Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yooooook yokkkkkk uzatcam gorur o gununu aksmada yapmcm eve gelme ddm zten ama cok kotu bı sekılde ddm

elaaammmm bende bu yıl kocam olacak o adamcığa küs giricem ama hiç üzülmüyorum bebeğim benimle olsun yeter diyorum kardeşim sende üzme sakın kendini

slm kızlar nasılsınız? hayırlı günler musmutlu olun işallahhhhhhhhh göbüşleriniz böyle olur işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

herkese günaydın.Umarım iyidir herkes.
Kızlar bu kegel egzersizini kim söylemişti.Sağolsun
İşe yarıyor gerçekten

ben de hiç sevmem bana da rahatsız demişti eşim bir kere s.çtm sıvadım bir güzel özürünü de dilettim hem de defalarca dedi sonra affettim. senin de 2 gün olmuş uzatma daha. bir daha yaparsan affetmem seni dersin.. yeni bir yıl günler en baştan sıfırdan başlıyor sizin de ilk gününüz mutlu olsun canım benim

wuhhuuu afiyet olsun cisembcim senin de günün geçmiş dimi ben mi yanlış okudumyoksammm

senin bu pozitifliğine bayılıyorum yaaaa, süpersinnnnnn...

arada bir oluyor işte ben de sana bayılıyorum kuzummmm

sevdiklerimizle sevilmeye devam edecegimiz bebislerimizi kucagimiza alacağımız bol bereketli sağlıklı huzur dolu geçireceğimiz bir yil bizimle olsun

srundrcem ama o lafı yedrcem bakalım nolcak
elacim yavru kusum bugunun ozrune affet kocisini belliki cok kirilmissin ama bosver yeni yila kus girmeyin belki bak 4 gun gecmis bebegin vardir ki insşAllah onun hatrina olur mu kuzum....bu arada ozel egilse niye kustunuz birbirinize ozel degilse anlatir misin?

elaaammmm bende bu yıl kocam olacak o adamcığa küs giricem ama hiç üzülmüyorum bebeğim benimle olsun yeter diyorum kardeşim sende üzme sakın kendini

afetmcem onu ne yaparsa yapsn afetmcem ya bebeklermz bzmleyse burnundan getrrm nden uzulen hep bızız

canım benimmm sana aynı güzellikleri ve tosununu getirir inşallah kuzummm

slm kızlar nasılsınız? hayırlı günler musmutlu olun işallahhhhhhhhh göbüşleriniz böyle olur işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

selam canım aminnn inşallahhh 2015e bebek viyaklamalarıyla gireriz inşallah hepimiz .1:

herkese günaydın.Umarım iyidir herkes.
Kızlar bu kegel egzersizini kim söylemişti.Sağolsun
İşe yarıyor gerçekten

ben ve bir iki kişi daha canım işe yaradıysa ne mutlu bizeee

ben şimdilik çıkıyorum herkese kucak dolusu sevgi yolluyorum

bye canımmm biz de seni çoook öpüyorummm
ama ama ama amaaaaaaa yapmk ıstemyorum kııııııııı

elaaam doğurana kadar test mest yapmayacaksın herhalde sen

1 oncekı sayfada anlattm cnmmmm nden oldgunu

kızlarr benimkide bana salk salak konuşma dedi inana biliyomusunuz 2 gündür suratına bile bakmıyorum bu sabah geldi öptü beni ben karşılık vermedim

afetmcem onu ne yaparsa yapsn afetmcem ya bebeklermz bzmleyse burnundan getrrm nden uzulen hep bızız

kuzucum bende sabah kırıldım sabah öpmeden çıktım evden.. ama olsun affettim bile kendi içimde ne de olsa bebiş olunca acısını çıkartırım burnundan getiririm onun.. ama bu akşam kös kös oturmmak için bide öküzlük dogalarında var ellerinde olan bişey degil ondan affettim.. akşam kopcam kız oynarsam bebege bişe olmaz dimi varsayılan bebege tabiki

bu gdsle ole olcak sanırsam galıba

kızlarr benimkide bana salk salak konuşma dedi inana biliyomusunuz 2 gündür suratına bile bakmıyorum bu sabah geldi öptü beni ben karşılık vermedim

verme kardesm bosver bu neya erkek ler dye sesımızı kesp oturcazmı onlar sanıyokı bz herseyı alttan alırız yoooh ole

Keske imkan olsada beraber olsa superrrrr olurdu....evet canim 4 gun gecti gebelik testi yapmistim dun sabah negatif cikti bende dayanamadim bugun gittim kan testi yaptitdim cok hrycanliyim saatler gecmiyo saat15:00'da alcam dua et kuzum olr mu hayirlisini versin Rabbim bana aminnnn....

bebegm sen ynede oynama bsver

sevdiklerimizle sevilmeye devam edecegimiz bebislerimizi kucagimiza alacağımız bol bereketli sağlıklı huzur dolu geçireceğimiz bir yil bizimle olsun

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hadi bakalım inşallah canımmmmmmmmmmmm

ayy kız bende neye küstüm biliyo musun sabah işe gitmeye çok erindim nasıl uykum var böyle arabayı kullanmaya erindim resmen..dedim ki insan sabahları karısını bırakır çıkışta alır dedim.. ee ben çalışmıyo muyum nasıl olacak dedi.. bende ne var yani izin al özel durum de dedim.. olurmu falan dedi sallamadı beni.. çok kırıldım.. ama bak gör bebek olursa doktoruda ayarlıcam zaten tehlikeli benim hamilegim araç falan kullanmam dogru olmaz hergün götürtücem kendimi anasını aglatcam onun.. o zamanda izin almasın göreyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…