Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yooooook yokkkkkk uzatcam gorur o gununu aksmada yapmcm eve gelme ddm zten ama cok kotu bı sekılde ddm

zaten bedelini agır ödemiş ama haklısın erkekler bazen ne dediğini bilmiyor saçmalıyolar böyle. bu seferlik affet ama süründürdüğün de iyi olmuş. bebek varsa bebeğin hatrına yani...yoksa eşinin yaptığı hoş bişi değil...

herkese günaydın.Umarım iyidir herkes.
Kızlar bu kegel egzersizini kim söylemişti.Sağolsun
İşe yarıyor gerçekten

hasrettttttt minik adam gömleği buldum da papyonlu takım için biraz daha gezmem gerekecek...öyle hoş bişi çarpmadı gözüme

sevdiklerimizle sevilmeye devam edecegimiz bebislerimizi kucagimiza alacağımız bol bereketli sağlıklı huzur dolu geçireceğimiz bir yil bizimle olsun

ay hadi inşallahhhhhhhhhhhh cnm

kızlarr benimkide bana salk salak konuşma dedi inana biliyomusunuz 2 gündür suratına bile bakmıyorum bu sabah geldi öptü beni ben karşılık vermedim

yok yok bu erkekler iyice kafayı yedi. süründürmüşsünüz zaten kızlar, bak yepyeni bi yıl başlayacak hem bebişleriniz de olabilir. küs girmeyin bence yeni yıla... bak benimkinin annesi gelecek, ben bile trip atmıyorum

erkeklern hepsı kafaayı yedı smdı bze yedrmeye calışyolar

iyi ne olsun 14:00te işyerinde kokteyl varmış 16:00da da salsalar bizi diye dört gözle bekliyorum valla ya geçmiyor bugün hiç sende ne var ne yok? ne yapacaksın yılbaşında

inşallah salarlar canımm malum yılbaşı akşamı herkesin bir planı vardır dimii... akşama hava nasıl olacak izmirde hava bilmiyorum ama dışarda geçirecez yeni yılı... önce güzel bir yemek sonrada eğlence... bakalım artıkk.. yeni yıldada kocişimin hediyesini veririm.. oda bana almış ama sölemiyooo...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr hepinize musmutlu bir yılllllllll diliyorum bebiş bekleyenler bebişlerini kucaklarına sağlıkla alsın olmayanlarda tez zamanda hamiş kalsınnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bu arada iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzz

elamm ve çisemb inşallah ilk hamiş haberlerini sizden alırız kızlar sonrada sırayla bizzzzzzz

bence senin hediyen daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…