yooooook yokkkkkk uzatcam gorur o gununu aksmada yapmcm eve gelme ddm zten ama cok kotu bı sekılde ddm
elaam bu haberle barışırsınız belkim kuzummm.. 4 gün az değilki
h.g. canım ben bugün pek takip etmiyorum kkyı nasılsın
gecen gun bna hc demeyen adam gerızekalı ddı bnde uzuldum 2gundur knusmyorum smdı eve ugradı barsmaya calıştı bnde senn gerızekalılarla ısın olmaz bı daha bu eve gelme yolun ack olsun ddım ama cok kırıldm ama
hos geldin lorenacim o guzel teminlilerin icin cok tesekkurler....
bu arada bayanlar benim menumu sayim bugun icin;
Kanat kizartmasi
Taze Fasulye
Havuc Rendesi(sarimsakli yogurt uzerine)
Firinda Tavuk (ici pilav doldurulmus)
Salata
Cacik
ve son olarak Kirmizi Sarap
senin bu pozitifliğine bayılıyorum yaaaa, süpersinnnnnn...
elacim yavru kusum bugunun ozrune affet kocisini belliki cok kirilmissin ama bosver yeni yila kus girmeyin belki bak 4 gun gecmis bebegin vardir ki insşAllah onun hatrina olur mu kuzum....bu arada ozel egilse niye kustunuz birbirinize ozel degilse anlatir misin?srundrcem ama o lafı yedrcem bakalım nolcak
elaaammmm bende bu yıl kocam olacak o adamcığa küs giricem ama hiç üzülmüyorum bebeğim benimle olsun yeter diyorum kardeşim sende üzme sakın kendini
canım arkadaşlarım hepinizin yeni yılı inşallah mutluluk ve bebiş getirir inşallaaaahhhhh sağlıklı sevdiklerimizle nice senelere burda çok güzel arkadaşlıklar kurduk arkadaştan öte kardeş bi aile olduk sizleri çok seviyorummmm
slm kızlar nasılsınız? hayırlı günler musmutlu olun işallahhhhhhhhh göbüşleriniz böyle olur işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
herkese günaydın.Umarım iyidir herkes.
Kızlar bu kegel egzersizini kim söylemişti.Sağolsun
İşe yarıyor gerçekten
ben şimdilik çıkıyorum herkese kucak dolusu sevgi yolluyorum
ama ama ama amaaaaaaa yapmk ıstemyorum kııııııııı
elacim yavru kusum bugunun ozrune affet kocisini belliki cok kirilmissin ama bosver yeni yila kus girmeyin belki bak 4 gun gecmis bebegin vardir ki insşAllah onun hatrina olur mu kuzum....bu arada ozel egilse niye kustunuz birbirinize ozel degilse anlatir misin?
afetmcem onu ne yaparsa yapsn afetmcem ya bebeklermz bzmleyse burnundan getrrm nden uzulen hep bızız
canım benimmm sana aynı güzellikleri ve tosununu getirir inşallah kuzummm
selam canım aminnn inşallahhh 2015e bebek viyaklamalarıyla gireriz inşallah hepimiz.1:
ben ve bir iki kişi daha canım işe yaradıysa ne mutlu bizeee
bye canımmm biz de seni çoook öpüyorummm
elaaam doğurana kadar test mest yapmayacaksın herhalde sen
kızlarr benimkide bana salk salak konuşma dedi inana biliyomusunuz 2 gündür suratına bile bakmıyorumbu sabah geldi öptü beni ben karşılık vermedim
ben de hiç sevmem bana da rahatsız demişti eşim bir kere s.çtm sıvadım bir güzel özürünü de dilettim hem de defalarca dedi sonra affettim. senin de 2 gün olmuş uzatma daha. bir daha yaparsan affetmem seni dersin.. yeni bir yıl günler en baştan sıfırdan başlıyor sizin de ilk gününüz mutlu olsun canım benim
wuhhuuu afiyet olsun cisembcim senin de günün geçmiş dimi ben mi yanlış okudumyoksammm
arada bir oluyor işteben de sana bayılıyorum kuzummmm
kuzucum bende sabah kırıldım sabah öpmeden çıktım evden.. ama olsun affettim bile kendi içimde ne de olsa bebiş olunca acısını çıkartırım burnundan getiririm onun.. ama bu akşam kös kös oturmmak için bide öküzlük dogalarında var ellerinde olan bişey degil ondan affettim.. akşam kopcamkız oynarsam bebege bişe olmaz dimi varsayılan bebege tabiki
sevdiklerimizle sevilmeye devam edecegimiz bebislerimizi kucagimiza alacağımız bol bereketli sağlıklı huzur dolu geçireceğimiz bir yil bizimle olsun
Keske imkan olsada beraber olsa superrrrr olurdu....evet canim 4 gun gecti gebelik testi yapmistim dun sabah negatif cikti bende dayanamadim bugun gittim kan testi yaptitdim cok hrycanliyim saatler gecmiyo saat15:00'da alcam dua et kuzum olr mu hayirlisini versin Rabbim bana aminnnn....
kızlarr benimkide bana salk salak konuşma dedi inana biliyomusunuz 2 gündür suratına bile bakmıyorumbu sabah geldi öptü beni ben karşılık vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?