yooooook yokkkkkk uzatcam gorur o gununu aksmada yapmcm eve gelme ddm zten ama cok kotu bı sekılde ddm
herkese günaydın.Umarım iyidir herkes.
Kızlar bu kegel egzersizini kim söylemişti.Sağolsun
İşe yarıyor gerçekten
sevdiklerimizle sevilmeye devam edecegimiz bebislerimizi kucagimiza alacağımız bol bereketli sağlıklı huzur dolu geçireceğimiz bir yil bizimle olsun
kızlarr benimkide bana salk salak konuşma dedi inana biliyomusunuz 2 gündür suratına bile bakmıyorumbu sabah geldi öptü beni ben karşılık vermedim
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz bakalımmmmmmmmm
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz bakalımmmmmmmmm
elaam bu haberle barışırsınız belkim kuzummm.. 4 gün az değilki
h.g. canım ben bugün pek takip etmiyorum kkyı nasılsın
hoşgeldin cnm biz iyiyiz sen nasılsınnnnnn???
iyiyiz canım kaynatıyoz heyecan var bu ara derse falanda aklımı veremiyorum buralardayım
zaten bedelini agır ödemiş ama haklısın erkekler bazen ne dediğini bilmiyor saçmalıyolar böyle. bu seferlik affet ama süründürdüğün de iyi olmuş. bebek varsa bebeğin hatrına yani...yoksa eşinin yaptığı hoş bişi değil...
hasrettttttt minik adam gömleği buldum da papyonlu takım için biraz daha gezmem gerekecek...öyle hoş bişi çarpmadı gözüme
ay hadi inşallahhhhhhhhhhhh cnm
yok yok bu erkekler iyice kafayı yedi. süründürmüşsünüz zaten kızlar, bak yepyeni bi yıl başlayacak hem bebişleriniz de olabilir. küs girmeyin bence yeni yıla... bak benimkinin annesi gelecek, ben bile trip atmıyorum
saoll cnm hoşbuldumm... ıyıyım sen nasılsın bakalımmm...
en iyisini yapıyorsunuzzz canımmm :):) canımm battt ne zamannn
7 ocak canım ama bu cuma yapıcam testhayırlısı olsun duanı bekliyorum minişinin hatrına kabul olur duan
iyi ne olsun 14:00te işyerinde kokteyl varmış 16:00da da salsalar bizi diye dört gözle bekliyorum valla ya geçmiyor bugün hiçsende ne var ne yok? ne yapacaksın yılbaşında
inşallah salarlar canımm malum yılbaşı akşamı herkesin bir planı vardır dimii...akşama hava nasıl olacak izmirde hava bilmiyorum ama dışarda geçirecez yeni yılı... önce güzel bir yemek sonrada eğlence... bakalım artıkk.. yeni yıldada kocişimin hediyesini veririm.. oda bana almış ama sölemiyooo...
canımm benımm dualarımmm sizlerlee rabbimm kabull etsinnn ınsallahhh guzell haberlerrr beklıyoruz canım. canım sende ıgne vurulcaksın demıı
evet canım pozitifi gördügüm an igneye başlıyorum..bu defa önlemimizi alalım da takdir Allahtan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?