- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
aaa göstermedi mi...bak o zaman benden bi tahmin sana.. senin prensesin geliyogöstermiyorsa utanıyodur demekki kızımız geliyo
Ayy insallah canimmmkiz diyen 3kisiden birisin. Herkes erkek diyor. Bakalim uc hafta sonra randevumuz var.yine uyuyor olmazsa ogreniriz insallah
haftaya öğrenirsin bence...benimki de göstermemişti 12.haftada sonra bi baktık erkek :) göstermiyosa kız demişlerdi hep
canım yaaa bencede sankim erkek diyesim geliyor sana nedendir bilmem
oyumu erkek olarak kullanıyorum
Ayy insallah canimmmkiz diyen 3kisiden birisin. Herkes erkek diyor. Bakalim uc hafta sonra randevumuz var.yine uyuyor olmazsa ogreniriz insallah
ben de sorduğun soruya cevap yazmıştım sabah gördün mü bilmiyorum. akşam yazdığında yoktum çıkmıştım. hadi hayırlısı inşallahhhhhhhhh...2013'ün son bebişi mi geliyor acaba :)
haftaya öğrenirsin bence...benimki de göstermemişti 12.haftada sonra bi baktık erkek :) göstermiyosa kız demişlerdi hep
gordum canim cok tesekkur ederim kuzum saolasin bede cvp veriyodum sana tlfondan girdigim icin zor oluyo....insAllah datlum 2013'ün son annesi olarak bebegimle beraber 2014'de beraber gireriz hayirlisiyla dilerim benle beraber isteyen butun herkesin dilegi kabul olur 2014 yilinda amin....
Yaa ruyamda burdaki devlet hastanesine gidip ogrendim) esime de diyorumki bu bi isaret olabilir ben bi gideyim ama bi problem yokken ultrasona girme diyo kendi kontrolumuz de 3 hafta sonra,beklicez artik
canım doktor arkadaşım söylemişti.. muayeneye girmeden yarım saat önce bol şekerli su iç ama yogun şekerli olsun.. bebegi uyandırıyo hareketlerini arttırıyo..
Cogunluk erkek diyo yaabende kutumda erkek hissediyorum kiz derse cok sasircam
saat 15.00 te mi?
benimki 1 saatte çıkmıştı???
canim bilmiyorum ki bana saat 15:00'da gel sonuc cikar dediler aman hayirlisi olsunda 4-5 aydir bekliyorum 3-4 saat mi bekleyemeyecem gerci heycandan olecem:):):)
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cnm inş bebegn senledr
bgunde bekleme asamasndayım gecen 4. gun
sen 12. haftada erkek olduğunu öğrendin mi ki?:26::26:
gordum canim cok tesekkur ederim kuzum saolasin bede cvp veriyodum sana tlfondan girdigim icin zor oluyo....insAllah datlum 2013'ün son annesi olarak bebegimle beraber 2014'de beraber gireriz hayirlisiyla dilerim benle beraber isteyen butun herkesin dilegi kabul olur 2014 yilinda amin....
bgunde bekleme asamasndayım gecen 4. gun
Yaa ruyamda burdaki devlet hastanesine gidip ogrendim) esime de diyorumki bu bi isaret olabilir ben bi gideyim ama bi problem yokken ultrasona girme diyo kendi kontrolumuz de 3 hafta sonra,beklicez artik
senn yernde olmk ısterdm cok tatlı bır heycandr
12. haftada göstermedi dedim cnm...ben geçen hafta öğrendim yaa. serap seninki de erkek sanki...hicranınki de
ayy hadi inşallahhhhhhh
kız sen hala test yapmadın mı? ne kadar daha bekliceksin? belki sen olurdun 2013'ün son annesi :) neyse artık 2014'ün ilk annesi de olabilirsin :)
bekle istersen ama ben meraktan ölüyodum 15.hafta ve sonrası...iyi ki öğrendim de rahatladım. senin kutu mavi gibi geliyor bana da :)
12. haftada göstermedi dedim cnm...ben geçen hafta öğrendim yaa. serap seninki de erkek sanki...hicranınki de
ayy hadi inşallahhhhhhh
kız sen hala test yapmadın mı? ne kadar daha bekliceksin? belki sen olurdun 2013'ün son annesi :) neyse artık 2014'ün ilk annesi de olabilirsin :)
bekle istersen ama ben meraktan ölüyodum 15.hafta ve sonrası...iyi ki öğrendim de rahatladım. senin kutu mavi gibi geliyor bana da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?