12. hafta filan dedin kafam karıştı. 16. haftada öğrendin sen.. bilmiyorum ki yaa bu gece de kız rüyası gördüm bazen karışık öğrensek rahatlasak inşallah... dün geceden beri midem çok kötü.. işyerinde ufak bi yılbaşı partisi yapıldı.. millet içti olan bana oldu12. haftada göstermedi dedim cnm...ben geçen hafta öğrendim yaa. serap seninki de erkek sanki...hicranınki de
ayy hadi inşallahhhhhhh
kız sen hala test yapmadın mı? ne kadar daha bekliceksin? belki sen olurdun 2013'ün son annesi :) neyse artık 2014'ün ilk annesi de olabilirsin :)
bekle istersen ama ben meraktan ölüyodum 15.hafta ve sonrası...iyi ki öğrendim de rahatladım. senin kutu mavi gibi geliyor bana da :)
inş cnmmmm inş allhm byukcanimin ici kurban oldugum Allah'im dilerim en kisa zamanda sanada yasatir....cok garip bir duygu hicbirsey hissetmiyorum sadece heycan var hamilede olmayabilirim datlum Rabbim hayirlisini versin amin...
yapmadm bebegm korkuyorum ya yoksa dye12. haftada göstermedi dedim cnm...ben geçen hafta öğrendim yaa. serap seninki de erkek sanki...hicranınki de
ayy hadi inşallahhhhhhh
kız sen hala test yapmadın mı? ne kadar daha bekliceksin? belki sen olurdun 2013'ün son annesi :) neyse artık 2014'ün ilk annesi de olabilirsin :)
bekle istersen ama ben meraktan ölüyodum 15.hafta ve sonrası...iyi ki öğrendim de rahatladım. senin kutu mavi gibi geliyor bana da :)
bebeğim sen aşılama yaptırmıştın di mi? Onu mu bekliyorsun. reglin geçeli mi 4. gün?
Konus konus bitmz bu mevzular amannnn bos koyyu
ben esmle kavgalıyım bgunde hc bsey yapmcam bnane
Bende coook merak ediyorum yaa insallah dayanirim uc hafta dahaa.esim bu konuda bnm aksime cok rahat. Saglikli oldugunu ogrendik bi problem de yok.onemli degil ne oldugu diyo tamam bencede onemli degil ikisine de cok sevincez de bilmek istiyo insan
minik bebişimm nasılsınnn sanırım oğluşun oluyomuşşş tebrik ederimmm topiğimizde 2 yakışıklı var deseneeebakalımm bir tanede güzellik gelsiinn bakalımm kiminki olcak???
12. hafta filan dedin kafam karıştı. 16. haftada öğrendin sen.. bilmiyorum ki yaa bu gece de kız rüyası gördüm bazen karışık öğrensek rahatlasak inşallah... dün geceden beri midem çok kötü.. işyerinde ufak bi yılbaşı partisi yapıldı.. millet içti olan bana oldusabaha kadar banyodaydık işe geldim ama daha da kötü olursam gideceğim
Konus konus bitmz bu mevzular amannnn bos koyyu
Bu topikte de gruplasma var,herkes istedigine cevap yaziyo,bisey yazdim ancak bi kisi cevap verdi.
Neyse kizlar size iyi sohbetler.
Hee bu msji da elli kere yazayim da msj sayim dolsun,mazur gorunnn.
:118::118::118:
bende katılıyorum ama bildirimlerde mesaj bolumu gitti gideli kimse kimseyi takip edemiyor... bende yazdım ama selamımı alan bile yok...sayfalar çabuk ilerliyor... cvp yazılmamasının sebebide bu dur umarımm...:44:
Sen neden kavgalisin ozel degilse tabi
Kv konusu gundemde yinee
Bize gelen giden yok uzakliktan dolayi.
Yaa keske biz gitsek,burnum tikali,midem bulanik,basim agriyo,hic bisey yapasim yok. Ama yilbasi tatili haftaici,esim izinlerini ilk gunden kullansin istemiyorum.oyuzden oturduk totomuzun ustune
Ayy bu arada bu havada tasinma ihtimalimiz cikti kizlar,eger benimki vazgecmezse yarin ev aricaz:26:
benim de sadece ağacım hazır..
akşam şakşuka yapıcam patlıcanları soydum tuzlu suya koydum, palıcan kabak kızartıp banyoya giricem.
akşamüzeri de rus salatası, mütebbel, fırında kaşarlı mantar ve brokoli yapcam. bofile ve kırmızı şarap eşliğinde kocamla başbaşa yılbaşı..
inş cnmmmm inş allhm byuk
yapmadm bebegm korkuyorum ya yoksa dye
bebegmmmm asılamam 16 kasımda oldu ama 29 kasımda adet oldum tutmadı smdı yne adetımı beklıyorum
gecen gun bna hc demeyen adam gerızekalı ddı bnde uzuldum 2gundur knusmyorum smdı eve ugradı barsmaya calıştı bnde senn gerızekalılarla ısın olmaz bı daha bu eve gelme yolun ack olsun ddım ama cok kırıldm ama
Bende cok kırgınim esime hep uyuyor ya skldm arrik.zaten yilbasi kutlamiyrm normalde de. Ama bi adam isten kalan zamanlari hep uyur mu ya((
Ayy o nasil laf ya hic sevmiyorm bu laflari ama bak hatasini anlamis az daha surundur ama)
bende katılıyorum ama bildirimlerde mesaj bolumu gitti gideli kimse kimseyi takip edemiyor... bende yazdım ama selamımı alan bile yok...sayfalar çabuk ilerliyor... cvp yazılmamasının sebebide bu dur umarımm...:44:
yeni yıla küs girilmez cnm, küsme işini erteleyin birazcık bence :) hadi kalk yap bakalım hazırlığını hem mutlu olman lazım bak bebişin seninle olabilir, seninleyse eger babasına küsmeni istemez ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?