Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

12. hafta filan dedin kafam karıştı. 16. haftada öğrendin sen.. bilmiyorum ki yaa bu gece de kız rüyası gördüm bazen karışık öğrensek rahatlasak inşallah... dün geceden beri midem çok kötü.. işyerinde ufak bi yılbaşı partisi yapıldı.. millet içti olan bana oldu sabaha kadar banyodaydık işe geldim ama daha da kötü olursam gideceğim

canimin ici kurban oldugum Allah'im dilerim en kisa zamanda sanada yasatir....cok garip bir duygu hicbirsey hissetmiyorum sadece heycan var hamilede olmayabilirim datlum Rabbim hayirlisini versin amin...
inş cnmmmm inş allhm byuk
yapmadm bebegm korkuyorum ya yoksa dye
bebeğim sen aşılama yaptırmıştın di mi? Onu mu bekliyorsun. reglin geçeli mi 4. gün?

bebegmmmm asılamam 16 kasımda oldu ama 29 kasımda adet oldum tutmadı smdı yne adetımı beklıyorum

Minikbebism kv konulari kons konus bitmezzz bosverr

Son düzenleme:
Bende coook merak ediyorum yaa insallah dayanirim uc hafta dahaa. esim bu konuda bnm aksime cok rahat. Saglikli oldugunu ogrendik bi problem de yok.onemli degil ne oldugu diyo tamam bencede onemli degil ikisine de cok sevincez de bilmek istiyo insan

sonuçta ikisi de yoktu ki bizde...sağlıklı olsun da ister kız ister erkek gelsin diyoduk biz de...sabredebilirsen bekle ama bilmemek de heyecan verici...

minik bebişimm nasılsınnn sanırım oğluşun oluyomuşşş tebrik ederimmm topiğimizde 2 yakışıklı var deseneee bakalımm bir tanede güzellik gelsiinn bakalımm kiminki olcak???

cnm teşekkür ederim, erkekleri ikiledik, serap da erkekleri üçleyecek gibi geliyor bana. evlimutlu da erkekse kızı kim müjdeleyecek bilemiyorum :)

çok geçmiş olsun yaaa, duramazsan geç eve de dinlen bari...mide işi çok kötü ya, çok şükür benim düzeldi.

Konus konus bitmz bu mevzular amannnn bos koyyu

aynen öyleeeeee boşuna nefes tüketiyoruz düzelmez bunlar

Bu topikte de gruplasma var,herkes istedigine cevap yaziyo,bisey yazdim ancak bi kisi cevap verdi.

Neyse kizlar size iyi sohbetler.
Hee bu msji da elli kere yazayim da msj sayim dolsun,mazur gorunnn.

:118::118::118:

bende katılıyorum ama bildirimlerde mesaj bolumu gitti gideli kimse kimseyi takip edemiyor... bende yazdım ama selamımı alan bile yok... sayfalar çabuk ilerliyor... cvp yazılmamasının sebebide bu dur umarımm...:44:

bende katılıyorum ama bildirimlerde mesaj bolumu gitti gideli kimse kimseyi takip edemiyor... bende yazdım ama selamımı alan bile yok... sayfalar çabuk ilerliyor... cvp yazılmamasının sebebide bu dur umarımm...:44:

Gruplasma degildir ya bende zor takip ediyorm eee bide iste oluncaa sayfalar kaciyor ondan oluyor yani(

Sen neden kavgalisin ozel degilse tabi

gecen gun bna hc demeyen adam gerızekalı ddı bnde uzuldum 2gundur knusmyorum smdı eve ugradı barsmaya calıştı bnde senn gerızekalılarla ısın olmaz bı daha bu eve gelme yolun ack olsun ddım ama cok kırıldm ama

bebekimm özledim seniiiiiiii... evde kutlayın siz de minişinizle dikkat et kendine kuzumm

ben de tarator yaparım belki... ama tekile ile gitmezki o neyse yaaa bakarız artıkın

inş cnmmmm inş allhm byuk

yapmadm bebegm korkuyorum ya yoksa dye

bebegmmmm asılamam 16 kasımda oldu ama 29 kasımda adet oldum tutmadı smdı yne adetımı beklıyorum

elaaamm ya varsa kuzumm??? yeni yıla senin vesilenle biz de sen de musmutlu girelim bütün yılımız öyle geçsin. belki bize uğur getirir senin bebek haaa

hos geldin lorenacim o guzel teminlilerin icin cok tesekkurler....
bu arada bayanlar benim menumu sayim bugun icin;
Kanat kizartmasi
Taze Fasulye
Havuc Rendesi(sarimsakli yogurt uzerine)
Firinda Tavuk (ici pilav doldurulmus)
Salata
Cacik
ve son olarak Kirmizi Sarap

Ayy o nasil laf ya hic sevmiyorm bu laflari ama bak hatasini anlamis az daha surundur ama)

Bende cok kırgınim esime hep uyuyor ya skldm arrik.zaten yilbasi kutlamiyrm normalde de. Ama bi adam isten kalan zamanlari hep uyur mu ya((

bnde yılbası kutlması faln yapmm gunah oldugu ıcın hanı kuruyems faln olur ama ogune ozel degldr

ben esmle kavgalıyım bgunde hc bsey yapmcam bnane

yeni yıla küs girilmez cnm, küsme işini erteleyin birazcık bence :) hadi kalk yap bakalım hazırlığını hem mutlu olman lazım bak bebişin seninle olabilir, seninleyse eger babasına küsmeni istemez ona göre

ben esmle kavgalıyım bgunde hc bsey yapmcam bnane

elaam bu haberle barışırsınız belkim kuzummm.. 4 gün az değilki

h.g. canım ben bugün pek takip etmiyorum kkyı nasılsın

yooooook yokkkkkk uzatcam gorur o gununu aksmada yapmcm eve gelme ddm zten ama cok kotu bı sekılde ddm

canım arkadaşlarım hepinizin yeni yılı inşallah mutluluk ve bebiş getirir inşallaaaahhhhh sağlıklı sevdiklerimizle nice senelere burda çok güzel arkadaşlıklar kurduk arkadaştan öte kardeş bi aile olduk sizleri çok seviyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…