Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

haftaya öğrenirsin bence...benimki de göstermemişti 12.haftada sonra bi baktık erkek :) göstermiyosa kız demişlerdi hep

Yaa ruyamda burdaki devlet hastanesine gidip ogrendim) esime de diyorumki bu bi isaret olabilir ben bi gideyim ama bi problem yokken ultrasona girme diyo kendi kontrolumuz de 3 hafta sonra,beklicez artik

Ayy insallah canimmm kiz diyen 3kisiden birisin. Herkes erkek diyor. Bakalim uc hafta sonra randevumuz var.yine uyuyor olmazsa ogreniriz insallah

canım doktor arkadaşım söylemişti.. muayeneye girmeden yarım saat önce bol şekerli su iç ama yogun şekerli olsun.. bebegi uyandırıyo hareketlerini arttırıyo..

ben de sorduğun soruya cevap yazmıştım sabah gördün mü bilmiyorum. akşam yazdığında yoktum çıkmıştım. hadi hayırlısı inşallahhhhhhhhh...2013'ün son bebişi mi geliyor acaba :)

gordum canim cok tesekkur ederim kuzum saolasin bede cvp veriyodum sana tlfondan girdigim icin zor oluyo....insAllah datlum 2013'ün son annesi olarak bebegimle beraber 2014'de beraber gireriz hayirlisiyla dilerim benle beraber isteyen butun herkesin dilegi kabul olur 2014 yilinda amin....

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cnm inş bebegn senledr

canim bilmiyorum ki bana saat 15:00'da gel sonuc cikar dediler aman hayirlisi olsunda 4-5 aydir bekliyorum 3-4 saat mi bekleyemeyecem gerci heycandan olecem:):):)

senn yernde olmk ısterdm cok tatlı bır heycandr

sen 12. haftada erkek olduğunu öğrendin mi ki?:26::26:

12. haftada göstermedi dedim cnm...ben geçen hafta öğrendim yaa. serap seninki de erkek sanki...hicranınki de

ayy hadi inşallahhhhhhh

bgunde bekleme asamasndayım gecen 4. gun

kız sen hala test yapmadın mı? ne kadar daha bekliceksin? belki sen olurdun 2013'ün son annesi :) neyse artık 2014'ün ilk annesi de olabilirsin :)

Yaa ruyamda burdaki devlet hastanesine gidip ogrendim) esime de diyorumki bu bi isaret olabilir ben bi gideyim ama bi problem yokken ultrasona girme diyo kendi kontrolumuz de 3 hafta sonra,beklicez artik

bekle istersen ama ben meraktan ölüyodum 15.hafta ve sonrası...iyi ki öğrendim de rahatladım. senin kutu mavi gibi geliyor bana da :)

slmm kızlarrrr nasılsınıızzz herkeseee mutluu sağlıklı bol bebişliii yıllarr diliyoruuuummmmmm... allah gönlünüzden neyi geçiriyorsanız onu versiinn canlaarrrrr.....

Bende coook merak ediyorum yaa insallah dayanirim uc hafta dahaa. esim bu konuda bnm aksime cok rahat. Saglikli oldugunu ogrendik bi problem de yok.onemli degil ne oldugu diyo tamam bencede onemli degil ikisine de cok sevincez de bilmek istiyo insan

minik bebişimm nasılsınnn sanırım oğluşun oluyomuşşş tebrik ederimmm topiğimizde 2 yakışıklı var deseneee bakalımm bir tanede güzellik gelsiinn bakalımm kiminki olcak???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…