen aydan sonra bu ay hamile olma ihtimalin cook yuksek. İnsallah cuma gunu mutlu mutlu haber verirsin bizee

inşallah kuzucum ya inşallah sizinkiler askere gidecek ben daha yapamadım bi kardeş

ay kıyamam ya gel kız ben beklerim çocuklara pudingler pastalar oooo neler yaparım ben onlara..

ayyy canımsın benim bak ağlarım ben dayanamam dünde annemi istiyorum diye ağlıyordum (ben yeni evliydim vefat ettiğinde) evde yemek yoktu kuzum ateşli bir çorba bile pişiremedim komsu yaptı sagolsun ama o kadar kotu oldumki anlatamam simdi sen ben yaparım diyorsun ya ben
Rabbim gönlünün istediğini hayırlı etsin o hayırlıyı (duanıda) nasibin etsin

sekerler herkese gunaydin...yeni yiliniz hepinize saglik mutluluk sans huzur dolu gunler getirmesi dilegiyle.....cok heycanliyim hemde cok cooook cokkkkkkk hamileluk testi yaptim negatif cimkti 4 gun gecti ana regl olmadim inşAllah ta olmam:):)icim rahat etmedi gittim kan testi yaptirdim saat 15:00'da alacam ultrasyonla bakti doktor kucuk bisiy goruyorum ama emin degilin dedi dualarinizi bekliyorum kuzucuklarim.....

bugun sanki dışarıda lapa lapa kar yagmıs çocuklar sokakta oynamış ve donan eve gelmişte yorganın altına girmiş gibi tatlı bir esinti hissediyorum (aslında çocuklar hasta yaaa )
acep diyorum kestane bulunurmu bulunsa bile kim yaparki sonra diyorum kestane bahane derdim yorgunluk şahane

Kiiiz kirk yilin basi bisey istedin heryer kestane bu mevsimde esine soyle de alsin istemisken ye kimsenin yapmasina gerek yok hazir alsin yapilmisini

Rahmet istemiş annen canım Allah rahmet eylesin.. ben diyarbakırdayım yakınsan gel valla evim şenlensin çoluk çocuk

ayyyy çok heyecanlı Allahım inşallah mucizen seninledir canımmmm

ben de sorduğun soruya cevap yazmıştım sabah gördün mü bilmiyorum. akşam yazdığında yoktum çıkmıştım. hadi hayırlısı inşallahhhhhhhhh...2013'ün son bebişi mi geliyor acaba :)

hay Allah im ya cok seviyorsa vermeseymis oglunu.hayir hasta olur bakacak kimse olmaz neyseeee
Ay çok güldüm. Bence de vermeseymiş.

blazeeee nasılsın kuzummmm

Çok şükür iyiyim bebeğim. Bi sıkıntım yok. Regl olmam dışında. Sen nasılsın kukucan?

Bu topikte de gruplasma var,herkes istedigine cevap yaziyo,bisey yazdim ancak bi kisi cevap verdi.

Neyse kizlar size iyi sohbetler.
Hee bu msji da elli kere yazayim da msj sayim dolsun,mazur gorunnn.

:118::118::118:
Ben mazur görürüm canım benim. :13::13::13: Gözümden kaçmış olabilir. Bu ara çok giremiyorum. Ama çok seviyorum hepinizi.

saat 15.00 te mi?
benimki 1 saatte çıkmıştı???

ayyyy çok heyecanlı Allahım inşallah mucizen seninledir canımmmm

hemde cok heycanliyim hop oturup hop kalkiyorum:)ayyyy canim insAllah benle olurda Bu gune kadar aldigimiz en guzel en ozel ve en mukemmel hediye olur esimle bana :):):)ama genede ben hep Rabbim hayirli evlat verecekse hamile oldugumu ogrenegim diyorum aminnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…